Uw onafhankelijke Private Lease Adviseur

088-0102600

private lease vergelijker leaseauto.nl

Kia private lease | Vergelijk Aanbiedingen

Kia Private Lease

Alles over Kia Privé Lease, Kia Reviews en Private Lease Aanbiedingen

Kia private lease


Kia private lease betekent voordelig en zorgeloos in een nieuwe Kia rijden voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en geen grote investering in een eigen Kia. Bij het privé leasen van een Kia zijn alle vaste autokosten inclusief. Alleen de kosten voor brandstof en eventuele bekeuringen komen er nog bij. En aan het einde van de looptijd levert u de auto gewoon weer in.

Kia succesvol in Private Lease


Kia is populair bij particulieren.  Ook in de private lease is Kia succesvol. Zo is de Kia Picanto is al jarenlang toonaangevend in het stadsauto segment. De Kia Rio is onopvallend, maar dat hoeft succes niet in de weg te staan. De Kia ProCeed is juist weer heel stijlvol. De de hoge modellen als de Kia Stonic, en Kia Niro en Kia Spartage worden net als bij andere merken steeds populairder. De Kia Niro Hybrid is al enkele jaren de bestverkochte hybride auto van Nederland.

Kia Private Lease via Leaseauto.nl


Leaseauto.nl is een 100% onafhankelijke Private Lease adviseur. Voor al uw vragen over Private Lease kunt u contact met ons opnemen.  Leaseauto.nl helpt ook bij het vinden van goede Kia private lease aanbiedingen. Wij brengen het aanbod van meerdere bij het Keurmerk Private Lease aangesloten Leasemaatschappijen samen. Hierdoor kunt u makkelijk op een plek betrouwbare Kia private lease aanbiedingen vergelijken en bestellen.

Leaseauto.nl uw 100% onafhankelijke private lease adviseur en vergelijker

Leaseauto.nl

Private Lease Specialist
100% Onafhankelijk
Gratis Persoonlijk Advies
Beste Aanbiedingen
Makkelijk Vergelijken

Kia Private Lease aanbiedingen


Kia is populair bij de particuliere rijder. Voor hen zijn er een aantal aantrekkelijke geprijsde modellen. Wij hebben de populairste Kia private lease modellen uitgelicht.

Kia Picanto

De Kia Picanto is alles wat een stadsauto hoort te zijn: betaalbaar, praktisch, wendbaar en goed uitgerust. De Kia Picanto is al jaren een van de bestverkochte auto’s in het segment kleinste auto’s in Nederland. Het private lease succes van de Kia Picanto heeft significant bijgedragen aan de hoge verkoopaantallen van de Picanto.

De Kia Picanto is een voordelige en uitstekend rijdende kleine auto met een heel volwassen karakter. Hij is goed gebouwd en vrij compleet uitgerust. De Kia Picanto ziet er goed uit en heeft een ruime kofferbak. Hiermee blijft de Picanto zich onderscheiden van de concurrentie.

Interesse om een Kia Picanto te leasen? Lees dan eerst de uitgebreide Kia Picanto review door Leaseauto.nl of ga direct naar de Kia Picanto Aanbiedingen.

Kia Private Lease Aanbiedingen

Kia Rio

Voor de Kia Rio kiezen als Private Leaseauto is een veilige keuze. De Kia Rio is een volwassen gezinsauto met een serieus uiterlijk en een al even serieuze veiligheidsuitrusting.

Het ontwerp van de Kia Rio is niet heel spannend. Dit hoeft private lease succes niet in de weg te staan. Als je kijkt naar de verkoopcijfers van de succesvolste vergelijkbare private leaseauto’s, dan valt op dat vooral de ietwat behoudend vormgegeven auto’s het goed doen. De Volkswagen Polo is al jaren heel populair. De Polo heeft veel kwaliteiten. Maar dat het ontwerp van de Polo heel onderscheidend is kun je niet zeggen.


Interesse om een Kia Rio te leasen? Lees dan eerst de uitgebreide Kia Rio review door Leaseauto.nl of ga direct naar de Kia Rio Aanbiedingen.

Kia ProCeed

De Kia ProCeed is in zijn prijsklasse een design-hoogstandje die fijnproevers aanspreekt die meer zoeken dan een betaalbare en praktische private leaseauto.

Kia heeft met de Proceed een bewonderenswaardige taak verricht door het combineren van een praktische auto met een sportief aantrekkelijk uiterlijk. Hij is ruim van binnen en de standaarduitrusting is erg uitgebreid.


Interesse om een Kia Proceed te leasen? Lees dan eerst de uitgebreide Kia ProCeed review door Leaseauto.nl of ga direct naar de Kia ProCeed Aanbiedingen.

Hoe werkt Private Lease


U kiest uit alle Kia private lease aanbiedingen uw favoriete Kia. Hiervoor betaalt u een vast maandbedrag. Aan het einde van het contract levert u uw Kia weer in. En dan is het mogelijk om een nieuwe Kia uit te kiezen.

Voordelen van Private Leasen


De grootste voordelen van het private leasen van een Kia zijn dat u voordelig en zonder financiële risico’s in een nieuwe en zuinige Kia rijdt. Als u de Kia na de contractperiode inlevert, hoeft u zich geen zorgen te maken of de Kia verkocht kan worden en voor hoeveel. U loopt geen enkel risico en hoeft geen grote investering te doen.

 • Geen spaargeld nodig. U hoeft geen lening af te sluiten of spaargeld in te brengen om een Kia te kopen. De leasemaatschappij financiert de Kia.
 • Geen gedoe met autoverkopers U hoeft niet te onderhandelen over aankoop en verkooprijs van uw Kia.  Aan het eind van de leaseperiode levert u de Kia gewoon weer in.
 • Inzicht in de kosten: U weet precies wat je iedere maand moet betalen. Alleen brandstofkosten en verkeersboetes betaalt u zelf.
 • Alles wordt geregeld. Verzekering, belastingen, onderhoud en de afhandeling van pech en/of schade. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen.
 • Voordelen van een nieuwe auto. U rijdt in een nieuwe Kia voorzien van de nieuwste technologie. Door deze nieuwe technologie kunt u zuiniger en duurzamer rijden dan in een oude tweedehandsauto.
 • Geen risico op onverwachte kosten U loopt geen risico op onverwachte hoge kosten voor onderhoud en reparatie. Ook heeft u niet het risico dat bij de aanschaf van een nieuwe Kia de inruilwaarde van de in te ruilen auto tegenvalt.

Deze kosten zijn inclusief


Alle vaste autokosten zijn inclusief bij Kia privé leasen. Dit zijn de zogenaamde inbegrepen kosten. Hiervoor betaalt u via uw de maandelijkse leasetermijn.

 • aanschaf en afschrijving van de Kia
 • motorrijtuigenbelasting;
 • kosten van reparatie en regulier onderhoud aan de Kia;
 • premie voor de WA-verzekering;
 • premie voor verzekering bij eventuele schade aan de Kia door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade);
 • kosten van pechhulp;
 • kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur.

Vergelijk Kia Private Lease Aanbiedingen


Bij het vergelijken van Kia private lease aanbiedingen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Het gaat zowel om voorwaarden als om punten die het leasetarief beïnvloeden. Al deze punten zijn meegenomen in de private lease vergelijker van Leaseauto.nl. Aandachtspunten bij het vergelijken van Kia Private Lease aanbiedingen zijn:

 • Hoeveel extra kilometers per jaar kosten
 • Hoeveel een korte contractduur kost
 • Verrekening van meer/ minder kilometers dan afgesproken
 • Opslag bij weinig of geen schadevrije jaren
 • Verzekeringen
 • Opzegvergoeding bij voortijdige contract beëindiging, werkeloosheid of scheiding
 • Eigen risico
 • Schadevrij verklaring bij einde leasetermijn


Deze aandachtspunten bij het vergelijken van private lease aanbiedingen hebben wij in een apart artikel over het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen toegelicht.

Eigen Kia Kopen of Leasen

Bij de voordelen van het privé leasen van Kia hebben wij al stilgestaan. Er zijn ook nadelen bij private lease. De belangrijkste nadelen van private lease hebben er mee te maken dat u bij Private Lease een financiële verplichting aangaat voor langere tijd. Mocht u zich zorgen maken over uw inkomsten op de langere termijn, dan is leasen veelal geen goed idee.

Hulp nodig?
Neem gratis contact op met onze Private Lease Adviseurs
088-010 2600

Leaseauto.nl Private LeaseVergelijker

Is privé lease goedkoper dan mijn eigen Kia

De kosten voor het private leasen van een Kia zijn goed inzichtelijk. U weet precies wat u per maand betaalt. De kosten van onze eigen auto hebben wij meestal minder scherp. Met name de afschrijving, reparatie en onderhoud kosten onderschatten wij. Op basis van uw kenteken kunnen wij uw huidige autokosten berekenen. Ga hiervoor naar de Leaseauto.nl Autokosten Calculator. Nu kunt u zelf nog beter bepalen of u blijft doorrijden in eigen Kia of kiest voor Kia private lease.


Hoe kan privé leasen zo goedkoop zijn

Leasemaatschappijen profiteren van schaalvoordelen die consumenten niet hebben. Zij kunnen een nieuwe Kia goedkoper inkopen bij de importeur of fabrikant. En aan het eind van de leaseperiode wordt de dan tweedehands Kia via een internationaal netwerk veelal duurder verkocht. Ook verzekeringen, onderhoud, pechhulp en reparaties kunnen zij goedkoper inkopen. Door deze kostenvoordelen kunnen leasemaatschappijen de autokosten laag houden. Dit voordeel wordt doorgegeven aan de consument in de vorm van een laag leasetarief.


Voorwaarden van Private Lease

De twee belangrijkste voorwaarden die u moet bepalen bij private leasen van een Kia zijn het aantal kilometers dat u per jaar gaat rijden en de looptijd van de overeenkomst. Deze twee voorwaarden hebben de grootste invloed op uw maandelijkse leasetarief.

Hoe meer u gaat rijden in uw Kia hoe hoger het maandelijkse leasebedrag. En hoe langer de looptijd van de overeenkomst hoe goedkoper. U kunt veelal kiezen uit een looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden en 5.000, 10.000, 15.000. 20.000, 25.000 of 30.000 kilometers per jaar.

Daarnaast kunt u naast de standaard verzekeringen  ook extra verzekeringen afsluiten. Bijvoorbeeld een Schade Inzittenden Verzekering. In geval van niet verhaalbare schades betaalt u een eigen risico. U kunt er veelal voor kiezen om dit eigen risico tegen een meerprijs te verlagen.

Mocht u de leaseovereenkomst eerder willen beëindigen dan kan u in bepaalde gevallen kosteloos de overeenkomst beëindigen. Leasemaatschappijen bieden tegen een meerprijs extra flexibiliteit. Bijvoorbeeld de optie om ook bij ontslag kosteloos voortijdig de overeenkomst te kunnen beëindigen.

De leasevoorwaarden waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u een private leaseovereenkomst afsluit hebben wij toegelicht. Wij hebben de belangrijkste kleine lettertjes voor u groot gemaakt.


Wie kan een Kia Private Leasen

Wilt u een Kia private lease, maar twijfelt u of u in aanmerking komst. In principe kunnen alle consumenten een Kia private leasen. U moet uiteraard wel 18 jaar oud zijn en over een geldig rijbewijs beschikken.

Leasemaatschappijen willen ook zekerheid dat u aan uw betalingsverplichtingen kunt voldoen. Hierbij wordt gekeken naar de balans tussen inkomsten en uitgaven. De leasemaatschappij gebruikt hiervoor een leenkrachtnorm.  Deze leennorm of draagkrachtnorm geeft aan welk bedrag u per maand moet overhouden voor levensonderhoud als alle vaste lasten zijn betaald.

Mocht uw eigen inkomen onvoldoende zekerheid geven aan de leasemaatschappij dan kunt u de overeenkomst samen met iemand anders afsluiten. Bijvoorbeeld een partner of ouder. Deze persoon staat dan samen met u garant voor de betaling.


The Power to Surprise

Kia Motors Corporation werd in mei 1944 opgericht en is de oudste fabrikant van motorvoertuigen in Zuid-Korea. Vanaf het bescheiden begin van het maken van (motor)fietsen is Kia uitgegroeid tot de op vier na grootste voertuigfabrikant ter wereld. In Europa verkoopt Kia jaarlijks meer dan een half miljoen nieuwe auto’s.

Het Koreaanse Kia is al meer vijfentwintig jaar actief op de Nederlandse markt. Een kwart eeuw succes, dat begon met de toenmalige Kia Sephia. Een middenklasser, die door zijn value for money direct al flink wat kopers overtuigde.

Afgelopen jaren is Kia uitgegroeid tot een top 5 speler dankzij frisse modellen uitgerust met innovatieve technologieën van goede kwaliteit. De groei is mede te danken aan de Kia Niro Hybrid, die al enkele jaren de bestverkochte hybride auto van Nederland is. Naast de zeer succesvolle Niro heeft ook de Kia Picanto bijgedragen aan de hoge verkoopaantallen. De Picanto overtuigt door zijn volwassen uitstraling, compact maar tegelijkertijd ruim interieur en de innovatieve uitrusting.

Kia Rio Private Lease Schuin voor

Kia Rio Private Lease vanaf € 324

Kia Rio Private Lease is een veilige keuze. De Kia Rio is een volwassen gezinsauto met een serieus uiterlijk en een al even serieuze veiligheidsuitrusting. De Kia Rio is een aangename kwalitatief goede auto zonder er een bepaald gebied echt uit te springen. Hij doet niet onder voor zijn Europese private lease concurrenten op gebied van uitrusting, interieurruimte en design. Kia Rio Private Lease Plus- en...

Kia ProCeed Private Lease plein

Kia ProCeed Private Lease vanaf € 475

Kia Proceed Private Lease is design-hoogstandje die fijnproevers aanspreekt die meer zoeken dan een betaalbare en praktische private leaseauto. Er is een bewonderenswaardige taak verricht door het combineren van een praktische auto met een sportief aantrekkelijk uiterlijk. De ProCeed is ruim van binnen en de standaarduitrusting is erg uitgebreid. De Kia ProCeed is niet de meest verkochte, maar een van de mooiste private lease auto's in...

Kia Picanto Private Lease

Kia Picanto Private Lease vanaf € 229

Kia Picanto Private Lease biedt alles wat een stadsauto hoort te zijn: betaalbaar, praktisch, wendbaar en goed uitgerust. Hij is al jaren een van de bestverkochte auto’s in het segment kleinste auto’s in Nederland. Het private lease succes van de Kia Picanto heeft significant bijgedragen aan de hoge verkoopaantallen. Kia Picanto Private Lease Review Plus- en minpunten [evc_icon_with_text type="icon-left" icon_library="openiconic" icon_openiconic="vc-oi vc-oi-plus-circle" icon_color="#3bce76" text="Veel bagageruimte voor...

Kwaliteit bij Kia