Uw onafhankelijke Private Lease Adviseur

088-0102600

private lease vergelijker leaseauto.nl

Hatchback Private Lease

Hatchback Private Lease

Private Lease Hatchback’s zijn populair in Nederland. Ze vallen binnen het in de autobranche bekende C-segment. De populariteit om hatchback’s te leasen is goed te begrijpen. Hatchback’s bieden alles wat een private lease moet hebben.

Een hatchback is een auto met een carrosserie vorm waarbij via de bagage ruimte het passagiersgedeelte en het bestuurdersgedeelte bereikt kan worden. Omdat via de bagage ruimte het passagiers- en bestuurdersgedeelte bereikbaar is heeft een hatchback altijd een oneven aantal deuren.

Leaseauto.nl heeft een aantal van de populairste private leaseauto’s uit het middensegment uitvoerig aan de tand gevoeld. Hieronder vindt u de reviews.

Renault Mégane Private Lease vanaf € 405

Renault Mégane Private Lease is een goede keus als comfort en moderne techniek belangrijk zijn. De Renault Mégane heeft een fijne, krachtige benzinemotor, stuurt lekker en ligt goed op de weg. De Renault Mégane is stijlvol en heeft een lekker sportief uiterlijk. Renault heeft mede dankzij de Nederlandse ontwerper Laurens van den Acker de afgelopen jaren een autolijn neergezet met een duidelijk ‘familiegezicht’. Dat zie je ook aan de...

Lees meer

Ford Focus Private Lease vanaf € 329

De Ford Focus is een echte Private Lease winnaar. De Ford Focus scoort goed in alle autotesten. Hij is met reden een van de meest bestelde Private Lease auto's van dit moment. De Focus is een van de ruimste, best rijdende en technisch meest geavanceerde auto’s in zijn klasse. Ford Focus Private Lease Review Plus- en minpunten Ford Focus ...

Lees meer

Kia ProCeed Private Lease vanaf € 475

Kia Proceed Private Lease is design-hoogstandje die fijnproevers aanspreekt die meer zoeken dan een betaalbare en praktische private leaseauto. Er is een bewonderenswaardige taak verricht door het combineren van een praktische auto met een sportief aantrekkelijk uiterlijk. De ProCeed is ruim van binnen en de standaarduitrusting is erg uitgebreid. De Kia ProCeed is niet de meest verkochte, maar een van de mooiste private lease auto's in zijn segment. Kia...

Lees meer

Voordelen Hatchback

Een hatchback is een ideale soort auto voor veel flexibiliteit en ruimte. Doordat het mogelijk is om de achterbanken weg te klappen is het mogelijk om tijdelijk meer ruimte te creëren. Deze flexibiliteit is zeer aangenaam als u met regelmaat veel wil vervoeren.

  • Scherpe private lease tarieven. Het is een heel competitief en populair private lease segment. Mede hierom worden hatchbacks aangeboden tegen hele scherpe leasetarieven.
  • Geschikt voor lange afstanden. Hatchbacks hebben een goed rijgedrag wat ze geschikt maakt voor lange ritten en het rijden op hogere snelheden de snelweg.
  • Compactheid. Door hun beperkte lengte zijn ze wendbaar en makkelijker te besturen. Ook in de stad. Parkeren is makkelijk.
  • Enorme kofferbak. Als u de achterbank wordt neergeklapt ontstaat een ruime bagageruimte waardoor ook grote items makkelijk meegenomen kunnen worden.
  • Sportief uiterlijk. Hatchbacks hebben veelal een sportievere uitstraling dan stationwagons of sedans. Je kunt er mee voor de dag komen.

Hatchback Private Lease Aanbiedingen

In bovenstaande leaseauto.nl reviews heeft alles kunnen lezen over de populairste hatchback prive leaseauto’s. Dit zijn zeker niet de enige hatchbacks die u kunt private leasen. Doordat Leaseauto.nl samenwerkt met meerdere leasemaatschappijen kunnen wij u het breedste aanbod en de beste hatchback private lease deals aanbieden.