Private Lease nu een Opel | Vergelijk Aanbiedingen

opel private lease

Het grootste aanbod voordelige Opel Private Lease Deals is te vinden op Leaseauto.nl.

Heeft u ook interesse om zorgeloos in een karaktervolle Opel te rijden voor een vast bedrag per maand? Vergelijk dan nu op één plek de beste Opel Private Lease aanbiedingen en bestel met zekerheid via Leaseauto.nl.

Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact op met Leaseauto.nl voor gratis advies.

Welke Opel past bij jou?

Opel Private Lease

Opel doet het al jarenlang goed met privé lease in Nederland. Aantrekkelijke Opel modellen zijn er dan ook voor iedereen. Ze zijn goed betaalbaar en bieden veel comfort en luxe voor hun geld. Of het nu gaat om een compacte hatchback of een ruime SUV voor hele gezin, er is altijd een Opel te vinden die voldoet aan de wensen.

Ondanks de goede prijs kwaliteit verhouding is de aanschaf van een nieuwe of een jonge Opel nog steeds een flinke uitgave waarvoor lang niet iedereen het geld op de plank heeft liggen. Privé Lease kan dan uitkomst bieden. Hiermee is het mogelijk om in een nieuwe Opel te rijden zonder zelf de investering te doen in de auto. Mede hierdoor is Opel Private Lease aan een opmars bezig.

Opel Privé Lease Aanbiedingen Vergelijken

Nog niet zo lang geleden was maar een enkel model via een enkele leasemaatschappij leverbaar. Nu zijn alle populaire Opel modellen leverbaar door meerdere gerenommeerde Privé Lease Aanbieders. Er valt dus wat te kiezen.

Door goed te vergelijken is veel geld te besparen. Leaseauto.nl helpt hierbij. Zo is op Leaseauto.nl is het Opel aanbod van meerdere leasemaatschappijen makkelijk vergelijken. Hiernaast helpen onze Private Lease Adviseurs u graag met kosteloos persoonlijk advies.

Voordelen Opel Private Lease

Zorgeloos in een nieuwe Opel rijden voor een vast maandbedrag kan via Private Lease. Alles wordt geregeld en alle kosten zijn inclusief. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij. De belangrijkste voordelen zijn:

nieuwe prive leaseauto

Voordelen van
een Nieuwe Auto

Zuinig, duurzaam, veilig en de nieuwste multimedia opties.

geen spaargeld nodig

Geen spaargeld
of lening nodig

Leasemaatschappij koopt de privé leaseauto.

alle kosten inclusief bij private lease

Alleen brandstof
kosten komen erbij

Inclusief verzekering, belasting, reparatie, onderhoud en pechhulp.

geen onverwachte kosten

Geen onverwachte
kosten

Geen dure reparaties of lage inruilwaarde.

Leaseauto.nl

Leaseauto.nl helpt kosteloos en onafhankelijk bij het vinden van de beste Private Leaseauto voor u. Dit kan u veel tijd en geld schelen.

Makkelijke vergelijker en persoonlijk advies

Met een eerlijke Private Lease vergelijker, uitleg en persoonlijk advies door onze experts. Zo krijgt u alle informatie om een goede keuze te maken.

Grootste aanbod op één plek makkelijk vergelijken

Leaseauto.nl werkt samen met toonaangevende leasemaatschappijen. Hun private lease aanbiedingen brengen wij samen op één plek. Net zoals Cheaptickets dit doet voor vliegtickets.

Bestel met zekerheid via Leaseauto.nl

Uitlichten van de kleine lettertjes

Bij Leasauto.nl kennen de verschillen tussen auto’s en lease voorwaarden. Bijvoorbeeld qua eigen risico, schadevrije jaren en de verrekening van extra kilometers. Wij doen altijd een beste deal check voordat u bestelt.

Keurmerk Private Lease

Leaseauto.nl werkt samen met leasemaatschappijen die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Zij gebruiken allemaal de Algemene Voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld.

In 4 stappen naar uw Private Leaseauto

Kies auto | Private lease auto bestellen

1. Kies een Auto en
vraag offerte aan

Selecteer een auto, uitvoering, kleur, contractduur en aantal kilometers per jaar en vraag een vrijblijvende offerte aan.

beste deal check | private lease auto bestellen

2. Beste Deal
Check

Samen controleren wij of de geselecteerde aanbieding de beste voorwaarden en prijs heeft in uw situatie.

draagkrachttoets | private Lease Auto Bestellen

3. Draagkracht
Toets

Een draagkrachttoets is verplicht vanuit de overheid om consumenten te beschermen tegen te hoge financiële lasten.

Auto bestellen | private lease

4. Bestel de Auto
met Zekerheid

De auto kan besteld worden. Na het ondertekenen van het contract heeft u nog 10 dagen bedenktijd.

Vragen over Opel Private Lease

Wat is Opel Private Lease?

Opel Privé lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd.

Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor de Leasemaatschappij. Zo zijn er nooit onverwachte kosten. 

Welke kosten zijn inclusief bij Opel Privé Lease?

Bij alle Opel Private Lease Aanbieders zijn ten minste deze kosten inclusief: aanschaf en afschrijving van de Opel, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, WA en Casco verzekering, pechhulp en vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur. Brandstofkosten, bekeuringen en wasbeurten zijn niet inclusief.

Waar vind ik meer informatie over Private Lease?

In het Private Lease Kenniscentrum van Leaseauto.nl staan antwoorden op alle vragen over Privé Lease.

Welke Elektrische Opel kan ik Prive Leasen?

De 100% elektrische Corsa-e en Mokka-e zijn de eerste 100% elektrische Opels die ook leverbaar als Private Lease auto.

Waarom Opel Private Lease?

Zekerheid en geen gedoe. Van tevoren zijn alle kosten bekend. De enige kosten die er nog bijkomen zijn de kosten voor benzine of het opladen. Daarnaast wordt alles geregeld. De leasemaatschappij regelt de verzekeringen, onderhoud, wegenbelasting etc.

En het is niet nodig om in één keer een flink geldbedrag neer te leggen of jaren te sparen voor een eigen auto.

Nieuw tijdperk | Opel Private Lease

De komende jaren investeert de Opel fors in elektrische auto’s. Zo worden nieuwe fabrieken gebouwd en worden bestaande productielocaties ingericht voor elektrische productie.

Het concern ontwikkelt nieuwe modellen en steekt miljarden euro in verduurzaming, onder andere door fabrieken CO2-neutraal te maken en duurzame energie te gebruiken. De transitie naar elektrisch rijden is zichtbaar in het huidige Opel Private Lease Aanbod met de 100% elektrische Corsa-e en Mokka-e.

Onderscheidend Design

Opel zit midden in de transitie naar een nieuwe designtaal. Onderdeel daarvan is de introductie van een nieuw aangezicht.

De Opel Crossland is al om. De nieuwe opvallende zwarte grille over de gehele breedte die naadloos overgaat in de koplampen maakt dat hij er wat breder uitziet.

Opel Private Lease Actie

Wir Leben Autos!

Dat is waar Opel al lange tijd voor staat. In 1862 heeft Adam Opel opgericht. Na fietsen en naaimachine te hebben gebouwd kwam in 1899 hun eerste auto uit.

Toen in 1929 de beurs instortte kwam Opel in handen van General Motors. Tot ver in de jaren 80 was Opel qua aantallen marktleider in Duitsland.

Bij Opel staat één ding centraal: autorijden nóg beter maken. Een Opel staat voor Duitse kwaliteit. Wanneer je een Opel Private Least heeft u direct de voordelen van de ruim 110 jaar ervaring en passie die Opel drijft.

Onderdeel van Stellantis

Opel maakt inmiddels onderdeel uit van Stellantis, het fusiebedrijf dat is ontstaan naar de samenvoeging van Fiat-Chrysler en PSA Peugeot.

Stellantis is het vierde autoconcern ter wereld, na Volkswagen, Toyota en Renault-Nissan. Het hoofdkantoor van Stellantis in gevestigd in Amsterdam.

Contact met Leaseauto.nl