private lease vergelijker leaseauto.nl

Smart Private Lease

Smart private lease betekent voordelig en zorgeloos in een nieuwe Smart rijden voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en geen grote investering in een eigen Smart. Bij het privé leasen van een Smart zijn alle vaste autokosten inclusief. Alleen de kosten voor brandstof en eventuele bekeuringen komen er nog bij. 

Smart is bekend om zijn compacte auto’s. Tegenwoordig allemaal elektrisch aangedreven. De kleinste is de Smart Fortwo. Deze is ook verkrijgbaar als Cabrio. De grootste Smart is compacte hatchback Smart Forfour.

smart fortwo private lease
smart fortwo cabrio private lease
smart forfour private lease

Smart Private Lease via Leaseauto.nl

Leaseauto.nl helpt u bij het vinden van de beste Smart Private Lease deal bij gerenommeerde aanbieders. Op Leaseauto.nl kunt u eenvoudig Privé Lease aanbiedingen vergelijken en aanpassen aan uw wensen. Selecteer de uitvoering, kleur, de contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie het goedkoopste is en de beste voorwaarden heeft.

Geen spaargeld nodig

U hoeft geen lening af te sluiten of spaargeld in te brengen om een Smart te kopen. De leasemaatschappij financiert de Smart.

Geen gedoe bij de aankoop en verkoop van een auto.

Alles wordt geregeld door de leasemaatschappij.

Geen onverwachte hoge kosten

Het risico op een tegenvallende inruilprijs en onverwachte dure reparaties ligt bij de leasemaatschappij.

Alles wordt geregeld

Verzekering, belastingen, onderhoud en de afhandeling van pech en/of schade. Alles wordt geregeld.

Voordelen van een nieuwe auto

U rijdt in een nieuwe Smart voorzien van de nieuwste technologie. Hierdoor rijdt u zuiniger en duurzamer dan in een oude tweedehanSmartauto.

Vragen over Smart Private Lease

Welke kosten zijn inclusief bij Smart Private Lease?

[/vc_column][/vc_row]

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van Smart Private Lease Aanbiedingen?

Bij het vergelijken van Smart private lease aanbiedingen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Hierbij gaat zowel om voorwaarden als om punten die het leasetarief beïnvloeden. Al deze punten zijn meegenomen in de private lease vergelijker van Leaseauto.nl. Aandachtspunten bij het vergelijken van Smart Private Lease aanbiedingen zijn:

 • Hoeveel extra kilometers per jaar kosten
 • Hoeveel een korte contractduur kost
 • Verrekening van meer/ minder kilometers dan afgesproken
 • Opslag bij weinig of geen schadevrije jaren
 • Verzekeringen
 • Opzegvergoeding bij voortijdige contract beëindiging, werkeloosheid of scheiding
 • Eigen risico
 • Schadevrij verklaring bij einde leasetermijn

Deze aandachtspunten bij het vergelijken van private lease aanbiedingen hebben wij in een apart artikel over het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen toegelicht.

Hoe werkt het bestellen van een Smart Private Lease Auto via Leaseauto.nl?

 1. Kies een auto en de gewenste uitvoering en kleur
 2. Selecteer de looptijd en het aantal kilometers per jaar
 3. Vergelijk de prijs en voorwaarden van de aanbieders
 4. Vraag een vrijblijvende offerte aan
 5. Persoonlijke uitleg over de kleine lettertjes en beste deal check door een adviseur
 6. Bestel de auto via Leaseauto.nl
 7. Financiële toetsing en acceptatie
 8. Start met rijden

Is privé lease goedkoper dan een eigen Smart?

De kosten voor het private leasen van een Smart zijn goed inzichtelijk. U weet precies wat u per maand betaalt. De kosten van onze eigen auto hebben wij meestal minder scherp. Met name de afschrijving, reparatie en onderhoud kosten onderschatten wij. Op basis van uw kenteken kunnen wij uw huidige autokosten berekenen. Ga hiervoor naar de Leaseauto.nl Autokosten Calculator. Nu kunt u zelf nog beter bepalen of u blijft doorrijden in eigen Smart of kiest voor Citroën private lease.

Hoe kan privé leasen zo goedkoop zijn?

Leasemaatschappijen profiteren van schaalvoordelen die consumenten niet hebben. Zij kunnen een nieuwe Smart goedkoper inkopen bij de importeur of fabrikant. En aan het eind van de leaseperiode wordt de dan tweedehands Smart via een internationaal netwerk veelal duurder verkocht. Ook verzekeringen, onderhoud, pechhulp en reparaties kunnen zij goedkoper inkopen. Dit voordeel wordt doorgegeven aan de consument in de vorm van een laag leasetarief.