private lease vergelijker leaseauto.nl

Goedkope Private Lease

Private Lease Goedkoop

Goedkoopste Private Lease

De Goedkoopste Private Lease is iets wat iedereen wel wil. Niemand houdt ervan om te veel te betalen. Maar welke keuzes kunt u maken om zo goedkoop mogelijk te private leasen? Want het zijn uw keuzes die de kosten bepalen. Wij staan stil bij alle punten die de private lease zo goedkoop als mogelijk kunnen houden.

De keuze van de auto

Om goedkoop te kunnen private leasen moeten wij eerst naar de auto kijken. Een goedkope kleine auto als een Volkswagen up! of Peugeot 108 is natuurlijk goedkoper te private leasen dan een grote SUV als een Opel Grandland X of een Nissan Qashqai.

De nieuwprijs van een auto zegt niet alles over het leasetarief

Het gaat er bij Leasemaatschappijen vooral om de afschrijving. Hoeveel wordt de auto minder waard tijdens de leaseperiode. Want deze kosten moeten de leasemaatschappijen terugverdienen via de maandelijkse leasetermijnen.

Leasemaatschappij koopt goedkoper en verkoopt duurder

Leasemaatschappijen kopen bepaalde actiemodellen goedkoop direct in bij de autofabrikant. Deze actiemodellen kunnen zij goedkoop aanbieden. Ook zijn ze goed in het zo duur mogelijk verkopen van tweedehandsauto’s. Daarbij speelt mee dat de ene auto veel sneller minder waard wordt dan de andere.

Houdt de private lease acties in de gaten

Auto’s die goedkoop ingekocht worden en die ook nog een goede restwaarde hebben, zijn de goedkoopste private lease auto’s. Houdt hiervoor de acties in de gaten. Kijk bijvoorbeeld regelmatig naar de Private Lease Aanbiedingen op Leaseauto.nl

Private Lease AanbiedingenAuto opties en uitvoering

Alle auto’s worden geleverd in meerdere uitvoeringen. Er is eigenlijk altijd een basismodel, een wat comfortabele versie en een luxe uitvoering. De meest voorkomende opties die worden toegevoegd bij duurdere uitvoeringen zijn airconditioning, climate control, navigatie, parkeersensoren, elektrische bedienbare ramen, lichtmetalen velgen en een luxer multimediasysteem. Allemaal opties die fijn zijn om te hebben. Maar natuurlijk niet noodzakelijk om u van A naar B te brengen. Wilt u zo goedkoop private leasen, kies dan voor het instapmodel. De luxe versie is al snel 20% duurder dan de basis uitvoering.

Basismodellen zijn goedkoop en steeds completer

De basisuitvoering van auto’s worden steeds completer. Steeds meer auto’s zijn niet meer te krijgen zonder airconditioning. Is een bepaalde optie voor u heel belangrijk. Vergelijk de basisuitvoeringen van de auto’s van de verschillende merken daarom goed.

Op de lak valt te besparen

De kleur en metallic lak maken een private leaseauto ook duurder. Voor metallic lak betaalt u al snel 10 euro per maand meer. Hier valt dus ook geld te besparen.

Looptijd of contractduur Private Lease

Langere looptijd is goedkoper

Een private leasecontract sluit u af voor een periode tussen de 24 en 60 maanden. Hoe langer de periode hoe lager het maandelijkse leasetarief. Een private leasetermijn van 60 maanden is gemiddeld 25% goedkoper dan een leasetermijn van 24 maanden. Ook hier speelt de afschrijving een rol. In de eerste twee jaar verliest de nieuwe private leaseauto meer waarde dan in de jaren daarna. Als een leasecontract voor een langere periode is afgesloten, dan kunnen hoge afschrijvingskosten uitgesmeerd worden over een langere periode. Wilt u zo goedkoop mogelijk private leasen, kies dan voor een lange looptijd.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nieuw in Private Lease