Smart ForTwo Private Lease | Vergelijk Aanbiedingen vanaf € 239,-

smart fortwo private lease

Smart ForTwo Private Lease maakt je blij. Hij is trendy, leuk en sympathiek. Het zien tovert de sympathieke Smart Fortwo bij velen een glimlach op het gezicht. Met zijn pittige elektrische aandrijving en goede wendbaarheid is het rijden in de stad heel leuk. Via Smart ForTwo Privé Lease is het rijden ook nog eens zorgeloos. Alles geregeld voor een vast bedrag per maand.

Smart ForTwo Private Lease

Voordelen Smart ForTwo Privé Lease

Kleine draaicirkel
Parkeren in de stad
Zitruimte
Voordelig via Private Lease
Geen spaargeld nodig
Trendy design

Leaseauto.nl helpt u bij het vinden van de beste Smart ForTwo Private Lease deal bij gerenommeerde aanbieders. Vergelijk eenvoudigSmart For Two Privé Lease aanbiedingen. Selecteer de uitvoering, kleur, de contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie het goedkoopste is en de beste voorwaarden heeft.

Smart ForTwo

Trendy, leuk en sympathiek. Rijden in een Smart door de stad maakt je blij. De Smart Fortwo is kleine tweezits stadsauto. Door zijn beperkte lengte van 2.7 meter is het vinden van een parkeerplek geen probleem. Het manoeuvreren door krappe straatjes in een drukke stad is makkelijk. Mede door de beperkte draaicirkel van slechts 7,3 meter.

De eerste Smart Fortwo dateert alweer uit 1998. De eerste elektrische Smart verscheen in 2007. Daarvoor was de markt nog niet klaar waardoor hij weer verdween. In die tussentijd is er veel veranderd. Inmiddels staan er overal in de grote stad laadpalen en hebben consumenten het elektrisch rijden omarmd. Reden genoeg voor Smart om het roer om te gooien en volledig in te zetten op elektrisch rijden. Benzine aangedreven Smarts worden zelfs niet meer geleverd.

De Smart ForTWO Fortwo heeft een elektromotor met een vermogen van maximaal 81,6 pk (60 kW ). Hiermee sprint bij het stoplicht snel weg. De Smart Fortwo heeft een 17,6 kWh lithium-ion batterij waarmee ongeveer 135 kilometer (WLTP) gereden kan worden. Voldoende voor gebruik in de stad.

De zitruimte is opmerkelijk goed. Zelfs voor volwassen van 1,90 m is er voldoende beenruimte. De bagageruimte is beperkt, maar voldoende voor een paar boodschappentassen. Kritiek is er evenwel met betrekking tot het onderstel. Bij hogere snelheden is de richtingsstabiliteit van de Fortwo niet goed.

Smart FoTwo Design

Smart Private Lease

Smart is bekend om zijn compacte auto’s. Tegenwoordig allemaal elektrisch aangedreven en leverbaar via Smart private lease. De kleinste is de Smart Fortwo. Deze is ook verkrijgbaar als Cabrio. De grootste Smart is compacte hatchback Smart Forfour.

Veel bestelde vergelijkbare auto’s

Populaire Kleine Private Lease Auto’s

Compacte Hatchback Private Lease

Mobiele versie afsluiten