Uw onafhankelijke Private Lease Adviseur

088-0102600

private lease vergelijker leaseauto.nl

BMW Private Lease | Vergelijk Aanbiedingen

BMW private lease betekent voordelig en zorgeloos in een nieuwe BMW rijden voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en geen grote investering in een eigen BMW. Bij het privé leasen van een BMW zijn alle vaste autokosten inclusief. Alleen de kosten voor brandstof en eventuele bekeuringen komen er nog bij.

BMW is al jaren populair in Nederland met luxe en sportieve modellen. Met name in de zakelijke lease. Maar ook in de private lease wordt BMW populairder. De BMW 1 Serie, BMW 3 Serie zijn populairst. Hoge modellen als de BMW 3 Sports Tourer en BMW X3 worden net als bij andere automerken populairder. Net als elektrische modellen, zoals de BMW i3.

BMW Private Lease

bmw 1 serie private lease
BMW 3 serie private lease
BMW 3 serie touring private lease
BMW x1 private lease
BMW X3 serie private lease
BMW x5 private lease
BMW i3 private lease
BMW 2 serie active tourer private lease

BMW Private Lease via Leaseauto.nl

Leaseauto.nl helpt u bij het vinden van de beste BMW Private Lease deal bij gerenommeerde aanbieders. Op Leaseauto.nl kunt u eenvoudig BMW Privé Lease aanbiedingen vergelijken en aanpassen aan uw wensen. Selecteer de uitvoering, kleur, de contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie het goedkoopste is en de beste voorwaarden heeft.

BMW Private Lease aanbiedingen

BMW 1

Bij de nieuwe BMW 1-serie was het de vraag of de overstap van achterwielaandrijving naar voorwielaandrijving een aderlating is. Het is even wennen, maar wanneer je instapt, merk je meteen wat het heeft opgeleverd. De ruimtewinst is gigantisch. Door de lage, smalle middentunnel hebben je voeten veel meer plaats. Ook achterin biedt hij meer hoofd- en beenruimte.

Plaatwerk dat aan de binnenzijde niet van een laagje blanke lak was voorzien of een onsamenhangende mix van materialen zorgden bij de vorige generaties voor kritiek. BMW heeft zich dat klaarblijkelijk aangetrokken: de afwerking en de kwaliteit van de materialen zijn er bij de nieuwe BMW 1-serie zienderogen op vooruit gegaan.

BMW Private Lease Aanbiedingen

Hoe werkt BMW Private Lease

Bij de BMW private lease rijdt u in een auto van de leasemaatschappij. Zij regelen alles. De leasemaatschappij koopt de auto en betaalt voor de wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparaties en pechhulp. Hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij. Spaargeld voor de aanschaf van een eigen auto is niet nodig. Uitleg en antwoorden op alle vragen over Private kunt u vinden in het Private Lease Kenniscentrum van Leaseauto.nl.

Voordelen van Private Lease

De grootste voordelen van het private leasen van een BMW zijn dat u voordelig en zonder financiële risico’s in een nieuwe en zuinige BMW rijdt. Als u de BMW na de contractperiode inlevert, hoeft u zich geen zorgen te maken of de BMW verkocht kan worden en voor hoeveel. U loopt geen enkel risico en hoeft geen grote investering te doen.

Geen spaargeld nodig

U hoeft geen lening af te sluiten of spaargeld in te brengen om een BMW te kopen. De leasemaatschappij financiert de BMW.

Geen gedoe bij de aankoop en verkoop van een auto.

Alles wordt geregeld door de leasemaatschappij.

Geen onverwachte hoge kosten

Het risico op een tegenvallende inruilprijs en onverwachte dure reparaties ligt bij de leasemaatschappij.

Alles wordt geregeld

Verzekering, belastingen, onderhoud en de afhandeling van pech en/of schade. Alles wordt geregeld.

Voordelen van een nieuwe auto

U rijdt in een nieuwe BMW voorzien van de nieuwste technologie. Hierdoor rijdt u zuiniger en duurzamer dan in een oude tweedehandsauto.

BMW Private Lease Video’s

Vragen over BMW Private Lease

Welke kosten zijn inclusief bij BMW Private Lease?

Alle vaste autokosten zijn inclusief bij BMW privé leasen. Dit zijn de zogenaamde inbegrepen kosten. Hiervoor betaalt u via uw de maandelijkse leasetermijn.

 • aanschaf en afschrijving van de BMW
 • motorrijtuigenbelasting;
 • kosten van reparatie en regulier onderhoud aan de BMW;
 • premie voor de WA-verzekering;
 • premie voor verzekering bij eventuele schade aan de BMW door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade);
 • kosten van pechhulp;
 • kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur.

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van Citroën Private Lease Aanbiedingen

Bij het vergelijken van BMW private lease aanbiedingen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Hierbij gaat zowel om voorwaarden als om punten die het leasetarief beïnvloeden. Al deze punten zijn meegenomen in de private lease vergelijker van Leaseauto.nl. Aandachtspunten bij het vergelijken van BMW Private Lease aanbiedingen zijn:

 • Hoeveel extra kilometers per jaar kosten
 • Hoeveel een korte contractduur kost
 • Verrekening van meer/ minder kilometers dan afgesproken
 • Opslag bij weinig of geen schadevrije jaren
 • Verzekeringen
 • Opzegvergoeding bij voortijdige contract beëindiging, werkeloosheid of scheiding
 • Eigen risico
 • Schadevrij verklaring bij einde leasetermijn

Deze aandachtspunten bij het vergelijken van private lease aanbiedingen hebben wij in een apart artikel over het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen toegelicht.

Hoe werkt het bestellen van een BMW Private Lease Auto via Leaseauto.nl?

 1. Kies een auto en de gewenste uitvoering en kleur
 2. Selecteer de looptijd en het aantal kilometers per jaar
 3. Vergelijk de prijs en voorwaarden van de aanbieders
 4. Vraag een vrijblijvende offerte aan
 5. Persoonlijke uitleg over de kleine lettertjes en beste deal check door een adviseur
 6. Bestel de auto via Leaseauto.nl
 7. Financiële toetsing en acceptatie
 8. Start met rijden

Is privé lease goedkoper dan een eigen BMW

De kosten voor het private leasen van een BMW zijn goed inzichtelijk. U weet precies wat u per maand betaalt. De kosten van onze eigen auto hebben wij meestal minder scherp. Met name de afschrijving, reparatie en onderhoud kosten onderschatten wij. Op basis van uw kenteken kunnen wij uw huidige autokosten berekenen. Ga hiervoor naar de Leaseauto.nl Autokosten Calculator. Nu kunt u zelf nog beter bepalen of u blijft doorrijden in eigen BMW of kiest voor private lease.

Hoe kan privé leasen zo goedkoop zijn?

Leasemaatschappijen profiteren van schaalvoordelen die consumenten niet hebben. Zij kunnen een nieuwe BMW goedkoper inkopen bij de importeur of fabrikant. En aan het eind van de leaseperiode wordt de dan tweedehands BMW via een internationaal netwerk veelal duurder verkocht. Ook verzekeringen, onderhoud, pechhulp en reparaties kunnen zij goedkoper inkopen. Dit voordeel wordt doorgegeven aan de consument in de vorm van een laag leasetarief.

 

BMW ‘‘The ultimate driving machine’’

De BMW geschiedenis begint op 15 februari 1912 bij de oprichting door de Duitse ingenieur in mechanica en luchtvaartpionier Karl Friedrich Rapp van zijn vliegtuigmotorfabriek met de naam Rapp Motorenwerke GmbH, voor het bouwen en commercialiseren van motoren voor ééndekkers- en tweedekkers-vliegtuigen. Pas 16 jaar later in 1928 is BMW gestart met het maken van auto’s

Momenteel is BMW is een van de waardevolste automerken ter wereld, maar dat was niet altijd zo. In 1959 stond het bedrijf uit München aan de rand van de afgrond en werd zelfs een overname door Daimler-Benz overwogen. Herbert en Harald Quandt kochten de fabrikant en vonden de weg terug naar boven. De in 1962 geïntroduceerde ‘Neue Klasse’ was een succes en bracht niet alleen de befaamde 02-serie voort, maar ook de 3 Serie, 5 Serie, 6 Serie en 7 Serie. Sinds de jaren negentig heeft BMW zijn leveringsprogramma langzaam uitgebreid met onder meer hatchbacks (1 Serie), vierdeurs coupés (4 Serie en 6 Serie Grand Coupé), roadsters (Z4), MPV’s (2 Serie Active Tourer) en SUV’s (X1, X3, X4, X5 en X6).

BMW is vandaag de dag nog steeds hard aan het groeien, wel ziet men in dat ze met de tijd mee moeten gaan en die “i” modellen zijn het resultaat hiervan. De veranderingen zullen echter verder dan dat gaan, en BMW is (net zoals de andere grote automerken) onder andere bezig met zelfrijdende auto’s.

Als je de auto’s die BMW vandaag de dag maakt vergelijkt met de auto’s die men zo’n 70 tot 80 jaar geleden maakte, dan zie je een groot verschil. Dat verschil zal met de steeds sneller gaande innovaties snel groter worden.

Autonomous driving. De Toekomst volgens BMW

Leaseauto.nl