Ongevallen Inzittenden Verzekering

Ongevallen Inzittenden Verzekering betekenis

Ongevallen Inzittende Verzekering

Een Ongevallen Inzittenden Verzekering keert een vast bedrag uit voor iedere inzittende die door een ongeval blijvend invalide raakt of overlijdt. 

Ongevallen InzittendenVerzekering

Bij Private Lease wordt veelal de optie aangeboden om aanvullend een Ongevallen Inzittende Verzekering af te sluiten. Hiermee krijgt u na een auto-ongeluk een vast bedrag uitbetaald bij overlijden of blijvende invaliditeit. Dit geldt zowel voor de bestuurder als voor eventuele medepassagiers. U krijgt dit bedrag zelfs als de bestuurder het ongeval heeft veroorzaakt. Het uitbetaalde bedrag is afhankelijk van de verzekeraar. In tegenstelling tot de SchadeVerzekering Inzittenden is het bedrag niet afhankelijk van de werkelijk geleden schade.

Wat zijn de voor- en nadelen van de Ongevallen InzittendenVerzekering?

Voordelen

Nadelen

Raakt als u passagier betrokken bij een auto-ongeluk. En heeft de bestuurder een Ongevallen InzittendenVerzekering afgesloten. Dan krijgt u bij blijvende invaliditeit een vast bedrag uitbetaald. Bij overlijden krijgen uw nabestaanden dit bedrag uitbetaald.

Alternatief voor de ongevallen inzittenden verzekering

U kunt via uw leasemaatschappij de autoverzekering ook aanvullen met een schadeverzekering voor inzittenden. Dan krijgt u de werkelijke schade vergoed die u als bestuurder en eventuele medepassagiers oplopen. Een Leasemaatschappij kan zowel een schadeverzekering voor inzittenden als een ongevallen-inzittendenverzekering aanbieden. Dan raden we aan om een schadeverzekering voor inzittenden af te sluiten. U krijgt namelijk voor een klein extra bedrag per maand in meer situaties schade vergoed. U hoeft dus niet blijvend invalide te raken of komen te overlijden om uitbetaald te krijgen. Daarbij krijgt u naast letselschade ook materiële schade vergoed. Bovendien krijgt u de werkelijke schade uitbetaald. Het uitbetaalde bedrag staat dus niet vast zoals bij een ongevallen-inzittendenverzekering.

Meer informatie over Schade en Verzekering bij Private Lease

Private Lease Tips

Private Lease op Leaseauto.nl

Bent u op zoek naar een Private Lease Auto? Op Leaseauto.nl vindt u op één plek de meeste Private Lease Aanbiedingen. Als onafhankelijke Private Lease Specialist kunnen wij helpen bij het vinden van de Leaseauto die het beste bij u past.

Mobiele versie afsluiten