Uw onafhankelijke Private Lease Adviseur

088-0102600

Alles over Private Lease

Over Private Lease

Privé een auto leasen voor een vast maandbedrag

Private Lease is een auto rijden voor een vast bedrag per maand. Er wordt veel reclame voor gemaakt voor Private Lease. En het wordt steeds populairder in Nederland. En dat is niet voor niets. In veel gevallen bent u met private lease in vergelijking met kopen zelfs goedkoper uit.

Maar wat is het nu precies en hoe het kan dat je voordeliger uit bent? Hier vindt u alle informatie over Private Lease die u handig is voordat u een leaseovereenkomst afsluit.

Wat is Private Lease

Bij private least u als particulier een auto. Hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij. De leasemaatschappij levert hiervoor de leaseauto, regelt alles en betaalt de rekeningen.

U betaalt zelf alleen de kosten die gerelateerd zijn aan het gebruik van de auto. Bijvoorbeeld brandstof. Klinkt makkelijk. En dat is het ook. Er zijn wel een aantal punten die u echt moet weten voordat u gaat leasen. Lees eerst meer over Wat Private Lease precies is.

Private Lease vergelijken

Private Lease Aanbiedingen Vergelijken

In Private Lease advertenties wordt u verleid met aantrekkelijke en voordelig geprijsde private lease aanbiedingen. U vraagt zich dan wellicht af of er nog kosten bijkomen. Of hoe deze aanbieding zich verhoudt ten opzichte van andere aanbiedingen.

De in advertenties getoonde instapprijzen gaan uit van een lange looptijd en een laag aan aantal kilometers per jaar. Rijdt u meer of wilt u zich niet zo lang vastleggen dan betaald u meer. Die meerprijs verschilt per leasemaatschappij. Die verschillen kunnen honderden euro’s per jaar bedragen. Op Leaseauto.nl kunt u leasetarieven vergelijken met de bij u passende looptijd en kilometers per jaar.

Naast de looptijd en jaarkilometers moet u bij het vergelijken van Private Lease aanbiedingen goed letten op de uitvoering van de aangeboden auto, de verzekeringen, het eigen risico, of er een meerprijs gerelateerd aan schadevrije jaren en de contractvoorwaarden als de berekening van de opzegvergoeding.  Wij hebben al deze punten voor u op een rijtje gezet zodat u eerlijk private lease aanbiedingen kunt vergelijken.

Private Lease Overeenkomst

Een Private Lease Overeenkomst wordt afgesloten voor meerdere jaren. Het is een financiële verplichting waar u gedurende de looptijd aan gebonden bent. Als u de Private Leaseovereenkomst zonder reden eerder wil opzeggen dan zijn daar kosten aan verbonden. Het is daarom goed te realiseren waar u zich aan verbindt.

De Leaseovereenkomst bij Private Lease bestaat uit ten minste 4 documenten: het Leasecontract, de Algemene Voorwaarden, de Aanvullende Voorwaarden en het Innameprotocol. De belangrijkste punten uit deze documenten hebben wij voor u op een rijtje gezet. Lees meer over de belangrijkste punten uit de Private Leaseovereenkomst.

Private Lease Begrippen

Private Lease Begrippen

Iedere beroepsgroep, sport of hobby heeft zijn eigen woorden en begrippen. Bij Private Lease is dit niet anders. Voor mensen die uit de branche komen zijn ze volledig duidelijk en logisch.

Als u voor het eerst prive een leaseauto bestelt zijn alle begrippen waarschijnlijk nog niet allemaal bekend. Om te begrijpen waar u ja tegen zegt is het wel belangrijk om alles goed te begrijpen.

Veel gebruikte Private Lease begrippen zijn bijvoorbeeld: afkoop eigen risico, cascoschade, EDR Toetsing, Innameschade, Kilometerafrekening, Maandtermijnen, Meerkilometers, minderkilometers en voorloopauto. Dit zijn ze zeker niet allemaal. Alle Private Lease Begrippen hebben wij voor u op een rijtje gezet.

Veelgestelde vragen

Onze klantenservice spreekt dagelijks consumenten met vragen over Private Lease. De 50 meest gestelde vragen hebben wij voor u beantwoord. Staat uw vraag er niet bij, neem dan kosteloos contact op met de klantenservice van Leaseauto.nl Wij helpen u graag. De top 5 vragen zijn:

Kosten Private Lease

Private Lease Kosten

Veruit de meeste auto kosten zijn inbegrepen in het private leasetarief. Enkele auto gebruik gerelateerde kosten betaalt u zelf. Dit zijn brandstof (of stroom), parkeerkosten, wasbeurten, bekeuringen, tolgelden en zaken als ruitensproeiervloeistof. Deze kosten zijn altijd inbegrepen:

Populaire auto's

TOP 10 VRAGEN

TOP 5 BEGRIPPEN

TOP 5 VOORWAARDEN