Hyundai Kona Private Lease | Vergelijk nu Laagste Prijzen

Hyundai Kona
Private Lease
vanaf € 694,-

Vind snel de beste Hyundai Kona Private Lease Deal! Vergelijk eenvoudig aanbiedingen van meer dan 20 aanbieders op één plek. Selecteer de uitvoering, kleur, contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie de beste prijs en voorwaarden heeft.

Het model combineert de stoere uitstraling van een off-roader met de rijkwaliteiten en ruimte van een sportieve sedan. Er is veel oog voor detail en dat maakt dit model zo speciaal. 

Voordelen Hyundai Kona Privé Lease

Aansprekende trendy looks
Ruime gezinsauto
Afwerking
Leuk om in te rijden
Efficiënte motoren
Functioneel
Voordelig via Private Lease

Hyundai Kona Private Lease

Op Leaseauto.nl is het eenvoudig om Hyundai Kona Private Lease aanbiedingen te vergelijken en aan te passen aan uw wensen. Selecteer de uitvoering, kleur, de contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie de beste prijs en voorwaarden heeft.

De Hybride Kona is een veilige keus private lease voor wie de sprong naar een elektrische aandrijfvorm nog niet wil, kan of durft te maken, maar wel wil genieten van een heleboel luxe en rijhulpmiddelen. De prijs/kwaliteit verhouding is wat ons betreft dik in orde. 

Ontdek de Hyundai Kona

Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4

Hyundai Kona Private Lease Review

Hyundai heeft bij het ontwerp van deze Kona vooral goed naar de concurrentie gekeken. Niet om wat zij goed doen te kopiëren, maar juist om te zien waar de concurrentie kansen heeft laten liggen. In de Kona vind je features die je eigenlijk alleen in de hogere segmenten zou verwachten. Het uiterlijk is fris maar bescheiden en vooral niet te opvallend. Juist die combinatie maakt de Kona voor een grote doelgroep tot een interessante optie.

Bijna elke feature die je in een auto kan verwachten is aanwezig. Met de prijs/kwaliteit verhouding zit het dus wel goed!

 

Design

De benzine en hybride aangedreven Kona is direct herkenbaar aan de opvallende open grille. Een grille die zelfs doorloopt tot de rand van de motorkap en de onderbumper. De elektrische Kona heeft een gesloten grille.

Samen met de moderne stijlvolle koplampen en de prominente breedstralers is de Hyundai Kona een stoere verschijning.

Verlichting

De stijlvolle brede dagrijverlichting met LED-technologie is niet alleen een onderscheidend designelement, maar draagt dankzij hun hoge output ook aanzienlijk bij aan de actieve veiligheid.

De Kona is ook leverbaar met volledige LED-verlichting en High Beam Assist (HBA). Hierbij schakelt het grootlicht automatisch in wanneer dat kan en uit wanneer dat noodzakelijk is.

HBA detecteert naderende voertuigen en voertuigen die vóór de KONA Hybrid in dezelfde rijstrook rijden en past de verlichting daar automatisch op aan. Dat voorkomt verblinding van medeweggebruikers.

Infotainment

Bij de Hyundai KONA krijg je connectiviteit, draadloos opladen van je smartphone en een head-up display.

Het vernieuwde Bluelink navigatie- en multimediasysteem werkt voortreffelijk. Hyundai heeft de fysieke knoppen nu onder het scherm geplaatst. Bij het 2018-model zaten die links en rechts naast het scherm. Hyundai heeft hiermee ruimte gecreëerd voor een groter scherm. Met het gebruik van de Hyundai Bluelink app kun je echt álles uit je auto halen.

Het multimediasysteem heeft geen enkele moeite met het verstaan van gesproken aanwijzingen, zolang er maar netwerkverbinding is. Dankzij een eigen simkaart staat de KONA Electric altijd in verbinding met Bluelink; om je van live informatie te voorzien, zonder dat er data van je eigen bundel af gaat.

De multimedia uitrusting verschilt per uitvoering. Let hierop bij het vergelijken van Kona private lease aanbiedingen.

Praktisch

De Kona is een compacte SUV en heeft dus een hoge zit en een makkelijke instap. De ruimte voorin is prima, en ook achterin is voldoende hoofd- en beenruimte.

De stoelen voorin hebben uitgebreide afstelmogelijkheden waardoor de bestuurder en bijrijder altijd een comfortabele zithouding vinden. Ook op de achterbank is genoeg ruimte.

De bagageruimte van de Kona is met 334 liter vergelijkbaar met andere compacte SUV’s. Handig is de verstelbare vloer.

Veiligheid

Naast vlot voelt het vooral veilig in de KONA Electric. Er zit Adaptive Cruise Control op, die zelfs bij de kortst ingestelde afstand nog veel ruimte bewaart tot medeweggebruikers vóór je.

Door een vaste afstand tot de voorligger te handhaven verhoogt Smart Cruise Control de veiligheid. Komt het verkeer tot stilstand, dan zet het Stop & Go-systeem de KONA Hybrid eveneens stil.

Het head-up display toont in het blikveld van de bestuurder informatie over snelheid, navigatieaanwijzingen en waarschuwingen van de assistentie- en veiligheidssystemen.

Het Driver Attention Warning (DAW) systeem waarschuwt bij tekenen van vermoeidheid. Het systeem kijkt naar het rijpatroon om tekenen van afleiding of vermoeidheid te herkennen.

Andere auto’s beginnen vaak al te accelereren wanneer je de knipperlichten aan zet, maar de KONA stelt dat uit totdat je echt op de andere rijbaan bent en de auto zeker weet dat de weg vrij is.

Motor

Hyundai biedt de Kona aan met alle soorten motoren. Lees hier meer over de elektrische Kona.

De Kona is leverbaar met twee benzinemotoren: een 1.0 en een 1.6 liter motor. De 1.0 T-GDI motor is het populairste in private lease. Het vermogen van 120 pk / 172 Nm is ruimschoots voldoende.

De Kona hybrid heeft een 1.6 liter benzine motor. Als de benzinemotor bijspringt, dan gebeurt dit bijna onmerkbaar.

Interieur

De afwerking van het interieur is hoogwaardig. Het interieur is minder uitgesproken vormgegeven dan het exterieur.

Het grote infotainmentscherm is een echte blikvanger. Handig zijn de sneltoetsen en knoppen onder het scherm.

Ook populair in dezelfde klasse

Nieuwe auto rijden via Hyundai Kona Privé Lease

Kiest u ervoor om een nieuwe Hyundai Kona te rijden via private lease, ook wel privé lease genoemd, dan heeft u geen omkijken meer naar de kosten voor onder andere onderhoud, verzekeringen, wegenbelasting, banden, vervangend vervoer en nog veel meer. Buiten het leasetarief zijn er enkel nog de brandstofkosten.

Hyundai Kona Lease is een ideale manier om in een nieuwe auto te rijden zonder zelf een grote investering te hoeven doen. Via Hyundai Kona Privatelease kunnen particulieren voordelig een splinternieuwe auto leasen.

Hyundai Kona Rij-impressie en design

Hyundai Kona Private Lease Uitvoeringen

De Hyundai Kona wordt in private lease aangeboden in 3 uitrustingsniveaus.

Staat de door u gewenste uitvoering niet bij de aanbiedingen? Neem dan contact op met Leaseauto.nl. Wij zorgen dan voor een private lease offerte op maat.

Hyundai Kona Electric Comfort
Hyundai Kona Electric Fashion
Hyundai Kona Electric Premium

Private Lease

Bij Private Lease rijdt u in een auto van de leasemaatschappij. Zij regelen alles. De leasemaatschappij koopt de Leaseauto en betaalt voor de wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparaties en pechhulp.

Hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij. Spaargeld voor de aanschaf van een eigen auto is niet nodig. En na afloop van de leaseperiode levert u de auto gewoon weer in.

Voordelen Private Lease

Voordelen van
een Nieuwe Auto

Zuinig, duurzaam, veilig en de nieuwste multimedia opties.

Geen spaargeld
of lening nodig

Leasemaatschappij koopt de privé leaseauto.

Alleen brandstof
kosten komen erbij

Inclusief verzekering, belasting, reparatie, onderhoud en pechhulp.

Geen onverwachte
kosten

Geen dure reparaties of lage inruilwaarde.

Leaseauto.nl

Privé Lease is makkelijk als het allemaal geregeld is. Alleen het vinden van de beste Private Lease Aanbieding is lastig.

Kosteloos onafhankelijk advies

U moet weten op welke voorwaarden u op moet letten als u niet te veel wilt betalen. Daar helpt Leaseauto.nl bij. Met een eerlijke Private Lease vergelijker, uitleg en persoonlijk advies door onze experts. Zo krijgt u alle informatie om een goede keuze te maken. Dit wordt door onze klanten gewaardeerd.

Grootste aanbod bij elkaar en makkelijk vergelijken

Leaseauto.nl werkt samen met toonaangevende leasemaatschappijen. Wij brengen de Private Lease Acties bij elkaar en maken ze makkelijk vergelijkbaar. Net zoals Cheaptickets dit doet voor vliegtickets.

Eenvoud en gemak

Persoonlijk advies
Hulp bij auto kiezen
Beste aanbod bij elkaar

Eerlijk vergelijken

100% onafhankelijk
Prijs en voorwaarden
Beste Deal Check

Bestel met zekerheid

Offerte op maat
Kleine lettertjes uitgelicht
14 dagen bedenktijd

Bestel met zekerheid via Leaseauto.nl

Leaseauto.nl is volledig onafhankelijk en ons advies is vrijblijvend. Wij hebben Private Lease Adviseurs in dienst die kosteloos helpen in elke stap van het bestelproces.

Uitlichten van de kleine lettertjes

Wij kennen de verschillen tussen auto’s en lease voorwaarden. Bijvoorbeeld qua eigen risico bij schade, schadevrije jaren, opzeg flexibiliteit en de verrekening van extra kilometers.

Keurmerk Private Lease

Leaseauto.nl werkt samen met leasemaatschappijen die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Zij gebruiken Algemene Voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld. Dit geeft u de zekerheid van een eerlijk product.

In 4 stappen naar uw Private Leaseauto

1. Kies een Auto en
vraag offerte aan

Selecteer een auto, uitvoering, kleur, contractduur en aantal kilometers per jaar en vraag een vrijblijvende offerte aan.

2. Beste Deal
Check

Samen controleren wij of de geselecteerde aanbieding de beste voorwaarden en prijs heeft in uw situatie.

3. Draagkracht
Toets

Een draagkrachttoets is verplicht vanuit de overheid om consumenten te beschermen tegen te hoge financiële lasten.

4. Bestel de Auto
met Zekerheid

De auto kan besteld worden. Na het ondertekenen van het contract heeft u nog 10 dagen bedenktijd.

Hyundai Private Lease

Vijftig jaar geleden was Hyundai een kleine autofabrikant uit Korea. Nu, vijf decennia later geeft Hyundai als autofabrikant steeds nadrukkelijker de toon aan, met aansprekende innovatieve modellen die voorzien zijn van de laatste technologieën en de modernste karakteristieken.

Het Hyundai Private Lease aanbod is ruim en gevarieerd. De compacte Hyundai i10 is een populaire stadsauto.

De sportieve Hyundai i20 en Hyundai i30 hatchbacks zijn al jaren populair in Nederland. Hoge modellen als de Hyundai Kona, Hyundai Bayon en de Tucson worden steeds populairder. In het elektrische segment scoren de Kona Electric , IONIQ 5 en Ioniq goed.

Hyundai Private Lease Acties

Vragen over Kona Private Lease

Wat is Private Lease?

Privé lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd.

Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor de Leasemaatschappij. Zo zijn er nooit onverwachte kosten. 

Welke kosten zijn inclusief bij Privé Lease?

Bij alle Private Lease Aanbieders zijn ten minste deze kosten inclusief: aanschaf en afschrijving van de Peugeot, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, WA en Casco verzekering, pechhulp en vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur. Brandstofkosten, bekeuringen en wasbeurten zijn niet inclusief.

Waar vind ik meer informatie over Private Lease?

In het Private Lease Kenniscentrum van Leaseauto.nl staan antwoorden op alle vragen over Privé Lease.

Waarom Private Lease?

Zekerheid en geen gedoe. Van tevoren zijn alle kosten bekend. De enige kosten die er nog bijkomen zijn de kosten voor benzine of het opladen.

Daarnaast wordt alles geregeld. De leasemaatschappij regelt de verzekeringen, onderhoud, wegenbelasting etc. En het is niet nodig om in één keer een flink geldbedrag neer te leggen of jaren te sparen voor een eigen auto.

Voor wie is Hyundai Kona Privé leasen interessant?

Hyundai Kona Privé leasen is iets wat zowel bij jongere als bij oudere particulieren steeds normaler wordt. Naast het voordeel van de financiering speelt ook mee dat bij personal lease alles geregeld wordt. Bij private autolease is er ook geen risico op onverwachte kosten.

De auto is goed verzekerd en de kosten voor onderhoud en reparaties zijn ook inclusief. Als er een ongeluk gebeurt met de Privelease Hyundai Kona, dan wordt er zelfs kosteloos een vervangende auto geregeld. Deze wordt uiterlijk 72 uur na het ongeluk ter beschikking gesteld. Bij veel leasemaatschappijen zelfs al eerder.

Is er een Hybride of Elektrische Private Lease Hyundai Kona?

Bij Leasing is een van de eerste dingen die je moet bepaling is of je kiest voor een benzine aangedreven auto. Als u kiest voor een elektrische auto in plaats van een benzine of diesel aangedreven auto, dan draagt u bij aan een gezondere leefomgeving. Ook een hybride auto is veel schoner dan een auto die volledig wordt aangedreven door fossiele brandstoffen.

Op dit moment is elektrische Kona privé lease auto leverbaar.

Waar op letten bij het kiezen van een Hyundai Kona?

Een Lease Kona moet natuurlijk ook aansluiten bij de persoonlijke mobiliteitsbehoefte. Hierbij moet rekening gehouden worden met het aantal volwassen passagiers dat comfortabel mee moet kunnen en de behoefte aan bagageruimte.

De Kona privé lease auto is de grootste Hyundai Hatchback. Hij is met name geschikt voor in en om de stad. Hij is prima geschikt voor lange ritten op de snelweg. Voor gezinnen die meer ruimte nodig hebben is de stationwagon een betere Private Lease keuze. Hij is een stuk ruimer dan een Privat Lease Kona Hatchback.

Geschiedenis Hyundai Kona

In juni 2017 presenteerde Hyundai de eerste Kona. Deze sub-compacte crossover SUV met 5 deuren is de enige compacte SUV ter wereld waarbij je kunt kiezen uit een elektrische aandrijflijn, een hybride-aandrijflijn en benzinemotoren. De elektronische versie heet Kona Electric (of Kona EV) en deze is sinds 2018 verkrijgbaar. De hybride heeft de naam KONA Hybrid. De Hyundai KONA biedt veel ruimte en comfort, een hoge zit en volop rijplezier.

De Hyundai Kona en Kia Stonic zijn bijna even duur, maar toch zijn er ook grote verschillen. Met name de uitrusting vertoont grote verschillen. Dit model heeft standaard airconditioning, een radio met 6 speakers, cruise control, projectie-verlichting en elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels. Beide auto’s hebben een andere doelgroep, maar het design aan de buitenkant laat ze in ieder geval wel opvallen.

De KONA wordt geleverd met een 1.0 liter T-GDI-benzinemotor van 120 pk en een handmatige 6-versnellingsbak. De Stonic heeft standaard een motor met meer cilinderinhoud, namelijk 1.2 liter. Dat betekent niet dat de auto meer vermogen heeft. De Stonic produceert 36 pk minder dan de basismotor in de Kona. 

Opkomst Hyundai Kona Leasen Particulier

In korte tijd heeft de Kona zich opgewerkt tot een tot een populaire Crossover Leaseauto. De doorbraak van Hyundai Kona private lease was er al vanaf het begin. Rond de introductie gwas er meteen een aantal Kona private leasing initiatieven. Kona personal lease is inmiddels niet meer weg te denken. Een Hyundai Kona Leasen door een Particulier is inmiddels volledig ingeburgerd.

Specifieke vragen over Hyundai Kona Private Lease

Wat zijn de sterke punten van de elektrische Kona?

De elektrische Hyundai Kona heeft de volgende sterkte punten:

  • Emissievrij rijden: Met een elektrische aandrijving heb je geen uitlaatgassen, wat bijdraagt aan een schoner milieu.
  • Hogere efficiëntie: Elektrische auto’s hebben een hogere efficiëntie dan benzine- of dieselauto’s, waardoor je meer km kunt afleggen op een volle batterij.
  • Stille en soepele rijervaring: Elektrische auto’s hebben geen verbrandingsmotor, wat resulteert in een stille en soepele rijervaring.
  • Voordelig in gebruik: Omdat elektrische auto’s goedkoper zijn om te laden dan benzine- of dieselauto’s, zijn ze voordeliger in gebruik.
  • Verschillende rijmodi: De Kona heeft verschillende rijmodi, zoals Eco en Sport, zodat je de prestaties kunt aanpassen aan de wegomstandigheden.
  • Sterk en uniek design: De elektrische Kona heeft een uniek en modern design, wat hem onderscheidt van andere elektrische auto’s.
  • Uitgebreid aanbod aan technologie en veiligheidsvoorzieningen: De Kona is beschikbaar met een breed scala aan technologieën en veiligheidsvoorzieningen, waaronder adaptieve cruise control, autonoom remmen en een infotainmentsysteem met navigatie.
Waar moet ik op letten bij Kona Private Lease Vergelijken?

Bij het kiezen van een nieuwe leaseauto is het altijd goed om Hyundai Kona Private Lease Deals met elkaar te vergelijken. Leaseauto.nl heeft een makkelijke Hyundai Kona Private Lease Vergelijker waarmee eenvoudig uitvoeringen en aanbieders met elkaar vergeleken kunnen worden.
De Hyundai Kona private lease voorwaarden zijn bij de verschillende aanbieders grotendeels hetzelfde. De verschillen worden uitgelicht bij het vergelijken van de Hyundai Kona Privé Lease Aanbiedingen.

Op leaseauto.nl zijn altijd Hyundai Kona Private lease acties van meerdere aanbieders te vinden. Hiermee is het makkelijk gemaakt op de goedkoopste Hyundai Kona Prive Lease Aanbieding te vinden. Met een goed Hyundai Kona Private Lease vergelijk valt veel geld te besparen. De adviseurs van Leaseauto.nl helpen hier graag bij met kosteloos en onafhankelijk advies bij het vinden van de beste private Lease deal.

Zijn er ook Hyundai Kona Private Lease Occasion’s?

Via Hyundai Kona Occasion lease is het mogelijk om een tweedehandsauto te leasen. Het prijsverschil is niet zo groot als bij het kopen van een tweedehandsauto. Dit komt omdat de een groot deel van de kosten even hoog zijn bij nieuwe en enkele jaren oude auto’s. Denk hierbij aan de wegenbelasting, verzekeringen en pechhulp die altijd inclusief is bij een Privé Lease Hyundai Kona.

De afschrijving is dan wel lager. Dit wordt echter weer grotendeels gecompenseerd door hogere onderhoudskosten. Het grootste voordeel bij een tweedehands Hyundai Kona Leasen is dat hij snel leverbaar is en dat hij ook bij een kortere looptijd al heel aantrekkelijk is geprijsd.

Wat zijn de specificaties van de Hybride Kona?

De specificaties van de hybride Hyundai Kona kunnen verschillen afhankelijk van het model en het bouwjaar, maar de volgende specificaties zijn veelvoorkomend:

  • Aandrijving: De Kona heeft een elektromotor en een kleine benzinemotor, die samenwerken om de aandrijving te verzorgen.
  • Batterijcapaciteit: De batterijcapaciteit varieert tussen 39 kWh en 64 kWh, waardoor je tot wel 300 km kunt afleggen op één volle batterij.
  • Vermogen: Het systeemvermogen varieert tussen 141 pk en 177 pk, afhankelijk van het model.
  • Prestaties: De Kona is snel en nimble, met een acceleratie van 0-100 km/h in ongeveer 9 seconden.
  • Transmissie: De Kona heeft een continu variabele transmissie (CVT).
  • Oplaadmogelijkheden: De Kona is compatibel met snellaadstations, zodat je hem snel op kunt laden. Hij is ook te laden met een standaard 220V-stopcontact.
  • Interieur: Het interieur van de Kona is comfortabel en geraffineerd, met hoogwaardige materialen en moderne technologieën.
  • Buitenmaten: De Kona is compact en wendbaar, met een lengte van 4,16 meter en een breedte van 1,80 meter.
  • Laadmogelijkheden: De Kona is uitgerust met een batterij die snel op te laden is, zodat je snel weer op weg kunt.

Let op: bovenstaande specificaties kunnen afwijken en dienen als richtlijn. Controleer de specificaties van de Kona die je overweegt voor de meest actuele en precieze informatie.

Wat zijn de kwaliteiten van de Private Lease Concurrenten van de Hyundai Kona?

De concurrenten van de Hyundai Kona in de private lease markt hebben elk hun eigen specifieke kwaliteiten en voordelen. Hieronder vind je een opsomming van sommige veelvoorkomende kwaliteiten van enkele private lease concurrenten van de Kona:

  • Nissan Leaf: lange actieradius, snelle en soepele prestaties, geraffineerd interieur.
  • Volkswagen ID3: beproefde technologie, uitstekend uitgerust, geraffineerd interieur.
  • Kia Niro: ruim en comfortabel interieur, hoge mate van veiligheid, hoogwaardige materialen.
  • Renault Megane: lange actieradius, goedkope private lease opties, eenvoudig te besturen.
  • Mercedes-Benz EQB: luxueus interieur, geavanceerde technologieën, hoge prestaties.
  • Tesla Model 3: uitstekende prestaties, geavanceerde technologieën, lange actieradius.
Mobiele versie afsluiten