Uw onafhankelijke Private Lease Adviseur

088-0102600

private lease vergelijker leaseauto.nl

SUV Private Leasen

Private Lease SUV Auto Reviews

SUV en mini SUV private lease modellen zijn al enkele jaren erg populair. De stoere uitstraling in combinatie met de hoge instap spreekt veel mensen aan. Leaseauto.nl heeft de populairste SUV’s aan de tand gevoeld. Lees hieronder onze SUV Private Lease reviews. 

Nieuwe Ford Kuga Private Lease vanaf € 479

Ford Kuga Private lease is aantrekkelijk voor families die op zoek zijn naar een ruime milieuvriendelijke en betaalbare SUV die standaard al heel compleet is uitgevoerd. Het instap model is al uitgerust met navigatiesysteem, cruise control, parkeersensoren, sportstoelen en een...

Lees meer

Voordelen SUV Private Lease

 

  • Ruimer: Door het grote formaat zijn SUV’s doorgaans ruimer. Met name de ruimte op de achterbank en de bagageruimte is groter.
  • Flexibeler: SUV’s vaak ook een slimmer interieur met handige bergruimtes. De achterbank is bij bepaalde modellen te verschuiven. Sommige modellen hebben een extra rij stoelen. Zeker voor grote gezinnen of mensen met een drukke vrijetijdsbesteding.
  • Hogere rijpositie: De hoge zitpositie verbetert het zicht. Dit geeft een gevoel van veiligheid.
  • Perfect rijden: Over het algemeen rijden SUV’s goed. Ze beschikken vaak over een goede mix tussen comfort, sportiviteit en veiligheid.
  • Op vakantie met de caravan: De meeste SUV’s hebben een sterke motor met veel trekkracht. Dit is handig als u met een caravan op vakantie gaat.
  • De looks: De uitstraling van SUV’s maakt ze ook aantrekkelijk. Ze geven een ons een avontuurlijk gevoel.

SUV Private Lease  Aanbiedingen

In bovenstaande leaseauto reviews heeft u alles kunnen lezen over de populairste SUVs. Dit zijn zeker niet de enige SUV’s die u kunt leasen. Doordat Leaseauto.nl samenwerkt met meerdere leasemaatschappijen kunnen wij u het breedste aanbod en de beste SUV private lease aanbiedingen aanbieden.