Meer Kilometers Private Lease

Meerkilometers Private Lease betekenis

Meer Kilometers Private Lease

Meer kilometers bij Private Lease zijn de kilometers die meer zijn gereden dan overeengekomen. De meer kilometers bij private lease worden afgerekend tegen de meer kilometer prijs 

Wat als ik meer rijd dan afgesproken?

Het is mogelijk dat u met uw private leaseauto meer kilometers rijdt dan in het leasecontract is afgesproken. Dat is geen enkel probleem. Ze moeten alleen wel afgerekend worden. In het leasecontract staat precies hoeveel de meerkilometers kosten en wanneer ze afgerekend moeten worden.

Netjes geregeld bij alle Keurmerk Private Lease leasemaatschappijen

Volgens de Algemene voorwaarden van het Keurmerk Private Lease zijn meerkilometers: “Kilometers die in een bepaalde periode worden gereden boven het voor die periode overeengekomen aantal kilometers.”

Voor deze kilometers betaalt u een aanvullend bedrag. Dit wordt berekend met de meerkilometerprijs. In de Algemene voorwaarden staat precies uitgelegd hoe dit werkt: Dat bedrag wordt berekend door vermenigvuldiging van het aantal meerkilometers met de meerkilometerprijs, of – als de meerkilometerprijs afhankelijk is van het aantal meerkilometers – met de toepasselijke meerkilometerprijzen.

Rekenvoorbeeld Meer Kilometers Private Lease

U heeft een leasecontract van 10.000 km per jaar. Na twaalf maanden blijkt u meer dan de afgesproken 10.000 km te hebben gereden. De teller staat namelijk op 12.000 km. U heeft 2.000 meerkilometers gereden. De afgesproken meerprijs is EUR 0,10 per kilometer.

2.000 x 0,10 = EUR 200,00. U moet dus EUR 200,00 bijbetalen voor de extra kilometers.

Vragen over Meer Kilometers Private Lease

Wat zijn Meer Kilometers bij Private Lease?

Meer kilometers zijn kilometers die in een bepaalde periode worden gereden boven het voor die periode overeengekomen aantal kilometers in de private lease overeenkomst.

Mag ik meer rijden dan afgesproken in het leasecontract?

Het is geen probleem als u meer rijdt. De extra kilometers moeten wel betaald worden. Als u structureel meer rijdt dan overeengekomen, dan kan bij de meeste leasemaatschappijen de overeenkomst tussentijds aangepast worden.

Hoe worden Meer Kilometers verrekend?

Per meer kilometer wordt de meer kilometer prijs betaald. Het totaal bedrag wordt berekend door vermenigvuldiging van het aantal meerkilometers met de meerkilometerprijs,

Is de meer kilometer prijs bij iedereen hetzelfde?

De meer kilometer prijs verschilt per leasemaatschappij en per auto. Als meerdere leasemaatschappijen de door u gewenste auto aanbieden, dan is het goed om ook de meer kilometer prijs mee te nemen in de vergelijking. Leaseato.nl helpt u graag en kosteloos bij het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen.

Private Lease Tips

Meer weten over een Private Lease?

Private Lease op Leaseauto.nl

Bent u op zoek naar een Private Lease Auto? Op Leaseauto.nl vindt u op één plek de meeste Private Lease Aanbiedingen. Als onafhankelijke Private Lease Specialist kunnen wij helpen bij het vinden van de Leaseauto die het beste bij u past.

Mobiele versie afsluiten