Wat is Private Lease?

Private Leaseauto betekenis

Wat is Private Lease
Wat is Private Lease

Wat is Private Lease?

Wat is private Lease? Private Lease betekent dat particulieren een auto leasen voor een vast bedrag per maand. Het maandbedrag is een all-in prijs, exclusief brandstof en eventuele boetes. 

Inbegrepen in Private Lease

Met Privé Lease rijdt u als particulier een nieuwe auto tegen een vast maandbedrag zonder dat deze van u is. Behalve de brandstof zijn alle autokosten inbegrepen. De leaseperiode bepaalt u zelf. U kunt vaak kiezen uit een looptijd van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Net als het aantal kilometers per jaar. Hierbij kunt u vaak kiezen uit: 5.000, 10.000, 15.000. 20.000, 25.000 of 30.000 kilometer per jaar.

Het maandbedrag is inclusief de kosten voor:

Naast de brandstofkosten zijn verkeersboetes ook voor eigen rekening, net als parkeerkosten.

Private Lease Top 20

Vragen over Privé Lease

Wat houdt Private Lease in?

Private Lease houdt in dat een particulier een auto leaset bij een leasemaatschappij voor een vast bedrag per maand. De leasemaatschappij levert de auto en blijft eigenaar van de auto. Het maandelijks leasebedrag is inclusief verzekering, belastingen, onderhoud, reparaties en pechhulp. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij.

Wanneer is Private Lease interessant?

Private Lease is interessant voor iedereen die voordelig en risicoloos in een mooie nieuwe auto wil rijden. Er is geen spaargeld nodig. Er is geen risico op dure reparaties zoals bij oude auto’s. Er is geen gedoe bij de koop of verkoop van een auto. De Leasemaatschappij regelt alles voor een vast bedrag per maand.

Is Private Lease Slim?

Private Lease is slim als u zonder gedoe voordelig in een mooie nieuwe auto wil rijden.

Wat u wel moet realiseren is dat het een financiële verplichting is met een bepaalde looptijd. De kosten bedragen al snel enkele honderden euro’s per maand. Dat moet elke maand betaald worden. Dat geld is niet meer te gebruiken voor andere uitgaven zoals kleren kopen, vakanties of uit eten gaan. Private lease verhoogt de maandelijkse vaste lasten waardoor er minder geld vrij besteedbaar geld overblijft.

Is Private Lease een lening?

Private Lease is geen lening. Private Lease is het particulier huren van een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand voor een vastgestelde periode. De leasemaatschappij blijft eigenaar van de auto. Na afloop van de overeengekomen contractperiode wordt de auto weer ingeleverd.

Is Private Lease Consumptief krediet?

Private lease is geen consumptief krediet. Het is wel een financiële verplichting die altijd geregistreerd wordt bij het BKR. Bij het afsluiten van consumptief krediet of een hypotheek wordt hier rekening mee gehouden.

Wat is het verschil tussen Private Lease en Financial Lease?

Een belangrijk verschil tussen private lease en financial lease is dat bij financial lease de auto na afloop van het leasecontract uw eigendom is. Net als een hypotheek. In plaats een huis wordt een auto gekocht. Deze wordt stap voor stap afbetaald. Bij Privé lease blijft de leasemaatschappij eigenaar. Aan het einde van de leaseperiode wordt de auto gewoon weer ingeleverd.

Financial lease is met name interessant voor startende ondernemers. Zij hoeven hierbij geen aanspraak te doen op de liquide middelen, waardoor dit geld beschikbaar blijft voor andere investeringen. Tegelijkertijd staat de auto op naam van het bedrijf wat fiscale voordelen oplevert.

Wat is een Private Lease Auto?

Een Private Lease Auto is een auto die door de leasemaatschappij ter beschikking wordt gesteld aan een particulier. Die betaalt hiervoor een vast bedrag per maand.

Waarom is Private Lease Populair?

Private Lease is populair omdat het een voordelige manier is om zonder gedoe en risico in een nieuwe auto te rijden. Voor een vast bedrag per maand is alles geregeld.

Ook interessant

Private Lease op Leaseauto.nl

Bent u op zoek naar een Private Lease Auto? Op Leaseauto.nl vindt u op één plek de meeste Private Lease Aanbiedingen. Als onafhankelijke Private Lease Specialist kunnen wij helpen bij het vinden van de Leaseauto die het beste bij u past.

Mobiele versie afsluiten