Driessen Autolease | Private Lease Vergelijking

Driessen Autolease private Lease
Driessen Autolease private Lease

Driessen Autolease is een private lease aanbieder uit Brabant. Een écht familiebedrijf met een rijke historie. Het private lease aanbod van Driessen Autolease is compleet en gevarieerd. Naast eigen private lease aanbod biedt Driesen ook interessante aanbiedingen vanuit de leasemaatschappijen van de verschillende automerken aan. De meeste aanvullende private lease voorwaarden zijn marktconform.

De Driessen Autogroep vormt een sterke bundeling van dienstverlening in de automotive branche voor zowel de particuliere klant, met het Driessen Mobiliteit Center, als de zakelijke klant met het Driessen Business Center. Met ruim 350 medewerkers vertegenwoordigt de Driessen Autogroep 9 officiële dealerschappen, te weten: Alfa Romeo, Citroën, DS, Maserati, Mitsubishi, Nissan, Opel, Suzuki en Toyota. 

De belangrijkste private lease voorwaarden van Driessen Autolease hebben wij op een rijtje gezet. Hiermee kunt u makkelijk een eerlijke vergelijking maken met andere privé lease aanbieders. Leaseauto.nl maakt het vergelijken van private lease aanbiedingen makkelijk en transparant.

Driessen Autolease | Private Lease Vergelijking

Marktconform
Het eigen risico van € 450,- is relatief hoog. Het kan verlaagd worden (meerprijs). Maar ook verhoogd bij meer dan twee niet verhaalbare schades zijn binnen 12 maanden.

De opzegvergoeding van 40% van de resterende termijnbedragen is bovengemiddeld. Ook is er geen (betaalde) optie die het mogelijk maakt om bij verlies van inkomen kosteloos op te zeggen.

Het is netjes dat een Ongevallen Verzekering Inzittenden (OVI) standaard is in elk leasecontract. Daar staat tegenover dat minderkilometers niet gecompenseerd worden.

Driessen Autolease | Private Lease Voorwaarden

De meeste private lease voorwaarden zijn hetzelfde bij alle aanbieders die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Deze gedeelde voorwaarden zijn vastgelegd in de Algemene Voorwaarden.

Driesen Autolease is ook aangesloten bij het Keurmerk Private Lease.

Aanvullende Voorwaarden

Toch zijn er ook verschillen in de voorwaarden van leasemaatschappijen. Deze zijn vastgelegd in de Aanvullende Voorwaarden.

De Aanvullende Voorwaarden staan in een document van meerdere pagina’s. Veel mensen lezen ze niet voor het afsluiten van een privé lease overeenkomst. Omdat deze voorwaarden wel degelijk belangrijk bij het maken van een goede vergelijking hebben wij de belangrijkste zaken uitgelicht.

Eigen Risico

Standaard bedraagt de eigen bijdrage voor een niet verhaalbare schade bij aanvang van het contract € 450,- tenzij bij aanvang van het leasecontract is gekozen voor de extra zekerheid om de eigen bijdrage te verlagen naar € 250,-.

Driessen Autolease kan besluiten de eigen bijdrage te verhogen als zich binnen een periode van 12 maanden meer dan twee niet verhaalbare schadegevallen voordoen, en de kosten van een schadegeval hoger zijn dan de eigen bijdrage.

Standaard Verzekering

Wettelijke Aansprakelijkheid, all risk en ongevallen inzittenden verzekering.

Meer of minder kilometers

Driessen Autolease benadert u eenmaal per jaar met het verzoek uw kilometerstand door te geven. Indien U meer kilometers heeft gereden dan in het contract is opgenomen, dan worden deze jaarlijks met u afgerekend tegen de prijs die op uw contract is vermeld. Minder kilometers worden niet verrekend (tenzij met eerder verrekende meerkilometers).

Pechhulp

Pechhulp in het binnen- en buitenland is inclusief. 

Vervangend vervoer

Indien de reparatie van uw auto langer dan 48 uur in beslag neemt, krijgt u vanaf dat moment vervangend vervoer zonder bijkomende kosten.

Kosteloos opzeggen

Driessen Autolease biedt geen aanvullende mogelijkheden om de overeenkomst kosteloos op te kunnen zeggen bij verlies van inkomen.

Opzegvergoeding

Opzegging is mogelijk vanaf de 13e maand. Driessen Autolease berekent een vaste vergoeding van 40 % van de resterende maandtermijnen, met een maximum. De vergoeding is nooit meer dan het verschil tussen het reeds betaalde bedrag en hetgeen u had moeten betalen indien u direct had gekozen voor een korter lopend contract.

Rekenvoorbeeld:
Stel uw contract was afgesloten op 48 maanden tegen een leaseprijs van €250,- per maand. Indien u opzegt na 42 maanden bedraagt de vergoeding 6 X € 250,- X 40% = €  600,- (totale contract heeft dan  € 11.100,- gekost).

Echter indien het contract zou zijn afgesloten voor 42 maanden tegen een leaseprijs van  € 260,- per maand zou u gedurende 42 maanden totaal € 10.920,- betaald hebben.  U was dan € 180,- goedkoper uit geweest.

Deze € 180,- worden in dat geval in mindering gebracht van de € 600,- beëindigingskosten.

Schadevrije jaren

Na afloop van uw leasecontract kunt u een leaseverklaring opvragen. Hierin staat het aantal geclaimde schades gedurende de leaseperiode. 

Driessen Autolease | Aanbod

Het Driessen Autolease Privé Lease aanbod is gevarieerd. Zowel de kleine stadsauto’s, populaire hatchbacks, stationwagons als ruime SUV’s zijn goed vertegenwoordigd. Het private lease aanbod van Driessen Autolease bestaat uit populaire modellen van Alfa Romeo, Citroën, DS, Mitsubishi, Nissan, Opel, Suzuki en Toyota

Alles over Private Lease in het Kenniscentrum

Bij private lease vergelijken gaat het om meer dan de laagste prijs. Het vergelijken van de voorwaarden van leasemaatschappijen is ook van belang. Dat kan onverwachte kosten en vervelende situaties in de toekomst voorkomen.

Wij hebben hier alleen bij de Aanvullende Voorwaarden stilgestaan. Bij de Algemene Voorwaarden die gebruikt worden door alle leasemaatschappijen hebben wij niet stilgestaan. Ze zijn wel belangrijk, maar niet verschillend per aanbieder. Ze zijn opgesteld door het Keurmerk Private Lease is samenwerking met de Consumentenbond. In het Private Lease Kenniscentrum worden deze in detail toegelicht.

Gratis persoonlijk Private Lease Advies

Mocht u hulp nodig hebben bij het vergelijken van de voorwaarden van private lease aanbiedingen dan mag u altijd kosteloos contact opnemen met een onafhankelijke private lease adviseur van Leaseauto.nl. Wij helpen u graag.

Nieuw in Private Lease

Mobiele versie afsluiten