Private Lease de Jeep Renegade | Vergelijk nu laagste prijzen

Jeep Renegade
Private Lease
vanaf € ,-

Vind snel de beste Jeep Renegade Private Lease Deal! Vergelijk eenvoudig aanbiedingen van meer dan 20 aanbieders op één plek. Selecteer de uitvoering, kleur, contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie de beste prijs en voorwaarden heeft.

Renegade is een compacte SUV die precies biedt wat u nodig hebt voor zowel uw dagelijks vervoer als avontuurlijke buitenactiviteiten.

Voordelen Jeep Renegade Privé Lease

Uitstraling
Praktische SUV
Ook voor off-road
Interieurruimte
Geen gedoe bij aankoop en verkoop
Voordelig via Private Lease

Jeep Renegade Private Lease

Op Leaseauto.nl is het eenvoudig om Jeep Renegade Private Lease aanbiedingen te vergelijken en aan te passen aan uw wensen. Selecteer de uitvoering, kleur, de contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie de beste prijs en voorwaarden heeft. Renegade Prive Lease betekent veel waar voor je geld en is alleen daarom al het overwegen waard.

Ontdek de Jeep Renegade

Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4

Jeep Renegade Private Lease Review

De Renegade zo ongeveer de meest Europese Jeep die er is. Het platform komt van een Fiat 500X, de productie is in Italië en het formaat meet slechts 4.23 m. 

Het concept van de Jeep Renegade stamt uit een samenwerking tussen Fiat en Chrysler. De behoefte voor een compacte SUV heeft voor beide bedrijven echter een ander doel. Waar Fiat de SUV bus niet wilt missen, ziet Jeep zijn kans schoon om in Europa een voet aan de grond te krijgen.

In een segment waar een stoere uiterlijk en een hoge zitpositie cruciaal zijn weet de Renegade te overtuigen. Niet alleen lijkt het op niks anders dat er op de weg rijdt, het is ook nog eens een Jeep. Een naam dat men tegenwoordig zelfs nog gebruikt om een SUV te omschrijven.

 

Design

Jeep heeft de afgelopen jaren relatief onopvallend een opmars gemaakt in Europa. Dit komt voor een deel door de Renegade. Het schattige maar toch stoere uiterlijk weet op te vallen zonder door de mand te vallen.

Het imposante front met daarin de voor Jeep zo kenmerkende verticale grille geeft de Renegade meer uitstraling dan alle SUV alternatieven.

Redelijk uniek in dit segment is dat de Renegade in maar liefst zeventien verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar is. Met exotische namen als Omaha Orange, Colorado Red en JetSet Blue.

Verlichting

De nieuwe interpretatie van de historische-grille met zeven sleuven, zijn verzonken ronde led-koplampen en zijn stoere, brede voorbumper, onderstrepen dat het om een echte Jeep gaat.

De nieuwe Jeep Renegade Limited is optioneel leverbaar met led-koplampen. Deze hebben niet alleen een tot 50% hogere lichtopbrengst dan conventionele halogeenkoplampen, maar de lampen zelf hebben ook een aanzienlijk lager stroomverbruik en een veel langere levensduur. Bij veel andere merken zijn led-koplampen inmiddels standaard.

Infotainment

Ondanks een facelift in 2019 is het multimediasysteem verwerkt in de middenconsole. 

Uiteraard heeft ook Jeep een touchscreen beeldscherm geïnstalleerd, waarmee vrijwel alles in te stellen is. Denk hierbij aan de stoelverwarming voor de voorstoelen, routes, radio/muziek en dergelijke.  De hoge resolutie van het beeldscherm zorgt voor scherpe beelden. 

Een extra USB-aansluiting aan de achterzijde geeft ook de achterpassagiers de mogelijkheid hun telefoon of een ander apparaat onderweg op te laden. Apple Carplay en Android Auto zijn beschikbaar, maar niet standaard.

Omdat niet alle multimedia functionaliteit standaard is op alle uitvoeringen, is het belangrijk om hierop te letten bij het vergelijken van Jeep Renegade private lease aanbiedingen.

Praktisch

De zitpositie is niet alleen hoog, het zit ook nog eens redelijk dicht op het stuur. Een bijkomend voordeel daarvan is dat de achterpassagiers een hoop beenruimte hebben.

Ondanks het geringe formaat van 4,23 m kunnen mensen tot 1,90 m prima achter elkaar zitten.

 De vering is comfortabel, de stoelen zitten goed en er zijn 4 cup holders aanwezig, het is immers toch deels Amerikaans.

Veiligheid

De Jeep Renegade kan assisteren bij het gasgeven, remmen en sturen. De invloed van de stuur-assistent is zeer nadrukkelijk aanwezig.

De adaptieve cruise-control (automatisch afstand houden) werkt goed. Het systeem reageert goed op plotseling invoegende auto’s en is daardoor ook goed bruikbaar in drukker verkeer.

Omdat niet alle veiligheidssystemen standaard zijn op alle uitvoeringen is het belangrijk om hierop te letten bij het vergelijken van Jeep Renegade private lease aanbiedingen.

Motor

Het 1.3 liter blok in de Renegade produceert 150 pk. De kracht dat hieruit voortkomt past uitstekend bij het karakter van de auto. Het motorgeluid is niet nadrukkelijk aanwezig en er is voldoende koppel om goed mee te komen in het verkeer.

Jeep weet een goede tussenweg te vinden dat neigt naar het comfortabele. Maar ja, het is en blijft een Jeep, dus de hoofdvraag is natuurlijk, kan die ook offroad? Het antwoord daarop is gelukkig ja. Ondanks dat er ”slechts” voorwielaandrijving aanwezig is, weet de Renegade zich ook hier sterk te houden. 

Interieur

Waar stalgenoot Fiat Panda alles in het vierkant heeft, krijgt de Renegade er twee extra hoeken erbij. Deze komen terug in het 8,4 inch multimediasysteem, de ventilatierooster, de vloermatten, werkelijk overal. Dit versterkt nog meer het gevoel dat je in een serieuzere SUV zit.

Het interieur van de nieuwe Jeep Renegade onderscheidt zich door de harmonieuze manier waarop hoogwaardige materialen en praktische oplossingen bij elkaar komen.

Zo biedt de nieuwe tunnelconsole een handig vak voor uw smartphone en een netje aan passagierszijde, waarin u nog meer spullen kwijt kunt die u onderweg bij de hand wilt hebben.

Wat onveranderd is gebleven, is de stoere, casual uitstraling in de traditie van het merk Jeep

Ook populair in dezelfde klasse

Nieuwe auto rijden via Jeep Renegade Privé Lease

Kiest u ervoor om een nieuwe Jeep Renegade te rijden via private lease, ook wel privé lease genoemd, dan heeft u geen omkijken meer naar de kosten voor onder andere onderhoud, verzekeringen, wegenbelasting, banden, vervangend vervoer en nog veel meer. Buiten het leasetarief zijn er enkel nog de brandstofkosten.

Jeep Renegade Lease is een ideale manier om in een nieuwe auto te rijden zonder zelf een grote investering te hoeven doen. Via Jeep Renegade Privatelease kunnen particulieren voordelig een splinternieuwe auto leasen.

Jeep Renegade Rij-impressie en design

Jeep Renegade Private Lease Uitvoeringen

Standaard Jeep Renegade modellen hebben voorwielaandrijving. Duurdere vierwielaandrijving is beschikbaar bij de uitrustingen sport, latitude en limited. Daarnaast is er ook nog een Trailhawk uitrusting, die enkel 4×4 aanbiedt.

Jeep Renegade Sport
Jeep Renegade Longitude
Jeep Renegade Trailhawk
Jeep Renegade Limited Business

Private Lease

Bij Private Lease rijdt u in een auto van de leasemaatschappij. Zij regelen alles. De leasemaatschappij koopt de Leaseauto en betaalt voor de wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparaties en pechhulp.

Hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij. Spaargeld voor de aanschaf van een eigen auto is niet nodig. En na afloop van de leaseperiode levert u de auto gewoon weer in.

Voordelen Private Lease

Voordelen van
een Nieuwe Auto

Zuinig, duurzaam, veilig en de nieuwste multimedia opties.

Geen spaargeld
of lening nodig

Leasemaatschappij koopt de privé leaseauto.

Alleen brandstof
kosten komen erbij

Inclusief verzekering, belasting, reparatie, onderhoud en pechhulp.

Geen onverwachte
kosten

Geen dure reparaties of lage inruilwaarde.

Leaseauto.nl

Privé Lease is makkelijk als het allemaal geregeld is. Alleen het vinden van de beste Private Lease Aanbieding is lastig.

Kosteloos onafhankelijk advies

U moet weten op welke voorwaarden u op moet letten als u niet te veel wilt betalen. Daar helpt Leaseauto.nl bij. Met een eerlijke Private Lease vergelijker, uitleg en persoonlijk advies door onze experts. Zo krijgt u alle informatie om een goede keuze te maken. Dit wordt door onze klanten gewaardeerd.

Grootste aanbod bij elkaar en makkelijk vergelijken

Leaseauto.nl werkt samen met toonaangevende leasemaatschappijen. Wij brengen de Private Lease Acties bij elkaar en maken ze makkelijk vergelijkbaar. Net zoals Cheaptickets dit doet voor vliegtickets.

Eenvoud en gemak

Persoonlijk advies
Hulp bij auto kiezen
Beste aanbod bij elkaar

Eerlijk vergelijken

100% onafhankelijk
Prijs en voorwaarden
Beste Deal Check

Bestel met zekerheid

Offerte op maat
Kleine lettertjes uitgelicht
14 dagen bedenktijd

Bestel met zekerheid via Leaseauto.nl

Leaseauto.nl is volledig onafhankelijk en ons advies is vrijblijvend. Wij hebben Private Lease Adviseurs in dienst die kosteloos helpen in elke stap van het bestelproces.

Uitlichten van de kleine lettertjes

Wij kennen de verschillen tussen auto’s en lease voorwaarden. Bijvoorbeeld qua eigen risico bij schade, schadevrije jaren, opzeg flexibiliteit en de verrekening van extra kilometers.

Keurmerk Private Lease

Leaseauto.nl werkt samen met leasemaatschappijen die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Zij gebruiken Algemene Voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld. Dit geeft u de zekerheid van een eerlijk product.

In 4 stappen naar uw Private Leaseauto

1. Kies een Auto en
vraag offerte aan

Selecteer een auto, uitvoering, kleur, contractduur en aantal kilometers per jaar en vraag een vrijblijvende offerte aan.

2. Beste Deal
Check

Samen controleren wij of de geselecteerde aanbieding de beste voorwaarden en prijs heeft in uw situatie.

3. Draagkracht
Toets

Een draagkrachttoets is verplicht vanuit de overheid om consumenten te beschermen tegen te hoge financiële lasten.

4. Bestel de Auto
met Zekerheid

De auto kan besteld worden. Na het ondertekenen van het contract heeft u nog 10 dagen bedenktijd.

Jeep Private Lease

Een Jeep is steevast een unieke leaseauto. Het Amerikaanse merk is een onderdeel van Fiat Chrysler Auto, wat sinds kort weer is gegaan in Stellantis.

Onder die wereldberoemde merknaam, die eigenlijk synoniem is geworden van een militair ogende open terreinwagen, zijn pick-up trucks, echte terreinwagens en SUV’s uitgebracht. 

Jeep timmert aan de weg. De populaire modellen van vandaag zijn de Jeep Wrangler, Jeep Renegade, Jeep Compass of Jeep Grand Cherokee. Het Jeep Private Lease aanbod is ruim en gevarieerd en bovenal voordelig. De Jeep Avenger is de allereerste elektrische Jeep.

Jeep Private Lease Acties

Vragen over Renegade Private Lease

Wat is Renegade Private Lease?

Privé lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd.

Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor de Leasemaatschappij. Zo zijn er nooit onverwachte kosten. 

Welke kosten zijn inclusief bij Privé Lease Renegade?

Bij alle Renegade Private Lease Aanbieders zijn ten minste deze kosten inclusief: aanschaf en afschrijving van de Jeep, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, WA en Casco verzekering, pechhulp en vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur. Brandstofkosten, bekeuringen en wasbeurten zijn niet inclusief.

Waar vind ik meer informatie over Private Lease?

In het Private Lease Kenniscentrum van Leaseauto.nl staan antwoorden op alle vragen over Privé Lease.

Waarom Private Lease?

Zekerheid en geen gedoe. Van tevoren zijn alle kosten bekend. De enige kosten die er nog bijkomen zijn de kosten voor benzine of het opladen.

Daarnaast wordt alles geregeld. De leasemaatschappij regelt de verzekeringen, onderhoud, wegenbelasting etc. En het is niet nodig om in één keer een flink geldbedrag neer te leggen of jaren te sparen voor een eigen auto.

Voor wie is Jeep Renegade Privé leasen interessant?

Jeep Renegade Privé leasen is iets wat zowel bij jongere als bij oudere particulieren steeds normaler wordt. Naast het voordeel van de financiering speelt ook mee dat bij personal lease alles geregeld wordt. Bij private autolease is er ook geen risico op onverwachte kosten.

De auto is goed verzekerd en de kosten voor onderhoud en reparaties zijn ook inclusief. Als er een ongeluk gebeurt met de Privelease Jeep Renegade, dan wordt er zelfs kosteloos een vervangende auto geregeld. Deze wordt uiterlijk 72 uur na het ongeluk ter beschikking gesteld. Bij veel leasemaatschappijen zelfs al eerder.

Is er een Hybride of Elektrische Private Lease Jeep Renegade?

Bij Leasing is een van de eerste dingen die je moet bepaling is of je kiest voor een benzine aangedreven auto. Als u kiest voor een elektrische auto in plaats van een benzine of diesel aangedreven auto, dan draagt u bij aan een gezondere leefomgeving. Ook een hybride auto is veel schoner dan een auto die volledig wordt aangedreven door fossiele brandstoffen.

Op dit moment is geen Renegade Hybride private Lease of of elektrische Renegade privé lease auto leverbaar.

Waar op letten bij het kiezen van een Jeep Renegade?

Een Lease Renegade moet natuurlijk ook aansluiten bij de persoonlijke mobiliteitsbehoefte. Hierbij moet rekening gehouden worden met het aantal volwassen passagiers dat comfortabel mee moet kunnen en de behoefte aan bagageruimte.

De Renegade privé lease auto is de kleinste Jeep. Hij is met name geschikt voor in en om de stad. Hij is echter ook prima geschikt voor lange ritten op de snelweg. Voor gezinnen die meer ruimte nodig hebben is de Renegade een betere Private Lease keuze. Hij is een stuk ruimer dan een Privat Lease Renegade.

Zijn er ook Jeep Renegade Private Lease Occasion’s?

Via Jeep Renegade Occasion lease is het mogelijk om een tweedehandsauto te leasen. Het prijsverschil is niet zo groot als bij het kopen van een tweedehandsauto. Dit komt omdat de een groot deel van de kosten even hoog zijn bij nieuwe en enkele jaren oude auto’s. Denk hierbij aan de wegenbelasting, verzekeringen en pechhulp die altijd inclusief is bij een Privé Lease Jeep Renegade.

De afschrijving is dan wel lager. Dit wordt echter weer grotendeels gecompenseerd door hogere onderhoudskosten. Het grootste voordeel bij een tweedehands Jeep Renegade Leasen is dat hij snel leverbaar is en dat hij ook bij een kortere looptijd al heel aantrekkelijk is geprijsd.

Waar moet ik op letten bij Renegade Private Lease Vergelijken?

Bij het kiezen van een nieuwe leaseauto is het altijd goed om Jeep Renegade Private Lease Deals met elkaar te vergelijken. Leaseauto.nl heeft een makkelijke Jeep Renegade Private Lease Vergelijker waarmee eenvoudig uitvoeringen en aanbieders met elkaar vergeleken kunnen worden.
De Jeep Renegade private lease voorwaarden zijn bij de verschillende aanbieders grotendeels hetzelfde. De verschillen worden uitgelicht bij het vergelijken van de Jeep Renegade Privé Lease Aanbiedingen.

Op leaseauto.nl zijn altijd Jeep Renegade Private lease acties van meerdere aanbieders te vinden. Hiermee is het makkelijk gemaakt op de goedkoopste Jeep Renegade Prive Lease Aanbieding te vinden. Met een goed Jeep Renegade Private Lease vergelijk valt veel geld te besparen. De adviseurs van Leaseauto.nl helpen hier graag bij met kosteloos en onafhankelijk advies bij het vinden van de beste private Lease deal.

Geschiedenis

De Renegade is de eerste Jeep die integraal buiten de VS wordt gebouwd. Hij maakte zijn publiek debuut in maart 2014 op de Motor Show van Genève. De productie begint eind augustus van hetzelfde jaar.

De motor van de Renegade is transversaal vooraan gemonteerd en maakt gebruik van voorwielaandrijving of vierwielaandrijving. Het platform heet voluit Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Small US Wide 4×4. 

In Europa is de Jeep Renegade (BU/520) een mini sport utility vehicle (SUV) met vier deuren. Hij wordt geproduceerd door het Amerikaanse Jeep. De auto wordt gebouwd in Melfi in Italië en Goiana in Brazilië.

Opkomst Jeep Renegade Leasen Particulier

Via Jeep Renegade Private Lease is het mogelijk om een splinternieuwe auto te rijden zonder dat je aanspraak hoeft te doen op je spaarrekening. Rond de introductie van de nieuwste uitvoeringen groeide het aantal Renegade private leasing initiatieven.

Renegade personal lease is inmiddels niet meer weg te denken. Een Jeep Renegade Leasen door een Particulier is ideaal voor iedereen die een stoere SUV wil rijden voor een laag vast bedrag per maand.

Mobiele versie afsluiten