Goedkoopste Private Lease: Tips om Voordelig te Leasen

Tips goedkoopste private lease

De Top 5 Tips voor Goedkoopste Private Lease helpen om voordeliger in een splinternieuwe leaseauto te rijden. Niemand houdt ervan om te veel te betalen. Maar welke keuzes kun je maken om zo goedkoop mogelijk te private leasen? De keuzes maakt u zelf. Leaseauto.nl kan hierbij gratis helpen. Zowel met tips op Leaseauto.nl als via gratis en vrijblijvend persoonlijk advies.

Top 5 Tips voor Goedkoopste Private Lease

Wij hebben de top 5 tips voor Goedkoopste Private Lease op een rijtje gezet. Deze gaan zeker helpen. Daarnaast zijn er specifieke situaties zoals voor rijders zonder schadevrije jaren. Ook daar kunnen wij bij helpen.

Langere looptijd maakt lease goedkoper

Een private leasecontract sluit je af voor een periode tussen de 24 en 60 maanden. Hoe langer de periode hoe lager het maandelijkse leasetarief. Een private leaseauto met een leasetermijn van 60 maanden is gemiddeld 25% goedkoper dan met een leasetermijn van 24 maanden. Op een gemiddeld leasebedrag van 300 euro per maand scheelt dit al snel 75 euro per maand.

Zuinige auto rijdt goedkoper

De meeste kosten zijn inclusief bij private lease. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij. Hoe zuiniger de auto, hoe lager de brandstofkosten.

Stel je rijdt het gemiddelde van 13.000 kilometer per jaar. En je bent op zoek naar de allergoedkoopste stadsauto. Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen de super zuinige Peugeot 108 en de iets minder zuinige Kia Picanto. Bij de Peugeot betaalt je dan per jaar 590 euro aan benzine. Dit is op basis van een benzineprijs van 1,60 euro. Bij de Kia Picanto betaalt u 705 euro. Dit scheelt toch bijna 10 euro per maand.

Voordelige private leaseauto kiezen

Om goedkoop te kunnen private leasen moeten wij ook naar de auto kijken. Een goedkope kleine auto als een Volkswagen up! of Peugeot 108 is al te leasen vanaf +/- 200 euro per maand. Een grote SUV als een Opel Grandland X of een Nissan Qashqai is natuurlijk duurder.

Alle auto’s worden geleverd in meerdere uitvoeringen. Er is eigenlijk altijd een voordelig basismodel, een wat comfortabele versie en een luxe uitvoering. De meest voorkomende opties die worden toegevoegd bij duurdere uitvoeringen zijn airconditioning, climate control, navigatie, parkeersensoren, elektrische bedienbare ramen, lichtmetalen velgen en een luxer multimediasysteem.

Allemaal opties die fijn zijn om te hebben. Maar natuurlijk niet noodzakelijk om u van A naar B te brengen. Wilt u zo goedkoop private leasen, kies dan voor het instapmodel. De luxe versie is al snel 20% duurder dan de basis uitvoering.

De kleur en metallic lak maken een private leaseauto ook duurder. Voor metallic lak betaalt u al snel 10 euro per maand meer. Hier valt dus ook geld te besparen.

Private Lease

Private Leaseauto delen

Een auto wordt gemiddeld een halfuur (34,5 minuten) per dag gebruikt. De overige 23,5 uur staat hij stil. Omdat degene die de Leaseovereenkomst afsluit zelf mag zelf bepalen wie er in de auto mag rijden is het mogelijk om de private leaseauto te delen met een vriend, vrienden, buren of een familielid. Als het maandelijkse leasetarief wordt gedeeld is private lease heel goedkoop.

Degene op wiens naar het contract staat blijft wel verantwoordelijk en is het aanspreekpunt vanuit de leasemaatschappij. Het is daarom wel belangrijk om goede afspraken te maken.

Gebruik hulp bij het vergelijken van aanbiedingen

Het vergelijken van private lease aanbiedingen kost veel tijd en je moet weten waar je op moet letten. Zowel de specificaties van de auto als de voorwaarden verschillen veelal tussen aanbiedingen. Een goede onafhankelijke vergelijker helpt om de kleine lettertjes groot te maken zodat je met zekerheid een keuze kunt maken. Dit doet Leaseauto.nl online via de private lease vergelijker waarin het aanbod van meerdere leasemaatschappijen is samengevoegd. Maar ook via gratis persoonlijk advies . Neem gerust eens vrijblijvend contact op tel: 0880102600.

Meer tips over Goedkoop Private Leasen

Dit waren de Top 5 Tips voor Goedkoopste Private Lease. Eerder hebben wij een langer artikel geschreven met meer tips over voordelige private lease. Lees meer over voordelig leasen, of ga direct naar de voordeligste private leaseauto’s.

Mobiele versie afsluiten