Uw onafhankelijke Private Lease Adviseur

088-0102600

private lease vergelijker leaseauto.nl

Kia private lease | Vergelijk Aanbiedingen

Kia private lease betekent voordelig en zorgeloos in een nieuwe Kia rijden voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en geen grote investering in een eigen Kia. Bij het privé leasen van een Kia zijn alle vaste autokosten inclusief. Alleen de kosten voor brandstof en eventuele bekeuringen komen er nog bij. 

Kia is populair bij particulieren.  Ook in de private lease is Kia succesvol. Zo is de Kia Picanto is al jarenlang toonaangevend in het stadsauto segment. De Kia Rio is een fijne compacte gezinsauto met een serieus uiterlijk. De Kia ProCeed is juist weer heel stijlvol. De hoge modellen als de Kia Stonic, en Kia Niro en Kia Sportage worden net als bij andere merken steeds populairder. De Hybride en Elektrische Kia Niro zijn populair binnen hun eigen segment.


Kia Private Lease

kia picanto private lease
kia rio private lease
kia stonic private lease
kia ceed private lease
kia xceed private lease
Kia Ceed Sportswagon private lease
Kia proceed private lease
kia niro private lease
Kia e-niro private lease auto
Kia sportage private lease

Kia Private Lease via Leaseauto.nl

Leaseauto.nl helpt u bij het vinden van de beste Kia Private Lease deal bij gerenommeerde aanbieders. Op Leaseauto.nl kunt u eenvoudig Kia Privé Lease aanbiedingen vergelijken en aanpassen aan uw wensen. Selecteer de uitvoering, kleur, de contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie het goedkoopste is en de beste voorwaarden heeft.

Kia Private Lease aanbiedingen

Kia Picanto Private Lease

De Kia Picanto is alles wat een stadsauto hoort te zijn: betaalbaar, praktisch, wendbaar en goed uitgerust. De Kia Picanto is al jaren een van de bestverkochte auto’s in het segment kleinste auto’s in Nederland. Het private lease succes van de Kia Picanto heeft significant bijgedragen aan de hoge verkoopaantallen van de Picanto.

De Kia Picanto is een voordelige en uitstekend rijdende kleine auto met een heel volwassen karakter. Hij is goed gebouwd en vrij compleet uitgerust. De Kia Picanto ziet er goed uit en heeft een ruime kofferbak. Hiermee blijft de Picanto zich onderscheiden van de concurrentie.

Interesse om een Kia Picanto te leasen? Lees dan eerst de uitgebreide Kia Picanto review door Leaseauto.nl of ga direct naar de Kia Picanto Aanbiedingen.

Kia Picanto private lease aanbieding

Kia Rio Private Lease

Kia Rio is een fijne kwalitatief goede gezinsauto met een serieus uiterlijk en een al even serieuze veiligheidsuitrusting. Hij is een bevestiging van de manier waarop Kia zijn auto’s continue verbetert. Er worden steeds betere materialen gebruikt en de auto zit kwalitatief goed in elkaar.

De standaarduitrusting van de Kia Rio is uitgebreid. Alle modellen hebben airconditioning, elektrische ramen aan de voorkant en Bluetooth. Het infotainmentscherm is groot en is goed zichtbaar op het dashboard gemonteerd. De Rio is ook standaard uitgerust met veel veiligheidsvoorzieningen. De goedkoopste uitvoering is al uitgerust met Lane Departure Warning.

Belangstelling om een Kia Rio te leasen? Lees dan eerst de uitgebreide Kia Picanto review door Leaseauto.nl of ga direct naar de Kia Rio Aanbiedingen.

kia rio private lease

Elektrische KIA e-Niro Private Lease

Stil, snel, ruim en een actieradius van 455 km: de e-Niro is in vele opzichten een ideale gezinsauto. Met een ruime actieradius van 455 kilometer is de elektrische e-Niro ook een serieus alternatief voor mensen die veel en ver rijden.

De Kia e-Niro is een ruime vijfzitter waarin ook grote mensen prima voorin en achterin kunnen zitten. De hogere zitpositie zorgt voor een goed overzicht. De bagageruimte van 451 liter is ruim.

De e-Niro is een fijne auto om in te rijden. De trekkracht is indrukwekkend bij het intrappen van het gaspedaal. Hij stuurt fijn en is comfortabel geveerd. Daarnaast zijn alle moderne rij-hulpen aanwezig.

kia e-niro private lease

Hoe werkt Kia Private Lease

Geen spaargeld nodig

U hoeft geen lening af te sluiten of spaargeld in te brengen om een Kia te kopen. De leasemaatschappij financiert de Kia.

[/vc_row_inner]
Geen gedoe bij de aankoop en verkoop van een auto.

Alles wordt geregeld door de leasemaatschappij.

Geen onverwachte hoge kosten

Het risico op een tegenvallende inruilprijs en onverwachte dure reparaties ligt bij de leasemaatschappij.

Alles wordt geregeld

Verzekering, belastingen, onderhoud en de afhandeling van pech en/of schade. Alles wordt geregeld.

Voordelen van een nieuwe auto

U rijdt in een nieuwe Kia voorzien van de nieuwste technologie. Hierdoor rijdt u zuiniger en duurzamer dan in een oude tweedehanKiaauto.

Welke kosten zijn inclusief bij Kia Private Lease?

[/vc_column][/vc_row]

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van Kia Private Lease Aanbiedingen

Bij het vergelijken van Kia private lease aanbiedingen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Hierbij gaat zowel om voorwaarden als om punten die het leasetarief beïnvloeden. Al deze punten zijn meegenomen in de private lease vergelijker van Leaseauto.nl. Aandachtspunten bij het vergelijken van Kia Private Lease aanbiedingen zijn:

 • Hoeveel extra kilometers per jaar kosten

 • Hoeveel een korte contractduur kost

 • Verrekening van meer/ minder kilometers dan afgesproken

 • Opslag bij weinig of geen schadevrije jaren

 • Verzekeringen

 • Opzegvergoeding bij voortijdige contract beëindiging, werkeloosheid of scheiding

 • Eigen risico

 • Schadevrij verklaring bij einde leasetermijn

Deze aandachtspunten bij het vergelijken van private lease aanbiedingen hebben wij in een apart artikel over het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen

 toegelicht.

Hoe werkt het bestellen van een Kia Private Lease Auto via Leaseauto.nl?

 1. Kies een auto en de gewenste uitvoering en kleur

 2. Selecteer de looptijd en het aantal kilometers per jaar

 3. Vergelijk de prijs en voorwaarden van de aanbieders

 4. Vraag een vrijblijvende offerte aan

 5. Persoonlijke uitleg over de kleine lettertjes en beste deal check door een adviseur

 6. Bestel de auto via Leaseauto.nl

 7. Financiële toetsing en acceptatie

 8. Start met rijden

Is privé lease goedkoper dan een eigen Kia

De kosten voor het private leasen van een Kia zijn goed inzichtelijk. U weet precies wat u per maand betaalt. De kosten van onze eigen auto

 hebben wij meestal minder scherp. Met name de afschrijving, reparatie en onderhoud kosten onderschatten wij. Op basis van uw kenteken kunnen wij uw huidige autokosten berekenen. Ga hiervoor naar de Leaseauto.nl Autokosten Calculator.

Nu kunt u zelf nog beter bepalen of u blijft doorrijden in eigen Kia of kiest voor private lease.

Hoe kan privé leasen zo goedkoop zijn?

Leasemaatschappijen profiteren van schaalvoordelen die consumenten niet hebben. Zij kunnen een nieuwe Kia goedkoper inkopen bij de importeur of fabrikant. En aan het eind van de leaseperiode wordt de dan tweedehanKia Kia via een internationaal netwerk veelal duurder verkocht. Ook verzekeringen, onderhoud, pechhulp en reparaties kunnen zij goedkoper inkopen. Dit voordeel wordt doorgegeven aan de consument in de vorm van een laag leasetarief.

Kia “The Power to Surprise”

Kia Motors Corporation werd in mei 1944 opgericht en is de oudste fabrikant van motorvoertuigen in Zuid-Korea. Vanaf het bescheiden begin van het maken van (motor)fietsen is Kia uitgegroeid tot de op vier na grootste voertuigfabrikant ter wereld. In Europa verkoopt Kia jaarlijks meer dan een half miljoen nieuwe auto’s.

Het Koreaanse Kia is al meer vijfentwintig jaar actief op de Nederlandse markt. Een kwart eeuw succes, dat begon met de toenmalige Kia Sephia. Een middenklasser, die door zijn value for money direct al flink wat kopers overtuigde.

Afgelopen jaren is Kia uitgegroeid tot een top 5 speler dankzij frisse modellen uitgerust met innovatieve technologieën van goede kwaliteit. De groei is mede te danken aan de Kia Niro Hybrid, die al enkele jaren de bestverkochte hybride auto van Nederland is. Naast de zeer succesvolle Niro heeft ook de Kia Picanto bijgedragen aan de hoge verkoopaantallen. De Picanto overtuigt door zijn volwassen uitstraling, compact maar tegelijkertijd ruim interieur en de innovatieve uitrusting.

Kwaliteit bij Kia