private lease vergelijker leaseauto.nl

Private Lease Occasion

private lease occasion

Met Occasion Private Lease genieten van een aantrekkelijk maandtarief, snelle levering en de zekerheid die hoort bij een privé leaseauto.

Op zeer korte termijn een betrouwbare auto nodig? Geen zin om lang vast te zitten aan een leasecontract? Of zorgen over de risico’s die verbonden zijn aan het kopen van een tweedehands auto? Allemaal goede redenen waarom een Private Lease Occasion interessant is. Naast het privé leasen van nieuwe auto’s worden tegenwoordig ook steeds meer tweedehands auto’s aangeboden.

Voordelen Private Lease Occasion

  • Snel leverbaar, al binnen 2 weken
  • Kortere lease termijnen, vanaf een jaar
  • Goed onderhouden auto’s
  • Geen risico op onverwachte kosten
  • Aantrekkelijke tarieven

Welke tweedehands auto wilt u privé leasen?

Op zoek naar een kleine auto of grote auto? Een zo goedkoop mogelijke of een luxe auto? Of al een specifiek merk en model in gedachten? Laat ons uw wensen weten en wij gaan aan de slag. Leaseauto.nl werkt met meerdere grote leasemaatschappijen samen met een snel wisselend aanbod gebruikte private leaseauto’s. Op basis van uw wensen komen wij met een passende aanbieding.

Volop beschikbare modellen: Peugeot 108, Fiat 500, Toyota Aygo, Ford Fiesta, Hyundai i20, Nissan Micra, Renault Captur, Ford Focus, Peugeot 2008, Kia Niro, Nissan Qashqai.

Risicoloos een occasion rijden via private lease

Het grote voordeel van occasion private lease is dat de onzekerheid die komt kijken bij de aanschaf van een tweedehands auto wordt afgedekt door de leasemaatschappij. Bij de private lease van een gebruikte auto gaat de rekening voor onverwachte hoge onderhoud en reparatiekosten naar de leasemaatschappij. Ook het risico op een lager dan verwachte inruilwaarde ligt bij het privé leasen van een gebruikte auto bij de leasemaatschappij.

Private Lease Occasion snel leverbaar

Een ander voordeel bij het private leasen van een gebruikte auto is dat hij snel leverbaar is. Vaak al binnen twee weken. De levertijd op populaire auto’s die de leasemaatschappij niet op voorraad heeft kunnen oplopen tot meer dan 20 weken. Is de auto op korte termijn nodig, dan is dat een extra reden om te kiezen voor de private lease van een gebruikte auto.

Korte looptijden mogelijk bij private lease tweedehands auto

Private lease van een gebruikte auto is veelal af te sluiten voor een korte looptijd van een of twee jaar. De meeste nieuwe auto’s zijn privé te leasen vanaf minimaal drie jaar.

Dit komt doordat een groot deel van de kosten van een leaseauto zitten in de afschrijvingskosten. Omdat een auto in het begin het meest in waarde daalt, is het leasetarief bij een korte looptijd hoger. Er zijn dan minder maanden om de hoge afschrijvingskosten van de eerste maanden over te verdelen.

Occasion private lease is daarom ook interessant iedereen die zich niet voor een lange termijn wil vastleggen.

Zelfde voorwaarden als bij Private Lease van gebruikte auto

Net als bij de private lease van een nieuwe auto zijn alle auto gerelateerde kosten inbegrepen in het maandelijkse leasetarief. Onderhoud, reparaties, verzekering, belasting en pechhulp zijn allemaal inclusief. Alleen de brandstof, bekeuringen en parkeerkosten moeten zelf betaald worden.

Private Lease Goedkoop Tweedehands

De leasetarieven van gebruikte tweedehands auto’s zijn veelal lager. Maar toch ook weer niet zo veel als het prijsverschil tussen het kopen van een nieuwe of gebruikte auto. Dit komt omdat de belasting en verzekeringskosten gelijk zijn. De afschrijving is dan wel lager. Daar staat tegenover dat onderhoud en reparatiekosten weer toenemen.

Nieuw in Private Lease