Wat is een Private Leaseauto

leennorm of draagkrachtnorm
Private Leaseauto betekenis

Private Leaseauto

Een Private Leaseauto is een auto die particulieren voor een vast bedrag per maand leasen. Voor de Leaseauto wordt een all-in prijs betaald, exclusief brandstof en eventuele boetes. 

Inbegrepen bij Private Leaseauto

Met een Prive Leaseauto rijdt u als particulier een nieuwe auto tegen een vast maandbedrag zonder dat deze van u is. Behalve de brandstof zijn alle autokosten inbegrepen. De leaseperiode bepaalt u zelf. U kunt vaak kiezen uit een looptijd van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Net als het aantal kilometers per jaar. Hierbij kunt u vaak kiezen uit: 5.000, 10.000, 15.000. 20.000, 25.000 of 30.000 kilometer per jaar.

Het maandbedrag is inclusief de kosten voor:

Naast de brandstofkosten zijn verkeersboetes ook voor eigen rekening, net als parkeerkosten.

Leaseauto.nl

Private Lease Specialist
100% Onafhankelijk
Gratis Persoonlijk Advies
Beste Aanbiedingen
Makkelijk Vergelijken

Voordelen Private Leaseauto

  • Inzicht in de kosten
    U weet precies wat je iedere maand moet betalen. Alleen brandstofkosten en verkeersboetes betaalt u zelf.
  • Makkelijk
    Geen gedoe met het kopen of inruilen van een auto. Onderhoud zit in de prijs, dus geen verrassingen.
  • Geen eigen geld nodig
    U hoeft geen eigen geld in te leggen.

Leaseauto.nl kan u helpen met onafhankelijk advies bij Privatelease

Private Leaseauto is een veel gebruikt begrip bij Private Lease. Als Private Lease adviseur ziet Leaseauto.nl het als taak om duidelijkheid te geven over alle Private Lease begrippen.  Zodat u precies weet wat er wordt bedoeld. Zo helpen wij ook bij de uitleg over wat private lease precies is en wat voordelen en nadelen zijn van private lease. Ook op de site van het Keurmerk Private Lease is veel informatie te vinden.

Bent u zich aan het oriënteren op een private leaseauto? Wij helpen ook bij het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen en uitleg over de  private lease overeenkomst. Wij maken het private lease aanbod begrijpelijk en vergelijkbaar. Hiermee voorkomen wij dat u verrast wordt door de kleine lettertjes. Daar hebben wij ons in verdiept. Eerlijk appels met appels vergelijken zonder verrassingen noemen wij dat bij Leaseauto.nl.

Hulp nodig?
Neem gratis contact op met onze private lease adviseurs
088-010 2600

Private Lease Tips

Mobiele versie afsluiten