Uw onafhankelijke Private Lease Adviseur

088-0102600

private lease vergelijker leaseauto.nl

Renault private lease |Vergelijk Aanbiedingen

Renault Private Lease

Alles over Renault Privé Lease, Renault Reviews en Private Lease Aanbiedingen

Renault private lease


Renault private lease betekent voordelig en zorgeloos in een nieuwe Renault rijden voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en geen grote investering in een eigen Renault. Bij het privé leasen van een Renault zijn alle vaste autokosten inclusief. Alleen de kosten voor brandstof en eventuele bekeuringen komen er nog bij. En aan het einde van de looptijd levert u de auto gewoon weer in.

Renault groeit in Private Lease


Renault is al decennialang populair bij particulieren.  Ook in de private lease is Renault groeiende. De populaire Renault Clio en Renault Mégane kunnen rekenen op een grote klantenkring. Bij de Stadauto’s de Renault Twingo een opvallende verschijning. Maar ook de hoge modellen als de Renault Captur, de Renault Kadjar en Renault Scenic worden net als bij andere merken steeds populairder.

Renault Private Lease via Leaseauto.nl

Leaseauto.nl is een 100% onafhankelijke Private Lease adviseur. Voor al uw vragen over Private Lease kunt u contact met ons opnemen.  Leaseauto.nl helpt ook bij het vinden van goede Renault private lease aanbiedingen. Wij brengen het aanbod van meerdere bij het Keurmerk Private Lease aangesloten Leasemaatschappijen samen. Hierdoor kunt u makkelijk op een plek betrouwbare Renault private lease aanbiedingen vergelijken en bestellen.

Leaseauto.nl uw 100% onafhankelijke private lease adviseur en vergelijker

Leaseauto.nl

Private Lease Specialist
100% Onafhankelijk
Gratis Persoonlijk Advies
Beste Aanbiedingen
Makkelijk Vergelijken

Renault Private Lease aanbiedingen


Renault is populair bij de particuliere rijder. Voor hen zijn er een aantal aantrekkelijke geprijsde modellen. Wij hebben de populairste Renault private lease modellen uitgelicht.

Renault Twingo

Wie kiest voor de Renault Twingo, kiest voor een onderscheidende private leaseauto. De Renault Twingo is een modieuze verschijning. De Renault Twingo is korter maar tegelijkertijd ruimer en wendbaarder dan de meeste stadsauto’s.

Hij heeft een hele kleine draaicirkel waardoor het heel makkelijk manoeuvreren is in de stad. De hoeveelheid ruimte in de Renault Twingo is opvallend goed.

Interesse om een Renault Twingo te leasen? Lees dan eerst de uitgebreide Renault Twingo review door Leaseauto.nl of ga direct naar de Renault Twingo Aanbiedingen.

Renault Private Lease Aanbiedingen

Renault Clio

De Renault Clio is de populairste Renault Private Leaseauto. Dat heeft de Clio mede te danken aan zijn elegante vormgeving. De vernieuwde Renault Clio belooft ook weer een Private Lease verkooptopper te worden.

Het behoud van de mooie bijna ongewijzigde vormgeving in combinatie met aantrekkelijke prijzen, een goede standaarduitrusting en een moderne techniek geven de Renault Clio een goede basis voor private lease succes.


Interesse om een Renault Twingo te leasen? Lees dan eerst de uitgebreide Renault Clio review door Leaseauto.nl of ga direct naar de Renault Clio Aanbiedingen.

Renault Mégane

Comfort en moderne techniek zijn belangrijke pluspunten van de Renault Mégane. Hij heeft een fijne, krachtige benzinemotor, stuurt lekker en ligt goed op de weg. De Renault Mégane is stijlvol en heeft een lekker sportief uiterlijk.

Renault heeft mede dankzij de Nederlandse ontwerper Laurens van den Acker de afgelopen jaren een autolijn neergezet met een duidelijk ‘familiegezicht’. Dat zie je ook aan de Renault Mégane. Het is een onderscheidende auto en tegelijk is hij direct herkenbaar als Renault.


Interesse om een Renault Mégane te leasen? Lees dan eerst de uitgebreide Renault Mégane review door Leaseauto.nl of ga direct naar de Renault Mégane Aanbiedingen.

Hoe werkt Private Lease


U kiest uit alle Renault private lease aanbiedingen uw favoriete Renault. Hiervoor betaalt u een vast maandbedrag. Aan het einde van het contract levert u uw Renault weer in. En dan is het mogelijk om een nieuwe Renault uit te kiezen.

Voordelen van Private Leasen


De grootste voordelen van het private leasen van een Renault zijn dat u voordelig en zonder financiële risico’s in een nieuwe en zuinige Renault rijdt. Als u de Renault na de contractperiode inlevert, hoeft u zich geen zorgen te maken of de Renault verkocht kan worden en voor hoeveel. U loopt geen enkel risico en hoeft geen grote investering te doen.

 • Geen spaargeld nodig. U hoeft geen lening af te sluiten of spaargeld in te brengen om een Renault te kopen. De leasemaatschappij financiert de Renault.
 • Geen gedoe met autoverkopers U hoeft niet te onderhandelen over aankoop en verkooprijs van uw Renault.  Aan het eind van de leaseperiode levert u de Renault gewoon weer in.
 • Inzicht in de kosten: U weet precies wat je iedere maand moet betalen. Alleen brandstofkosten en verkeersboetes betaalt u zelf.
 • Alles wordt geregeld. Verzekering, belastingen, onderhoud en de afhandeling van pech en/of schade. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen.
 • Voordelen van een nieuwe auto. U rijdt in een nieuwe Renault voorzien van de nieuwste technologie. Door deze nieuwe technologie kunt u zuiniger en duurzamer rijden dan in een oude tweedehandsauto.
 • Geen risico op onverwachte kosten U loopt geen risico op onverwachte hoge kosten voor onderhoud en reparatie. Ook heeft u niet het risico dat bij de aanschaf van een nieuwe Renault de inruilwaarde van de in te ruilen auto tegenvalt.

Deze kosten zijn inclusief


Alle vaste autokosten zijn inclusief bij Renault privé leasen. Dit zijn de zogenaamde inbegrepen kosten. Hiervoor betaalt u via uw de maandelijkse leasetermijn.

 • aanschaf en afschrijving van de Renault
 • motorrijtuigenbelasting;
 • kosten van reparatie en regulier onderhoud aan de Renault;
 • premie voor de WA-verzekering;
 • premie voor verzekering bij eventuele schade aan de Renault door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade);
 • kosten van pechhulp;
 • kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur.

Vergelijk Renault Private Lease Aanbiedingen


Bij het vergelijken van Renault private lease aanbiedingen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Het gaat zowel om voorwaarden als om punten die het leasetarief beïnvloeden. Al deze punten zijn meegenomen in de private lease vergelijker van Leaseauto.nl. Aandachtspunten bij het vergelijken van Renault Private Lease aanbiedingen zijn:

 • Hoeveel extra kilometers per jaar kosten
 • Hoeveel een korte contractduur kost
 • Verrekening van meer/ minder kilometers dan afgesproken
 • Opslag bij weinig of geen schadevrije jaren
 • Verzekeringen
 • Opzegvergoeding bij voortijdige contract beëindiging, werkeloosheid of scheiding
 • Eigen risico
 • Schadevrij verklaring bij einde leasetermijn


Deze aandachtspunten bij het vergelijken van private lease aanbiedingen hebben wij in een apart artikel over het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen toegelicht.

Eigen Renault Kopen of Leasen


Bij de voordelen van het privé leasen van Renault hebben wij al stilgestaan. Er zijn ook nadelen bij private lease. De belangrijkste nadelen van private lease hebben er mee te maken dat u bij Private Lease een financiële verplichting aangaat voor langere tijd. Mocht u zich zorgen maken over uw inkomsten op de langere termijn, dan is leasen veelal geen goed idee.

Is privé lease goedkoper dan mijn eigen Renault

De kosten voor het private leasen van een Renault zijn goed inzichtelijk. U weet precies wat u per maand betaalt. De kosten van onze eigen auto hebben wij meestal minder scherp. Met name de afschrijving, reparatie en onderhoud kosten onderschatten wij. Op basis van uw kenteken kunnen wij uw huidige autokosten berekenen. Ga hiervoor naar de Leaseauto.nl Autokosten Calculator. Nu kunt u zelf nog beter bepalen of u blijft doorrijden in eigen Renault of kiest voor Renault private lease.

Hulp nodig?
Neem gratis contact op met onze Private Lease Adviseurs
088-010 2600

Leaseauto.nl Private LeaseVergelijker

Hoe kan privé leasen zo goedkoop zijn

Leasemaatschappijen profiteren van schaalvoordelen die consumenten niet hebben. Zij kunnen een nieuwe Renault goedkoper inkopen bij de importeur of fabrikant. En aan het eind van de leaseperiode wordt de dan tweedehands Renault via een internationaal netwerk veelal duurder verkocht. Ook verzekeringen, onderhoud, pechhulp en reparaties kunnen zij goedkoper inkopen. Door deze kostenvoordelen kunnen leasemaatschappijen de autokosten laag houden. Dit voordeel wordt doorgegeven aan de consument in de vorm van een laag leasetarief.


Voorwaarden van Private Lease

De twee belangrijkste voorwaarden die u moet bepalen bij private leasen van een Renault zijn het aantal kilometers dat u per jaar gaat rijden en de looptijd van de overeenkomst. Deze twee voorwaarden hebben de grootste invloed op uw maandelijkse leasetarief.

Hoe meer u gaat rijden in uw Renault hoe hoger het maandelijkse leasebedrag. En hoe langer de looptijd van de overeenkomst hoe goedkoper. U kunt veelal kiezen uit een looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden en 5.000, 10.000, 15.000. 20.000, 25.000 of 30.000 kilometers per jaar.

Daarnaast kunt u naast de standaard verzekeringen  ook extra verzekeringen afsluiten. Bijvoorbeeld een Schade Inzittenden Verzekering. In geval van niet verhaalbare schades betaalt u een eigen risico. U kunt er veelal voor kiezen om dit eigen risico tegen een meerprijs te verlagen.

Mocht u de leaseovereenkomst eerder willen beëindigen dan kan u in bepaalde gevallen kosteloos de overeenkomst beëindigen. Leasemaatschappijen bieden tegen een meerprijs extra flexibiliteit. Bijvoorbeeld de optie om ook bij ontslag kosteloos voortijdig de overeenkomst te kunnen beëindigen.

De leasevoorwaarden waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u een private leaseovereenkomst afsluit hebben wij toegelicht. Wij hebben de belangrijkste kleine lettertjes voor u groot gemaakt.


Wie kan een Renault Private Leasen

Wilt u een Renault private lease, maar twijfelt u of u in aanmerking komst. In principe kunnen alle consumenten een Renault private leasen. U moet uiteraard wel 18 jaar oud zijn en over een geldig rijbewijs beschikken.

Leasemaatschappijen willen ook zekerheid dat u aan uw betalingsverplichtingen kunt voldoen. Hierbij wordt gekeken naar de balans tussen inkomsten en uitgaven. De leasemaatschappij gebruikt hiervoor een leenkrachtnorm.  Deze leennorm of draagkrachtnorm geeft aan welk bedrag u per maand moet overhouden voor levensonderhoud als alle vaste lasten zijn betaald.

Mocht uw eigen inkomen onvoldoende zekerheid geven aan de leasemaatschappij dan kunt u de overeenkomst samen met iemand anders afsluiten. Bijvoorbeeld een partner of ouder. Deze persoon staat dan samen met u garant voor de betaling.


Renault

Renault is opgericht in 1899 door de drie broers: Louis, Marcel en Fernand. In 1908 werd de autofabrikant de grootste in Frankrijk, wat hij zou blijven tot en met de jaren tachtig.

Renault was tot 16 januari 1945 in handen van mede-oprichter Louis Renault, maar werd door de Franse regering genationaliseerd. Pas 51 jaar later, in 1996, werd het bedrijf weer geprivatiseerd. Momenteel maakt Renault onderdeel uit van de Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance.

Qua verkoop aantallen is Renault groot. Ze zijn marktleider op het Europese continent.

Renault staat voor Franse auto’s die alle soorten chauffeurs aanspreekt. Het aanbod is dan ook zeer uitgebreid. Renault heeft voor de komende jaren een aardig programma aan elektrische auto’s opgetuigd.

Renault Clio

Renault Clio Private Lease vanaf € 289

Renault Clio Private Lease is populair. Dat heeft de Renault Clio mede te danken aan zijn elegante vormgeving. De onlangs vernieuwde Renault Clio belooft ook weer een verkooptopper te worden. Het behoud van de mooie bijna ongewijzigde vormgeving in combinatie met aantrekkelijke prijzen, een goede standaarduitrusting en een moderne techniek geven...

Renault Megane

Renault Mégane Private Lease vanaf € 405

Renault Mégane Private Lease is een goede keus als comfort en moderne techniek belangrijk zijn. De Renault Mégane heeft een fijne, krachtige benzinemotor, stuurt lekker en ligt goed op de weg. De Renault Mégane is stijlvol en heeft een lekker sportief uiterlijk. Renault heeft mede dankzij de Nederlandse ontwerper Laurens van...

Renault TWINGO | Private Lease Review

Renault Twingo Private Lease vanaf € 249

Wie kiest voor de Renault Twingo, kiest voor een onderscheidende private leaseauto. De Twingo is leverbaar in opvallende kleuren en is te personaliseren. Het dashboard ziet er goed uit en bestaat uit een mix van digitale en analoge instrumenten en sierlijke afgeronde hoeken. Voor het interieur is gebruik gemaakt van goede...

De Elektrische Ambitie van Renault