Suzuki Financial Services | Private Lease Voorwaarden Vergelijking

suzuki financial services Private Lease

Een private lease overeenkomst direct bij Suzuki afsluiten. Dat kan bij Suzuki Financial Services. Lekker makkelijk. Maar hoe zit het met de private lease voorwaarden? De belangrijkste private lease voorwaarden van Suzuki Financial Services hebben wij op een rijtje gezet. Hiermee kunt u makkelijk een eerlijke vergelijking maken met andere Suzuki privé lease aanbieders.

Aanbiedingen van Suzuki staan ook Leaseauto.nl. Hier zijn ze direct te vergelijken met privé lease aanbiedingen van andere leasemaatschappijen.

Suzuki Financial Services | Private Lease Voorwaarden

De private lease voorwaarden van Suzuki Financial Services zijn marktconform. Het eigen risico van 300 Euro is netjes. De maximale opzegvergoeding gemiddeld. Tevens is de extra flexibiliteit bij verlies van inkomsten sympathiek. Ook de inbegrepen ongevallen inzittenden verzekering is zeker niet bij alle andere aanbieders inclusief.

Het opmerkelijk punt zijn de meerkosten gerelateerd aan schadevrije jaren. Tot minder dan 12 schadevrije jaren geldt er een opslag op het leasetarief. Hierdoor kan Suzuki Financial Services duur uitvallen voor beginnende bestuurders.

Suzuki Lease Voorwaarden vergelijking

De meeste private lease voorwaarden zijn hetzelfde bij alle aanbieders die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Deze gedeelde voorwaarden zijn vastgelegd in de Algemene Voorwaarden.

Suzuki Financial Services is ook aangesloten bij het Keurmerk Private Lease.

Aanvullende Voorwaarden

Toch zijn er ook verschillen in de voorwaarden van leasemaatschappijen. Deze zijn vastgelegd in de Aanvullende Voorwaarden.

De Aanvullende Voorwaarden staan in een document van meerdere pagina’s. Veel mensen lezen ze niet voor het afsluiten van een privé lease overeenkomst. Omdat deze voorwaarden wel degelijk belangrijk bij het maken van een goede vergelijking hebben wij de belangrijkste zaken uitgelicht.

Eigen Risico

Het eigen risico is de gehele contract periode € 300,- per schade. Indien de schade minder is dan € 300,- dan betaalt u alleen het mindere bedrag. U betaalt geen eigen risico als de schade wordt vergoed door een derde partij.

Standaard Verzekering

WA-verzekering met cascodekking en een ongevallen inzittenden inbegrepen.

Meer of minder kilometers

Rijdt u minder dan het aantal overeengekomen kilometers in het contract dan verrekent Suzuki Financial Services die aan het eind van de totale looptijd. De minder kilometers prijs bedraagt de helft van de meer kilometerprijs.

Indien u altijd meer rijdt dan het afgesproken aantal kilometers, dan het contract herzien worden.

Pechhulp

Pechhulp in heel Europa.

Vervangend vervoer

kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 24 uur.

Kosteloos opzeggen

Bij overlijden, wordt het contract zonder extra kosten beëindigd. Uw nabestaanden kunnen het contract ook zonder extra kosten overnemen. Indien het contract is ondertekend door 2 contractanten dan gaat het contract automatisch over naar de 2e contractant en volgt er een nieuwe inkomsten/lasten berekening. Als uit de inkomsten/ lastenberekening blijkt dat het maandbedrag niet verantwoord is dan wordt het contract zonder extra kosten beëindigd.

Bij verlies van inkomen kunt u in de volgende gevallen kosteloos het contract opzeggen:
o Echtscheiding of ontbinding van geregistreerd partnerschap
o Gedwongen ontslag
o Arbeidsongeschiktheid

Suzuki biedt ook Private FlexLease aan. Hiermee heeft u de mogelijkheid om de auto al na 1 jaar zonder extra kosten en zonder opgave van reden in te leveren. Met Private FlexLease wordt het contract na 1 jaar maandelijks opzegbaar zonder beëindigingskosten. 

Opzegvergoeding

De opzeggingsvergoeding wordt op twee manieren berekend. De laagste van deze twee opzegvergoedingen is de vergoeding die u dient te betalen.

Manier 1
De opzeggingsvergoedingen als vast percentage van 40% van de resterende termijnen die u zonder de opzegging nog zou moeten betalen.

Manier 2
De opzeggingsvergoeding is het verschil tussen de totale termijnen die u hebt betaald en nog moet betalen tot het moment van opzegging en de totale – hogere – termijnen die u tot dat moment had moeten betalen als u direct de overeenkomst voor de kortere duur was aangegaan.

Rekenvoorbeeld
De termijn bedraagt € 200,- De overeengekomen leaseperiode is 36 maanden. U zegt op tegen het begin van de 25e maand.

Manier 1
Zonder de opzegging zou u aan termijnen nog 12 maanden vermenigvuldigd met € 200,- is € 2.400,- moeten betalen. De opzeggingsvergoeding bedraagt 40% van € 2.400,- is € 960,-

Manier 2
Het leasetarief gebaseerd op een looptijd van 24 maanden was, ten tijde van het aangaan van uw overeenkomst, € 250,- per maand. Het verschil in tarief dat u hebt betaald op basis van 36 maanden ten opzichte van het tarief gebaseerd op 24 maanden, is € 50,- per maand. De opzeggingsvergoeding bedraagt € 50,- x de verstreken looptijd van 24 maanden is € 1.200,-.

In dit rekenvoorbeeld is de opzegvergoeding berekend op manier 1, € 960,- het laagst. Dit bedraghet te belaen bedrag.

Schadevrije jaren

Tijdens de contractperiode houdt Suzuki Financial Services bij of u uw schade rijdt of niet. Als u van deze periode een verklaring van schadevrije jaren nodig heeft, dan kunt u deze opvragen. Het aantal schadevrije jaren die u eerder heeft opgebouwd, wordt niet door door Suzuki Financial Services bijgehouden. Vraag daarom altijd om een bewijs van uw vorige verzekeraar.

De leaseprijs bij Suzuki Financial Services is afhankelijk van eerder opgebouwde schadevrije jaren. Tot 12 schadevrije jaren betaalt u een opslag op het private leasetarief.

Suzuki Financial Services | Private Lease Aanbiedingen

Suzuki Financial Services is een handelsnaam van Alcredis Finance B.V. Alcredis is onderdeel van de Louwman Groep die tevens de importeurs is van Suzuki. Via Suzuki Financial Services zijn de populairste Suzuki modellen privé te leasen.

Het Japanse Suzuki levert moderne kwalitatief goede auto’s voor een scherpe prijs. De focus ligt vandaag de dag bij de kleine modellen en hoge SUV modellen. Steeds meer modellen worden voordelig aangeboden via Suzuki private lease. De kleinste modellen zijn de Suzuki Celerio en Suzuki Ignis. Het succesnummer is al jaren de sportieve Suzuki Swift. De stoere Suzuki Vitara is een succesvolle SUV.

Alles over Private Lease in het Kenniscentrum

Bij private lease vergelijken gaat het om meer dan de laagste prijs. Het vergelijken van de voorwaarden van leasemaatschappijen is ook van belang. Dat kan onverwachte kosten en vervelende situaties in de toekomst voorkomen.

Wij hebben hier alleen bij de Aanvullende Voorwaarden stilgestaan. Bij de Algemene Voorwaarden die gebruikt worden door alle leasemaatschappijen hebben wij niet stilgestaan. Ze zijn wel belangrijk, maar niet verschillend per aanbieder. Ze zijn opgesteld door het Keurmerk Private Lease is samenwerking met de Consumentenbond. In het Private Lease Kenniscentrum worden deze in detail toegelicht.

Gratis persoonlijk Private Lease Advies

Mocht u hulp nodig hebben bij het vergelijken van de voorwaarden van private lease aanbiedingen dan mag u altijd kosteloos contact opnemen met een onafhankelijke private lease adviseur van Leaseauto.nl. Wij helpen u graag.

Private Lease Tips

Mobiele versie afsluiten