Uw onafhankelijke Private Lease Adviseur

088-0102600

private lease vergelijker leaseauto.nl

Opel private lease | Vergelijk Aanbiedingen

Opel private lease betekent voordelig in een nieuwe Opel rijden voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en geen grote investering in een eigen Opel. Bij het privé leasen van een Opel zijn alle vaste autokosten inclusief. Alleen de kosten voor brandstof en eventuele bekeuringen komen er nog bij.

Opel is al decennialang een van de populairste automerken in Nederland. Ook in de private lease is Opel populair. Hoewel de Duitse automaker begin van dit decennium een dipje kende, vinden de modellen de laatste jaren weer gretig aftrek onder Nederlandse autorijders. De vertrouwde Opel Corsa, Opel Astra en Opel Astra Sports Grand Tourer kunnen rekenen op een vaste klantenkring. Maar ook de hoge SUV-modellen als de Opel Crossland X en Grandland X zijn populaire private leaseauto’s. Met de Opel Corsa-e heeft Opel ook een sterke troef voor iedereen die op zoek is naar een gewoon goede Elektrische Private Lease Auto.

Opel Private Lease

opel corsa private lease
opel corsa-e private lease
opel astra private lease
opel sports tourer private lease
opel crossland x private lease
opel grandland x private lease
opel ampera-e private lease
opel insignia private lease

Opel Private Lease via Leaseauto.nl

Leaseauto.nl helpt u bij het vinden van de beste Opel Private Lease deal bij gerenommeerde aanbieders. Op Leaseauto.nl kunt u eenvoudig Opel Privé Lease aanbiedingen vergelijken en aanpassen aan uw wensen. Selecteer de uitvoering, kleur, de contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie het goedkoopste is en de beste voorwaarden heeft.

Opel Private Lease aanbiedingen

Opel Corsa Private Lease

Opel heeft met de Corsa een eigentijdse auto ontwikkeld die veel mensen die op zoek zijn naar een Private Leaseauto zal aanspreken. De Opel Corsa is altijd al een populaire leaseauto geweest in segment kleinere auto’s. Ze zijn erg geliefd door hun zuinigheid en sportiviteit. De nieuwste Opel Corsa is geenszins een kopie van de oude Corsa. De in 2019 geïntroduceerde Opel Corsa is namelijk de eerste Corsa die gebaseerd is op de technologie van het Franse PSA-concern waar ook Citroën en Peugeot onder vallen. Deze Corsa heeft mooie strakke lijnen, een sportieve grill aan de voorkant en vleugelvormige koplampen. De volledig vernieuwde Opel Corsa heeft alles in huis voor private lease succes. Interesse om een Opel Corsa te leasen? Lees dan eerst de uitgebreide Opel Corsa review door Leaseauto.nl of ga direct naar de Opel Corsa private lease.

Opel Astra Private Lease

De Opel Astra is een goede private lease keuze als u een praktische, goed uitgeruste gezinsauto zoekt die er goed uitziet en fijn rijdt. Al meer dan dertig jaar is de Opel Astra een ultieme middenmoter. Na al die jaren blijft de Opel Astra een leuke, modern ogende auto die velen aanspreekt. Niet voor niks zijn er sinds de introductie in 1991 al meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht, waarmee het de bestverkochte Opel ooit is. De Opel Astra is een ultieme middenmoter. Op geen enkel vlak leidend, maar uit alles blijkt dat Opel weet wat de meeste mensen belangrijk vinden. Hij is degelijk, ruim, comfortabel en compleet. Hij valt op geen enkel punt door de mand. Interesse om de nieuwe Opel Astra te leasen? Lees dan eerst de uitgebreide Opel Astra review door Leaseauto.nl of ga direct naar de Opel Astra private lease.

Opel Astra Private Lease

Opel Crossland X Private Lease

De Opel Crossland X is een populaire keuze in het snel groeiende crossover private lease aanbod. De Opel Crossland X is in 2017 geïntroduceerd en is de kleinste in de “X”-line-up van avontuurlijke Opel-modellen. Een auto zoals de Crossland X wordt vaak gekozen als gezinsauto. De stoere uitstraling maakt hem aantrekkelijk.  De ruimte in de Opel Crossland X en zijn uitrusting zijn belangrijke voordelen. De Opel Crossland X is een uitstekende keuze als u een Private Leaseauto met veel ruimte en een hoge instap zoekt. Je zit riant op de achterbank en de bagageruimte is groot. Extra handig is de verschuifbare achterbank. De Opel Crossland X is een praktische crossover, die vooral in de smaak valt bij veel gezinnen. Het is een vlot gestileerde, kleurrijke auto. Besturing en wegligging zijn dik in orde. Interesse in de Opel Crossland X? Lees dan eerst de uitgebreide Opel Crossland X review door Leaseauto.nl of ga direct naar de Opel Crossland X private lease.

opel crossland x private lease aanbieding

Opel Grandland X Private Lease

De Opel Grandland X is een ruime, comfortabele en goed gelijnde SUV die grote gezinnen die op zoek zijn naar private leaseauto aanspreekt. De Opel Grandland X combineert de stoere trekjes van een SUV met veel ruimte en comfort. Hij is praktisch en biedt veel uitrusting voor een relatief scherpe private lease prijs. De Opel Grandland X is gebouwd op hetzelfde technische platform als de populaire Peugeot 3008. Van buiten kun je niet zien dat de Opel Grandland X dezelfde basis heeft als de Peugeot. De Grandland X heeft een duidelijke eigen identiteit en is direct als Opel te herkennen. De Grandland X ziet gelikt en vrij tijdloos uit. De carrosserie bevat geen lijn te veel. Het dashboard is echt typisch Opel. De sfeer is zakelijk en functioneel. De lay-out is intuïtief. Interesse om de nieuwe Opel Astra te leasen? Lees dan eerst de uitgebreide Opel Grandland X review door Leaseauto.nl of ga direct naar de Opel Grandland X private lease.

Opel Grandland X Private Lease

Opel Corsa-e Private Lease

De Opel Corsa-e Private Lease is een goede keus als u van de voordelen van een compacte elektrische auto wil genieten, maar niet te behoefte voelt om te laten zien hoe duurzaam u bezig bent. In tegenstelling tot veel andere elektrische auto’s is de elektrische Corsa-e niet te onderscheiden van de benzine of diesel uitvoeringen. De Corsa-e is waarschijnlijk de minst opvallende elektrische private lease auto tot nu toe. De Opel Corsa-e maakt elektrisch rijden gewoon. En daarmee onderscheidt hij zich. Dat Opel met weinig opvallende auto’s succes kan boeken bewijst het al tientallen jaren. En juist door zo gewoon te blijven kan de Opel Corsa-e de elektrische private lease auto voor het grote publiek worden. De Corsa-e wordt op dezelfde productielijn gebouwd als de benzine- en dieselversies. Door deze nuchtere en verstandige aanpak is de Elektrische Opel Corsa-e voordeliger. Hiermee verlaagt Opel de drempel tot elektrisch rijden voor velen. Met subsidie kan de drempel nog lager worden.

Opel Corsa-e private lease

Private Lease

Bij de Opel private lease rijdt u in een auto van de leasemaatschappij. Zij regelen alles. De leasemaatschappij koopt de auto en betaalt voor de wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparaties en pechhulp. Hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij. Spaargeld voor de aanschaf van een eigen auto is niet nodig. Uitleg en antwoorden op alle vragen over Private kunt u vinden in het Private Lease Kenniscentrum van Leaseauto.nl.

Voordelen van Opel Private Lease

Geen spaargeld nodig

U hoeft geen lening af te sluiten of spaargeld in te brengen om een Opel te kopen. De leasemaatschappij financiert de Opel.

Geen gedoe bij de aankoop en verkoop van een auto.

Alles wordt geregeld door de leasemaatschappij.

Geen onverwachte hoge kosten

Het risico op een tegenvallende inruilprijs en onverwachte dure reparaties ligt bij de leasemaatschappij.

Alles wordt geregeld

Verzekering, belastingen, onderhoud en de afhandeling van pech en/of schade. Alles wordt geregeld.

Voordelen van een nieuwe auto

U rijdt in een nieuwe Opel voorzien van de nieuwste technologie. Hierdoor rijdt u zuiniger en duurzamer dan in een oude tweedehandsauto.

Vragen over Opel Private Lease

Welke kosten zijn inclusief bij Opel Private Lease?

Alle vaste autokosten zijn inclusief bij Opel privé leasen. Dit zijn de zogenaamde inbegrepen kosten. Hiervoor betaalt u via uw de maandelijkse leasetermijn.

 • aanschaf en afschrijving van de Opel
 • motorrijtuigenbelasting;
 • kosten van reparatie en regulier onderhoud aan de Opel;
 • premie voor de WA-verzekering;
 • premie voor verzekering bij eventuele schade aan de Opel door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade);
 • kosten van pechhulp;
 • kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur.

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van Opel Private Lease Aanbiedingen

Bij het vergelijken van Opel private lease aanbiedingen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Hierbij gaat zowel om voorwaarden als om punten die het leasetarief beïnvloeden. Al deze punten zijn meegenomen in de private lease vergelijker van Leaseauto.nl. Aandachtspunten bij het vergelijken van Opel Private Lease aanbiedingen zijn:

 • Hoeveel extra kilometers per jaar kosten
 • Hoeveel een korte contractduur kost
 • Verrekening van meer/ minder kilometers dan afgesproken
 • Opslag bij weinig of geen schadevrije jaren
 • Verzekeringen
 • Opzegvergoeding bij voortijdige contract beëindiging, werkeloosheid of scheiding
 • Eigen risico
 • Schadevrij verklaring bij einde leasetermijn

Deze aandachtspunten bij het vergelijken van private lease aanbiedingen hebben wij in een apart artikel over het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen toegelicht.

Hoe werkt het bestellen van een Opel Private Lease Auto via Leaseauto.nl?

 1. Kies een auto en de gewenste uitvoering en kleur
 2. Selecteer de looptijd en het aantal kilometers per jaar
 3. Vergelijk de prijs en voorwaarden van de aanbieders
 4. Vraag een vrijblijvende offerte aan
 5. Persoonlijke uitleg over de kleine lettertjes en beste deal check door een adviseur
 6. Bestel de auto via Leaseauto.nl
 7. Financiële toetsing en acceptatie
 8. Start met rijden

Is privé lease goedkoper dan een eigen Opel

De kosten voor het private leasen van een Opel zijn goed inzichtelijk. U weet precies wat u per maand betaalt. De kosten van onze eigen auto hebben wij meestal minder scherp. Met name de afschrijving, reparatie en onderhoud kosten onderschatten wij. Op basis van uw kenteken kunnen wij uw huidige autokosten berekenen. Ga hiervoor naar de Leaseauto.nl Autokosten Calculator. Nu kunt u zelf nog beter bepalen of u blijft doorrijden in eigen Opel of kiest voor Opel private lease.

Hoe kan privé leasen zo goedkoop zijn?

Leasemaatschappijen profiteren van schaalvoordelen die consumenten niet hebben. Zij kunnen een nieuwe Opel goedkoper inkopen bij de importeur of fabrikant. En aan het eind van de leaseperiode wordt de dan tweedehands Opel via een internationaal netwerk veelal duurder verkocht. Ook verzekeringen, onderhoud, pechhulp en reparaties kunnen zij goedkoper inkopen. Dit voordeel wordt doorgegeven aan de consument in de vorm van een laag leasetarief.

Opel “Wir Leben Autos!”

Wir Leben Autos! Dat is waar Opel al lange tijd voor staat. In 1862 heeft Adam Opel opgericht. Na fietsen en naaimachine te hebben gebouwd kwam in 1899 hun eerste auto uit. Toen in 1929 de beurs instortte kwam Opel in handen van General Motors. Tot ver in de jaren 80 was Opel qua aantallen marktleider in Duitsland. Na de crisis van 2008 ging het bergafwaarts en sinds maart 2017 is Opel in handen van het Franse PSA Peugeot Citroën. “Wir leben Autos”. Deze slogan staat voor de passie, betrokkenheid, aandacht voor detail, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Daarbij staat één ding centraal: autorijden nóg beter maken. Een Opel staat voor Duitse kwaliteit. Wanneer je een Opel Least heeft u direct de voordelen van de ruim 110 jaar ervaring en passie die Opel drijft.