Wat is Casco Schade | Wie betaalt?

Casco schade betekenis

casco schade

Casco Schade aan Private Leaseauto

Onder Casco Schade aan Private Leaseauto valt alle schade aan de auto. Deze schade kan door allerlei mogelijke oorzaken worden aangericht.

Casco Schade aan Private Leaseauto wordt gedekt door een WA-Casco verzekering of All Risk verzekering. Bij private lease zitten de kosten van de verzekeringen bij het maandelijkse leasetarief inbegrepen. Hoe de cascoschade wordt verholpen, is vastgelegd in het leasecontract dat is afgesloten.

Casco schade valt onder de WA-Casco of All Risk verzekering

Een private leaseauto heeft minimaal een WA-dekking (wettelijke aansprakelijkheid). Dat is verplicht in Nederland. Deze verzekering dekt aan anderen toegebrachte schade. Daarnaast is er ook een casco-dekking van toepassing. Dit wordt meestal aangegeven als een all-risk dekking. Hiermee is ook schade aan of diefstal van de auto verzekerd. 

Persoonlijke schade of letselschade wordt niet gedekt door de casco-verzekering

Persoonlijke schade of letselschade wordt niet gedekt door de casco-verzekering. Om persoonlijke materiële schade of letselschade als gevolg van een ongeval te verzekeren kan een schadeverzekering inzittenden (SVI) worden afsluiten.

Wilt u een extra uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden verzekeren dan kunt u een ongevallen verzekering inzittenden (OVI) afsluiten. Letselschade en schade aan persoonlijke bezittingen zijn niet verzekerd met de casco-verzekering.

Private Lease Top 20

Verdiept u zich in private lease en komt u er niet helemaal uit?

Casco schade is een regelmatig gebruikt begrip bij Private Lease. Als Private Lease adviseur ziet Leaseauto.nl het als taak om duidelijkheid te geven over alle Private Lease begrippen.  Zodat u precies weet wat er wordt bedoeld. Zo helpen wij ook bij de uitleg over wat private lease precies is en wat voordelen en nadelen zijn van private lease. Ook op de site van het Keurmerk Private Lease is veel informatie te vinden.

Private Lease op Leaseauto.nl

Bent u op zoek naar een Private Lease Auto? Op Leaseauto.nl vindt u op één plek de meeste Private Lease Aanbiedingen. Als onafhankelijke Private Lease Specialist kunnen wij helpen bij het vinden van de Leaseauto die het beste bij u past.

Mobiele versie afsluiten