Top Vijf Goedkoopste Private Leaseauto’s vanaf 189 euro

Top Vijf Goedkoopste Private Leaseauto’s vanaf 189 euro

Op zoek naar de Goedkoopste Private Leaseauto’s? Wij hebben de vijf goedkoopste private leaseauto’s op een rijtje gezet. In deze privé leaseauto’s rijd je het aller voordeligst.

Vijf Goedkoopste Privé Leaseauto’s vanaf 199 euro

Het maakt niet uit waarom, maar je bent op zoek naar de goedkoopste private leaseauto. Een eigen splinternieuwe auto voor een zo laag mogelijk maandbedrag rijden is wat je zoekt. Een eigen auto die de vrijheid geeft om overal te gaan en staan waar je maar wilt.  Zonder dat er geïnvesteerd hoeft te worden in een eigen tweedehandsauto. En zonder het risico te lopen op onverwachte hoge onderhoud en reparatiekosten.

Top Vijf Goedkoopste Private Leaseauto’s

Goedkoopste manier om voordelige auto’s te leasen

Om de voordeligste auto’s zo goedkoop mogelijk te leasen moet er gekozen worden voor een langere leasetermijn. Bij een leasetermijn van 60 maanden zijn ze het voordeligst.

Ook de kilometers per jaar beïnvloeden het leasetarief. Standaard communiceert Leaseauto.nl de leaseprijs op basis van 10.000 kilometers. Een deel van de goedkoopste auto’s is te leasen vanaf 5.000 kilometer per jaar. Dan zijn ze nog voordeliger.

Samen leasen is goedkoper dan alleen. Woont er iemand in de buurt met wie de auto gedeeld kan worden, dan is het mogelijk om nog voordeliger te rijden. Het is toegestaan om andere mensen in een private leaseauto te laten rijden.

Reviews van de Vijf Goedkoopste Privé Leaseauto’s

De laagste prijs is niet het enige belangrijke aan een auto. Wij hebben de voordelen en nadelen van de Citroën C1, Peugeot 108, Fiat 500, Volkswagen up! en Toyota Aygo belicht in de reviews van deze voordelige leaseauto’s.

Met zekerheid de Goedkoopste Private Leaseauto’s leasen

Bij twijfels zijn over het leasen van deze Vijf Goedkoopste Privé Leaseauto’s helpen wij graag. Als onafhankelijk private lease adviseur geeft Leaseauto.nl gratis vrijblijvend persoonlijk advies. Wij zijn hiervoor bereikbaar op 088 0102600 tijdens kantoortijden. Lukt het niet tijdens kantoortijden, laat het dan weten via het contactformulier. Wij maken dan een afspraak voor een moment dat het wel schikt.

Tips over Goedkoop Private Leasen

Eerder hebben wij een langer artikel geschreven met meer tips over voordelige private lease en de Top 5 Tips voor de Goedkoopste Private Lease. Lees meer over voordelig leasen, of ga direct naar de voordeligste private leaseauto’s.

Alle auto’s uit de Top 5 worden door de verschillende leasemaatschappijen waarmee Leaseauto.nl samenwerkt aangeboden met de zekerheden van het Keurmerk Private Lease.

Mobiele versie afsluiten