Top 10 Grote EV

Private Lease Elektrische Auto
Private Lease Elektrische Auto 2

Onze Top 10 Grote EV. In dit artikel vertellen wij over onze favorieten en maken wij onze top 10 grote elektrische auto’s bekend.

Top 10 Grote EV – Introductie

SUV’s zie je overal, en met een reden. Dit zijn auto’s die de voordelen van een stationwagen combineren met een hoge instap en sportieve rijeigenschappen. SUV (Sport Utility Vehicle) klopt in alle opzichten. Je kunt nauwelijks begrijpen waarom er in de eerste plaats universele bestonden. De SUV komt steeds meer voor binnen Elektrische Auto Private Lease.

Nu elektrische auto’s steeds populairder worden, komen er ook steeds meer elektrische SUV’s. Elektrische auto’s hebben hun voor– en nadelen, maar wij denken dat het in veel gevallen de perfecte oplossing is. Thuis opladen is een grote stap vooruit ten opzichte van het tankstation, en het feit dat je de planeet helpt is een geweldige bonus.

In het kenniscentrum van Leaseauto.nl vindt u alle informatie over private lease voordelen, nadelen, voorwaarden, financiën, tips en meer. Handig, want zo weet u straks alles over private lease zodat u zelf kunt bepalen of het voor u interessant is.

Voordelige Elektrische Private Lease Auto’s

Het Elektrische Private Lease Aanbod groeit gestaag. De meeste volledig nieuwe auto’s hebben een elektrische aandrijving. En ook van bestaande modellen zoals de Peugeot 208 en Opel Corsa komen er elektrische uitvoeringen beschikbaar. Op Leaseauto.nl is altijd het grootste Private Lease Aanbod te vinden.

Top 10 Grote EV – Onze Favorieten

Hyundai Kona. Na zijn lancering was het al heel snel een van de populairste elektrische auto’s van Nederland, daar zal niet veel aan veranderen. Omdat het nog steeds een slimme auto is. Van buiten netjes en compact, maar van binnen genoeg ruimte. We hebben het geprobeerd en het werkt geweldig op een mountainbike. Geweldige looks en Hyundai-kwaliteit, wat wil je nog meer?

Lexus UX Electric. UX is een zeer comfortabele auto met een luxe interieur. Geproduceerd door Lexus, een dochteronderneming van Toyota. Ze weten niet alleen hoe ze betrouwbare auto’s moeten maken, ze werken ook al meer dan 20 jaar met batterijen. Wat begon als een Toyota Prius hybride is nu een volledig elektrische auto. Wij vinden het een geweldig model, zeker omdat je ze niet op elke hoek van de straat ziet, rijd je met iets unieks.

Mazda MX-30. Dit is een goede keuze. De MX-30 doet precies waar Mazda al een paar jaar goed in is: mooi design, goed uitgerust en realistisch geprijsd. En in het geval van de MX-30 ook gecombineerd met de voordelen van een elektrische auto. Lekker rustig rijden.

Elektrische Auto

Private lease van een elektrische auto is nog populairder dan het privé leasen van een benzineauto. Bij Elektrische Auto Private Lease rijd je voor een vast bedrag per maand in een nieuwe elektrische auto. Bijna alle kosten zijn inclusief. Alleen de kosten voor het opladen van de auto betaal jezelf.

Wat Private Lease Elektrische Auto extra aantrekkelijk maakt is dat de aanschafprijs van de elektrische auto hoger ligt dan van een benzine auto. Dit maakt de drempel om zelf een elektrische auto te kopen hoog. Bij de privé lease van een elektrische auto wordt de auto gekocht door de leasemaatschappij. Zij betalen het hoge aanschaf bedrag en nemen het risico van de hogere afschrijving.

Doordat elektrische auto’s pas recentelijk in populariteit toenemen worden er nog niet veel elektrische private lease occasion’s aangeboden. Het vinden van een voordelige tweedehands is daardoor lastig.

Bij het kiezen van een elektrische auto moet je wel op een aantal specifieke dingen letten. In de Private Lease Vergelijker van Leaseauto.nl is hier rekening mee gehouden. Zo is wordt bij alle elektrische auto’s de actieradius, accucapaciteit en laadtijd weergegeven.

De accu die voor het grootste deel de actieradius bepaalt is verantwoordelijk voor een groot deel van de meerprijs van de elektrische auto en daardoor ook voor de leaseprijs. Sommige modellen zoals de Tesla Model 3 worden aangeboden in uitvoering met een kleinere en een uitvoering met een grotere accu.Let hierop bij het vergelijken van de auto’s.

Top 10 Grote EV – De Lijst

Verder op onze lijst:

Ruime Elektrische Auto Private Lease

Mede door sterk verbeterde actieradius is de praktische bruikbaarheid van elektrische auto’s snel verbeterd. Mocht je alsnog te maken krijgen met een lege accu, dan zijn er steeds meer snellaadstations langs de snelweg waar je binnen korte tijd de accu’s tot 80% kunt snelladen. Ook kiezen steeds meer mensen voor een eigen laadpaal thuis. Voor wie wil Slim Laden is het afgezien van gratis laadplekken de voordeligste manier om de Elektrische Auto Private Lease op te laden.

De opkomst van de ruime Crossover en SUV Modellen is ook terug te zien in het snel groeiende aantal Elektrische Private Lease Aanbiedingen. Ideaal voor gezinnen die wel wat extra ruimte kunnen gebruiken. Deze modellen zijn populair op Leaseauto.nl.

Mobiele versie afsluiten