Keurmerk Private Lease. Wat regelen zij?

leennorm of draagkrachtnorm

Wat regelt het Keurmerk Private Lease?

Wat regelt het Keurmerk Private Lease is een private lease vraag die wij regelmatig krijgen bij Leaseauto.nl. Het Keurmerk is hét kwaliteitskeurmerk om een betrouwbaar private leasecontract af te sluiten. Het borgt dat u veilig, verantwoord en vertrouwd een private leaseovereenkomst kunt afsluiten.

De 5 zekerheden van het Keurmerk

  • Eerlijke voorwaarden
    De Algemene voorwaarden zijn fair en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.
  • Compleet product
    Het is duidelijk wat in de leaseprijs zit. Uw leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten
    De leasemaatschappij gaat samen met u bekijken en beoordelen hoeveel u wilt en kunt betalen. Daardoor heeft u de zekerheid dat u de maandelijkse leasekosten kunt betalen.
  • 14 dagen bedenktijd
    U moet zorgeloos kunnen genieten van uw leaseauto en een goede keuze kunnen maken. Daarom heeft u 14 dagen bedenktijd.
  • Zekerheid bij klachten
    Een eventueel geschil wordt snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Het Keurmerk hoort bij de Stichting Keurmerk Private Lease. De Stichting Keurmerk Private Lease stelt zich ten doel de consument te beschermen. Dankzij het keurmerk weet u bij welke partij u veilig en verantwoord een auto kunt leasen.

Leaseauto.nl

Private Lease Specialist
100% Onafhankelijk
Gratis Persoonlijk Advies
Beste Aanbiedingen
Makkelijk Vergelijken

Heeft u nog meer vragen over Private Lease?

Wij hopen dat uw vraag over het Keurmerk Private Lease hiermee beantwoord hebben. Heeft u nog meer vragen waar wij bij kunnen helpen?

Leaseauto.nl is een onafhankelijke private lease adviseur. Wij helpen consumenten met antwoorden op alle vragen over private lease. Zo leggen wij uit wat private lease precies is. Wij geven ook advies bij het vergelijken van private lease aanbiedingen. Dit doen wij  onder andere door uitleg te geven over alle punten waar een eerlijke private lease vergelijker rekening mee moet houden. Bij het Keurmerk Private Lease is ook veel informatie te vinden.

Naast de voordelen van private lease informeren wij ook over de nadelen. Ook bij een uitleg van de Private Lease Overeenkomst helpen wij. Dit doen wij niet alleen op onze site. U mag ook altijd kosteloos contact opnemen met een Private Lease Adviseur van Leaseauto.nl.

Hulp nodig?
Neem gratis contact op met onze Private Lease Adviseurs
088-010 2600

Private Lease Tips

Mobiele versie afsluiten