Garantstelling of Borgstelling Private Lease

Borgstelling bij Private Leaseauto betekenis

Garantstelling of Borgstelling Private Lease

Borgstelling of garantstelling bij private lease

Bij borgstelling of garantstelling bij Private Lease staat iemand anders garant voor het nakomen van de  financiële verplichtingen voortkomend uit de private leaseovereenkomst. Bijvoorbeeld een familielid of kennis. 

Kan er iemand garant staan voor jouw private leaseauto?

Mocht u zelf vanwege uw financiële situatie niet in aanmerking komen voor private lease, dan kan u ook iemand uit uw directe omgeving uitnodigen voor de kredietcheck. Op die manier kan deze persoon als het ware garant staan voor uw private leasecontract. Deze persoon wordt dan de contractant en kan besluiten dat u in de auto mag rijden.

Het doen van een aanvraag voor private lease is vrijblijvend en zonder kosten. Als uit de kredietcheck een negatief advies komt, dan kunt u er voor kiezen om het contract op naam te zetten van een partner, familielid of vriend.

Garantstelling

Wanneer niet aan de verplichtingen wordt voldaan zal de leasemaatschappij de verplichtingen verhalen op de contractant.

Meer weten over de aanvraag en acceptatie

Private Lease Top 20

Verdiept u zich in private lease en komt u er niet helemaal uit?

Garantstelling en borgstelling zijn regelmatig gebruikt Private Lease begrippen. Als Private Lease adviseur ziet Leaseauto.nl het als taak om duidelijkheid te geven over alle Private Lease begrippen.  Zodat u precies weet wat er wordt bedoeld als u op zoek bent naar een Leaseauto. Zo helpen wij ook bij de uitleg over wat private lease precies is en wat voordelen en nadelen zijn van private lease. Ook op de site van het Keurmerk Private Lease is veel informatie te vinden.

Mobiele versie afsluiten