Uw onafhankelijke Private Lease Adviseur

088-0102600

private lease vergelijker leaseauto.nl

Renault private lease | Vergelijk Aanbiedingen

Renault private lease betekent voordelig en zorgeloos in een nieuwe Renault rijden voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en geen grote investering in een eigen Renault. Bij het privé leasen van een Renault zijn alle vaste autokosten inclusief. Alleen de kosten voor brandstof komt er nog bij.

Renault is al decennialang populair bij particulieren.  Ook in de private lease is Renault groeiende. De populaire Renault Clio en Renault Mégane kunnen rekenen op een grote klantenkring. Bij de Stadauto’s de Renault Twingo een opvallende verschijning. Maar ook de hoge modellen als de Renault Captur, de Renault Kadjar en Renault Scenic worden net als bij andere merken steeds populairder.

Renault Private Lease

renault zoe private lease
renault twingo private lease
renault clio private lease
renault Clio Estate private lease
renault Captur private lease
renault Kadjar private lease
renault Mégane private lease
renault megane estate private lease
renault scenic private lease

Renault Private Lease via Leaseauto.nl

Leaseauto.nl helpt u bij het vinden van de beste Renault Private Lease deal bij gerenommeerde aanbieders. Op Leaseauto.nl kunt u eenvoudig Renault Privé Lease aanbiedingen vergelijken en aanpassen aan uw wensen. Selecteer de uitvoering, kleur, de contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie het goedkoopste is en de beste voorwaarden heeft.

Renault Private Lease aanbiedingen

Renault Twingo Private Lease

Wie kiest voor de Renault Twingo, kiest voor een onderscheidende private leaseauto. De Renault Twingo is een modieuze verschijning. De Renault Twingo is korter maar tegelijkertijd ruimer en wendbaarder dan de meeste stadsauto’s.

Hij heeft een hele kleine draaicirkel waardoor het heel makkelijk manoeuvreren is in de stad. De hoeveelheid ruimte in de Renault Twingo is opvallend goed.

Interesse om een Renault Twingo te leasen? Lees dan eerst de uitgebreide Renault Twingo review door Leaseauto.nl of ga direct naar de Renault Twingo Aanbiedingen.

Renault Twingo private lease aanbiedingen

Renault Clio Private Lease

De Renault Clio is de populairste Renault Private Leaseauto. Dat heeft de Clio mede te danken aan zijn elegante vormgeving. De vernieuwde Renault Clio belooft ook weer een Private Lease verkooptopper te worden.

Het behoud van de mooie bijna ongewijzigde vormgeving in combinatie met aantrekkelijke prijzen, een goede standaarduitrusting en een moderne techniek geven de Renault Clio een goede basis voor private lease succes.

Interesse om een Renault Twingo te leasen? Lees dan eerst de uitgebreide Renault Clio review door Leaseauto.nl of ga direct naar de Renault Clio Private Lease.

Renault clio private lease aanbiedingen

Renault Captur Private Lease

De Renault Captur ziet er zeer aantrekkelijk en stoer uit. Met zijn hoge rijpositie, functionele interieur en grote binnenruimte is het een hele praktische auto. Daarnaast biedt hij veel comfort, fijne rijeigenschappen en een goede veiligheidsuitrusting.

In de Captur valt de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen op. De ruimte binnenin is indrukwekkend. Zowel voorin als achterin kunnen volwassenen goed zitten. De handige achterbank kan voorwaarts en achterwaarts schuiven, waardoor beenruimte achterin kan worden ingeruild voor bagageruimte.

Het instap model wordt al geleverd met een 7-inch infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto support waardoor de navigatie van de telefoon gebruikt kan worden.

renault captur private lease

Renault Mégane

Comfort en moderne techniek zijn belangrijke pluspunten van de Renault Mégane. Hij heeft een fijne, krachtige benzinemotor, stuurt lekker en ligt goed op de weg. De Renault Mégane is stijlvol en heeft een lekker sportief uiterlijk.

Renault heeft mede dankzij de Nederlandse ontwerper Laurens van den Acker de afgelopen jaren een autolijn neergezet met een duidelijk ‘familiegezicht’. Dat zie je ook aan de Renault Mégane. Het is een onderscheidende auto en tegelijk is hij direct herkenbaar als Renault.

Hulp nodig?
Neem gratis contact op met onze Private Lease Adviseurs
088-010 2600

Leaseauto.nl Private LeaseVergelijker

Private Lease

Bij de Renault private lease rijdt u in een auto van de leasemaatschappij. Zij regelen alles. De leasemaatschappij koopt de auto en betaalt voor de wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparaties en pechhulp. Hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij. Spaargeld voor de aanschaf van een eigen auto is niet nodig. Uitleg en antwoorden op alle vragen over Private kunt u vinden in het Private Lease Kenniscentrum van Leaseauto.nl.

Voordelen van Renault Private Lease

Geen spaargeld nodig

U hoeft geen lening af te sluiten of spaargeld in te brengen om een Renault te kopen. De leasemaatschappij financiert de Renault.

Geen gedoe bij de aankoop en verkoop van een auto.

Alles wordt geregeld door de leasemaatschappij.

Geen onverwachte hoge kosten

Het risico op een tegenvallende inruilprijs en onverwachte dure reparaties ligt bij de leasemaatschappij.

Alles wordt geregeld

Verzekering, belastingen, onderhoud en de afhandeling van pech en/of schade. Alles wordt geregeld.

Voordelen van een nieuwe auto

U rijdt in een nieuwe Renault voorzien van de nieuwste technologie. Hierdoor rijdt u zuiniger en duurzamer dan in een oude tweedehandsauto.

Vragen over Renault Private Lease

Welke kosten zijn inclusief bij Renault Private Lease?

Alle vaste autokosten zijn inclusief bij Renault privé leasen. Dit zijn de zogenaamde inbegrepen kosten. Hiervoor betaalt u via uw de maandelijkse leasetermijn.

 • aanschaf en afschrijving van de Renault
 • motorrijtuigenbelasting;
 • kosten van reparatie en regulier onderhoud aan de Renault;
 • premie voor de WA-verzekering;
 • premie voor verzekering bij eventuele schade aan de Renault door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade);
 • kosten van pechhulp;
 • kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur.

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van Renault Private Lease Aanbiedingen

Bij het vergelijken van Renault private lease aanbiedingen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Hierbij gaat zowel om voorwaarden als om punten die het leasetarief beïnvloeden. Al deze punten zijn meegenomen in de private lease vergelijker van Leaseauto.nl. Aandachtspunten bij het vergelijken van Renault Private Lease aanbiedingen zijn:

 • Hoeveel extra kilometers per jaar kosten
 • Hoeveel een korte contractduur kost
 • Verrekening van meer/ minder kilometers dan afgesproken
 • Opslag bij weinig of geen schadevrije jaren
 • Verzekeringen
 • Opzegvergoeding bij voortijdige contract beëindiging, werkeloosheid of scheiding
 • Eigen risico
 • Schadevrij verklaring bij einde leasetermijn

Deze aandachtspunten bij het vergelijken van private lease aanbiedingen hebben wij in een apart artikel over het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen toegelicht.

Hoe werkt het bestellen van een Renault Private Lease Auto via Leaseauto.nl?

 1. Kies een auto en de gewenste uitvoering en kleur
 2. Selecteer de looptijd en het aantal kilometers per jaar
 3. Vergelijk de prijs en voorwaarden van de aanbieders
 4. Vraag een vrijblijvende offerte aan
 5. Persoonlijke uitleg over de kleine lettertjes en beste deal check door een adviseur
 6. Bestel de auto via Leaseauto.nl
 7. Financiële toetsing en acceptatie
 8. Start met rijden

Is privé lease goedkoper dan een eigen Renault

De kosten voor het private leasen van een Renault zijn goed inzichtelijk. U weet precies wat u per maand betaalt. De kosten van onze eigen auto hebben wij meestal minder scherp. Met name de afschrijving, reparatie en onderhoud kosten onderschatten wij. Op basis van uw kenteken kunnen wij uw huidige autokosten berekenen. Ga hiervoor naar de Leaseauto.nl Autokosten Calculator. Nu kunt u zelf nog beter bepalen of u blijft doorrijden in eigen Renault of kiest voor Renault private lease.

Hoe kan privé leasen zo goedkoop zijn?

Leasemaatschappijen profiteren van schaalvoordelen die consumenten niet hebben. Zij kunnen een nieuwe Renault goedkoper inkopen bij de importeur of fabrikant. En aan het eind van de leaseperiode wordt de dan tweedehands Renault via een internationaal netwerk veelal duurder verkocht. Ook verzekeringen, onderhoud, pechhulp en reparaties kunnen zij goedkoper inkopen. Dit voordeel wordt doorgegeven aan de consument in de vorm van een laag leasetarief.

Renault

Renault is opgericht in 1899 door de drie broers: Louis, Marcel en Fernand. In 1908 werd de autofabrikant de grootste in Frankrijk, wat hij zou blijven tot en met de jaren tachtig.

Renault was tot 16 januari 1945 in handen van mede-oprichter Louis Renault, maar werd door de Franse regering genationaliseerd. Pas 51 jaar later, in 1996, werd het bedrijf weer geprivatiseerd. Momenteel maakt Renault onderdeel uit van de Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance.

Qua verkoop aantallen is Renault groot. Ze zijn marktleider op het Europese continent.

Renault staat voor Franse auto’s die alle soorten chauffeurs aanspreekt. Het aanbod is dan ook zeer uitgebreid. Renault heeft voor de komende jaren een aardig programma aan elektrische auto’s opgetuigd.