Kosten van Private Lease

Private Lease kosten

Kosten van Private Lease zijn altijd inclusief belastingen, verzekering, onderhoud, pechhulp en vervangend vervoer. De kosten die niet inclusief zijn bij PrivateLease zijn de brandstofkosten, parkeerkosten en eventuele boetes.

Dit is inclusief in de Private Lease Kosten

De leasemaatschappij neemt alle onderstaande kosten voor haar rekening. Dit zijn de zogenaamde inbegrepen kosten. Hiervoor betaalt u via uw de maandelijkse leasetermijn.

Geen onverwachte kosten bij Private Lease

Private leasen (of privé leasen) is zorgeloos rijden in een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Dit betekent een einde aan vervelende onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie.

Private Lease Tips

Vragen over de kosten van private lease

Wat kost Private Lease?

Private Lease is al mogelijk vanaf +/- € 200,- per maand. Hoe duurder de auto hoe duurder private lease wordt. Een overeenkomt met een korte looptijd en veel kilometers per jaar maakt private lease ook duurder.

Private Lease Kosten berekenen?

De private lease kosten zijn te bereken door auto te selecteren en daarbij de gewenste looptijd en het aantal kilometers per jaar te selecteren.

Wat koste private lease echt?

Alle kosten zijn inclusief bij private lease. Er zijn geen verborgen kosten. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij.

Wat bepaalt de kosten van Private Lease?

De auto, de looptijd en het aantal kilometers bepalen grotendeels de private lease kosten.

Meer informatie over de Kosten van Private Lease

Mobiele versie afsluiten