Uw onafhankelijke Private Lease Adviseur

088-0102600

private lease vergelijker leaseauto.nl

BMW Private Lease | Vergelijk Aanbiedingen

BMW Private Lease

Alles over BMW Privé Lease, BMW Reviews en Private Lease Aanbiedingen

BMW private lease betekent voordelig en zorgeloos in een nieuwe BMW rijden voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en geen grote investering in een eigen BMW. Bij het privé leasen van een BMW zijn alle vaste autokosten inclusief. Alleen de kosten voor brandstof en eventuele bekeuringen komen er nog bij. En aan het einde van de looptijd levert u de auto gewoon weer in.


BMW ook als Private Lease

BMW is al jaren populair in Nederland met luxe en sportieve modellen. Met name in de zakelijke lease. Maar ook in de private lease wordt BMW populairder. De compacte BMW 1 is het populairste. De hoge modellen als de X1 en X2 worden net als bij andere automerken ook steeds meer gekozen.


BMW Private Lease via Leaseauto.nl

Leaseauto.nl is een 100% onafhankelijke Private Lease adviseur. Voor al uw vragen over Private Lease kunt u contact met ons opnemen.  Leaseauto.nl helpt ook bij het vinden van goede BMW private lease aanbiedingen. Wij brengen het aanbod van meerdere bij het Keurmerk Private Lease aangesloten Leasemaatschappijen samen. Hierdoor kunt u makkelijk op een plek betrouwbare BMW private lease aanbiedingen vergelijken en bestellen.


Leaseauto.nl uw 100% onafhankelijke private lease adviseur en vergelijker

Leaseauto.nl

Private Lease Specialist
100% Onafhankelijk
Gratis Persoonlijk Advies
Beste Aanbiedingen
Makkelijk Vergelijken

BMW Private Lease aanbiedingen

BMW is vooral populair bij de zakelijke rijder die veel rijdt. Via Private Lease is het nu ook voor meer particulieren mogelijk om in een splinternieuwe BMW te rijden. Voor hen zijn er een aantal aantrekkelijke geprijsde modellen. Wij hebben het populairste BMW private lease model uitgelicht.

BMW 1

Bij de nieuwe BMW 1-serie was het de vraag of de overstap van achterwielaandrijving naar voorwielaandrijving een aderlating is. Het is even wennen, maar wanneer je instapt, merk je meteen wat het heeft opgeleverd. De ruimtewinst is gigantisch. Door de lage, smalle middentunnel hebben je voeten veel meer plaats. Ook achterin biedt hij meer hoofd- en beenruimte.

Plaatwerk dat aan de binnenzijde niet van een laagje blanke lak was voorzien of een onsamenhangende mix van materialen zorgden bij de vorige generaties voor kritiek. BMW heeft zich dat klaarblijkelijk aangetrokken: de afwerking en de kwaliteit van de materialen zijn er bij de nieuwe BMW 1-serie zienderogen op vooruit gegaan.

Bekijk de BMW 1 Lease Aanbiedingen.

BMW Private Lease Aanbiedingen

Hoe werkt Private Lease

U kiest uit alle BMW private lease aanbiedingen uw favoriete BMW. Hiervoor betaalt u een vast maandbedrag. Aan het einde van het contract levert u uw BMW weer in. En dan is het mogelijk om een nieuwe BMW uit te kiezen.

Voordelen van Private Leasen

De grootste voordelen van het private leasen van een BMW zijn dat u voordelig en zonder financiële risico’s in een nieuwe en zuinige BMW rijdt. Als u de BMW na de contractperiode inlevert, hoeft u zich geen zorgen te maken of de BMW verkocht kan worden en voor hoeveel. U loopt geen enkel risico en hoeft geen grote investering te doen.


 • Geen spaargeld nodig. U hoeft geen lening af te sluiten of spaargeld in te brengen om een BMW te kopen. De leasemaatschappij financiert de BMW.
 • Geen gedoe met autoverkopers U hoeft niet te onderhandelen over aankoop en verkooprijs van uw BMW.  Aan het eind van de leaseperiode levert u de BMW gewoon weer in.
 • Inzicht in de kosten: U weet precies wat je iedere maand moet betalen. Alleen brandstofkosten en verkeersboetes betaalt u zelf.
 • Alles wordt geregeld. Verzekering, belastingen, onderhoud en de afhandeling van pech en/of schade. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen.
 • Voordelen van een nieuwe auto. U rijdt in een nieuwe BMW voorzien van de nieuwste technologie. Door deze nieuwe technologie kunt u zuiniger en duurzamer rijden dan in een oude tweedehandsauto.
 • Geen risico op onverwachte kosten U loopt geen risico op onverwachte hoge kosten voor onderhoud en reparatie. Ook heeft u niet het risico dat bij de aanschaf van een nieuwe BMW de inruilwaarde van de in te ruilen auto tegenvalt.


Deze kosten zijn inclusief

Alle vaste autokosten zijn inclusief bij BMW privé leasen. Dit zijn de zogenaamde inbegrepen kosten. Hiervoor betaalt u via uw de maandelijkse leasetermijn.


 • aanschaf en afschrijving van de BMW
 • motorrijtuigenbelasting;
 • kosten van reparatie en regulier onderhoud aan de BMW;
 • premie voor de WA-verzekering;
 • premie voor verzekering bij eventuele schade aan de BMW door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade);
 • kosten van pechhulp;
 • kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur.


Vergelijk BMW Private Lease Aanbiedingen

Bij het vergelijken van BMW private lease aanbiedingen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Het gaat zowel om voorwaarden als om punten die het leasetarief beïnvloeden. Al deze punten zijn meegenomen in de private lease vergelijker van Leaseauto.nl. Aandachtspunten bij het vergelijken van BMW Private Lease aanbiedingen zijn:


 • Hoeveel extra kilometers per jaar kosten
 • Hoeveel een korte contractduur kost
 • Verrekening van meer/ minder kilometers dan afgesproken
 • Opslag bij weinig of geen schadevrije jaren
 • Verzekeringen
 • Opzegvergoeding bij voortijdige contract beëindiging, werkeloosheid of scheiding
 • Eigen risico
 • Schadevrij verklaring bij einde leasetermijn

Deze aandachtspunten bij het vergelijken van private lease aanbiedingen hebben wij in een apart artikel over het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen toegelicht.

Hulp nodig?
Neem gratis contact op met onze Private Lease Adviseurs
088-010 2600

Leaseauto.nl Private LeaseVergelijker

BMW Kopen of Leasen

Bij de voordelen van het privé leasen van BMW hebben wij al stilgestaan. Er zijn ook nadelen bij private lease. De belangrijkste nadelen van private lease hebben er mee te maken dat u bij Private Lease een financiële verplichting aangaat voor langere tijd. Mocht u zich zorgen maken over uw inkomsten op de langere termijn, dan is leasen veelal geen goed idee.


Is privé lease goedkoper een eigen BMW

De kosten voor het private leasen van een BMW zijn goed inzichtelijk. U weet precies wat u per maand betaalt. De kosten van onze eigen auto hebben wij meestal minder scherp. Met name de afschrijving, reparatie en onderhoud kosten onderschatten wij. Op basis van uw kenteken kunnen wij uw huidige autokosten berekenen. Ga hiervoor naar de Leaseauto.nl Autokosten Calculator. Nu kunt u zelf nog beter bepalen of u blijft doorrijden in eigen BMW of kiest voor BMW private lease.


Hoe kan privé leasen zo goedkoop zijn

Leasemaatschappijen profiteren van schaalvoordelen die consumenten niet hebben. Zij kunnen een nieuwe BMW goedkoper inkopen bij de importeur of fabrikant. En aan het eind van de leaseperiode wordt de dan tweedehands BMW via een internationaal netwerk veelal duurder verkocht. Ook verzekeringen, onderhoud, pechhulp en reparaties kunnen zij goedkoper inkopen. Door deze kostenvoordelen kunnen leasemaatschappijen de autokosten laag houden. Dit voordeel wordt doorgegeven aan de consument in de vorm van een laag leasetarief.


Voorwaarden van Private Lease

De twee belangrijkste voorwaarden die u moet bepalen bij private leasen van een BMW zijn het aantal kilometers dat u per jaar gaat rijden en de looptijd van de overeenkomst. Deze twee voorwaarden hebben de grootste invloed op uw maandelijkse leasetarief.

Hoe meer u gaat rijden in uw BMW hoe hoger het maandelijkse leasebedrag. En hoe langer de looptijd van de overeenkomst hoe goedkoper. U kunt veelal kiezen uit een looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden en 5.000, 10.000, 15.000. 20.000, 25.000 of 30.000 kilometers per jaar.

Daarnaast kunt u naast de standaard verzekeringen  ook extra verzekeringen afsluiten. Bijvoorbeeld een Schade Inzittenden Verzekering. In geval van niet verhaalbare schades betaalt u een eigen risico. U kunt er veelal voor kiezen om dit eigen risico tegen een meerprijs te verlagen.

Mocht u de leaseovereenkomst eerder willen beëindigen dan kan u in bepaalde gevallen kosteloos de overeenkomst beëindigen. Leasemaatschappijen bieden tegen een meerprijs extra flexibiliteit. Bijvoorbeeld de optie om ook bij ontslag kosteloos voortijdig de overeenkomst te kunnen beëindigen.

De leasevoorwaarden waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u een private leaseovereenkomst afsluit hebben wij toegelicht. Wij hebben de belangrijkste kleine lettertjes voor u groot gemaakt.


Wie kan een BMW Private Leasen

Wilt u een BMW private lease, maar twijfelt u of u in aanmerking komst. In principe kunnen alle consumenten een BMW private leasen. U moet uiteraard wel 18 jaar oud zijn en over een geldig rijbewijs beschikken.

Leasemaatschappijen willen ook zekerheid dat u aan uw betalingsverplichtingen kunt voldoen. Hierbij wordt gekeken naar de balans tussen inkomsten en uitgaven. De leasemaatschappij gebruikt hiervoor een leenkrachtnorm.  Deze leennorm of draagkrachtnorm geeft aan welk bedrag u per maand moet overhouden voor levensonderhoud als alle vaste lasten zijn betaald.

Mocht uw eigen inkomen onvoldoende zekerheid geven aan de leasemaatschappij dan kunt u de overeenkomst samen met iemand anders afsluiten. Bijvoorbeeld een partner of ouder. Deze persoon staat dan samen met u garant voor de betaling.


‘‘The ultimate driving machine’’

De BMW geschiedenis begint op 15 februari 1912 bij de oprichting door de Duitse ingenieur in mechanica en luchtvaartpionier Karl Friedrich Rapp van zijn vliegtuigmotorfabriek met de naam Rapp Motorenwerke GmbH, voor het bouwen en commercialiseren van motoren voor ééndekkers- en tweedekkers-vliegtuigen. Pas 16 jaar later in 1928 is BMW gestart met het maken van auto’s

Momenteel is BMW is een van de waardevolste automerken ter wereld, maar dat was niet altijd zo. In 1959 stond het bedrijf uit München aan de rand van de afgrond en werd zelfs een overname door Daimler-Benz overwogen. Herbert en Harald Quandt kochten de fabrikant en vonden de weg terug naar boven. De in 1962 geïntroduceerde ‘Neue Klasse’ was een succes en bracht niet alleen de befaamde 02-serie voort, maar ook de 3 Serie, 5 Serie, 6 Serie en 7 Serie. Sinds de jaren negentig heeft BMW zijn leveringsprogramma langzaam uitgebreid met onder meer hatchbacks (1 Serie), vierdeurs coupés (4 Serie en 6 Serie Grand Coupé), roadsters (Z4), MPV’s (2 Serie Active Tourer) en SUV’s (X1, X3, X4, X5 en X6).

BMW is vandaag de dag nog steeds hard aan het groeien, wel ziet men in dat ze met de tijd mee moeten gaan en die “i” modellen zijn het resultaat hiervan. De veranderingen zullen echter verder dan dat gaan, en BMW is (net zoals de andere grote automerken) onder andere bezig met zelfrijdende auto’s.

Als je de auto’s die BMW vandaag de dag maakt vergelijkt met de auto’s die men zo’n 70 tot 80 jaar geleden maakte, dan zie je een groot verschil. Dat verschil zal met de steeds sneller gaande innovaties snel groter worden.

Autonomous driving. De Toekomst volgens BMW