Private Lease de Jeep Avenger | Vergelijk nu laagste prijzen

Jeep Avenger
Private Lease
vanaf € 563,-

Vind snel de beste Jeep Avenger Private Lease Deal! Vergelijk eenvoudig aanbiedingen van meer dan 20 aanbieders op één plek. Selecteer de uitvoering, kleur, contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie de beste prijs en voorwaarden heeft.

De compacte Avenger is het eerste model van Jeeps nieuwe gamma van volledig elektrische SUV’s met op de Europese markt afgestemde afmetingen. De SUV biedt een unieke combinatie van (terrein)capaciteiten, stijl, functionaliteit en verfijnde technologie.

Voordelen Jeep Avenger Privé Lease

Uitstraling
Praktische SUV
Ook voor off-road
100% elektrisch
Voordelig via Private Lease

Jeep Avenger Private Lease

Op Leaseauto.nl is het eenvoudig om Jeep Avenger Private Lease aanbiedingen te vergelijken en aan te passen aan uw wensen. Selecteer de uitvoering, kleur, de contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie de beste prijs en voorwaarden heeft. Avenger Prive Lease betekent veel waar voor je geld en is alleen daarom al het overwegen waard.

Ontdek de Jeep Avenger

Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4

Jeep Avenger Private Lease Review

Het is het eerste nieuwe model in Jeeps wereldwijde elektrificatie strategie. Jeep wil wereldwijd hét toonaangevende merk worden voor emissievrije SUV’s.

 

Design

De Avenger is vanaf het begin volledig als een echte Jeep ontworpen en ontwikkeld. De compacte SUV heeft dan ook nadrukkelijk het DNA van Jeep. 

Het design van de Avenger is een moderne interpretatie van Jeep, maar dan in een compact jasje.  De iconische grille met zeven sleuven is sinds mensenheugenis een designkenmerk van Jeep. 

De bolle spatborden zijn ook een klassiek designelement van Jeep. Ze stralen kracht en robuustheid uit en maken een solide indruk, zowel op de weg als in het terrein.

Verlichting

De grille is niet meer puur verticaal, zoals vroeger, maar heeft een functionele, meer horizontale vorm. Hij staat iets verder naar voren dan de koplampen, wat de koplampen beschermt bij een kleine aanrijding.

De koplampen zijn niet alleen hoog geplaatst, maar ook voorzien van een solide behuizing, om schade bij aanrijdingen bij lage snelheid te voorkomen. De skidplates zijn gegoten in een door-en-door gekleurde polymeer. Daardoor zijn eventuele krassen niet zichtbaar.

In de achterlichten is een ander klassiek kenmerk van Jeep te zien: de X-vorm van de jerrycan. De X is een thema in het interieur en op de carrosserie van de Avenger, door de zogenoemde X-Camo, een decoratief patroon dat de letter X combineert met het idee van ‘camouflage’.

Infotainment

In het interieur trekt het bovenste deel van het dashboard, met de horizontale ‘balk’ direct de aandacht. Daarin zijn de ventilatieopeningen, de interieurverlichting en een centraal geplaatste 10,25-inch touchscreen geplaatst, dat door zowel de bestuurder als alle passagiers is te zien.

State-of-the-art infotainment is in alle versies van de Avenger beschikbaar in de vorm van een 10,25-inch Uconnect Infotainmentsysteem met een volledig digitaal instrumentencluster in twee schermformaten: 7- en 10,25-inch.

Uconnect 10,25-inch heeft smartphone-achtige graphics. Het systeem biedt verder de mogelijkheid om het scherm van de mobiele telefoon te spiegelen op het scherm in de Avenger via Android Auto en Apple CarPlay. De gebruiker kan zelf de content kiezen en samenstellen om zijn eigen interface te bouwen met maximaal twaalf widgets per pagina en maximaal zes pagina’s. Ook TomTom-navigatie met verbeterde stemherkenningsfunctie en over-the-air updates zijn beschikbaar.

Omdat niet alle multimedia functionaliteit standaard is op alle uitvoeringen, is het belangrijk om hierop te letten bij het vergelijken van Jeep Avenger private lease aanbiedingen.

Praktisch

Een belangrijke pijler onder een Jeep SUV wordt gevormd door de terreincapaciteiten. Die is nu echter op een meer ecologische manier benaderd met de toepassing van Jeeps 4xe plug-intechnologie en de volledig elektrische aandrijflijnen.

De Avenger is de eerste voorwielaangedreven Jeep die standaard is uitgerust met Selec Terrain en Hill Descent Control. Deze systemen maken de Avenger met de indrukwekkende aan- en afrijhoek en zijn riante bodemvrijheid tot de maatstaf in zijn segment.

Jeep heeft de Avenger zo compact mogelijk gemaakt zonder daarbij af te doen aan de kenmerkende karaktereigenschappen van Jeep. De korte overhang aan de voor- en achterzijde versterken zijn proporties. Verder geven de wielen, die groter zijn dan gewoonlijk voor een auto van dit formaat, de auto een extra krachtige uitstraling.

Het interieur van de Avenger is voor zowel bestuurder als passagiers ontworpen voor maximale bruikbare ruimte in een compacte carrosserie. De Avenger biedt in totaal 34 liter bergruimte in het interieur, terwijl het gemiddelde in zijn segment 15 liter is. Dat uitzonderlijke resultaat bereikte Jeep door alle ruimtes optimaal te benutten en functionele compartimenten te creëren die bij elkaar groot genoeg zijn voor bijvoorbeeld alle handbagage 

Veiligheid

Om eventuele schade van aanrijdingen op lage snelheid – ongeveer 70 procent van de schadegevallen in Europa gaat om aanrijdingen bij lage snelheid – heeft Jeep de Avenger voorzien van bodembeschermingsplaten, beschermingspanelen rondom op de carrosserie en bescherming voor de koplampen.

De Jeep Avenger biedt ook een groot aantal veiligheidsvoorzieningen van de nieuwste generatie. Hij biedt de mogelijkheid om op Level 2 autonoom te rijden. Dat houdt in dat de auto automatisch zijn snelheid en richting kan aanpassen, waarvoor hij gebruikmaakt van de Adaptive Cruise Control en Lane Centering. Daarmee blijft de Avenger in het midden van de rijstrook en op een veilige afstand van zijn voorligger rijden.

Verder is de Jeep Avenger uitgerust met:

  • Traffic Sign Recognition, dat verkeersborden herkent en interpreteert
  • Automatic Emergency Braking met voetgangers- en fietsersherkenning, dat de auto afremt en zo nodig tot stilstand brengt om ongevallen te voorkomen of in elk geval de gevolgen ervan te beperken
  • Drowsy Driver Alert, dat de bestuurder waarschuwt als zijn aandacht verslapt
  • Blind Spot Monitoring, dat voor de bestuurder eventueel verkeer in de dode hoek signaleert
  • Lane Keeping Assist, dat de bestuurder waarschuwt als de Avenger onbedoeld zijn rijstrook verlaat
  • Parkeersensoren rondom met Active Park Assist
  • 180° achteruitrijcamera

Omdat niet alle veiligheidssystemen standaard zijn op alle uitvoeringen is het belangrijk om hierop te letten bij het vergelijken van Jeep Avenger private lease aanbiedingen.

Motor

Jeep rust de Avenger uit met een elektrische aandrijflijn van de volgende generatie, die een nieuwe elektromotor en een nieuw accupakket omvat. 

Jeep rust de Avenger uit met een 400 volt elektrische aandrijflijn van de nieuwste generatie, die een nieuwe elektromotor en een nieuwe batterij omvat. Met een laadsnelheid van100 kW aan een openbaar DC-laadpunt (gelijkstroom) is drie minuten laden genoeg voor 30 kilometer actieradius. 24 minuten laden aan hetzelfde laadpunt is voldoende om de batterij op te laden van 20 tot 80 procent van de batterijcapaciteit.

De nieuwe 54 kWh batterij, die Stellantis zelf produceert, heeft een hoge energiedichtheid en een uitstekende verhouding van nominale en benutbare capaciteit. Hij biedt een actieradius tot 400 km volgens de WLTP gecombineerde testcyclus en zelfs tot 550 km in de stad volgens de WLTP-stadscyclus.

Interieur

Het interieur van de Avenger volgt de Design to Function-benadering van Jeep. Het strakke en robuuste interieur, waarin het slanke dashboard de blikvanger is, is geïnspireerd op elementen uit de geschiedenis van Jeep en vooral op dat van de Jeep Wrangler.

Ook populair in dezelfde klasse

Nieuwe auto rijden via Jeep Avenger Privé Lease

Kiest u ervoor om een nieuwe Jeep Avenger te rijden via private lease, ook wel privé lease genoemd, dan heeft u geen omkijken meer naar de kosten voor onder andere onderhoud, verzekeringen, wegenbelasting, banden, vervangend vervoer en nog veel meer. Buiten het leasetarief zijn er enkel nog de oplaadkosten.

Jeep Avenger Lease is een ideale manier om in een nieuwe auto te rijden zonder zelf een grote investering te hoeven doen. Via Jeep Avenger Privatelease kunnen particulieren voordelig een splinternieuwe auto leasen.

Private Lease

Bij Private Lease rijdt u in een auto van de leasemaatschappij. Zij regelen alles. De leasemaatschappij koopt de Leaseauto en betaalt voor de wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparaties en pechhulp.

Hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij. Spaargeld voor de aanschaf van een eigen auto is niet nodig. En na afloop van de leaseperiode levert u de auto gewoon weer in.

Voordelen Private Lease

Voordelen van
een Nieuwe Auto

Zuinig, duurzaam, veilig en de nieuwste multimedia opties.

Geen spaargeld
of lening nodig

Leasemaatschappij koopt de privé leaseauto.

Alleen brandstof
kosten komen erbij

Inclusief verzekering, belasting, reparatie, onderhoud en pechhulp.

Geen onverwachte
kosten

Geen dure reparaties of lage inruilwaarde.

Leaseauto.nl

Privé Lease is makkelijk als het allemaal geregeld is. Alleen het vinden van de beste Private Lease Aanbieding is lastig.

Kosteloos onafhankelijk advies

U moet weten op welke voorwaarden u op moet letten als u niet te veel wilt betalen. Daar helpt Leaseauto.nl bij. Met een eerlijke Private Lease vergelijker, uitleg en persoonlijk advies door onze experts. Zo krijgt u alle informatie om een goede keuze te maken. Dit wordt door onze klanten gewaardeerd.

Grootste aanbod bij elkaar en makkelijk vergelijken

Leaseauto.nl werkt samen met toonaangevende leasemaatschappijen. Wij brengen de Private Lease Acties bij elkaar en maken ze makkelijk vergelijkbaar. Net zoals Cheaptickets dit doet voor vliegtickets.

Eenvoud en gemak

Persoonlijk advies
Hulp bij auto kiezen
Beste aanbod bij elkaar

Eerlijk vergelijken

100% onafhankelijk
Prijs en voorwaarden
Beste Deal Check

Bestel met zekerheid

Offerte op maat
Kleine lettertjes uitgelicht
14 dagen bedenktijd

Bestel met zekerheid via Leaseauto.nl

Leaseauto.nl is volledig onafhankelijk en ons advies is vrijblijvend. Wij hebben Private Lease Adviseurs in dienst die kosteloos helpen in elke stap van het bestelproces.

Uitlichten van de kleine lettertjes

Wij kennen de verschillen tussen auto’s en lease voorwaarden. Bijvoorbeeld qua eigen risico bij schade, schadevrije jaren, opzeg flexibiliteit en de verrekening van extra kilometers.

Keurmerk Private Lease

Leaseauto.nl werkt samen met leasemaatschappijen die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Zij gebruiken Algemene Voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld. Dit geeft u de zekerheid van een eerlijk product.

In 4 stappen naar uw Private Leaseauto

1. Kies een Auto en
vraag offerte aan

Selecteer een auto, uitvoering, kleur, contractduur en aantal kilometers per jaar en vraag een vrijblijvende offerte aan.

2. Beste Deal
Check

Samen controleren wij of de geselecteerde aanbieding de beste voorwaarden en prijs heeft in uw situatie.

3. Draagkracht
Toets

Een draagkrachttoets is verplicht vanuit de overheid om consumenten te beschermen tegen te hoge financiële lasten.

4. Bestel de Auto
met Zekerheid

De auto kan besteld worden. Na het ondertekenen van het contract heeft u nog 10 dagen bedenktijd.

Jeep Private Lease

Een Jeep is steevast een unieke leaseauto. Het Amerikaanse merk is een onderdeel van Fiat Chrysler Auto, wat sinds kort weer is gegaan in Stellantis.

Onder die wereldberoemde merknaam, die eigenlijk synoniem is geworden van een militair ogende open terreinwagen, zijn pick-up trucks, echte terreinwagens en SUV’s uitgebracht. 

Jeep timmert aan de weg. De populaire modellen van vandaag zijn de Jeep Wrangler, Jeep Renegade, Jeep Compass of Jeep Grand Cherokee. Het Jeep Private Lease aanbod is ruim en gevarieerd en bovenal voordelig. De Jeep Avenger is de allereerste elektrische Jeep.

Jeep Private Lease Acties

Vragen over Avenger Private Lease

Wat is Avenger Private Lease?

Privé lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd.

Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor de Leasemaatschappij. Zo zijn er nooit onverwachte kosten. 

Welke kosten zijn inclusief bij Privé Lease Avenger?

Bij alle Avenger Private Lease Aanbieders zijn ten minste deze kosten inclusief: aanschaf en afschrijving van de Jeep, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, WA en Casco verzekering, pechhulp en vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur. Brandstofkosten, bekeuringen en wasbeurten zijn niet inclusief.

Waar vind ik meer informatie over Private Lease?

In het Private Lease Kenniscentrum van Leaseauto.nl staan antwoorden op alle vragen over Privé Lease.

Waarom Private Lease?

Zekerheid en geen gedoe. Van tevoren zijn alle kosten bekend. De enige kosten die er nog bijkomen zijn de kosten voor benzine of het opladen.

Daarnaast wordt alles geregeld. De leasemaatschappij regelt de verzekeringen, onderhoud, wegenbelasting etc. En het is niet nodig om in één keer een flink geldbedrag neer te leggen of jaren te sparen voor een eigen auto.

Voor wie is Jeep Avenger Privé leasen interessant?

Jeep Avenger Privé leasen is iets wat zowel bij jongere als bij oudere particulieren steeds normaler wordt. Naast het voordeel van de financiering speelt ook mee dat bij personal lease alles geregeld wordt. Bij private autolease is er ook geen risico op onverwachte kosten.

De auto is goed verzekerd en de kosten voor onderhoud en reparaties zijn ook inclusief. Als er een ongeluk gebeurt met de Privelease Jeep Avenger, dan wordt er zelfs kosteloos een vervangende auto geregeld. Deze wordt uiterlijk 72 uur na het ongeluk ter beschikking gesteld. Bij veel leasemaatschappijen zelfs al eerder.

Is er een Hybride of Elektrische Private Lease Jeep Avenger?

Bij Leasing is een van de eerste dingen die je moet bepaling is of je kiest voor een benzine aangedreven auto. Als u kiest voor een elektrische auto in plaats van een benzine of diesel aangedreven auto, dan draagt u bij aan een gezondere leefomgeving. Ook een hybride auto is veel schoner dan een auto die volledig wordt aangedreven door fossiele brandstoffen.

Op dit moment is geen Avenger Hybride private Lease of of elektrische Avenger privé lease auto leverbaar.

Waar op letten bij het kiezen van een Jeep Avenger?

Een Lease Avenger moet natuurlijk ook aansluiten bij de persoonlijke mobiliteitsbehoefte. Hierbij moet rekening gehouden worden met het aantal volwassen passagiers dat comfortabel mee moet kunnen en de behoefte aan bagageruimte.

De Avenger privé lease auto is de kleinste Jeep. Hij is met name geschikt voor in en om de stad. Hij is echter ook prima geschikt voor lange ritten op de snelweg. Voor gezinnen die meer ruimte nodig hebben is de Avenger een betere Private Lease keuze. Hij is een stuk ruimer dan een Privat Lease Avenger.

Zijn er ook Jeep Avenger Private Lease Occasion’s?

Via Jeep Avenger Occasion lease is het mogelijk om een tweedehandsauto te leasen. Het prijsverschil is niet zo groot als bij het kopen van een tweedehandsauto. Dit komt omdat de een groot deel van de kosten even hoog zijn bij nieuwe en enkele jaren oude auto’s. Denk hierbij aan de wegenbelasting, verzekeringen en pechhulp die altijd inclusief is bij een Privé Lease Jeep Avenger.

De afschrijving is dan wel lager. Dit wordt echter weer grotendeels gecompenseerd door hogere onderhoudskosten. Het grootste voordeel bij een tweedehands Jeep Avenger Leasen is dat hij snel leverbaar is en dat hij ook bij een kortere looptijd al heel aantrekkelijk is geprijsd.

Waar moet ik op letten bij Avenger Private Lease Vergelijken?

Bij het kiezen van een nieuwe leaseauto is het altijd goed om Jeep Avenger Private Lease Deals met elkaar te vergelijken. Leaseauto.nl heeft een makkelijke Jeep Avenger Private Lease Vergelijker waarmee eenvoudig uitvoeringen en aanbieders met elkaar vergeleken kunnen worden.
De Jeep Avenger private lease voorwaarden zijn bij de verschillende aanbieders grotendeels hetzelfde. De verschillen worden uitgelicht bij het vergelijken van de Jeep Avenger Privé Lease Aanbiedingen.

Op leaseauto.nl zijn altijd Jeep Avenger Private lease acties van meerdere aanbieders te vinden. Hiermee is het makkelijk gemaakt op de goedkoopste Jeep Avenger Prive Lease Aanbieding te vinden. Met een goed Jeep Avenger Private Lease vergelijk valt veel geld te besparen. De adviseurs van Leaseauto.nl helpen hier graag bij met kosteloos en onafhankelijk advies bij het vinden van de beste private Lease deal.

Geschiedenis

De Jeep Avenger loopt van de band in de Stellantis-fabriek in Tychy, Polen. Jeep voorziet de auto standaard van Selec Terrain en Hill Descent Control. Met deze systemen staat de Avenger met zijn grote aanrij- en afrijhoeken en riante bodemvrijheid garant voor indrukwekkende terreinvaardigheid.

Jeep ontwikkelde de Avenger met het oog op de specifieke behoeften van de Europese klant. De compacte SUV past met een lengte van vier meter in het snelgroeiende B-SUV-segment. Dat is op basis van verkoopvolume het op één na grootste segment van Europa.

Naar verwachting bereikt het B-SUV-segment in 2023 een jaarlijks verkoopaantal van 2,2 miljoen auto’s, ofwel een vijfde van het totale aantal verkochte auto’s in Europa. De Avenger komt direct onder de Jeep Renegade, die ook in het B-SUV-segment valt.

Opkomst Jeep Avenger Leasen Particulier

Via Jeep Avenger Private Lease is het mogelijk om een splinternieuwe auto te rijden zonder dat je aanspraak hoeft te doen op je spaarrekening. Rond de introductie van de nieuwste uitvoeringen groeide het aantal Avenger private leasing initiatieven.

Avenger personal lease is inmiddels niet meer weg te denken. Een Jeep Avenger Leasen door een Particulier is ideaal voor iedereen die een stoere SUV wil rijden voor een laag vast bedrag per maand.

Mobiele versie afsluiten