private lease vergelijker leaseauto.nl

Over Leaseauto.nl

over leaseauto

Leaseauto.nl maakt private leasen makkelijker

Vanuit het idee dat het vinden van de juiste private leaseauto veel makkelijker kon is Leaseauto.nl ontstaan. Want het vinden van de juiste leaseauto, met de juiste voorwaarden en de juiste prijs was lastig.

Veel aanbieders hebben slechts een beperkt aanbod. Prijzen zijn lastig te vergelijken bij afwijkende looptijden en kilometers. Contract voorwaarden en auto uitvoeringen verschillen. Als je niet oppast dan betaal je zomaar honderden euro’s te veel.

Onze ambitie was om het kiezen van een Leaseauto net zo makkelijk te maken als het boeken van een vliegreis. Op 1 plek het hele aanbod bij elkaar, eenvoudig selecteren, makkelijk vergelijken en direct bestellen.

Eerlijk vergelijken en persoonlijk advies

Via een geavanceerd datamodel hebben wij het makkelijk gemaakt om auto’s en voorwaarden van meerdere aanbieders eerlijk met elkaar te vergelijken op Leaseauto.nl.

Hier voegen wij persoonlijk en onafhankelijk advies door ervaren adviseurs aan toe. Hiermee voorkomen wij dat u verrast wordt door de kleine lettertjes. Alles om u te helpen bij het maken van de juiste private lease keuze door u.

Over ons

Een deel van de oprichters van Leaseauto.nl komt uit een echte autofamilie. De automarkt kennen wij daardoor goed.

Daarnaast hebben wij tientallen jaren ervaring in softwareontwikkeling, data-analyse en marketing. Vanuit deze combinatie van achtergronden en kennis is Leaseauto.nl ontwikkeld.

Onafhankelijk

Leaseauto.nl is volledig onafhankelijk en geen onderdeel van een Leasemaatschappij of andere speler in de automarkt. Wij werken wel met Leasemaatschappijen samen om hun auto’s aan te kunnen bieden.

Voor geleverde auto krijgen wij een vergoeding van de Leasemaatschappij. Hierdoor kunnen wij u kosteloos adviseren. De vergoeding die wij krijgen is bij alle leasemaatschappijen hetzelfde. Het maakt ons daarom niet uit waar u bestelt.

De leaseprijs bij het bestellen via Leaseauto.nl is nooit hoger dan als u direct bij de Leasemaatschappij bestelt. Soms wel lager.

In 4 stappen naar uw Private Leaseauto

Kies auto | Private lease auto bestellen

1. Kies een Auto en
vraag offerte aan

Selecteer een auto, uitvoering, kleur, contractduur en aantal kilometers per jaar en vraag een vrijblijvende offerte aan.

beste deal check | private lease auto bestellen

2. Beste Deal
Check

Samen controleren wij of de geselecteerde aanbieding de beste voorwaarden en prijs heeft in uw situatie.

draagkrachttoets | private Lease Auto Bestellen

3. Draagkracht
Toets

Een draagkrachttoets is verplicht vanuit de overheid om consumenten te beschermen tegen te hoge financiële lasten.

Auto bestellen | private lease

4. Bestel de Auto
met Zekerheid

De auto kan besteld worden. Na het ondertekenen van het contract heeft

Meer weten over Leaseauto.nl

usp leaseauto
Leaseauto usp