Beste Private Lease Stadsauto’s

Top stadsauto's
Private Lease Stadsauto

Private Lease Stadsauto’s

Private Lease Stadsauto’s zijn mateloos populair in Nederland.  Ze zijn klein, zuinig, wendbaar en overal makkelijk te parkeren. Stadsauto’s zijn ideaal voor wie dagelijks met de auto de drukke stad in moet. Of je nu naar je werk gaat, kinderen wegbrengt of gaat shoppen. Stadsauto’s zijn dan ook populaire private lease auto’s in Nederland.

Stadsauto’s zijn volwassen geworden

De populairste kleine private leaseauto’s van nu zijn niet meer te vergelijken met vroeger. Dat merk je al bij het sluiten van het portier. Waar dat nu heel solide voelt rammelde het vroeger nog even na. Ook het weggedrag is onvergelijkbaar. Het is verbazingwekkend hoeveel auto je tegenwoordig voor je geld krijgt. 

Populaire Stadsauto’s.

De concurrentie in het segment allerkleinste private leaseauto’s is moordend en de keuze reuze. Populaire modellen zijn de Fiat 500, Peugeot 108, Volkswagen up!, Toyota Aygo, Citroën C1, Renault Twingo en  Kia Picanto.

Stadsauto private lease aanbiedingen

Doordat de concurrentie hevig is zijn er continue aantrekkelijke stadsauto private lease aanbiedingen. Op Leaseauto.nl staan de beste stadsauto private lease aanbiedingen bij elkaar.

Private Lease Tips

Stadsauto’s niet alleen voor de stad

De term stadsauto verwijst naar het gebruik binnen de stad. Dat is allang niet meer hun enige domein. De rijeigenschappen en veiligheidsvoorzingingen van de stadsauto’s zijn de afgelopen jaren sterk verbeterd. Hierdoor voelen zij zich ook steeds beter thuis op de snelweg.

Transitie naar elektrisch en hybride

Onder druk van Europese milieumaatregelen en de wens van de consumenten is de transitie ingezet richting hybride en elektrische motoren. Mede omdat ze vaak gebruikt worden voor korte ritjes is dit geen enkel probleem. De verwachting is dan ook dat over enkele jaren de meeste stadsauto’s elektrisch zijn.

Luxe uitvoeringen

De stadsauto’s spreken ook de trendy stadsbewoners aan die op zoek zijn naar een hippe auto. Die kijken niet alleen naar de prijs. Zij willen een aansprekend design en luxe uitrusting. Autofabrikanten spelen hierop in. Het is daarom niet ongebruikelijk dat de stadsauto is uitgerust met airconditioning, Bluetooth, navigatie Apple Carplay en Google Auto ondersteuning.

Goedkoop rijden in een stadsauto

De lage private lease tarieven en zuinige motoren maakt stadsauto’s voordelig. De leasetarieven kunnen laag gehouden worden doordat de aanschafprijs laag is en er weinig belasting betaald hoeft te worden.

Voordelen van een stadsauto

De stadsauto is klein, compact en bijzonder handig voor in de drukke stad. Door hun wendbaarheid en beperkte lengte zijn ze makkelijk in te parkeren. Ze rijden steeds beter en uitrusting is steeds luxer. En dan zijn ze nog heel voordelig ook. Al deze voordelen zullen er voor zorgen dat de populariteit van private lease stadsauto’s alleen maar verder zal groeien.

Mobiele versie afsluiten