Uw onafhankelijke Private Lease Adviseur

088-0102600

private lease vergelijker leaseauto.nl

Ford Private Lease | Vergelijk Aanbiedingen

Ford private lease betekent voordelig en zorgeloos in een nieuwe Ford rijden voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en geen grote investering in een eigen Ford. Bij het privé leasen van een Ford zijn alle vaste autokosten inclusief. Alleen de kosten voor brandstof en eventuele bekeuringen komen er nog bij.

Ford is al decennialang een van de populairste auto’s in Nederland. Ook in de private lease is Ford populair. De vertrouwde Ford Fiesta en Ford Focus kunnen rekenen op een grote klantenkring. De Ford Focus Wagon is een fijne gezinsauto met extra bagageruimte. Maar ook de hoge modellen als de Ford Ecosport, Ford Puma en de Ford Kuga worden populairder als privé lease auto.

Ford Private Lease

ford fiesta private lease
ford focus private lease
ford focus wagon private lease
ford ecosport private lease
ford puma private lease
ford kuga private lease

Ford Private Lease via Leaseauto.nl

Leaseauto.nl helpt u bij het vinden van de beste Ford Private Lease deal bij gerenommeerde aanbieders. Op Leaseauto.nl kunt u eenvoudig Privé Lease aanbiedingen vergelijken en aanpassen aan uw wensen. Selecteer de uitvoering, kleur, de contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie het goedkoopste is en de beste voorwaarden heeft.

Ford Private Lease aanbiedingen

Ford Fiesta

De Ford Fiesta is met zijn uitstekende rijeigenschappen en sportieve uiterlijk een aantrekkelijke kleine Private Leaseauto. Al meer dan 40 jaar is de Ford Fiesta een vaste waarde in het Ford portfolio. Ook in het Private Lease aanbod van de leasemaatschappijen ontbreekt de Ford Fiesta niet.

Hij is stijlvol om naar te kijken en rijdt lekker. De Ford Fiesta combineert het beste van twee werelden. Hij biedt alle voordelen van een kleine auto: het is zuinig, handig en gemakkelijk te manoeuvreren. Daarnaast heeft de Fiesta high-tech functies die je normaal alleen tegenkomt in duurdere auto’s.

Interesse om een Ford Fiesta te leasen? Lees dan eerst de uitgebreide Ford Fiesta review door Leaseauto.nl of ga direct naar de Ford Fiesta Private Lease.

ford fiesta private lease aanbieding

Ford Focus Private Lease

De Focus Focus is een van de ruimste, bestrijdende en technisch meest geavanceerde auto’s in zijn klasse. De Focus biedt volop beenruimte. Ook met een lange bestuurder voorin resteert voldoende ruimte voor een lange volwassene achterin. De bagageruimte is ruim en heel praktisch vierkant van vorm.

De Focus is een voorloper met de vele semi-zelfrijdende functies. Zo herkent de elektronica niet alleen voetgangers, maar ook fietsers. Dit werkt in de praktijk goed. Ook de adaptieve cruise-control is slim. De snelheid wordt automatisch aangepast wanneer een bord met een aanduiding van een maximumsnelheid wordt gezien.

Belangstelling in de Ford Focus Privé Lease? Lees dan eerst de uitgebreide Ford Focus review door Leaseauto.nl of ga direct naar de Ford Fiesta Private Lease.

ford focus private lease aanbieding

Ford Focus Wagon Private Lease

De Focus Wagon is de grote stationwagen uitvoering van de Focus. Ideaal voor families die meer bagageruimte nodig hebben.

Met 1.650 liter bagageruimte is de Focus Wagon echt ruim. De achterbank is eenvoudig via twee hendels in de kofferbak in een 60:40 verhouding neer te klappen. De laadvloer is helemaal vlak als de achterbank is neergeklapt.

Met zijn combinatie van ruimte, standaarduitrusting, rijgedrag en prijsstelling doet de Focus mee aan de top van zijn privé lease segment.

ford focus wagon private lease aanbieding

Ford EcoSport Private Lease

Hij is hoog, compact én wendbaar. De Ford EcoSport is de kleinste uit de serie hoge SUV-modellen van Ford. Dankzij de aerodynamische vorm en strakke styling is het een opvallende verschijning. Een fijne SUV voor in de stad en daarbuiten.

Door de hoge zit is het overzicht op het andere verkeer goed. De hoge zitpositie vergemakkelijkt ook de instap. Van buiten oogt de EcoSport compact. Van binnen verrast de hoofd- en beenruimte positief. Die is voorin riant en achterin in orde. Ook de afwerkingskwaliteit van het interieur is goed.

ford ecosport private lease aanbieding

Ford Puma Private Lease

De goede wegligging, hoge zitpositie en zuinige motor maken van de Ford Puma een zuinige, fijn rijdende én praktische auto. Net als andere Ford modellen rijdt de Puma heerlijk. De Puma heeft een onderstel dat superieur is aan de meeste concurrenten. De Puma heeft milde hybridetechniek: rem-energie wordt teruggewonnen. Dit zorgt voor krachtige prestaties, alerte reacties op gaspedaal en een laag benzineverbruik.

De Puma is een compacte praktische SUV/ cross-over waarin iedereen een comfortabele zit plek kan vinden. Praktisch is bijvoorbeeld de ruime kofferbak met Megabox. Een diepe opbergruimte van 80 liter in de bagagevloer. Maar ook de afritsbare en daardoor makkelijk te wassen stoelhoezen. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen.

ford puma private lease aanbieding

Ford Kuga Private Lease

De Ford Kuga is nadrukkelijk ontwerpen als ruime gezinsauto. Hij biedt net iets meer ruimte dan zijn concurrenten en heeft een stoere uitstraling. Op het gebied van comfort en rijeigenschappen heeft hij zijn zaakjes goed voor elkaar. De zitpositie is goed en het onderstel is comfortabel.

De standaard uitrusting is compleet. Het navigatiesysteem, parkeersensoren voor en achter, sportstoelen en een draadloze telefoonoplader zijn allemaal standaard. De Kuga is leverbaar met als plug-in hybride.

De elektromotor en 2,5-liter benzinemotor zorgen samen voor een vermogen van 225 pk. In de elektrische stand is het heerlijk stil. De verbrandingsmotor springt nauwelijks merkbaar bij als dat nodig is.

ford kuga private lease aanbieding

Ford Private Lease Video’s

Private Lease

Bij de Ford private lease rijdt u in een auto van de leasemaatschappij. Zij regelen alles. De leasemaatschappij koopt de auto en betaalt voor de wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparaties en pechhulp. Hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij. Spaargeld voor de aanschaf van een eigen auto is niet nodig. Uitleg en antwoorden op alle vragen over Private kunt u vinden in het Private Lease Kenniscentrum van Leaseauto.nl.

Voordelen van Private Leasen

De grootste voordelen van het private leasen van een Ford zijn dat u voordelig en zonder financiële risico’s in een nieuwe en zuinige Ford rijdt. Als u de Ford na de contractperiode inlevert, hoeft u zich geen zorgen te maken of de Ford verkocht kan worden en voor hoeveel. U loopt geen enkel risico en hoeft geen grote investering te doen.

Geen spaargeld nodig

U hoeft geen lening af te sluiten of spaargeld in te brengen om een Ford te kopen. De leasemaatschappij financiert de Ford.

Geen gedoe bij de aankoop en verkoop van een auto.

Alles wordt geregeld door de leasemaatschappij.

Geen onverwachte hoge kosten

Het risico op een tegenvallende inruilprijs en onverwachte dure reparaties ligt bij de leasemaatschappij.

Alles wordt geregeld

Verzekering, belastingen, onderhoud en de afhandeling van pech en/of schade. Alles wordt geregeld.

Voordelen van een nieuwe auto

U rijdt in een nieuwe Ford voorzien van de nieuwste technologie. Hierdoor rijdt u zuiniger en duurzamer dan in een oude tweedehandsauto.

Hulp nodig?
Neem gratis contact op met onze Private Lease Adviseurs
088-010 2600

Leaseauto.nl Private LeaseVergelijker

Vragen over Ford Private Lease

Welke kosten zijn inclusief bij Ford Private Lease?

Alle vaste autokosten zijn inclusief bij Ford privé leasen. Dit zijn de zogenaamde inbegrepen kosten. Hiervoor betaalt u via uw de maandelijkse leasetermijn.

 • aanschaf en afschrijving van de Ford
 • motorrijtuigenbelasting;
 • kosten van reparatie en regulier onderhoud aan de Ford;
 • premie voor de WA-verzekering;
 • premie voor verzekering bij eventuele schade aan de Ford door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade);
 • kosten van pechhulp;
 • kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur.

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van Citroën Private Lease Aanbiedingen

Bij het vergelijken van Ford private lease aanbiedingen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Hierbij gaat zowel om voorwaarden als om punten die het leasetarief beïnvloeden. Al deze punten zijn meegenomen in de private lease vergelijker van Leaseauto.nl. Aandachtspunten bij het vergelijken van Ford Private Lease aanbiedingen zijn:

 • Hoeveel extra kilometers per jaar kosten
 • Hoeveel een korte contractduur kost
 • Verrekening van meer/ minder kilometers dan afgesproken
 • Opslag bij weinig of geen schadevrije jaren
 • Verzekeringen
 • Opzegvergoeding bij voortijdige contract beëindiging, werkeloosheid of scheiding
 • Eigen risico
 • Schadevrij verklaring bij einde leasetermijn

Deze aandachtspunten bij het vergelijken van private lease aanbiedingen hebben wij in een apart artikel over het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen toegelicht.

Hoe werkt het bestellen van een Ford Private Lease Auto via Leaseauto.nl?

 1. Kies een auto en de gewenste uitvoering en kleur
 2. Selecteer de looptijd en het aantal kilometers per jaar
 3. Vergelijk de prijs en voorwaarden van de aanbieders
 4. Vraag een vrijblijvende offerte aan
 5. Persoonlijke uitleg over de kleine lettertjes en beste deal check door een adviseur
 6. Bestel de auto via Leaseauto.nl
 7. Financiële toetsing en acceptatie
 8. Start met rijden

Is privé lease goedkoper dan een eigen Ford

De kosten voor het private leasen van een Ford zijn goed inzichtelijk. U weet precies wat u per maand betaalt. De kosten van onze eigen auto hebben wij meestal minder scherp. Met name de afschrijving, reparatie en onderhoud kosten onderschatten wij. Op basis van uw kenteken kunnen wij uw huidige autokosten berekenen. Ga hiervoor naar de Leaseauto.nl Autokosten Calculator. Nu kunt u zelf nog beter bepalen of u blijft doorrijden in eigen Ford of kiest voor private lease.

Hoe kan privé leasen zo goedkoop zijn?

Leasemaatschappijen profiteren van schaalvoordelen die consumenten niet hebben. Zij kunnen een nieuwe Ford goedkoper inkopen bij de importeur of fabrikant. En aan het eind van de leaseperiode wordt de dan tweedehands Ford via een internationaal netwerk veelal duurder verkocht. Ook verzekeringen, onderhoud, pechhulp en reparaties kunnen zij goedkoper inkopen. Dit voordeel wordt doorgegeven aan de consument in de vorm van een laag leasetarief.

Ford ‘Go Further’

Henry Ford heeft met zijn betaalbare auto’s het leven van veel mensen veranderd. De lopende band en de massaproductietechnieken die hij bedacht maakten het mogelijk om auto’s voor een breder publiek beschikbaar te maken.

Henry Ford  heeft de Ford Motor Company in 1903 opgericht. Ford is daarna uitgegroeid tot een van de grootste automobielfabrikanten ter wereld. Ford heeft wereldwijd en in Nederland een marktaandeel van tussen de 6% en 7%.

De slogan van Ford is ‘Go Further’. Dit sluit goed aan bij de ambitie om auto’s met een uitstekend brandstofverbruik en lagere CO2-uitstoot te produceren.

Bring on Tomorrow