Is Ongevallen Inzittenden Verzekering nodig?

leennorm of draagkrachtnorm
Moet ik een Ongevallen Inzittenden Verzekering afsluiten bij mijn Private Lease overeenkomst?

 

Moet ik een Ongevallen Inzittenden Verzekering afsluiten bij Private Lease?

Moet ik een Ongevallen Inzittenden Verzekering afsluiten is een veelgestelde private lease vraag aan leaseauto.nl. Allereerst is het goed te weten dat er 2 soorten inzittendenverzekeringen bestaan: de schadeverzekering voor inzittenden en de ongevallenverzekering inzittenden. Mocht u een inzittende verzekering willen afsluiten, dan adviseren wij de uitgebreidere schadeverzekering inzittenden.

De Ongevallen Inzittenden Verzekering is een aanvulling bovenop de Autoverzekering. Bij blijvende invaliditeit of overlijden wordt een vast bedrag uitgekeerd.

Bij de meeste Leasemaatschappijen is de Ongevallen Inzittenden Verzekering geen onderdeel van de standaard verzekering. De Ongevallen Inzittenden Verzekering wordt wel vaak optioneel tegen een meerprijs aangeboden.

 

Ongevallenverzekering voor inzittenden

De ongevallenverzekering voor inzittenden keert een vast bedrag uit bij invaliditeit of overlijden door een verkeersongeval. De ernst van het letsel bepaalt hoeveel procent u van dat bedrag krijgt. Deze uitkering staat los van de werkelijk geleden schade.

 

Schadeverzekering voor inzittenden

De schadeverzekering voor inzittenden biedt een uitgebreidere dekking. Deze Inzittendenverzekering vergoedt de werkelijke schade na een ongeval tot een bepaald maximum. Dit bedrag is hoger dan dat van de ongevallenverzekering voor inzittenden.

De keuze wat u allemaal wil verzekeren is een persoonlijk. Mocht een inzittenden verzekering willen afsluiten, dan adviseren wij de uitgebreidere schadeverzekering inzittenden.

 

 

Leaseauto.nl

Private Lease Specialist
100% Onafhankelijk
Gratis Persoonlijk Advies
Beste Aanbiedingen
Makkelijk Vergelijken

 

Heeft u nog meer vragen over Private Lease?

Wij hopen dat uw vraag over de Ongevallen Inzittenden Verzekering hiermee beantwoord hebben. Heeft u nog meer vragen waar wij bij kunnen helpen?

Leaseauto.nl is een onafhankelijke private lease adviseur. Wij helpen consumenten met antwoorden op alle vragen over private lease. Zo leggen wij uit wat private lease precies is. Wij geven ook advies bij het vergelijken van private lease aanbiedingen. Dit doen wij  onder andere door uitleg te geven over alle punten waar een eerlijke private lease vergelijker rekening mee moet houden. Bij het Keurmerk Private Lease is informatie te vinden over de zekerheden van het keurmerk.

Naast de voordelen van private lease informeren wij ook over de nadelen. Ook bij een uitleg van de Private Lease Overeenkomst helpen wij. Dit doen wij niet alleen op onze site. U mag ook altijd kosteloos contact opnemen met een Private Lease Adviseur van Leaseauto.nl.

Hulp nodig?
Neem gratis contact op met onze Private Lease Adviseurs
088-010 2600

Mobiele versie afsluiten