All risk autoverzekering bij Private Lease

Allrisk verzekering betekenis

all-risk verzekering

All risk autoverzekering betekenis

Een all risk autoverzekering dekt niet alleen schade toegebracht aan anderen. Hij dekt ook de schade aan uw eigen voertuig.

All risk autoverzekering wordt ook WA Volledig Casco verzekering genoemd.

Een WA Volledig Casco autoverzekering dekt niet alleen schade die u zelf veroorzaakt. Ook schade die buiten uw schuld om ontstaat is gedekt. Hierbij maakt het niet uit wie de aansprakelijke is. Het wettelijk verplichte WA-deel van de verzekering dekt de schade die wordt toegebracht aan de auto van anderen die veroorzaakt is met uw auto.

Verschil WA en all risk

Autobezitters zijn wettelijk verplicht om een WA-dekking af te sluiten. Deze WA-dekking dekt de schade die aan anderen is toegebracht. De schade aan uw eigen auto wordt echter niet gedekt. Wanneer u een ongeluk veroorzaakt kunt u de schade aan jouw auto dus niet op de WA autoverzekering van de tegenpartij verhalen.

Met een all risk autoverzekering bent u dus uitgebreider verzekerd. Ook voor schade aan de eigen auto . Door een ongeluk of als gevolg van brand of diefstal. All risk autoverzekeringen worden ook wel als WA Volledig Casco verzekeringen aangeboden. Ze bestaan uit het wettelijk verplichte WA gedeelte en het aanvullende All Risk (Volledig Casco) gedeelte.

Private lease en verzekeringen

Bij private lease vallen de kosten voor de standaard verzekeringen zoals de all risk verzekering binnen het maandelijkse leasetarief. Schade waarvoor u niet gedekt bent bij private lease is persoonlijke schade of letselschade. Daarvoor kan een Schadeverzekering Inzittenden of Ongevallen Inzittenden Verzekering afgesloten worden.

Verdiept u zich in private lease en komt u er niet helemaal uit?

All risk verzekering is een regelmatig gebruikt Private Lease begrip. Als Private Lease adviseur ziet Leaseauto.nl het als taak om duidelijkheid te geven over alle Private Lease begrippen.  Zodat u precies weet wat er wordt bedoeld. Zo helpen wij ook bij de uitleg over wat private lease precies is en wat voordelen en nadelen zijn van private lease. Ook op de site van het Keurmerk Private Lease is veel informatie te vinden.

Bent u zich aan het oriënteren op een private leaseauto? Wij helpen ook bij het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen en uitleg over de  private lease overeenkomst. Wij maken het private lease aanbod begrijpelijk en vergelijkbaar. Hiermee voorkomen wij dat u verrast wordt door de kleine lettertjes. Daar hebben wij ons in verdiept. Eerlijk appels met appels vergelijken zonder verrassingen noemen wij dat bij Leaseauto.nl.

Private Lease op Leaseauto.nl

Bent u op zoek naar een Private Lease Auto? Op Leaseauto.nl vindt u op één plek de meeste Private Lease Aanbiedingen. Als onafhankelijke Private Lease Specialist kunnen wij helpen bij het vinden van de Leaseauto die het beste bij u past.

Mobiele versie afsluiten