private lease vergelijker leaseauto.nl

Lexus Private Lease

Lexus private lease betekent voordelig en zorgeloos in een nieuwe Lexus rijden voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en geen grote investering in een eigen Lexus. Bij het privé leasen van een Lexus zijn alle vaste autokosten inclusief. Alleen de kosten voor brandstof komen er nog bij.

De Lexus CT is een ruime sportieve hatchback. De hoge modellen van Lexus als de Lexus UX Crossover en Lexus RX SUV worden steeds populairder. Net las bij andere fabrikanten.

lexus ct private lease
lexus ux private lease
lexus rx private lease

Lexus Private Lease via Leaseauto.nl

Leaseauto.nl helpt u bij het vinden van de beste Lexus Private Lease deal bij gerenommeerde aanbieders. Op Leaseauto.nl kunt u eenvoudig Privé Lease aanbiedingen vergelijken en aanpassen aan uw wensen. Selecteer de uitvoering, kleur, de contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie het goedkoopste is en de beste voorwaarden heeft.

Hoe werkt Lexus Private Lease

Bij de Lexus private lease rijdt u in een auto van de leasemaatschappij. Zij regelen alles. De leasemaatschappij koopt de auto en betaalt voor de wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparaties en pechhulp. Hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij. Spaargeld voor de aanschaf van een eigen auto is niet nodig. Uitleg en antwoorden op alle vragen over Private kunt u vinden in het Private Lease Kenniscentrum van Leaseauto.nl.

Voordelen van Private Lease

De grootste voordelen van het private leasen van een Lexus zijn dat u voordelig en zonder financiële risico’s in een nieuwe en zuinige Lexus rijdt. Als u de Lexus na de contractperiode inlevert, hoeft u zich geen zorgen te maken of de Lexus verkocht kan worden en voor hoeveel. U loopt geen enkel risico en hoeft geen grote investering te doen.

Geen spaargeld nodig

U hoeft geen lening af te sluiten of spaargeld in te brengen om een Lexus te kopen. De leasemaatschappij financiert de Lexus.

Geen gedoe bij de aankoop en verkoop van een auto.

Alles wordt geregeld door de leasemaatschappij.

Geen onverwachte hoge kosten

Het risico op een tegenvallende inruilprijs en onverwachte dure reparaties ligt bij de leasemaatschappij.

Alles wordt geregeld

Verzekering, belastingen, onderhoud en de afhandeling van pech en/of schade. Alles wordt geregeld.

Voordelen van een nieuwe auto

U rijdt in een nieuwe Lexus voorzien van de nieuwste technologie. Hierdoor rijdt u zuiniger en duurzamer dan in een oude tweedehanLexusauto.

Vragen over Lexus Private Lease

Welke kosten zijn inclusief bij Lexus Private Lease?

Alle vaste autokosten zijn inclusief bij Lexus privé leasen. Dit zijn de zogenaamde inbegrepen kosten. Hiervoor betaalt u via uw de maandelijkse leasetermijn.

 • aanschaf en afschrijving van de Lexus
 • motorrijtuigenbelasting;
 • kosten van reparatie en regulier onderhoud aan de Lexus;
 • premie voor de WA-verzekering;
 • premie voor verzekering bij eventuele schade aan de Lexus door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade);
 • kosten van pechhulp;
 • kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur.

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van Lexus Private Lease Aanbiedingen

Bij het vergelijken van Lexus private lease aanbiedingen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Hierbij gaat zowel om voorwaarden als om punten die het leasetarief beïnvloeden. Al deze punten zijn meegenomen in de private lease vergelijker van Leaseauto.nl. Aandachtspunten bij het vergelijken van Lexus Private Lease aanbiedingen zijn:

 • Hoeveel extra kilometers per jaar kosten
 • Hoeveel een korte contractduur kost
 • Verrekening van meer/ minder kilometers dan afgesproken
 • Opslag bij weinig of geen schadevrije jaren
 • Verzekeringen
 • Opzegvergoeding bij voortijdige contract beëindiging, werkeloosheid of scheiding
 • Eigen risico
 • Schadevrij verklaring bij einde leasetermijn

Deze aandachtspunten bij het vergelijken van private lease aanbiedingen hebben wij in een apart artikel over het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen toegelicht.

Hoe werkt het bestellen van een Lexus Private Lease Auto via Leaseauto.nl?

 1. Kies een auto en de gewenste uitvoering en kleur
 2. Selecteer de looptijd en het aantal kilometers per jaar
 3. Vergelijk de prijs en voorwaarden van de aanbieders
 4. Vraag een vrijblijvende offerte aan
 5. Persoonlijke uitleg over de kleine lettertjes en beste deal check door een adviseur
 6. Bestel de auto via Leaseauto.nl
 7. Financiële toetsing en acceptatie
 8. Start met rijden

Is privé lease goedkoper dan een eigen Lexus

De kosten voor het private leasen van een Lexus zijn goed inzichtelijk. U weet precies wat u per maand betaalt. De kosten van onze eigen auto hebben wij meestal minder scherp. Met name de afschrijving, reparatie en onderhoud kosten onderschatten wij. Op basis van uw kenteken kunnen wij uw huidige autokosten berekenen. Ga hiervoor naar de Leaseauto.nl Autokosten Calculator. Nu kunt u zelf nog beter bepalen of u blijft doorrijden in eigen Lexus of kiest voor private lease.

Hoe kan privé leasen zo goedkoop zijn?

Leasemaatschappijen profiteren van schaalvoordelen die consumenten niet hebben. Zij kunnen een nieuwe Lexus goedkoper inkopen bij de importeur of fabrikant. En aan het eind van de leaseperiode wordt de dan tweedehanLexus Lexus via een internationaal netwerk veelal duurder verkocht. Ook verzekeringen, onderhoud, pechhulp en reparaties kunnen zij goedkoper inkopen. Dit voordeel wordt doorgegeven aan de consument in de vorm van een la