Nieuw in 2024: Jeep Avenger E-hybrid

jeep avenger private lease

De Jeep Avenger, populaire auto in 2023, maakte vooral furore in zijn elektrische variant met een indrukwekkend 54 kWh-batterijpakket.

Naast deze elektrische krachtpatser en de 1.2 benzineoptie, introduceert Jeep nu een model dat het perfecte midden houdt: de Jeep Avenger e-Hybrid. Als mild hybride voertuig streeft Jeep ernaar het Avenger-gamma nog completer te maken.

Jeep Avenger Technologie

MHEV-technologie voor de Avenger De nieuwste toevoeging aan de Avenger-familie is een zogenaamde mild hybride. In de praktijk betekent dit de integratie van een klein accupakket dat wordt opgeladen door remenergie en de draaiende benzinemotor. Opladen via een stekker is dus niet nodig. Jeep heeft ervoor gekozen om de elektromotor te integreren in de versnellingsbak, waardoor de e-Hybrid altijd wordt geleverd met een automatische transmissie met zes versnellingen, die Jeep de e-DCT6-transmissie noemt.

Jeep Private Lease

Een Jeep is steevast een unieke leaseauto. Het Amerikaanse merk is een onderdeel van Fiat Chrysler Auto, wat sinds kort weer is gegaan in Stellantis.

Onder die wereldberoemde merknaam, die eigenlijk synoniem is geworden van een militair ogende open terreinwagen, zijn pick-up trucks, echte terreinwagens en SUV’s uitgebracht. 

Jeep timmert aan de weg. De populaire modellen van vandaag zijn de Jeep Wrangler, Jeep Renegade, Jeep Compass of Jeep Grand Cherokee. Het Jeep Private Lease aanbod is ruim en gevarieerd en bovenal voordelig. De Jeep Avenger is de allereerste elektrische Jeep.

Stilte in de Jeep Avenger

Stille Avenger tot 30 km/u De 1.2 liter driecilinder benzinemotor levert 100 pk en een robuuste 205 Nm aan koppel. De elektromotor voegt hier nog eens 21 kW (28,6 pk) en 55 Nm aan toe. Jeep geeft geen exacte cijfers voor het gecombineerde vermogen, maar benadrukt dat de Avenger tot 30 km/u volledig elektrisch kan rijden over een afstand van één kilometer. Parkeren en het uitschakelen van de verbrandingsmotor bij het loslaten van het gaspedaal gebeuren volledig elektrisch. De elektromotor ondersteunt ook bij acceleratie, wat resulteert in een indrukwekkende brandstofbesparing van 15 procent, met een totaal verbruik van ongeveer 1 op 20 volgens Jeep – een uitstekende prestatie voor een auto van deze omvang.

Elektrische Auto

Private lease van een elektrische auto is nog populairder dan het privé leasen van een benzineauto. Bij Elektrische Auto Private Lease rijd je voor een vast bedrag per maand in een nieuwe elektrische auto. Bijna alle kosten zijn inclusief. Alleen de kosten voor het opladen van de auto betaal jezelf.

Wat Private Lease Elektrische Auto extra aantrekkelijk maakt is dat de aanschafprijs van de elektrische auto hoger ligt dan van een benzine auto. Dit maakt de drempel om zelf een elektrische auto te kopen hoog. Bij de privé lease van een elektrische auto wordt de auto gekocht door de leasemaatschappij. Zij betalen het hoge aanschaf bedrag en nemen het risico van de hogere afschrijving.

Doordat elektrische auto’s pas recentelijk in populariteit toenemen worden er nog niet veel elektrische private lease occasion’s aangeboden. Het vinden van een voordelige tweedehands is daardoor lastig.

Bij het kiezen van een elektrische auto moet je wel op een aantal specifieke dingen letten. In de Private Lease Vergelijker van Leaseauto.nl is hier rekening mee gehouden. Zo is wordt bij alle elektrische auto’s de actieradius, accucapaciteit en laadtijd weergegeven.

De accu die voor het grootste deel de actieradius bepaalt is verantwoordelijk voor een groot deel van de meerprijs van de elektrische auto en daardoor ook voor de leaseprijs. Sommige modellen zoals de Tesla Model 3 worden aangeboden in uitvoering met een kleinere en een uitvoering met een grotere accu.Let hierop bij het vergelijken van de auto’s.

Updates voor de Jeep Avenger 2024

De Avenger e-Hybrid is herkenbaar aan een speciale badge en beschikt over een interieur met een toegewijd e-Hybrid gedeelte in het instrumentarium. Stuurflippers zijn standaard aanwezig. Naast de e-Hybrid-update heeft Jeep voor het modeljaar 2024 nog meer te bieden. Een panoramadak (Open-Air Roof) is nu beschikbaar, evenals een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met massagefunctie en lederen bekleding. Het nieuwe Connect Plus-pakket richt zich vooral op connectiviteit, met real-time verkeersinformatie, weerupdates en tankstationlocaties, inclusief brandstofprijzen. De Jeep Avenger is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: Longitude, Altitude en Summit. De prijzen beginnen bij €30.700 voor de benzine, €32.700 voor de e-Hybrid en €38.500 voor de volledig elektrische Jeep Avenger. In België is de instapprijs al €24.000,-.

In onze Private Lease Vergelijker is het makkelijk om de beste deal te vinden. Naast nieuwe auto’s helpen wij ook bij het vinden van Private Lease Occasions. Ook adviseren wij gratis bij het kiezen van een passende Elektrische Private Lease Auto.

Mobiele versie afsluiten