Private Lease Zonder Schadevrije Jaren

private lease zonder schadevrije jaren

Private lease zonder Schadevrije Jaren is mogelijk. Er zijn wel leasemaatschappijen die werken met een opslag op de Private Lease prijs als er geen of slechts enkele schadevrije jaren zijn. Dat geldt niet voor alle Private Lease aanbieders.

Private Lease Zonder Schadevrije Jaren

Schadevrije jaren worden opgebouwd als er geen schade wordt geclaimd bij de verzekeraar. Hoe meer schadevrije jaren, hoe hoger de korting op de verzekering. De via de verzekering opgebouwde schadevrije jaren worden ook gebruikt door private lease aanbieders. Een deel van de aanbieders verhoogt de leaseprijs als er geen of slechts enkele schadevrije jaren zijn. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het vergelijken van prijzen van private lease aanbiedingen.

Schadevrije Jaren en Beginnende Bestuurders

Wordt de Private Lease auto de eerste auto, dan is er nog geen opgebouwde schadehistorie. Bij geen enkel schadevrije jaar kan de opslag op de leaseprijs enkele tientallen euro’s per maand bedragen. De op het oog voordelige aanbieding kan opeens minder aantrekkelijk uitvallen. Zeker dan is het goed om te kijken of een private lease aanbieding zonder de schadevrije jaren opslag goedloper is. Leaseauto.nl kan helpen bij het maken van een eerlijke vergelijking. Hiervoor mag u altijd contact opnemen.

Vragen over Private Lease Zonder Schadevrije Jaren

Heb ik schadevrije jaren nodig voor private lease?

Nee, voor private lease zijn geen schadevrije jaren verijst

Betaal ik altijd meer voor private lease zonder schadevrije jaren?

Het verschilt per private lease aanbieder of zij wel of niet werken met een opslag als er geen schadevrije jaren zijn.

De aanbieder kan ook met de opslag voor de schadevrije jaren nog steeds de beste aanbieding hebben.

Waar kan ik zien of er een opslag is voor schade vrije jaren?

Op leaseauto.nl is bij elke private lease aanbieding aangegeven of er een opslag is gerelateerd aan de schade vrije jaren. Deze informatie wordt getoond bij de andere voorwaarden nadat de auto is geselecteerd.

Meer over Schadevrije Jaren en Private Lease

Private Lease Tips

Mobiele versie afsluiten