Justlease is een dochteronderneming van Terberg Leasing. Terberg is één van de oudste automobielbedrijven in Nederland. Terberg Leasing is al meer dan 45 jaar actief in de zakelijke lease-markt en nog steeds een echt familiebedrijf. Justlease begon in 2012 als dochteronderneming van Terberg met de ambitie de wereld van autolease te veranderen en bereikbaar te maken voor particulieren. Dagelijks werken 120 medewerkers bij Justlease. In totaal heeft Terberg Leasing meer dan 25.000 leaseauto’s, waaronder 10.000 Justlease auto’s die gebruikt worden door particulieren. Private lease klanten beoordelen JustLease gemiddeld met een 8,8 bij de feedback company.
Privelease.nl is het private lease label van Hitachi Capital Mobility. Deze relatief nieuwe organisatie komt voort uit de fusie tussen twee leasemaatschappijen met een lange historie, Noordlease (Groningen) en Leasevisie Rotterdam en Heerhugowaard). Hitachi Capital Corporation is momenteel als leasemaatschappij actief in Engeland (70.000 leasecontracten) en in Polen (10.000 leasecontracten). Met de gezamenlijke bedrijven in Nederland worden ruim 16.000 leasecontracten beheerd. No-nonsense, praktisch en zonder poeha. Nu en in de toekomst. Elke dag weer. Dat is waar Privelease.nl voor staat. Private lease rijders beoordelen Privelease.nl gemiddeld met een 9,3 op Klantenvertellen.nl.
Broekhuis is van oudsher een dealerholding die sinds 1932 in Midden-, Oost-, en Noord-Nederland actief is. Zij vertegenwoordigt 13 automerken: Audi, BMW, Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volvo. Naast circa 50 vestigingen heeft Broekhuis een uitgebreid dienstverleningspakket waaronder Broekhuis Lease. De dagelijkse drijfveer is bij Broekhuis niet alleen de auto, maar veel meer de mens! Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Aan de ambitie “alles voor een enthousiaste klant“ werken dagelijks 1400 medewerkers. Broekhuis heeft in Nederland ruim 10.000 leaseauto's. Lease klanten beoordelen Broekhuis Lease gemiddeld met een 8,4.
Athlon is al jaren een autoriteit op het gebied van autoleasing in Nederland. Haar missie: Het leveren van de beste autoleasing- en mobiliteitsoplossingen voor de steeds veranderende behoeften van haar klanten. Naast vestigingen in Nederland is Athlon actief in 10 andere landen in Europa. Athlon werd in 1916 opgericht als RIVA (Reparatie-Inrichting Voor Automobielen). Al vanaf het eerste uur draaide alles om de mobiliteit van haar klanten. Al heette dat toen nog gewoon ‘auto’s aan de praat houden’ Athlon Car Lease is een internationale leasemaatschappij met ruim 500 medewerkers in Nederland en ruim 120.000 leaseauto's. Privatelease klanten beoordelen Athlon gemiddeld met een 8,6 bij de feedback company.
IKRIJ.NL is het in 2013 opgerichte private lease label van Wittebrug Lease. Tot de Wittebrug groep horen naast het leasebedrijf, dealerbedrijven alsmede 2 schadeherstelbedrijven. De Wittebrug dealerholding vertegenwoordigt: Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens in de regio Den Haag, Delft, het Westland, Leiden en de Duin- & Bollenstreek. Wittebrug is een breed georiënteerd autobedrijf met ruim 450 medewerkers in Nederland en ruim 5.000 leaseauto's. Private lease rijders beoordelen IKRIJ.NL gemiddeld met een 8.6 op Tevreden.nl.