Uw onafhankelijke Private Lease Adviseur

088-0102600

private lease vergelijker leaseauto.nl

Private Lease Stadsauto’s

Populaire Private Lease Stadsauto’s

Private Lease Stadsauto’s zijn populair. Deze compacte leaseauto’s zijn relatief goedkoop waardoor ze voor een laag private leasetarief aangeboden kunnen worden. Leaseauto.nl heeft heeft ze onder de loop genomen en een review geschreven voor de populairste Private Lease Stadsauto’s.

Kia Picanto Private Lease vanaf € 229

Kia Picanto Private Lease biedt alles wat een stadsauto hoort te zijn: betaalbaar, praktisch, wendbaar en goed uitgerust. Hij is al jaren een van de bestverkochte auto’s in het segment kleinste auto’s in Nederland. Het private lease succes van de Kia Picanto heeft significant bijgedragen aan de hoge verkoopaantallen. Kia Picanto Private Lease Review Plus- en minpunten [evc_icon_with_text...

Lees meer

Renault Twingo Private Lease vanaf € 249

Wie kiest voor de Renault Twingo, kiest voor een onderscheidende private leaseauto. De Twingo is leverbaar in opvallende kleuren en is te personaliseren. Het dashboard ziet er goed uit en bestaat uit een mix van digitale en analoge instrumenten en sierlijke afgeronde hoeken. Voor het interieur is gebruik gemaakt van goede materialen. De Renault Twingo is een modieuze...

Lees meer

Volkswagen up! Private Lease vanaf € 209

Volkswagen up! Private Lease is al jaren een succes in Nederland. En dat komt niet alleen door zijn lage maandelijkse private leasetarief. Want trouw aan zijn reputatie levert Volkswagen met de Up! een kwalitatief goede auto. Het is een échte Volkswagen. De Volkswagen Up onderscheidt zich met een hogere afwerkingsgraad, volwassen rijeigenschappen en uitgebreide uitrusting. Het is een...

Lees meer

Peugeot 108 Private Lease vanaf € 189

Peugeot 108 Private Lease is een succesnummer in het segment met compacte, hippe Private Leaseauto’s. De chic en elegant vormgegeven Peugeot 108 voelt zich in de stad als een vis in het water. De Peugeot 108 is een modieuze en chique stadsauto. Naast een scherp leasetarief is de Peugeot 108 ook ontzettend zuinig. Wilt u zo min mogelijk...

Lees meer

Voordelig rijden in een Private Lease Stadsauto

Het is bijna niet mogelijk om voordeliger te rijden dan in een Private Lease Stadsauto. Hoe het mogelijk is dat deze compacte auto’s zo voordelig zijn om te leasen zetten wij voor u op een rijtje:

  • Laag brandstof verbruik: kleine auto’s zijn licht. Een kleine zuinige motor is daarom voldoende. Doordat deze kleine motoren weinig benzine gebruiken zullen uw maandelijkse brandstofkosten meevallen. De brandstof betaalt u altijd zelf bij private lease. Het voordeel van een zuinige auto is dus meteen ook uw voordeel.
  • Lage aanschafwaarde: een grote kostenpost voor een leasemaatschappijen is de afschrijving en financiering van een auto.  Doordat stadsauto’s een lage aanschafwaarde hebben schrijven leasemaatschappijen er een lager bedrag op af. Deze kosten voor waardevermindering en financiering hoeven zij dan ook niet aan u door te belasten.
  • Weinig wegenbelasting: de hoogte van de wegenbelasting wordt grotendeels bepaald door het gewicht van de auto. Doordat stadsauto’s ligt zijn hoeft de leasemaatschappij voor deze lichte stadsauto’s maar weinig belasting te betalen. De wegenbelasting is inbegrepen van het private lease tarief. Dus ook doordat er weinig belasting betaald hoeft te worden voor private lease stadsauto’s kan de leaseprijs laag blijven.

Private Lease Stadsauto Aanbiedingen

In bovenstaande leaseauto reviews heeft alles kunnen lezen over de populairste prive lease stadsauto’s. Dit zijn niet de enige stadsauto’s die u kunt leasen. Doordat Leaseauto.nl samenwerkt met meerdere leasemaatschappijen kunnen wij u het breedste aanbod en de beste stadsauto private lease aanbiedingen aanbieden.