Private Lease nu Voordelig een BMW

bmw private lease

Het grootste aanbod voordelige BMW Private Lease Deals is te vinden op Leaseauto.nl.

Heeft u ook interesse om zorgeloos in een BMW te rijden voor een vast bedrag per maand? Vergelijk dan nu op één plek de beste BMW Private Lease aanbiedingen en bestel met zekerheid via Leaseauto.nl.

Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact op met Leaseauto.nl voor gratis advies.

Welke Private Lease BMW past bij jou?

BMW Private Lease

BMW doet het al jarenlang goed met privé lease in Nederland. De luxe en sportieve BMW modellen zijn er via Private Lease betaalbaar voor een groot publiek. Ze bieden zoals wij al jaren van BMW gewend zijn de meest geavanceerde techniek en superieure rijeigenschappen.

Interessante modellen voor iedereen

Of het nu gaat om een sportieve hatchback, luxueuze sedan, ruime stationwagon, praktische MPV of stoere SUV, er is wel een BMW te vinden die voldoet aan de wensen.

Rijd een nieuwe BMW zonder investering

De aanschaf van een nieuwe of een jong gebruikte BMW is nog steeds een flinke uitgave waarvoor lang niet iedereen het geld op de plank heeft liggen. Privé Lease kan dan uitkomst bieden. Hiermee is het mogelijk om in een nieuwe BMW te rijden zonder zelf de investering te doen in de auto.

BMW Privé Lease Aanbiedingen

Nog niet zo lang geleden was maar een enkel model via een enkele leasemaatschappij leverbaar. Nu zijn alle populaire BMW modellen leverbaar door meerdere gerenommeerde Privé Lease Aanbieders. Er valt dus wat te kiezen.

Vergelijk aanbiedingen en bespaar geld

Door goed te vergelijken is veel geld te besparen. Leaseauto.nl helpt hierbij. Zo is op Leaseauto.nl is het BMW aanbod van meerdere leasemaatschappijen makkelijk vergelijken. Onze Private Lease Adviseurs u graag met kosteloos persoonlijk advies.

Voordelen BMW Private Lease

Zorgeloos in een nieuwe BMW rijden voor een vast maandbedrag kan via Private Lease. Alles wordt geregeld en alle kosten zijn inclusief. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij. De belangrijkste voordelen zijn:

nieuwe prive leaseauto

Voordelen van
een Nieuwe Auto

Zuinig, duurzaam, veilig en de nieuwste multimedia opties.

geen spaargeld nodig

Geen spaargeld
of lening nodig

Leasemaatschappij koopt de privé leaseauto.

alle kosten inclusief bij private lease

Alleen brandstof
kosten komen erbij

Inclusief verzekering, belasting, reparatie, onderhoud en pechhulp.

geen onverwachte kosten

Geen onverwachte
kosten

Geen dure reparaties of lage inruilwaarde.

Leaseauto.nl

Leaseauto.nl helpt kosteloos en onafhankelijk bij het vinden van de beste Private Leaseauto voor u. Dit kan u veel tijd en geld schelen.

Makkelijke vergelijker en persoonlijk advies

Met een eerlijke Private Lease vergelijker, uitleg en persoonlijk advies door onze experts. Zo krijgt u alle informatie om een goede keuze te maken.

Grootste aanbod op één plek makkelijk vergelijken

Leaseauto.nl werkt samen met toonaangevende leasemaatschappijen. Hun private lease aanbiedingen brengen wij samen op één plek. Net zoals Cheaptickets dit doet voor vliegtickets.

Bestel met zekerheid via Leaseauto.nl

Uitlichten van de kleine lettertjes

Bij Leasauto.nl kennen de verschillen tussen auto’s en lease voorwaarden. Bijvoorbeeld qua eigen risico, schadevrije jaren en de verrekening van extra kilometers. Wij doen altijd een beste deal check voordat u bestelt.

Keurmerk Private Lease

Leaseauto.nl werkt samen met leasemaatschappijen die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Zij gebruiken allemaal de Algemene Voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld.

In 4 stappen naar uw Private Leaseauto

Kies auto | Private lease auto bestellen

1. Kies een Auto en
vraag offerte aan

Selecteer een auto, uitvoering, kleur, contractduur en aantal kilometers per jaar en vraag een vrijblijvende offerte aan.

beste deal check | private lease auto bestellen

2. Beste Deal
Check

Samen controleren wij of de geselecteerde aanbieding de beste voorwaarden en prijs heeft in uw situatie.

draagkrachttoets | private Lease Auto Bestellen

3. Draagkracht
Toets

Een draagkrachttoets is verplicht vanuit de overheid om consumenten te beschermen tegen te hoge financiële lasten.

Auto bestellen | private lease

4. Bestel de Auto
met Zekerheid

De auto kan besteld worden. Na het ondertekenen van het contract heeft u nog 10 dagen bedenktijd.

Vragen over BMW Private Lease

Wat is BMW Private Lease?

BMW Privé lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd.

Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor de Leasemaatschappij. Zo zijn er nooit onverwachte kosten. 

Welke kosten zijn inclusief bij BMW Privé Lease?

Bij alle BMW Private Lease Aanbieders zijn ten minste deze kosten inclusief: aanschaf en afschrijving van de BMW, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, WA en Casco verzekering, pechhulp en vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur. Brandstofkosten, bekeuringen en wasbeurten zijn niet inclusief.

Waar vind ik meer informatie over Private Lease?

In het Private Lease Kenniscentrum van Leaseauto.nl staan antwoorden op alle vragen over Privé Lease.

Welke Elektrische BMW kan ik Prive Leasen?

De 100% elektrische BMW i3 eerste 100% elektrische BMW die ook leverbaar als Private Lease auto.

Waarom BMW Private Lease?

Zekerheid en geen gedoe. Van tevoren zijn alle kosten bekend. De enige kosten die er nog bijkomen zijn de kosten voor benzine of het opladen. Daarnaast wordt alles geregeld. De leasemaatschappij regelt de verzekeringen, onderhoud, wegenbelasting etc.

En het is niet nodig om in één keer een flink geldbedrag neer te leggen of jaren te sparen voor een eigen auto.

bmw Private Lease Automaat

Nieuw tijdperk | BMW Private Lease Elektrisch

De komende jaren investeert de BMW fors in elektrische auto’s. Zo worden nieuwe fabrieken gebouwd en worden bestaande productielocaties ingericht voor elektrische productie.

De opvallende BMW i3 was de eerste volledig elektrische BMW. De komende jaren zullen van alle populaire BMW modellen elektrische varianten beschikbaar komen.

Het plan van BMW voor elektrificatie is eenvoudig. Gebruik de sterke punten: het vermogen, de prestaties en de technologie, en pas deze toe op de unieke rijeigenschappen van de BMW.

Hoogstaande techniek

Volledig elektrisch, in hoge mate autonoom en volledig verbonden. Dat is in de kern hoe BMW de toekomst ziet.

bmw Private Lease Voordelig

BMW ‘‘The ultimate driving machine’’

De BMW geschiedenis begint op 15 februari 1912 bij de oprichting door de Duitse ingenieur in mechanica en luchtvaartpionier Karl Friedrich Rapp van zijn vliegtuigmotorenfabriek.

BMW is uitgegroeid tot een van de waardevolste automerken ter wereld, maar dat was niet altijd zo. In 1959 stond het bedrijf uit München aan de rand van de afgrond en werd zelfs een overname door Daimler-Benz overwogen.

Als je de auto’s die BMW vandaag de dag maakt vergelijkt met de auto’s die men zo’n 70 tot 80 jaar geleden maakte, dan zie je een groot verschil. Dat verschil zal met de steeds sneller gaande innovaties snel groter worden.

Waarom voor BMW Private Lease kiezen?

Een BMW is een ultieme auto voor iedereen die van autorijden houdt. Het sportieve rijgedrag en de superieure wegligging zijn onovertroffen.

De passie voor innovatie en technologie garandeert dat elke BMW voorop loopt bij het gebruik van de nieuwste veiligheidsopties en comfort opties.

Het luxueuze interieur en het op de bestuurder gerichte dashboard bevestigen de focus die BMW heeft op het creëren van de ultieme rijbeleving.

Bij een premium merk hoort ook een premium prijs. Het kopen van een nieuwe BMW is nog steeds een uitgave die niet iedereen zich kan permitteren. BMW Private Lease maakt rijden in een nieuwe BMW voor mensen mogelijk.

bmw Private Lease Actie
bmw Private Lease vergelijken

BMW Private Lease voor iedereen

BMW Group is met de merken BMW, MINI, Rolls-Royce en BMW Motorrad een wereldwijd toonaangevende fabrikant van premium auto’s en motorfietsen.

Als internationaal concern maakt de BMW Group gebruik van 31 productie- en assemblagevestigingen in 15 verschillende landen. Jaarlijks verkoopt BMW 2.5 miljoen auto’s.

Naast de vernieuwde 1 en 3 Serie is de BMW 2 Serie uitgebreid met aantrekkelijke uitvoeringen. De BMW Group biedt dit jaar het mooiste en meest complete portfolio luxe-modellen ooit.

Via BMW private lease zijn al deze modellen voor een vast bedrag per maand te leasen.

Contact met Leaseauto.nl