Afkopen Eigen Risico bij Private Lease

private lease zonder eigen risico

Private Lease zonder Eigen Risico is mogelijk. Standaard wordt Private Lease altijd aangeboden met eigen risico bij niet verhaalbare schades. Tegen betaling van een meerprijs kan het eigen risico bij een aantal leasemaatschappijen helemaal of gedeeltelijk afgekocht worden.

Private Lease zonder Eigen Risico

Standaard heeft u altijd een eigen risico in het geval van niet verhaalbare schades. De meeste leasemaatschappijen bieden de betaalde optie aan om het eigen risico te verlagen. Enkele leasemaatschappijen bieden zelfs de optie aan om het eigen risico volledig af te kopen.  Zo betaalt u een klein deel of helemaal niets als bij schade en voorkomt u onverwachte kosten te.

De optie afkopen eigen risico private lease wordt veelal ‘Verlaging eigen risico’ of ‘Afkoop eigen risico’ genoemd. Als u voor deze optie kiest, dan betaalt u slechts een klein deel of helemaal niets als u schade aan uw auto hebt. Voor een klein bedrag per maand verlaagt u het eigen risico van bijvoorbeeld €300,- naar €150,-. Zo komt u niet voor onverwachte hoge kosten te staan. Rijdt u nooit schade en heeft een goed vertrouwen in uw rijkunsten, dan is het beter om deze extra optie niet af te sluiten. Zo bespaart u elke maand een bedrag.

Niet alle leasemaatschappijen bieden de optie om het Eigen Risico helemaal af te kopen. Leaseauto.nl weet hoe alle leasemaatschappijen omgaan met eigen risico. Heeft u een auto in gedachten die u wilt leasen zonder eigen risico, neem dan contact op met Leaseauto.nl.

Leasemaatschappijen noemen het eigen risico ook wel de eigen bijdrage bij schade.

Vragen over Private Lease zonder Eigen Risico

Wat is Private Lease zonder Eigen Risico?

Bij Private Lease zonder Eigen Risico hoeft er geen eigen bijdrage betaald te worden bij niet verhaalbare schades aan de auto.

Kan ik bij elke leasemaatschappij Private Leasen zonder Eigen Risico?

Nee, niet alle aanbieders van private lease bieden de mogelijk om het eigen risico helemaal af te kopen. De meeste bieden wel de mogelijkheid om het tegen vergoeding te verlagen. Leaseauto.nl kan helpen bij het vinden van de leasemaatschappij met het eigen risico dat bij u past.

Hoeveel kost het afkopen van het eigen risico?

De kosten voor het volledig afkopen van het eigen risico verschillen per leasemaatschappij. Gemiddeld kost het 15 euro per maand.

Hoe hoog is het eigen risico bij Private Lease?

De hoogte van het standaard eigen risico verschilt per Leasemaatschappij. Het varieert tussen de 200 en 500 euro per schadegeval.

Private Lease Top 20

Meer informatie over Schade en Verzekering bij Private Lease

Private Lease op Leaseauto.nl

Bent u op zoek naar een Private Lease Auto? Op Leaseauto.nl vindt u op één plek de meeste Private Lease Aanbiedingen. Als onafhankelijke Private Lease Specialist kunnen wij helpen bij het vinden van de Leaseauto die het beste bij u past.

Mobiele versie afsluiten