Private Lease de Hyundai Ioniq | Vergelijk beste aanbiedingen

hyundai ioniq private lease

Hyundai Ioniq Private Lease betekent zorgeloos in een nieuwe Hyundai rijden voor een vast bedrag per maand. Alles wordt geregeld en alle kosten zijn inclusief. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij.

De Hyundai IONIQ Electric is de eerste volledig elektrische auto van het Koreaanse automerk. De auto heeft een sportieve uitstraling met het uiterlijk van een coupé. Dat geeft de auto een lage luchtweerstand, wat gunstig is voor het brandstofverbruik.

Voordelen Hyundai Ioniq Privé Lease

Keuze uit verschillende motoren
Ruime gezinsauto
Afwerking
Efficiënte motoren
Functioneel
Voordelig via Private Lease

Hyundai Ioniq Private Lease

Op Leaseauto.nl is het eenvoudig om Hyundai Ioniq Private Lease aanbiedingen te vergelijken en aan te passen aan uw wensen. Selecteer de uitvoering, kleur, de contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie de beste prijs en voorwaarden heeft.

Een Private Lease Hyundai Ioniq is in vergelijking met andere auto’s met dezelfde prijs groter, comfortabeler en zuiniger in gebruik. In het ontwerp van de auto heeft Hyundai rekening gehouden met verschillende aandrijflijnen.

Ontdek de Hyundai Ioniq

Hyundai Ioniq Private Lease Review

De auto is vanaf 2016 verkrijgbaar en is in datzelfde jaar uitgeroepen tot de meest zuinige auto van dat moment. Met een verbruik van 1.7 liter benzine per 100 afgelegde kilometers is de Ioniq zuiniger dan de BMW i3.

Design

De Hyundai IONIQ is een opvallende verschijning op de weg, met name de Electric. Zo valt het coupé-achtige lijnenspel op, alsmede de dichtgewerkte voorzijde. Het laatstgenoemde element is er niet zomaar: dit is gedaan om de luchtweerstand te verminderen.

Minder luchtweerstand betekent meer elektrische kilometers. De IONIQ Electric staat op 16 inch lichtmetalen two-tone velgen.

Verlichting

De stijlvolle brede dagrijverlichting met LED-technologie is niet alleen een onderscheidend designelement, maar draagt dankzij hun hoge output ook aanzienlijk bij aan de actieve veiligheid.

HBA detecteert naderende voertuigen en voertuigen die vóór de Ioniq in dezelfde rijstrook rijden en past de verlichting daar automatisch op aan. Dat voorkomt verblinding van medeweggebruikers.

Infotainment

De IONIQ Electric is voorzien van een infotainmentsysteem, dat we kennen van andere Hyundai-modellen. Twee voorbeelden zijn de Tucson en i30. Het systeem is duidelijk qua bediening en ondersteunt DAB+.

Ook aan een analoge audio-aansluiting is gedacht, alsmede een USB-aansluiting. Het ontbreken van Bluetooth-audiostreaming beschouwen wij als een gemis.

Praktisch

Een ander opvallend detail is de tweedelige achterruit. Het zicht naar achteren is op zich prima, maar de kofferklepspoiler split de achterruit. Dit kun je als bestuurder als onprettig ervaren, al maakt de achteruitrijcamera het grotendeels goed. Desondanks waarderen wij dit Koreaanse designtrucje.

Door de stoelen wat lager in de auto te plaatsen, beschikken de inzittenden over voldoende hoofdruimte. Tijdens lange ritten kunnen de stoelen minder comfortabel aanvoelen. 

Een Hyundai Ioniq in de plug-in uitvoering moet wel via de stekker worden opgeladen en krijgt daardoor een elektronische actieradius van 50 kilometer. De compleet elektronisch uitgevoerde Hyundai Ioniq occasion heeft een vermogen van 120 pk en is goed voor een bereik van 200 kilometer.

Gebruik je een snellader, dan is de accu in 54 minuten tot 80 procent opgeladen. De plug-in versie profiteert ook van de upgrade en krijgt daardoor een elektronische actieradius van 66 kilometer. 

Veiligheid

Een Hyundai Ioniq is voorzien van veel moderne veiligheidsvoorzieningen. De auto kan zelfstandig afstand houden en bijremmen als er gevaar dreigt.

De bestuurder krijgt een waarschuwing als er een andere auto in de dode hoek zit en zal zelfstandig bijsturen als de auto over de belijning van het wegdek dreigt te gaan. Tijdens het inparkeren houdt de auto achteropkomende en kruisend verkeer in de gaten. 

Motor

Hyundai voorziet de IONIQ Electric van een 120 pk sterke elektromotor. Een groot voordeel van elektromotoren, is dat het maximumkoppel al bij 0 tpm beschikbaar is.

De trekkracht van de IONIQ Electric ligt op 265 Nm, maar mocht je behoefte hebben aan meer, dan activeer je simpelweg de Sport-stand. In deze modus heb je maximaal 295 Nm aan koppel ter beschikking.

Een spint van 0-100 km/h is dan ook in minder dan 10 seconden geklaard. Het merk koppelt deze krachtbron aan een ééntrapsautomaat.

Met het 28 kWh-accupakket kun je ruim 220 kilometer rijden op één batterijlading. 

Het accupakket heeft 4 uur en 25 minuten nodig om thuis volledig opgeladen te worden. Via een 50 kWh DC-aansluiting is ‘ie na een half uurtje weer vol, terwijl dit bij een 100 kWh DC-aansluiting 23 minuten is.

Een Hyundai Ioniq Hybrid heeft een 1.6 liter benzinemotor met 105 pk aan vermogen plus een 32 pk sterke elektrische motor. De auto laadt zijn accu op door energie tijdens het remmen of het uitrollen op te slaan, waardoor de auto niet aan een stekker moet worden opgeladen.

Afhankelijk van de snelheid kiest de auto zelf voor het gebruik van de elektromotor in de stad, de benzinemotor op de snelweg of een combinatie van beide. 

Interieur

Het interieur kenmerkt zich door de degelijke materialen. Denk hierbij aan de deurgrepen in chroomlook, het netjes afgewerkte dashboard, maar ook aan de lederlook stoelbekleding.

Ook populair in dezelfde klasse

Nieuwe auto rijden via Hyundai Ioniq Privé Lease

Kiest u ervoor om een nieuwe Hyundai Ioniq te rijden via private lease, ook wel privé lease genoemd, dan heeft u geen omkijken meer naar de kosten voor onder andere onderhoud, verzekeringen, wegenbelasting, banden, vervangend vervoer en nog veel meer. Buiten het leasetarief zijn er enkel nog de brandstofkosten.

Hyundai Ioniq Lease is een ideale manier om in een nieuwe auto te rijden zonder zelf een grote investering te hoeven doen. Via Hyundai Ioniq Privatelease kunnen particulieren voordelig een splinternieuwe auto leasen.

Hyundai Ioniq Rij-impressie en design

Hyundai Ioniq Private Lease Uitvoeringen

De Hyundai Ioniq wordt in private lease aangeboden in 3 uitrustingsniveaus.

Staat de door u gewenste uitvoering niet bij de aanbiedingen? Neem dan contact op met Leaseauto.nl. Wij zorgen dan voor een private lease offerte op maat.

Hyundai Ioniq Electric Comfort
Hyundai Ioniq Electric Fashion
Hyundai Ioniq Electric Premium

Private Lease

Bij Private Lease rijdt u in een auto van de leasemaatschappij. Zij regelen alles. De leasemaatschappij koopt de Leaseauto en betaalt voor de wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparaties en pechhulp.

Hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij. Spaargeld voor de aanschaf van een eigen auto is niet nodig. En na afloop van de leaseperiode levert u de auto gewoon weer in.

Voordelen Private Lease

Voordelen van
een Nieuwe Auto

Zuinig, duurzaam, veilig en de nieuwste multimedia opties.

Geen spaargeld
of lening nodig

Leasemaatschappij koopt de privé leaseauto.

Alleen brandstof
kosten komen erbij

Inclusief verzekering, belasting, reparatie, onderhoud en pechhulp.

Geen onverwachte
kosten

Geen dure reparaties of lage inruilwaarde.

Leaseauto.nl

Privé Lease is makkelijk als het allemaal geregeld is. Alleen het vinden van de beste Private Lease Aanbieding is lastig.

Kosteloos onafhankelijk advies

U moet weten op welke voorwaarden u op moet letten als u niet te veel wilt betalen. Daar helpt Leaseauto.nl bij. Met een eerlijke Private Lease vergelijker, uitleg en persoonlijk advies door onze experts. Zo krijgt u alle informatie om een goede keuze te maken. Dit wordt door onze klanten gewaardeerd.

Grootste aanbod bij elkaar en makkelijk vergelijken

Leaseauto.nl werkt samen met toonaangevende leasemaatschappijen. Wij brengen de Private Lease Acties bij elkaar en maken ze makkelijk vergelijkbaar. Net zoals Cheaptickets dit doet voor vliegtickets.

Eenvoud en gemak

Persoonlijk advies
Hulp bij auto kiezen
Beste aanbod bij elkaar

Eerlijk vergelijken

100% onafhankelijk
Prijs en voorwaarden
Beste Deal Check

Bestel met zekerheid

Offerte op maat
Kleine lettertjes uitgelicht
14 dagen bedenktijd

Bestel met zekerheid via Leaseauto.nl

Leaseauto.nl is volledig onafhankelijk en ons advies is vrijblijvend. Wij hebben Private Lease Adviseurs in dienst die kosteloos helpen in elke stap van het bestelproces.

Uitlichten van de kleine lettertjes

Wij kennen de verschillen tussen auto’s en lease voorwaarden. Bijvoorbeeld qua eigen risico bij schade, schadevrije jaren, opzeg flexibiliteit en de verrekening van extra kilometers.

Keurmerk Private Lease

Leaseauto.nl werkt samen met leasemaatschappijen die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Zij gebruiken Algemene Voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld. Dit geeft u de zekerheid van een eerlijk product.

In 4 stappen naar uw Private Leaseauto

1. Kies een Auto en
vraag offerte aan

Selecteer een auto, uitvoering, kleur, contractduur en aantal kilometers per jaar en vraag een vrijblijvende offerte aan.

2. Beste Deal
Check

Samen controleren wij of de geselecteerde aanbieding de beste voorwaarden en prijs heeft in uw situatie.

3. Draagkracht
Toets

Een draagkrachttoets is verplicht vanuit de overheid om consumenten te beschermen tegen te hoge financiële lasten.

4. Bestel de Auto
met Zekerheid

De auto kan besteld worden. Na het ondertekenen van het contract heeft u nog 10 dagen bedenktijd.

Hyundai Private Lease

Vijftig jaar geleden was Hyundai een kleine autofabrikant uit Korea. Nu, vijf decennia later geeft Hyundai als autofabrikant steeds nadrukkelijker de toon aan, met aansprekende innovatieve modellen die voorzien zijn van de laatste technologieën en de modernste karakteristieken.

Het Hyundai Private Lease aanbod is ruim en gevarieerd. De compacte Hyundai i10 is een populaire stadsauto.

De sportieve Hyundai i20 en Hyundai i30 hatchbacks zijn al jaren populair in Nederland. Hoge modellen als de Hyundai Kona, Hyundai Bayon en de Tucson worden steeds populairder. In het elektrische segment scoren de Kona Electric , IONIQ 5 en Ioniq goed.

Hyundai Private Lease Acties

Vragen over Ioniq Private Lease

Wat is Private Lease?

Privé lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd.

Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor de Leasemaatschappij. Zo zijn er nooit onverwachte kosten. 

Welke kosten zijn inclusief bij Privé Lease?

Bij alle Private Lease Aanbieders zijn ten minste deze kosten inclusief: aanschaf en afschrijving van de Peugeot, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, WA en Casco verzekering, pechhulp en vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur. Brandstofkosten, bekeuringen en wasbeurten zijn niet inclusief.

Waar vind ik meer informatie over Private Lease?

In het Private Lease Kenniscentrum van Leaseauto.nl staan antwoorden op alle vragen over Privé Lease.

Waarom Private Lease?

Zekerheid en geen gedoe. Van tevoren zijn alle kosten bekend. De enige kosten die er nog bijkomen zijn de kosten voor benzine of het opladen.

Daarnaast wordt alles geregeld. De leasemaatschappij regelt de verzekeringen, onderhoud, wegenbelasting etc. En het is niet nodig om in één keer een flink geldbedrag neer te leggen of jaren te sparen voor een eigen auto.

Voor wie is Hyundai Ioniq Privé leasen interessant?

Hyundai Ioniq Privé leasen is iets wat zowel bij jongere als bij oudere particulieren steeds normaler wordt. Naast het voordeel van de financiering speelt ook mee dat bij personal lease alles geregeld wordt. Bij private autolease is er ook geen risico op onverwachte kosten.

De auto is goed verzekerd en de kosten voor onderhoud en reparaties zijn ook inclusief. Als er een ongeluk gebeurt met de Privelease Hyundai Ioniq, dan wordt er zelfs kosteloos een vervangende auto geregeld. Deze wordt uiterlijk 72 uur na het ongeluk ter beschikking gesteld. Bij veel leasemaatschappijen zelfs al eerder.

Is er een Hybride of Elektrische Private Lease Hyundai Ioniq?

Bij Leasing is een van de eerste dingen die je moet bepaling is of je kiest voor een benzine aangedreven auto. Als u kiest voor een elektrische auto in plaats van een benzine of diesel aangedreven auto, dan draagt u bij aan een gezondere leefomgeving. Ook een hybride auto is veel schoner dan een auto die volledig wordt aangedreven door fossiele brandstoffen.

Op dit moment is elektrische Ioniq privé lease auto leverbaar.

Waar op letten bij het kiezen van een Hyundai Ioniq?

Een Lease Ioniq moet natuurlijk ook aansluiten bij de persoonlijke mobiliteitsbehoefte. Hierbij moet rekening gehouden worden met het aantal volwassen passagiers dat comfortabel mee moet kunnen en de behoefte aan bagageruimte.

De Ioniq privé lease auto is de grootste Hyundai Hatchback. Hij is met name geschikt voor in en om de stad. Hij is prima geschikt voor lange ritten op de snelweg. Voor gezinnen die meer ruimte nodig hebben is de stationwagon een betere Private Lease keuze. Hij is een stuk ruimer dan een Privat Lease Ioniq Hatchback.

Zijn er ook Hyundai Ioniq Private Lease Occasion’s?

Via Hyundai Ioniq Occasion lease is het mogelijk om een tweedehandsauto te leasen. Het prijsverschil is niet zo groot als bij het kopen van een tweedehandsauto. Dit komt omdat de een groot deel van de kosten even hoog zijn bij nieuwe en enkele jaren oude auto’s. Denk hierbij aan de wegenbelasting, verzekeringen en pechhulp die altijd inclusief is bij een Privé Lease Hyundai Ioniq.

De afschrijving is dan wel lager. Dit wordt echter weer grotendeels gecompenseerd door hogere onderhoudskosten. Het grootste voordeel bij een tweedehands Hyundai Ioniq Leasen is dat hij snel leverbaar is en dat hij ook bij een kortere looptijd al heel aantrekkelijk is geprijsd.

Waar moet ik op letten bij Ioniq Private Lease Vergelijken?

Bij het kiezen van een nieuwe leaseauto is het altijd goed om Hyundai Ioniq Private Lease Deals met elkaar te vergelijken. Leaseauto.nl heeft een makkelijke Hyundai Ioniq Private Lease Vergelijker waarmee eenvoudig uitvoeringen en aanbieders met elkaar vergeleken kunnen worden.
De Hyundai Ioniq private lease voorwaarden zijn bij de verschillende aanbieders grotendeels hetzelfde. De verschillen worden uitgelicht bij het vergelijken van de Hyundai Ioniq Privé Lease Aanbiedingen.

Op leaseauto.nl zijn altijd Hyundai Ioniq Private lease acties van meerdere aanbieders te vinden. Hiermee is het makkelijk gemaakt op de goedkoopste Hyundai Ioniq Prive Lease Aanbieding te vinden. Met een goed Hyundai Ioniq Private Lease vergelijk valt veel geld te besparen. De adviseurs van Leaseauto.nl helpen hier graag bij met kosteloos en onafhankelijk advies bij het vinden van de beste private Lease deal.

Geschiedenis Hyundai Ioniq

In de eerste week van 2016 was het zover: toen onthulde Hyundai zijn allereerste, geheel elektrische auto: de IONIQ. Wat dit model bijzonder maakt, is dat hij verkrijgbaar is in drie verschillende aandrijflijnen. De klant kan kiezen uit een 100% elektrische variant, een hybride-versie en plug-in hybride.

Opkomst Hyundai Ioniq Leasen Particulier

In korte tijd heeft de Ioniq zich opgewerkt tot een tot een populaire Leaseauto. De doorbraak van Hyundai Ioniq private lease was er al vanaf het begin. Rond de introductie was er meteen een aantal Ioniq private leasing initiatieven. Ioniq personal lease is inmiddels de normaalste zaak. Een Hyundai Ioniq Leasen door een Particulier is inmiddels volledig ingeburgerd.

Mobiele versie afsluiten