BMW Financial Services | Private Lease Vergelijking

bmw financial services private lease

Een private lease overeenkomst direct bij BMW afsluiten. Dat kan bij BMW via BMW Financial Services. Lekker makkelijk. Maar hoe zit het met de private lease voorwaarden?

De belangrijkste private lease voorwaarden van BMW Financial Services hebben wij op een rijtje gezet. Hiermee kunt u makkelijk een eerlijke vergelijking maken met andere BMW privé lease aanbieders. Leaseauto.nl maakt het vergelijken van private lease aanbiedingen makkelijk en transparant.

BMW Financial Services | Lease Voorwaarden Vergelijking

Eigen Risico bij schade
De private lease voorwaarden van BMW Financial Services hebben voordelen en nadelen. Zo is het standaard eigen risico van 450 Euro hoog.

Bij meer dan 2 schades in een jaar kan het verder verhoogd worden tot 1.000 Euro. Het eigen risico is wel te verlagen tegen een meerprijs.

Voortijdig opzeggen
De maximaal te betalen vergoeding bij voortijdige beëindiging van 35% is gemiddeld vergeleken met andere aanbieders.

Bij BMW Financial Services is het niet mogelijk om de overeenkomst kosteloos te beëindigen bij verlies van inkomen door persoonlijke omstandigheden.

Compensatie bij minder rijden
Minder kilometers worden niet gecompenseerd. In veel gevallen is het mogelijk om het jaarkilometrage tijdens de overeenkomst aan te passen. Hiervoor moet u in overleg.

Verzekeringen
Een allrisk verzekering is inclusief. Een inzittendenverzekering niet.

BMW Financial Services | BMW Lease Voorwaarden

De meeste private lease voorwaarden zijn hetzelfde bij alle aanbieders die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Deze gedeelde voorwaarden zijn vastgelegd in de Algemene Voorwaarden.

BMW Lease is ook aangesloten bij het Keurmerk Private Lease.

Aanvullende voorwaarden

Toch zijn er ook verschillen in de voorwaarden van leasemaatschappijen. Deze zijn vastgelegd in de Aanvullende Voorwaarden.

De Aanvullende Voorwaarden staan in een document van meerdere pagina’s. Veel mensen lezen ze niet voor het afsluiten van een privé lease overeenkomst. Omdat deze voorwaarden wel degelijk belangrijk bij het maken van een goede vergelijking hebben wij de belangrijkste kleine lettertjes uitgelicht.

Eigen Risico

Standaard bedraagt het eigen risico € 450. BMW Financial Services biedt de optie om tegen een meerprijs het eigen risico te verlagen.

BMW Financial Services verhoogt uw eigen risico voor de rest van de leaseperiode als:

  • u meer dan twee schadegevallen heeft binnen twaalf maanden;
  • de kosten van de schade niet te verhalen zijn op iemand anders en
  • de kosten van de schade hoger zijn dan de eigen bijdrage.

Het eigen risico van € 450,- wordt dan verhoogd naar € 1.000,-. De verhoging geldt hierbij tot het einde van de leaseperiode.

Standaard Verzekering

De Allrisk verzekering is inclusief. Optioneel kan een inzittenden verzekering worden afgesloten.

Meer of minder kilometers

U krijgt geen geld terug als u minder rijdt dan het in de overeenkomst vastgelegde kilometrage. Het kan natuurlijk voorkomen dat u meer of minder kilometers rijdt dan is afgesproken. In veel gevallen is het mogelijk om het jaarkilometrage tijdens de overeenkomst aan te passen.

Pechhulp

Bij pech in Nederland en in het buitenland staat de BMW Service Centrale dag en nacht voor u klaar.

Vervangend vervoer

U heeft recht op vervangend vervoer als het onderhoud of de reparatie van uw BMW langer dan 24 uur in beslag neemt. U krijgt vanaf dat moment vervangend vervoer zonder bijkomende kosten. 

Kosteloos opzeggen

BMW Financial Services biedt geen mogelijk om kosteloos de private lease overeenkomst te beëindigen in geval van inkomensverlies door ontslag, arbeidsongeschiktheid, echtscheiding. Alleen bij overlijden kan de overeenkomst kosteloos beëindigd worden.

Opzegvergoeding

Het is mogelijk de overeenkomst tussentijds te beëindigen. Dit kan op na het eerste jaar en hier zijn kosten aan verbonden. De opzeggingsvergoeding wordt op twee manieren berekend, hierbij geldt dat de meest voordelige optie voor u altijd leidend is.

Manier 1 (vast opzeggingspercentage):
Het vaste opzeggingspercentage is 35%. Het termijnbedrag is €400,- per maand. De overeengekomen leaseperiode is 48 maanden. U zegt op tegen het begin van de 25e maand. Zonder de opzegging zou u aan termijnbedragen nog 24 maanden x €400,- = €9600,- moeten betalen. De opzeggingsvergoeding bedraagt dus 35% van €9600,- = €3360,-.

Manier 2 (maximale opzeggingsvergoeding):
U heeft een termijnbedrag van €400,- per maand en de overeengekomen leaseperiode is 48 maanden. U zegt op tegen het begin van de 25e maand. Als u bij het aangaan van uw contract direct een leaseperiode van 24 maanden had afgesloten was het termijnbedrag €475,- per maand. Dit betekent dat de maximale opzeggingsvergoeding als volgt wordt berekend: (€475,- – €400,-) x 24 = €1800,-.

Als we kijken naar manier 1 en 2 zal in dit geval manier 2 voor je het voordeligst zijn. Er zal altijd gekeken worden naar de meest voordelige opzeggingsvergoeding voor u als klant. Op basis van het vaste opzeggingspercentage (manier 1) en de maximale opzeggingsvergoeding (manier 2) wordt de daadwerkelijke opzeggingsvergoeding vastgesteld.

Schadevrije jaren

Het is mogelijk om een verklaring schadevrij rijden op te vragen.

BMW Financial Services | Private Lease Aanbiedingen

‘‘The ultimate driving machine’’ is waar BMW voor staat. Het potentieel van technologie maximaal benutten voor de ultieme rijervaring. Dat is wat BMW al jaren populair maakt bij zakelijke leaserijders. Door Private Lease is het nu mogelijk dat ook particulieren voor een aantrekkelijk bedrag per maand in een BMW kunnen rijden.

Het BMW lease aanbod BMW is veelzijdig. Van de compacte 100% elektrische BMW i3 tot de grote BMW X5. De BMW 1-Serie is een sportieve Hatchback. Klassiekers zijn de BMW 3-serie en de BMW 5-serie sedan uitvoering. De 3-serie Touring is de praktische uitvoering van de 3-serie met extra veel bagageruimte. Hoge stoere SUX uitvoeringen biedt BMW in alle maten. Van de BMW X1 crossover tot de grotere BMW X3 en BMW X5.

Meer over Private Lease in het Kenniscentrum

Bij private lease vergelijken gaat het om meer dan de laagste prijs. Het vergelijken van de voorwaarden van leasemaatschappijen is ook van belang. Dat kan onverwachte kosten en vervelende situaties in de toekomst voorkomen.

Wij hebben hier alleen bij de Aanvullende Voorwaarden stilgestaan. Bij de Algemene Voorwaarden die gebruikt worden door alle leasemaatschappijen hebben wij niet stilgestaan. Ze zijn wel belangrijk, maar niet verschillend per aanbieder. Ze zijn opgesteld door het Keurmerk Private Lease is samenwerking met de Consumentenbond. In het Private Lease Kenniscentrum worden deze in detail toegelicht.

Gratis persoonlijk Private Lease Advies

Mocht u hulp nodig hebben bij het vergelijken van de voorwaarden van private lease aanbiedingen dan mag u altijd kosteloos contact opnemen met een onafhankelijke private lease adviseur van Leaseauto.nl. Wij helpen u graag.

Private Lease Tips

Mobiele versie afsluiten