Uw onafhankelijke Private Lease Adviseur

088-0102600

private lease vergelijker leaseauto.nl

Ford Private Lease | Vergelijk Aanbiedingen

Ford Private Lease

Alles over Ford Privé Lease, Ford Reviews en Private Lease Aanbiedingen

Ford private lease

Ford private lease betekent voordelig en zorgeloos in een nieuwe Ford rijden voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en geen grote investering in een eigen Ford. Bij het privé leasen van een Ford zijn alle vaste autokosten inclusief. Alleen de kosten voor brandstof en eventuele bekeuringen komen er nog bij. En aan het einde van de looptijd levert u de auto gewoon weer in.

Ford succesvol in Private LeaseFord is al decennialang een van de populairste auto’s in Nederland. Ook in de private lease is Ford populair. De vertrouwde Ford Fiesta en Ford Focus kunnen rekenen op een grote klantenkring. Maar ook de hoge Ford Ecosport en de Ford Kuga worden populairder.

Ford Private Lease via Leaseauto.nl

Leaseauto.nl is een 100% onafhankelijke Private Lease adviseur. Voor al uw vragen over Private Lease kunt u contact met ons opnemen.  Leaseauto.nl helpt ook bij het vinden van goede Ford private lease aanbiedingen. Wij brengen het aanbod van meerdere bij het Keurmerk Private Lease aangesloten Leasemaatschappijen samen. Hierdoor kunt u makkelijk op een plek betrouwbare Ford private lease aanbiedingen vergelijken en bestellen.

Leaseauto.nl uw 100% onafhankelijke private lease adviseur en vergelijker

Leaseauto.nl

Private Lease Specialist
100% Onafhankelijk
Gratis Persoonlijk Advies
Beste Aanbiedingen
Makkelijk Vergelijken

Ford Private Lease aanbiedingen

Ford is populair bij de particuliere rijder. Voor hen zijn er een aantal aantrekkelijke geprijsde modellen. Wij hebben de populairste Ford private lease modellen uitgelicht.

Ford Fiesta

De Ford Fiesta is met zijn uitstekende rijeigenschappen en sportieve uiterlijk een aantrekkelijke kleine Private Leaseauto. Al meer dan 40 jaar is de Ford Fiesta een vaste waarde in het Ford portfolio. Ook in het Private Lease aanbod van de leasemaatschappijen ontbreekt de Ford Fiesta niet.

Hij is stijlvol om naar te kijken en rijdt lekker. De Ford Fiesta combineert het beste van twee werelden. Hij biedt alle voordelen van een kleine auto: het is zuinig, handig en gemakkelijk te manoeuvreren. Daarnaast heeft de Fiesta high-tech functies die je normaal alleen tegenkomt in duurdere auto’s.

Interesse om een Ford Fiesta te leasen? Lees dan eerst de uitgebreide Ford Fiesta review door Leaseauto.nl of ga direct naar de Ford Fiesta private lease Aanbiedingen.

Ford Private Lease Aanbiedingen

Ford Focus

De Ford Focus is een echte Private Lease winnaar. De Ford Focus scoort goed in alle autotesten. Hij is met reden een van de meest bestelde Private Leaseauto’s van dit moment. De Focus is een van de ruimste, best rijdende en technisch meest geavanceerde auto’s in zijn klasse.

De Ford Focus is een echte familieauto. Hij kan de concurrentie aan met sterke alternatieven als de Volkswagen Polo, Opel Astra en Renault Megane. Op twee punten onderscheidt de Focus zich nadrukkelijk van de concurrentie. Het eerste is het weggedrag. Ford heeft het onderstel nog verder verfijnd. Het tweede onderscheidende element zijn de vier varianten die elk inspelen op de wensen van een eigen doelgroep.

Interesse om een Ford Fiesta te leasen? Lees dan eerst de uitgebreide Ford Focus review door Leaseauto.nl of ga direct naar de Ford Focus private lease Aanbiedingen.


Hoe werkt Private Lease

U kiest uit alle Ford private lease aanbiedingen uw favoriete Ford. Hiervoor betaalt u een vast maandbedrag. Aan het einde van het contract levert u uw Ford weer in. En dan is het mogelijk om een nieuwe Ford uit te kiezen.


Voordelen van Private Leasen

De grootste voordelen van het private leasen van een Ford zijn dat u voordelig en zonder financiële risico’s in een nieuwe en zuinige Ford rijdt. Als u de Ford na de contractperiode inlevert, hoeft u zich geen zorgen te maken of de Ford verkocht kan worden en voor hoeveel. U loopt geen enkel risico en hoeft geen grote investering te doen.


 • Geen spaargeld nodig. U hoeft geen lening af te sluiten of spaargeld in te brengen om een Ford te kopen. De leasemaatschappij financiert de Ford.
 • Geen gedoe met autoverkopers U hoeft niet te onderhandelen over aankoop en verkooprijs van uw Ford.  Aan het eind van de leaseperiode levert u de Ford gewoon weer in.
 • Inzicht in de kosten: U weet precies wat je iedere maand moet betalen. Alleen brandstofkosten en verkeersboetes betaalt u zelf.
 • Alles wordt geregeld. Verzekering, belastingen, onderhoud en de afhandeling van pech en/of schade. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen.
 • Voordelen van een nieuwe auto. U rijdt in een nieuwe Ford voorzien van de nieuwste technologie. Door deze nieuwe technologie kunt u zuiniger en duurzamer rijden dan in een oude tweedehandsauto.
 • Geen risico op onverwachte kosten U loopt geen risico op onverwachte hoge kosten voor onderhoud en reparatie. Ook heeft u niet het risico dat bij de aanschaf van een nieuwe Ford de inruilwaarde van de in te ruilen auto tegenvalt.


Deze kosten zijn inclusief

Alle vaste autokosten zijn inclusief bij Ford privé leasen. Dit zijn de zogenaamde inbegrepen kosten. Hiervoor betaalt u via uw de maandelijkse leasetermijn.


 • aanschaf en afschrijving van de Ford
 • motorrijtuigenbelasting;
 • kosten van reparatie en regulier onderhoud aan de Ford;
 • premie voor de WA-verzekering;
 • premie voor verzekering bij eventuele schade aan de Ford door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade);
 • kosten van pechhulp;
 • kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur.


Vergelijk Ford Private Lease Aanbiedingen

Bij het vergelijken van Ford private lease aanbiedingen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Het gaat zowel om voorwaarden als om punten die het leasetarief beïnvloeden. Al deze punten zijn meegenomen in de private lease vergelijker van Leaseauto.nl. Aandachtspunten bij het vergelijken van Ford Private Lease aanbiedingen zijn:


 • Hoeveel extra kilometers per jaar kosten
 • Hoeveel een korte contractduur kost
 • Verrekening van meer/ minder kilometers dan afgesproken
 • Opslag bij weinig of geen schadevrije jaren
 • Verzekeringen
 • Opzegvergoeding bij voortijdige contract beëindiging, werkeloosheid of scheiding
 • Eigen risico
 • Schadevrij verklaring bij einde leasetermijn

Deze aandachtspunten bij het vergelijken van private lease aanbiedingen hebben wij in een apart artikel over het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen toegelicht.


Eigen Ford Kopen of Leasen

Bij de voordelen van het privé leasen van Ford hebben wij al stilgestaan. Er zijn ook nadelen bij private lease. De belangrijkste nadelen van private lease hebben er mee te maken dat u bij Private Lease een financiële verplichting aangaat voor langere tijd. Mocht u zich zorgen maken over uw inkomsten op de langere termijn, dan is leasen veelal geen goed idee.


Is privé lease goedkoper een eigen Ford

De kosten voor het private leasen van een Ford zijn goed inzichtelijk. U weet precies wat u per maand betaalt. De kosten van onze eigen auto hebben wij meestal minder scherp. Met name de afschrijving, reparatie en onderhoud kosten onderschatten wij. Op basis van uw kenteken kunnen wij uw huidige autokosten berekenen. Ga hiervoor naar de Leaseauto.nl Autokosten Calculator. Nu kunt u zelf nog beter bepalen of u blijft doorrijden in eigen Ford of kiest voor Ford private lease.

Hulp nodig?
Neem gratis contact op met onze Private Lease Adviseurs
088-010 2600

Leaseauto.nl Private LeaseVergelijker

Hoe kan privé leasen zo goedkoop zijn

Leasemaatschappijen profiteren van schaalvoordelen die consumenten niet hebben. Zij kunnen een nieuwe Ford goedkoper inkopen bij de importeur of fabrikant. En aan het eind van de leaseperiode wordt de dan tweedehands Ford via een internationaal netwerk veelal duurder verkocht. Ook verzekeringen, onderhoud, pechhulp en reparaties kunnen zij goedkoper inkopen. Door deze kostenvoordelen kunnen leasemaatschappijen de autokosten laag houden. Dit voordeel wordt doorgegeven aan de consument in de vorm van een laag leasetarief.


Voorwaarden van Private Lease

De twee belangrijkste voorwaarden die u moet bepalen bij private leasen van een Ford zijn het aantal kilometers dat u per jaar gaat rijden en de looptijd van de overeenkomst. Deze twee voorwaarden hebben de grootste invloed op uw maandelijkse leasetarief.

Hoe meer u gaat rijden in uw Ford hoe hoger het maandelijkse leasebedrag. En hoe langer de looptijd van de overeenkomst hoe goedkoper. U kunt veelal kiezen uit een looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden en 5.000, 10.000, 15.000. 20.000, 25.000 of 30.000 kilometers per jaar.

Daarnaast kunt u naast de standaard verzekeringen  ook extra verzekeringen afsluiten. Bijvoorbeeld een Schade Inzittenden Verzekering. In geval van niet verhaalbare schades betaalt u een eigen risico. U kunt er veelal voor kiezen om dit eigen risico tegen een meerprijs te verlagen.

Mocht u de leaseovereenkomst eerder willen beëindigen dan kan u in bepaalde gevallen kosteloos de overeenkomst beëindigen. Leasemaatschappijen bieden tegen een meerprijs extra flexibiliteit. Bijvoorbeeld de optie om ook bij ontslag kosteloos voortijdig de overeenkomst te kunnen beëindigen.

De leasevoorwaarden waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u een private leaseovereenkomst afsluit hebben wij toegelicht. Wij hebben de belangrijkste kleine lettertjes voor u groot gemaakt.


Wie kan een Ford Private Leasen

Wilt u een Ford private lease, maar twijfelt u of u in aanmerking komst. In principe kunnen alle consumenten een Ford private leasen. U moet uiteraard wel 18 jaar oud zijn en over een geldig rijbewijs beschikken.

Leasemaatschappijen willen ook zekerheid dat u aan uw betalingsverplichtingen kunt voldoen. Hierbij wordt gekeken naar de balans tussen inkomsten en uitgaven. De leasemaatschappij gebruikt hiervoor een leenkrachtnorm.  Deze leennorm of draagkrachtnorm geeft aan welk bedrag u per maand moet overhouden voor levensonderhoud als alle vaste lasten zijn betaald.

Mocht uw eigen inkomen onvoldoende zekerheid geven aan de leasemaatschappij dan kunt u de overeenkomst samen met iemand anders afsluiten. Bijvoorbeeld een partner of ouder. Deze persoon staat dan samen met u garant voor de betaling.


‘Go Further’

Henry Ford heeft met zijn betaalbare auto’s het leven van veel mensen veranderd. De lopende band en de massaproductietechnieken die hij bedacht maakten het mogelijk om auto’s voor een breder publiek beschikbaar te maken.

Henry Ford  heeft de Ford Motor Company in 1903 opgericht. Ford is daarna uitgegroeid tot een van de grootste automobielfabrikanten ter wereld. Ford heeft wereldwijd en in Nederland een marktaandeel van tussen de 6% en 7%.

De slogan van Ford is ‘Go Further’. Dit sluit goed aan bij de ambitie om auto’s met een uitstekend brandstofverbruik en lagere CO2-uitstoot te produceren.

Bring on Tomorrow

Ford kuga private lease

Nieuwe Ford Kuga Private Lease vanaf € 479

Ford Kuga Private lease is aantrekkelijk voor families die op zoek zijn naar een ruime milieuvriendelijke en betaalbare SUV die standaard al heel compleet is uitgevoerd. Het instap model is al uitgerust met navigatiesysteem, cruise control, parkeersensoren, sportstoelen en een draadloze telefoonpoplader. De uitvoeringen met de hybride mototoren zijn extra...

Ford Fiesta Private Lease Review

Ford Fiesta Private Lease vanaf € 269

Ford Fiesta Private Lease aanbiedingen zijn populair. Met zijn uitstekende rijeigenschappen en sportieve uiterlijk is de Fiesta dan ook een aantrekkelijke compacte Private Leaseauto. Al meer dan 40 jaar is de Ford Fiesta een vaste waarde in het Ford portfolio. Ook in het Private Lease aanbod van de leasemaatschappijen ontbreekt...

Ford Focus Private Lease

Ford Focus Private Lease vanaf € 329

De Ford Focus is een echte Private Lease winnaar. De Ford Focus scoort goed in alle autotesten. Hij is met reden een van de meest bestelde Private Lease auto's van dit moment. De Focus is een van de ruimste, best rijdende en technisch meest geavanceerde auto’s in zijn klasse. Ford...