MG ZS Private Lease | Vergelijk nu de Voordeligste Aanbiedingen

MG ZS
Private Lease
vanaf € 539,-

Vind snel de beste MG ZS Private Lease Deal! Vergelijk eenvoudig aanbiedingen van meer dan 20 aanbieders op één plek. Selecteer de uitvoering, kleur, contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie de beste prijs en voorwaarden heeft.

De Chinese MG ZS verrast niet alleen met zijn hoge veiligheidsscore bij botsproeven en rijke uitrusting, maar ook met zijn lage private lease prijs voor een volledig elektrische SUV. Deze MG ZS is een Chinees product. Een SUV met een klassieke vormgeving, 100% elektrisch en met een rijbereik van 260 km. 

Voordelen MG ZS Privé Lease

Prachtig interieur
Ruim en praktisch
Veiligheid
Elektrische aandrijving
Voordelig via Private Lease

MG ZS Private Lease

Op Leaseauto.nl kunt u eenvoudig MG ZS aanbiedingen vergelijken en aanpassen aan uw wensen. Selecteer de uitvoering, kleur, de contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie de beste prijs en voorwaarden heeft.

De SUV/ crossover biedt veel voor weinig, zonder dat je het idee hebt dat je daarvoor op andere gebieden iets inlevert. Je krijgt echt heel veel auto voor een aantrekkelijk leasebedrag. Het grootste nadeel is de beperkte range van 263km. Afhanklijk van je eigen situatie kan hier prima mee te leven zijn.

Ontdek de MG ZS

Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 6

MG ZS Private Lease Review

MG, afkorting van Morris Garages, is vooral bekend van sportwagens als de MG Midget en de MG A, B en C. Het bouwde erna een tijd sportieve versies van Rover-modellen, tot het failliet ging. In 2005 kocht het Chinees merk SAIC de rechten op. Al sinds 2011 is MG terug in Engeland.

Chinese autofabrikanten proberen hier al jaren hun personenwagens te verkopen, maar dat wil tot nu toe slecht lukken. De MG ZS vormt een keerpunt: de elektrische gezinsauto biedt veel voor weinig.

Design

De ZS ziet er qua vormgeving zeker niet slecht uit, maar is nu ook weer niet een opvallende aandachtstrekker. De auto is ontworpen in Longbridge (Engeland), waar zich nog altijd de designafdeling MG bevindt.

Verlichting

De T-vormige dagrijlichten met LED-technologie zijn niet alleen een onderscheidend designelement, maar dragen dankzij hun hoge output ook aanzienlijk bij tot de actieve veiligheid. LED-technologie is ook terug te vinden in de achterlichten, waar hun snelle reactietijd naar voren komt.

Infotainment

Het audio- en navigatiesysteem heeft alle veelgevraagde functies, inclusief een DAB+ tuner.

Spraakherkenning wordt ondersteund als er een telefoon is aangesloten (Apple Carplay of Android Auto) die dit kan afhandelen. 

Praktisch

De MG ZS is een echte SUV. Door de hoge zit is het uitzicht goed. Voorin zit je ruim en ook op de achterbank heb je voldoende plek.

De ZS heeft een kofferbak van 448 liter. De kofferbak van de is goed ontworpen en heeft een grote opening. De vierkante laadruimte heeft geen kofferbakrand waardoor het makkelijk is zware voorwerpen in te laden.

Veiligheid

Bij de EuroNCAP-botsproef scoorde hij het hoogst in zijn klasse. Alleen zou een derde hoofdsteun op de achterbank niet mogen ontbreken. 

Lane assist, adaptive cruise control, parkeersensoren achter en op de Luxury edition ook nog blind-spot detectie en detectie van aan de achterkant passerende objecten.

Motor

Met 263 kilometer rijbereik (WLTP) maak je tegenwoordig geen indruk meer. Het relatief kleine 44,5 kWh batterijenpakket is daar debet aan. De 143 pk (105 kW) sterke elektromotor maakt de MG ZS snel genoeg.

Opladen gaat via het aansluitpunt in de grille van de auto, achter het grote merkembleem. Terwijl de klep van het aansluitpunt tijdens het laden openstaat, licht het merkembleem op.

Interieur

Binnenin zijn de gebruikte materialen van degelijke kwaliteit en ook de bouwkwaliteit is ronduit goed te noemen.

Ook populair in deze klasse

MG ZS Rij-impressie en design

ZS Private Lease Uitvoeringen

De MG ZS EV is in 2 uitvoeringen gelanceerd: de Comfort en de Luxury versie.

De Comfort uitvoering is standaard uitgerust met 16 inch lichtmetalen velgen, een navigatiesysteem met 8,0 inch touch screen plus telefoon connectie en adaptieve cruise control.

MG ZS Rijtest door Dagelijksauto.nl

De volledig elektrische ZS EV is de eerste auto die het nieuwe MG in Europa verkoopt. Toen het Engelse MG in 2006 failliet ging, is de merknaam uiteindelijk bij autoproducent SAIC Motors beland. Nu zal deze naam niet direct een belletje doen rinkelen, maar het is één van de vijf grootste autofabrikanten van China, eentje die onder andere nauw samenwerkt met Volkswagen en General Motors. Geen kleine jongen dus.

Nu is de MG ZS EV met zijn 143pk (105kW) niet echt een sportauto. De 44,5 kWh accu geeft een bereik van 263 kilometer volgens WLTP. Niet echt indrukwekkend, maar voor dagelijkse ritten meer dan genoeg. Bij een snellader is de accu in 40 minuten weer voor 80% vol, en bij een publiek laadpunt is 7,5 uur laden voldoende voor een volle accu. Op die accu krijg je overigens 8 jaar (of 150.000km) garantie, dus de Chinezen hebben er vertrouwen in.

Hoe rijdt hij?

Aangezien de MG ZS EV zoveel goedkoper is dan de concurrentie, kun je niet hetzelfde niveau van luxe verwachten. Het belangrijkste aan een auto is hoe hij rijdt, en dat gaat de MG ZS EV goed af. Het rijgedrag bij normaal rijden is goed, beter dan dat je zou verwachten gebaseerd op de lage prijs.

De MG ZS EV is geen snelle auto, al is die elektrische acceleratie vooral in de sport-stand wel aanwezig. Helaas zijn windgeruis en geluiden uit de aandrijving goed hoorbaar in het interieur. In bochten hangt de auto wat over maar hij laat zich gewillig door snellere bochten sturen. Het stuurgedrag is niet zo strak als zijn duurdere concurrenten maar het maakt de MG ZS EV geen slechte auto. Voor mensen die een elektrische SUV zoeken puur om van A naar B te rijden is deze auto ruim voldoende.

Uitrusting

De MG ZS EV mag dan wel gunstig geprijsd zijn, het wil niet zeggen dat het een kale auto is. Vooral in de Luxury-uitvoering zoals onze testauto is het een rijk uitgeruste auto. Maar ook hier geldt: het is er wel, maar het is niet zo verfijnd als bij duurdere auto’s.

Test Conclusie

De MG ZS EV is niet los te zien van zijn lage prijs. Je moet hem niet vergelijken met soortgelijke auto’s van de gevestigde merken, in plaats daarvan moet je kijken naar hoeveel auto je krijgt voor de prijs. In deze tijden, waarin elk automerk een premium automerk wil zijn, is de MG ZS EV een aangename verrassing. Hier is een auto die niet vol zit met luxe materialen en de nieuwste snufjes, maar gewoon een ruime elektrische auto voor een degelijke prijs.

Tegenwoordig zijn er bijna geen goedkope, kale versies van auto’s te koop: bijna alle auto’s zijn rijk uitgerust en dus duur. MG biedt met de ZS EV een auto biedt die elektrisch rijden combineert met veel ruimte voor een gunstige prijs. Als je kunt leven met een paar eigenaardigheden, biedt MG veel auto voor je geld.

Lees de volledige autotest op Dagelijksauto.nl

Private Lease

Bij Private Lease rijdt u in een auto van de leasemaatschappij. Zij regelen alles. De leasemaatschappij koopt de Leaseauto en betaalt voor de wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparaties en pechhulp.

Hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij. Spaargeld voor de aanschaf van een eigen auto is niet nodig. En na afloop van de leaseperiode levert u de auto gewoon weer in.

Voordelen Private Lease

Voordelen van
een Nieuwe Auto

Zuinig, duurzaam, veilig en de nieuwste multimedia opties.

Geen spaargeld
of lening nodig

Leasemaatschappij koopt de privé leaseauto.

Alleen brandstof
kosten komen erbij

Inclusief verzekering, belasting, reparatie, onderhoud en pechhulp.

Geen onverwachte
kosten

Geen dure reparaties of lage inruilwaarde.

Leaseauto.nl

Privé Lease is makkelijk als het allemaal geregeld is. Alleen het vinden van de beste Private Lease Aanbieding is lastig.

Kosteloos onafhankelijk advies

U moet weten op welke voorwaarden u op moet letten als u niet te veel wilt betalen. Daar helpt Leaseauto.nl bij. Met een eerlijke Private Lease vergelijker, uitleg en persoonlijk advies door onze experts. Zo krijgt u alle informatie om een goede keuze te maken. Dit wordt door onze klanten gewaardeerd.

Grootste aanbod bij elkaar en makkelijk vergelijken

Leaseauto.nl werkt samen met toonaangevende leasemaatschappijen. Wij brengen de Private Lease Acties bij elkaar en maken ze makkelijk vergelijkbaar. Net zoals Cheaptickets dit doet voor vliegtickets.

Eenvoud en gemak

Persoonlijk advies
Hulp bij auto kiezen
Beste aanbod bij elkaar

Eerlijk vergelijken

100% onafhankelijk
Prijs en voorwaarden
Beste Deal Check

Bestel met zekerheid

Offerte op maat
Kleine lettertjes uitgelicht
14 dagen bedenktijd

Bestel met zekerheid via Leaseauto.nl

Leaseauto.nl is volledig onafhankelijk en ons advies is vrijblijvend. Wij hebben Private Lease Adviseurs in dienst die kosteloos helpen in elke stap van het bestelproces.

Uitlichten van de kleine lettertjes

Wij kennen de verschillen tussen auto’s en lease voorwaarden. Bijvoorbeeld qua eigen risico bij schade, schadevrije jaren, opzeg flexibiliteit en de verrekening van extra kilometers.

Keurmerk Private Lease

Leaseauto.nl werkt samen met leasemaatschappijen die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Zij gebruiken Algemene Voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld. Dit geeft u de zekerheid van een eerlijk product.

In 4 stappen naar uw Private Leaseauto

1. Kies een Auto en
vraag offerte aan

Selecteer een auto, uitvoering, kleur, contractduur en aantal kilometers per jaar en vraag een vrijblijvende offerte aan.

2. Beste Deal
Check

Samen controleren wij of de geselecteerde aanbieding de beste voorwaarden en prijs heeft in uw situatie.

3. Draagkracht
Toets

Een draagkrachttoets is verplicht vanuit de overheid om consumenten te beschermen tegen te hoge financiële lasten.

4. Bestel de Auto
met Zekerheid

De auto kan besteld worden. Na het ondertekenen van het contract heeft u nog 10 dagen bedenktijd.

MG Private Lease

MG is een van de merken van de Chinese autoreus SAIC (Shanghai Automotive Industry Corporation). Die verkoopt alleen al in eigen land elk jaar zo’n 7 miljoen auto’s.

De afkorting SAIC staat voor Shanghai Automotive Industry Corporation. SAIC Motor is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bedrijf van een enorme omvang. SAIC produceerde in 2018 meer dan zeven miljoen auto’s bouwt.

MG Private Lease Aanbod

De ZS is de populairste MG. Hiernaast biedt de chinese automaker in het SUV segment ook nog de EHS en Marvel-R aan. Vermeldenswaardig is ook de MG5, de eerste elektrisch aangedreven stationwagon in Nederland. Van de nieuwe MG4 hatchback wordt veel verwacht.

Alle MG Private Lease Modellen

Vragen over MG ZS Private Lease

Wat is Private Lease?

Privé lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd.

Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor de Leasemaatschappij. Zo zijn er nooit onverwachte kosten. 

Welke kosten zijn inclusief bij Privé Lease?

Bij alle Private Lease Aanbieders zijn ten minste deze kosten inclusief: aanschaf en afschrijving van de Peugeot, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, WA en Casco verzekering, pechhulp en vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur. Brandstofkosten, bekeuringen en wasbeurten zijn niet inclusief.

Waar vind ik meer informatie over Private Lease?

In het Private Lease Kenniscentrum van Leaseauto.nl staan antwoorden op alle vragen over Privé Lease.

Waarom Private Lease?

Zekerheid en geen gedoe. Van tevoren zijn alle kosten bekend. De enige kosten die er nog bijkomen zijn de kosten voor benzine of het opladen.

Daarnaast wordt alles geregeld. De leasemaatschappij regelt de verzekeringen, onderhoud, wegenbelasting etc. En het is niet nodig om in één keer een flink geldbedrag neer te leggen of jaren te sparen voor een eigen auto.

Voor wie is MG ZS Privé leasen interessant?

MG ZS Privé leasen is iets wat zowel bij jongere als bij oudere particulieren steeds normaler wordt. Naast het voordeel van de financiering speelt ook mee dat bij personal lease alles geregeld wordt. Bij private autolease is er ook geen risico op onverwachte kosten.

De auto is goed verzekerd en de kosten voor onderhoud en reparaties zijn ook inclusief. Als er een ongeluk gebeurt met de Privelease MG ZS, dan wordt er zelfs kosteloos een vervangende auto geregeld. Deze wordt uiterlijk 72 uur na het ongeluk ter beschikking gesteld. Bij veel leasemaatschappijen zelfs al eerder.

Is er een Hybride of Elektrische Private Lease MG ZS?

Bij Leasing is een van de eerste dingen die je moet bepaling is of je kiest voor een benzine aangedreven auto. Als u kiest voor een elektrische auto in plaats van een benzine of diesel aangedreven auto, dan draagt u bij aan een gezondere leefomgeving. Ook een hybride auto is veel schoner dan een auto die volledig wordt aangedreven door fossiele brandstoffen.

Op dit moment is elektrische MG ZS privé lease auto leverbaar.

Waar op letten bij het kiezen van een MG ZS?

Een Lease MG ZS moet natuurlijk ook aansluiten bij de persoonlijke mobiliteitsbehoefte. Hierbij moet rekening gehouden worden met het aantal volwassen passagiers dat comfortabel mee moet kunnen en de behoefte aan bagageruimte.

De MG ZS privé lease auto is de grootste EHS Hatchback. Hij is met name geschikt voor in en om de stad. Hij is prima geschikt voor lange ritten op de snelweg. Voor gezinnen die meer ruimte nodig hebben is de stationwagon een betere Private Lease keuze. Hij is een stuk ruimer dan een Privat Lease MG ZS Hatchback.

Zijn er ook MG ZS Private Lease Occasion’s?

Via MG ZS Occasion lease is het mogelijk om een tweedehandsauto te leasen. Het prijsverschil is niet zo groot als bij het kopen van een tweedehandsauto. Dit komt omdat de een groot deel van de kosten even hoog zijn bij nieuwe en enkele jaren oude auto’s. Denk hierbij aan de wegenbelasting, verzekeringen en pechhulp die altijd inclusief is bij een Privé Lease MG ZS.

De afschrijving is dan wel lager. Dit wordt echter weer grotendeels gecompenseerd door hogere onderhoudskosten. Het grootste voordeel bij een tweedehands MG ZS Leasen is dat hij snel leverbaar is en dat hij ook bij een kortere looptijd al heel aantrekkelijk is geprijsd.

Waar moet ik op letten bij MG ZS Private Lease Vergelijken?

Bij het kiezen van een nieuwe leaseauto is het altijd goed om MG ZS Private Lease Deals met elkaar te vergelijken. Leaseauto.nl heeft een makkelijke MG ZS Private Lease Vergelijker waarmee eenvoudig uitvoeringen en aanbieders met elkaar vergeleken kunnen worden.
De MG ZS private lease voorwaarden zijn bij de verschillende aanbieders grotendeels hetzelfde. De verschillen worden uitgelicht bij het vergelijken van de MG ZS Privé Lease Aanbiedingen.

Op leaseauto.nl zijn altijd MG ZS Private lease acties van meerdere aanbieders te vinden. Hiermee is het makkelijk gemaakt op de goedkoopste MG ZS Prive Lease Aanbieding te vinden. Met een goed MG ZS Private Lease vergelijk valt veel geld te besparen. De adviseurs van Leaseauto.nl helpen hier graag bij met kosteloos en onafhankelijk advies bij het vinden van de beste private Lease deal.

Geschiedenis MG ZS

MG is terug op de Nederlandse markt. In 2007 werd het gekocht door SAIC Motor uit het Chinese Shanghai. Binnen Europa zijn Noorwegen en Nederland de eerste landen waar MG is gelanceerd. Het is een comeback na 15 jaar.

Het Engelse MG is namelijk jaren geleden failliet gegaan. De huidige MG’s worden tegenwoordig in China gemaakt door SAIC Motor, een grote Chinese autoproducent.

Chinese autofabrikanten proberen hier al jaren hun personenwagens te verkopen, maar dat wil tot nu toe slecht lukken. De MG ZS vormt een keerpunt: de elektrische gezinsauto biedt veel voor weinig.

Opkomst MG ZS Leasen Particulier

Het model, ZS EV genaamd wordt aangeboden voor een bijzonder scherpe prijs. De MG ZS EV is in 2 uitvoeringen gelanceerd: de Comfort en de Luxury versie. De Comfort uitvoering is standaard uitgerust met 16 inch lichtmetalen velgen, een navigatiesysteem met 8,0 inch touch screen plus telefoon connectie en adaptieve cruise controle.

Het is niet de goedkoopste elektrische auto die in ons land te koop is, maar wel de voordeligste in zijn klasse (B segment SUV). De crossover biedt veel voor weinig, zonder dat je het idee hebt dat je daarvoor op andere gebieden iets inlevert.

De ZS ziet er qua vormgeving zeker niet onaardig uit, maar is nu ook weer niet de grote aandachtstrekker. De nieuwe modellen worden ontworpen in Longbridge (Engeland), waar zich nog altijd het hoofdkantoor, de designafdeling en een R&D-departement van MG bevinden. Het interieur oogt erg klassiek, zonder bijzondere stijlkenmerken. De kunststoffen zijn qua look en feel allemaal van de harde soort.

De MG ZS is betaalbaar (zeker voor een elektrische SUV). Binnenin zijn de gebruikte materialen van degelijke kwaliteit en ook de bouwkwaliteit is ronduit goed te noemen. Verwacht echter geen Duitse afwerking, en zelfs niet de afwerking die we van Koreaanse of Japanse concurrenten gewoon zijn.

In korte tijd heeft de ZS zich opgewerkt tot een tot een populaire Leaseauto. De doorbraak van MG ZS private lease was er al vanaf het begin. Rond de introductie was er meteen een aantal ZS private leasing initiatieven. ZS personal lease is inmiddels de normaalste zaak. Een MG ZS Leasen door een Particulier is inmiddels volledig ingeburgerd.

Mobiele versie afsluiten