private lease vergelijker leaseauto.nl

BMW Private Lease | Vergelijk nu de Voordeligste Aanbiedingen

Vind snel de beste BMW Private Lease Deal! Vergelijk eenvoudig aanbiedingen van meer dan 20 aanbieders op één plek.

Selecteer model, uitvoering, kleur, contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie de beste prijs en voorwaarden heeft en bestel met zekerheid via Leaseauto.nl.

Welke Private Lease BMW past bij jou?

BMW Private Lease

BMW doet het al jarenlang goed met privé lease in Nederland. De luxe en sportieve BMW modellen zijn er via Private Lease betaalbaar voor een groot publiek. Ze bieden zoals wij al jaren van BMW gewend zijn de meest geavanceerde techniek en superieure rijeigenschappen.

Interessante modellen voor iedereen

Of het nu gaat om een sportieve hatchback, luxueuze sedan, ruime stationwagon, praktische MPV of stoere SUV, er is wel een BMW te vinden die voldoet aan de wensen.

Rijd een nieuwe BMW zonder investering

De aanschaf van een nieuwe of een jong gebruikte BMW is nog steeds een flinke uitgave waarvoor lang niet iedereen het geld op de plank heeft liggen. Privé Lease kan dan uitkomst bieden. Hiermee is het mogelijk om in een nieuwe BMW te rijden zonder zelf de investering te doen in de auto.

BMW Privé Lease Aanbiedingen

Nog niet zo lang geleden was maar een enkel model via een enkele leasemaatschappij leverbaar. Nu zijn alle populaire BMW modellen leverbaar door meerdere gerenommeerde Privé Lease Aanbieders. Er valt dus wat te kiezen.

Vergelijk aanbiedingen en bespaar geld

Door goed te vergelijken is veel geld te besparen. Leaseauto.nl helpt hierbij. Zo is op Leaseauto.nl is het BMW aanbod van meerdere leasemaatschappijen makkelijk vergelijken. Onze Private Lease Adviseurs u graag met kosteloos persoonlijk advies.

bmw Prive Lease
Private Lease Deal

Voordelen BMW Private Lease

Zorgeloos in een nieuwe BMW rijden voor een vast maandbedrag kan via Private Lease. Alles wordt geregeld en alle kosten zijn inclusief. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij. De belangrijkste voordelen zijn:

nieuwe prive leaseauto

Voordelen van
een Nieuwe Auto

Zuinig, duurzaam, veilig en de nieuwste multimedia opties.

geen spaargeld nodig

Geen spaargeld
of lening nodig

Leasemaatschappij koopt de privé leaseauto.

alle kosten inclusief bij private lease

Alleen brandstof
kosten komen erbij

Inclusief verzekering, belasting, reparatie, onderhoud en pechhulp.

geen onverwachte kosten

Geen onverwachte
kosten

Geen dure reparaties of lage inruilwaarde.

Leaseauto.nl

Leaseauto.nl helpt kosteloos en onafhankelijk bij het vinden van de beste Private Leaseauto voor u. Dit kan u veel tijd en geld schelen.

Makkelijke vergelijker en persoonlijk advies

Met een eerlijke Private Lease vergelijker, uitleg en persoonlijk advies door onze experts. Zo krijgt u alle informatie om een goede keuze te maken.

Grootste aanbod op één plek makkelijk vergelijken

Leaseauto.nl werkt samen met toonaangevende leasemaatschappijen. Hun private lease aanbiedingen brengen wij samen op één plek. Net zoals Cheaptickets dit doet voor vliegtickets.

Leaseauto.nl
Klantenvertellen

Bestel met zekerheid via Leaseauto.nl

keurmerk private lease leasemaatschappij

Uitlichten van de kleine lettertjes

Bij Leasauto.nl kennen de verschillen tussen auto’s en lease voorwaarden. Bijvoorbeeld qua eigen risico, schadevrije jaren en de verrekening van extra kilometers. Wij doen altijd een beste deal check voordat u bestelt.

Keurmerk Private Lease

Leaseauto.nl werkt samen met leasemaatschappijen die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Zij gebruiken allemaal de Algemene Voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld.

In 4 stappen naar uw Private Leaseauto

Kies auto | Private lease auto bestellen

1. Kies een Auto en
vraag offerte aan

Selecteer een auto, uitvoering, kleur, contractduur en aantal kilometers per jaar en vraag een vrijblijvende offerte aan.

beste deal check | private lease auto bestellen

2. Beste Deal
Check

Samen controleren wij of de geselecteerde aanbieding de beste voorwaarden en prijs heeft in uw situatie.

draagkrachttoets | private Lease Auto Bestellen

3. Draagkracht
Toets

Een draagkrachttoets is verplicht vanuit de overheid om consumenten te beschermen tegen te hoge financiële lasten.

Auto bestellen | private lease

4. Bestel de Auto
met Zekerheid

De auto kan besteld worden. Na het ondertekenen van het contract heeft u nog 10 dagen bedenktijd.

Vragen over BMW Private Lease

Hoe werkt BMW Private Lease?

BMW Privé lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd.

Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor de Leasemaatschappij. Zo zijn er nooit onverwachte kosten. 

Welke kosten zijn inclusief bij BMW Privé Lease?

Bij alle Private Lease Aanbieders zijn ten minste deze kosten inclusief: aanschaf en afschrijving van de Peugeot, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, WA en Casco verzekering, pechhulp en vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur. Brandstofkosten, bekeuringen en wasbeurten zijn niet inclusief.

Lease Private BMW, wat zijn de voordelen?

Zekerheid en geen gedoe. Van tevoren zijn alle kosten bekend. De enige kosten die er nog bijkomen zijn de kosten voor benzine of het opladen.

Daarnaast wordt alles geregeld. De leasemaatschappij regelt de verzekeringen, onderhoud, wegenbelasting etc. En het is niet nodig om in één keer een flink geldbedrag neer te leggen of jaren te sparen voor een eigen auto.

Voor wie is BMW Privé leasen interessant?

BMW Privé leasen is zowel voor jongere als voor oudere particulieren aantrekkelijk. Naast het voordeel van de financiering speelt ook mee dat bij BMW personal lease alles geregeld wordt. Bij BMW private autolease is er geen risico op onverwachte kosten.

De auto is goed verzekerd en de kosten voor onderhoud en reparaties zijn ook inclusief. Als er een ongeluk gebeurt met de Privelease BMW, dan wordt er zelfs kosteloos een vervangende auto geregeld. Deze wordt uiterlijk 72 uur na het ongeluk ter beschikking gesteld.

Waar op letten bij het kiezen van een BMW Leaseauto?

Een Leaseauto moet natuurlijk ook aansluiten bij de persoonlijke mobiliteitsbehoefte. Hierbij moet rekening gehouden worden met het aantal volwassen passagiers dat comfortabel mee moet kunnen en de behoefte aan bagageruimte.

Zijn er ook BMW i3 Private Lease Occasions?

Via BMW Occasion lease is het mogelijk om een tweedehandsauto te leasen. Het prijsverschil is niet zo groot als bij het kopen van een tweedehandsauto. Dit komt omdat de een groot deel van de kosten even hoog zijn bij nieuwe en enkele jaren oude auto’s. Denk hierbij aan de wegenbelasting, verzekeringen en pechhulp die altijd inclusief is bij een Privé Lease BMW.

Het grootste voordeel bij een tweedehands BMW Leasen is dat hij snel leverbaar is. En dat hij ook bij een kortere looptijd al heel aantrekkelijk is geprijsd.

Waar moet ik op letten als ik BMW Private Lease Aanbiedingen Vergelijk?

Bij het kiezen van een nieuwe leaseauto is het altijd goed om BMW Private Lease Deals met elkaar te vergelijken. Hiermee zijn honderden euro’s te besparen. De meest BMW private lease voorwaarden zijn bij de verschillende aanbieders grotendeels hetzelfde.

De kosten verschillen ontstaan op de eerste plaats als er wordt gekozen voor meer kilometers en een kortere looptijd. Ook de meerprijs voor een luxere uitvoering verschilt tussen aanbieders. Tot slot zitten er prijsverschillen in optionele leasevoorwaarden zoals een verlaagd eigen risico of meer flexibiliteit bij het voortijdig opzeggen.


Leaseauto.nl heeft een makkelijke Private Lease Vergelijker waarin al deze punten worden worden meegenomen. Hiermee is het makkelijk gemaakt op de goedkoopste BMW Private Lease Aanbieding te vinden. Ook helpen de adviseurs van Leaseauto.nl bij het vinden van de beste private Lease deal.

Wat staat er in het BMW Prive Lease Contract?

Een Private Lease Overeenkomst wordt aangegaan voor langere tijd. Een eigen auto kun je verkopen als je hem niet meer nodig hebt. Bij een Private Lease gaat dat niet zo makkelijk. Een van de belangrijkste punten in de overeenkomst is de looptijd van de overeenkomst.

Tevens is de leaseprijs afhankelijk van het aantal kilometers dat er per jaar gereden mag worden. In het BMW private lease contract staat altijd hoeveel kilometers er per jaar gereden mogen worden en hoeveel het kost als er meer wordt gereden.

Heeft BMW Hybride Private Lease auto’s?

Een Hybride private lease auto maakt gebruik van twee krachtbronnen: een benzinemotor en een elektromotor. Zij combineren het beste van twee werelden: zuiniger en schoner rijden dankzij de elektromotor en lange afstanden dankzij de benzinemotor. 

Er is niet maar één soort hybride auto; er zijn er veel meer. Zo laden bijna alle hybride auto’s laden hun accu op tijdens het remmen. Hiernaast zijn er Plug-in hybrides die je ook via een stekker kunt opladen. Thuis, in parkeergarages of bij een openbare laadpaal. 

Steeds meer BMW modellen zijn leverbaar met een hybride aandrijving.

Waarom kiezen voor BMW Elektrisch Private Lease?

Een elektrische auto kopen? Nog even niet, zeggen veel mensen. Te duur en een onzekere restwaarde. Deze argumenten vallen weg bij de private lease van een elektrische BMW. De leasemaatschappij koopt namelijk de elektrische auto en draagt het risico voor de restwaarde.

Hiermee is de Private Lease van een Elektrische auto aantrekkelijk voor iedereen die de voordelen van de elektrische auto kent, maar moeite heeft met de hoge aanschafprijs en onzekere restwaarde van een elektrische BMW.

Welke BMW private Lease Automaat Modellen zijn er leverbaar?

Bijna alle benzine en hybride aangedreven BMW Modellen worden in Pritate Lease ook aangeboden met een automatische versnellingsbak. Alle elektrisch aangedreven BMW modellen hebben een automaat.

Zijn er ook BMW SUV Private Lease aanbiedingen?

Ook als privé lease auto is de BMW SUV populair. De stoere uitstraling, hoge instap en grote bagageruimte van de SUV spreekt ook veel private lease rijders aan.

Er zijn zowel BMW Crossover Private Lease als SUV Prive Lease deals. De Crossovers zijn wat kleiner en veelal voortgekomen uit een verhoogde versie van een bestaande hatchback.

Groeit het aantal BMW private leasing initiatieven? 

Sinds 2015 is er een sterke groei in het aanta BMW personal lease rijders. Meer dan 200.000 nederlanders hebben sindsdien gekozen om als particulier een auto te gaan leasen.

Wat is BMW ANWB Private Lease?

De ANWB biedt via Leaseplan BMW Private lease aan. Ze hebben geen eigen leasemaatschappij.

Een standaard voorwaarde in elke overeenkomst van aanbieders die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease is pechhulp in Nederland. Dit is dus niet uniek voor de ANWB.

Pechhulp in het buitenland is bij de meeste leasemaatschappijen ook inclusief. Let hierop bij het vergelijken van aanbiedingen.

Is BMW Private Lease voordelig?

Private Lease is bijna altijd de goedkoopste manier om in een nieuwe BMW te rijden. Met name de afschrijvingskosten worden vaak onderschat door mensen die een nieuwe auto kopen.

Wat kost BMW Private Lease

Alle autokosten zijn inclusief in het vast maandbedrag. Dit bedrag valt alleen hoger uit als er meer wordt gereden dan er is overeengekomen. Ook brandstof of oplaadkosten komen er nog bij.

Waar vind ik meer informatie over Private Lease?

In het Private Lease Kenniscentrum van Leaseauto.nl staan antwoorden op alle vragen over Privé Lease.

bmw Private Lease Automaat

Nieuw tijdperk | BMW Private Lease Elektrisch

De komende jaren investeert de BMW fors in elektrische auto’s. Zo worden nieuwe fabrieken gebouwd en worden bestaande productielocaties ingericht voor elektrische productie.

De opvallende BMW i3 was de eerste volledig elektrische BMW. De komende jaren zullen van alle populaire BMW modellen elektrische varianten beschikbaar komen.

Het plan van BMW voor elektrificatie is eenvoudig. Gebruik de sterke punten: het vermogen, de prestaties en de technologie, en pas deze toe op de unieke rijeigenschappen van de BMW.

Hoogstaande techniek

Volledig elektrisch, in hoge mate autonoom en volledig verbonden. Dat is in de kern hoe BMW de toekomst ziet.

bmw Private Lease Voordelig

BMW ‘‘The ultimate driving machine’’

De BMW geschiedenis begint op 15 februari 1912 bij de oprichting door de Duitse ingenieur in mechanica en luchtvaartpionier Karl Friedrich Rapp van zijn vliegtuigmotorenfabriek.

BMW is uitgegroeid tot een van de waardevolste automerken ter wereld, maar dat was niet altijd zo. In 1959 stond het bedrijf uit München aan de rand van de afgrond en werd zelfs een overname door Daimler-Benz overwogen.

Als je de auto’s die BMW vandaag de dag maakt vergelijkt met de auto’s die men zo’n 70 tot 80 jaar geleden maakte, dan zie je een groot verschil. Dat verschil zal met de steeds sneller gaande innovaties snel groter worden.

Waarom voor BMW Private Lease kiezen?

Een BMW is een ultieme auto voor iedereen die van autorijden houdt. Het sportieve rijgedrag en de superieure wegligging zijn onovertroffen.

De passie voor innovatie en technologie garandeert dat elke BMW voorop loopt bij het gebruik van de nieuwste veiligheidsopties en comfort opties.

Het luxueuze interieur en het op de bestuurder gerichte dashboard bevestigen de focus die BMW heeft op het creëren van de ultieme rijbeleving.

Bij een premium merk hoort ook een premium prijs. Het kopen van een nieuwe BMW is nog steeds een uitgave die niet iedereen zich kan permitteren. BMW Private Lease maakt rijden in een nieuwe BMW voor mensen mogelijk.

bmw Private Lease Actie
bmw Private Lease vergelijken

BMW Private Lease voor iedereen

BMW Group is met de merken BMW, MINI, Rolls-Royce en BMW Motorrad een wereldwijd toonaangevende fabrikant van premium auto’s en motorfietsen.

Als internationaal concern maakt de BMW Group gebruik van 31 productie- en assemblagevestigingen in 15 verschillende landen. Jaarlijks verkoopt BMW 2.5 miljoen auto’s.

Naast de vernieuwde 1 en 3 Serie is de BMW 2 Serie uitgebreid met aantrekkelijke uitvoeringen. De BMW Group biedt dit jaar het mooiste en meest complete portfolio luxe-modellen ooit.

Via BMW private lease zijn al deze modellen voor een vast bedrag per maand te leasen.

Contact met Leaseauto.nl
1 serie
2 gran coupe
3 sedan
3 touring
i3
2 active tourer
2 gran tourer

5 serie
x1
x2
x3
x5