Uw onafhankelijke Private Lease Adviseur

088-0102600

private lease vergelijker leaseauto.nl

Opel private lease | Vergelijk Aanbiedingen

Opel Private Lease

Alles over Opel Privé Lease, Opel Reviews en Private Lease Aanbiedingen

Opel private lease

Opel private lease betekent voordelig in een nieuwe Opel rijden voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en geen grote investering in een eigen Opel. Bij het privé leasen van een Opel zijn alle vaste autokosten inclusief. Alleen de kosten voor brandstof en eventuele bekeuringen komen er nog bij.

Opel ook in Private Lease Populair

Opel is al decennialang een van de populairste automerken in Nederland. Ook in de private lease is Opel populair. Hoewel de Duitse automaker begin van dit decennium een dipje kende, vinden de modellen de laatste jaren weer gretig aftrek onder Nederlandse autorijders.

De vertrouwde Opel Corsa en Opel Astra kunnen rekenen op een vaste klantenkring. Maar ook de hoge SUV-modellen als de Opel Crossland X en Grandland X zijn populaire private leaseauto’s.

Opel Private Lease via Leaseauto.nl

Leaseauto.nl is een 100% onafhankelijke Private Lease adviseur. Voor al uw vragen over Private Lease kunt u contact met ons opnemen.  Leaseauto.nl helpt ook bij het vinden van goede Opel private lease aanbiedingen. Wij brengen het aanbod van meerdere bij het Keurmerk Private Lease aangesloten Leasemaatschappijen samen. Hierdoor kunt u makkelijk op een plek betrouwbare Opel private lease aanbiedingen vergelijken en bestellen.

Leaseauto.nl uw 100% onafhankelijke private lease adviseur en vergelijker

Leaseauto.nl

Private Lease Specialist
100% Onafhankelijk
Gratis Persoonlijk Advies
Beste Aanbiedingen
Makkelijk Vergelijken

Opel Private Lease aanbiedingen

Opel is bij uitstek het merk voor de particuliere rijder. Wij hebben de populairste Opel private lease modellen uitgelicht.

Opel Corsa Private Lease

Opel heeft met de Corsa een eigentijdse auto ontwikkeld die veel mensen die op zoek zijn naar een Private Leaseauto zal aanspreken. De Opel Corsa is altijd al een populaire leaseauto geweest in segment kleinere auto’s. Ze zijn erg geliefd door hun zuinigheid en sportiviteit.

De nieuwste Opel Corsa is geenszins een kopie van de oude Corsa. De in 2019 geïntroduceerde Opel Corsa is namelijk de eerste Corsa die gebaseerd is op de technologie van het Franse PSA-concern waar ook Citroën en Peugeot onder vallen. Deze Corsa heeft mooie strakke lijnen, een sportieve grill aan de voorkant en vleugelvormige koplampen. De volledig vernieuwde Opel Corsa heeft alles in huis voor private lease succes.

De Opel Corsa is op dezelfde technische basis als de Peugeot 208 gebouwd. De kwaliteit van deze basis is erkend door de Peugeot 208 uit te rpenen tot auto van het jaar in 2020. De Peugeot 208 is het speelse model, de Opel Corsa is het meer functionele. Veel van de Peugeot technologie is vakkundig verpakt in de nieuwe Corsa.

Interesse om een Opel Corsa te leasen? Lees dan eerst de uitgebreide Opel Corsa review door Leaseauto.nl of ga direct naar de Opel Corsa private lease Aanbiedingen.

Opel Private Lease Aanbiedingen

Opel Astra Private Lease

De Opel Astra is een goede private lease keuze als u een praktische, goed uitgeruste gezinsauto zoekt die er goed uitziet en fijn rijdt. Al meer dan dertig jaar is de Opel Astra een ultieme middenmoter. Na al die jaren blijft de Opel Astra een leuke, modern ogende auto die velen aanspreekt. Niet voor niks zijn er sinds de introductie in 1991 al meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht, waarmee het de bestverkochte Opel ooit is.

De Opel Astra is een ultieme middenmoter. Op geen enkel vlak leidend, maar uit alles blijkt dat Opel weet wat de meeste mensen belangrijk vinden. Hij is degelijk, ruim, comfortabel en compleet. Hij valt op geen enkel punt door de mand.

Interesse om de nieuwe Opel Astra te leasen? Lees dan eerst de uitgebreide Opel Astra review door Leaseauto.nl of ga direct naar de Opel Astra private lease Aanbiedingen.

Opel Crossland X Private Lease

De Opel Crossland X is een populaire keuze in het snel groeiende crossover private lease aanbod. De Opel Crossland X is in 2017 geïntroduceerd en is de kleinste in de “X”-line-up van avontuurlijke Opel-modellen. Een auto zoals de Crossland X wordt vaak gekozen als gezinsauto. De stoere uitstraling maakt hem aantrekkelijk.  De ruimte in de Opel Crossland X en zijn uitrusting zijn belangrijke voordelen.

De Opel Crossland X is een uitstekende keuze als u een Private Leaseauto met veel ruimte en een hoge instap zoekt. Je zit riant op de achterbank en de bagageruimte is groot. Extra handig is de verschuifbare achterbank. De Opel Crossland X is een praktische crossover, die vooral in de smaak valt bij veel gezinnen. Het is een vlot gestileerde, kleurrijke auto. Besturing en wegligging zijn dik in orde.

Interesse in de Opel Crossland X? Lees dan eerst de uitgebreide Opel Crossland X review door Leaseauto.nl of ga direct naar de Opel Crossland X private lease Aanbiedingen.

Opel Grandland X Private Lease

De Opel Grandland X is een ruime, comfortabele en goed gelijnde SUV die grote gezinnen die op zoek zijn naar private leaseauto aanspreekt. De Opel Grandland X combineert de stoere trekjes van een SUV met veel ruimte en comfort. Hij is praktisch en biedt veel uitrusting voor een relatief scherpe private lease prijs.

De Opel Grandland X is gebouwd op hetzelfde technische platform als de populaire Peugeot 3008. Van buiten kun je niet zien dat de Opel Grandland X dezelfde basis heeft als de Peugeot. De Grandland X heeft een duidelijke eigen identiteit en is direct als Opel te herkennen. De Grandland X ziet gelikt en vrij tijdloos uit. De carrosserie bevat geen lijn te veel. Het dashboard is echt typisch Opel. De sfeer is zakelijk en functioneel. De lay-out is intuïtief.

Interesse om de nieuwe Opel Astra te leasen? Lees dan eerst de uitgebreide Opel Grandland X review door Leaseauto.nl of ga direct naar de Opel Grandland X private lease Aanbiedingen.

Voordelen van Opel private lease

De grootste voordelen van het private leasen van een Opel zijn dat u voordelig en zonder financiële risico’s in een nieuwe en zuinige Opel rijdt. Als u de Opel na de contractperiode inlevert, hoeft u zich geen zorgen te maken of de Opel verkocht kan worden en voor hoeveel. U loopt geen enkel risico en hoeft geen grote investering te doen.

 • Geen spaargeld nodig. U hoeft geen lening af te sluiten of spaargeld in te brengen om een Opel te kopen. De leasemaatschappij financiert de Opel.
 • Geen gedoe met autoverkopers U hoeft niet te onderhandelen over aankoop en verkooprijs van uw Opel.  Aan het eind van de leaseperiode levert u de Opel gewoon weer in.
 • Inzicht in de kosten: U weet precies wat je iedere maand moet betalen. Alleen brandstofkosten en verkeersboetes betaalt u zelf.
 • Alles wordt geregeld. Verzekering, belastingen, onderhoud en de afhandeling van pech en/of schade. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen.
 • Voordelen van een nieuwe auto. U rijdt in een nieuwe Opel voorzien van de nieuwste technologie. Door deze nieuwe technologie kunt u zuiniger en duurzamer rijden dan in een oude tweedehandsauto.
 • Geen risico op onverwachte kosten U loopt geen risico op onverwachte hoge kosten voor onderhoud en reparatie. Ook heeft u niet het risico dat bij de aanschaf van een nieuwe Opel de inruilwaarde van de in te ruilen auto tegenvalt.

Deze kosten zijn inclusief bij Opel privé leasen

Alle vaste autokosten zijn inclusief bij Opel privé leasen. Dit zijn de zogenaamde inbegrepen kosten. Hiervoor betaalt u via uw de maandelijkse leasetermijn.

 • aanschaf en afschrijving van de Opel
 • motorrijtuigenbelasting;
 • kosten van reparatie en regulier onderhoud aan de Opel;
 • premie voor de WA-verzekering;
 • premie voor verzekering bij eventuele schade aan de Opel door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade);
 • kosten van pechhulp;
 • kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur.

Vergelijken van Opel Private Lease Aanbiedingen

Bij het vergelijken van Opel private lease aanbiedingen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Het gaat zowel om voorwaarden als om punten die het leasetarief beïnvloeden. Al deze punten zijn meegenomen in de private lease vergelijker van Leaseauto.nl. Aandachtspunten bij het vergelijken van Opel Private Lease aanbiedingen zijn:

 • Hoeveel extra kilometers per jaar kosten
 • Hoeveel een korte contractduur kost
 • Verrekening van meer/ minder kilometers dan afgesproken
 • Opslag bij weinig of geen schadevrije jaren
 • Verzekeringen
 • Opzegvergoeding bij voortijdige contract beëindiging, werkeloosheid of scheiding
 • Eigen risico
 • Schadevrij verklaring bij einde leasetermijn

Deze aandachtspunten bij het vergelijken van private lease aanbiedingen hebben wij in een apart artikel over het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen toegelicht.

Eigen Opel Kopen of Leasen

Bij de voordelen van het privé leasen van Opel hebben wij al stilgestaan. Er zijn ook nadelen bij private lease. De belangrijkste nadelen van private lease hebben er mee te maken dat u bij Private Lease een financiële verplichting aangaat voor langere tijd. Mocht u zich zorgen maken over uw inkomsten op de langere termijn, dan is leasen veelal geen goed idee.

Hulp nodig?
Neem gratis contact op met onze Private Lease Adviseurs
088-010 2600

Leaseauto.nl Private LeaseVergelijker

Is private lease goedkoper dan mijn eigen Opel

De kosten voor het private leasen van een Opel zijn goed inzichtelijk. U weet precies wat u per maand betaalt. De kosten van onze eigen auto hebben wij meestal minder scherp. Met name de afschrijving, reparatie en onderhoud kosten onderschatten wij. Op basis van uw kenteken kunnen wij uw huidige autokosten berekenen. Ga hiervoor naar de Leaseauto.nl Autokosten Calculator. Nu kunt u zelf nog beter bepalen of u blijft doorrijden in eigen Opel of kiest voor Opel private lease.

Hoe kan privé lease zo goedkoop zijn

Leasemaatschappijen profiteren van schaalvoordelen die consumenten niet hebben. Zij kunnen een nieuwe Opel goedkoper inkopen bij de importeur of fabrikant. En aan het eind van de leaseperiode wordt de dan tweedehands Opel via een internationaal netwerk veelal duurder verkocht. Ook verzekeringen, onderhoud, pechhulp en reparaties kunnen zij goedkoper inkopen. Door deze kostenvoordelen kunnen leasemaatschappijen de autokosten laag houden. Dit voordeel wordt doorgegeven aan de consument in de vorm van een laag leasetarief.

Voorwaarden van Opel private lease

De twee belangrijkste voorwaarden die u moet bepalen bij private leasen van een Opel zijn het aantal kilometers dat u per jaar gaat rijden en de looptijd van de overeenkomst. Deze twee voorwaarden hebben de grootste invloed op uw maandelijkse leasetarief.

Hoe meer u gaat rijden in uw Opel hoe hoger het maandelijkse leasebedrag. En hoe langer de looptijd van de overeenkomst hoe goedkoper. U kunt veelal kiezen uit een looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden en 5.000, 10.000, 15.000. 20.000, 25.000 of 30.000 kilometers per jaar.

Daarnaast kunt u naast de standaard verzekeringen  ook extra verzekeringen afsluiten. Bijvoorbeeld een Ongevallen Inzittenden Verzekering of Schade Inzittenden Verzekering. In geval van niet verhaalbare schades betaalt u een eigen risico. U kunt er veelal voor kiezen om dit eigen risico tegen een meerprijs te verlagen.

Mocht u de leaseovereenkomst eerder willen beëindigen dan kan u in bepaalde gevallen kosteloos de overeenkomst beëindigen. Leasemaatschappijen bieden tegen een meerprijs extra flexibiliteit. Bijvoorbeeld de optie om ook bij ontslag kosteloos voortijdig de overeenkomst te kunnen beëindigen.

De leasevoorwaarden waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u een private leaseovereenkomst afsluit hebben wij toegelicht. Wij hebben de belangrijkste kleine lettertjes voor u groot gemaakt.

Wie kan een Opel Private Leasen

Wilt u een Opel private lease, maar twijfelt u of u in aanmerking komst. In principe kunnen alle consumenten een Opel private leasen. U moet uiteraard wel 18 jaar oud zijn en over een geldig rijbewijs beschikken.

Leasemaatschappijen willen ook zekerheid dat u aan uw betalingsverplichtingen kunt voldoen. Hierbij wordt gekeken naar de balans tussen inkomsten en uitgaven. De leasemaatschappij gebruikt hiervoor een leenkrachtnorm.  Deze leennorm of draagkrachtnorm geeft aan welk bedrag u per maand moet overhouden voor levensonderhoud als alle vaste lasten zijn betaald.

Mocht uw eigen inkomen onvoldoende zekerheid geven aan de leasemaatschappij dan kunt u de overeenkomst samen met iemand anders afsluiten. Bijvoorbeeld een partner of ouder. Deze persoon staat dan samen met u garant voor de betaling.

Wir Leben Autos!

Wir Leben Autos! Dat is waar Opel al lange tijd voor staat. In 1862 heeft Adam Opel opgericht. Na fietsen en naaimachine te hebben gebouwd kwam in 1899 hun eerste auto uit. Toen in 1929 de beurs instortte kwam Opel in handen van General Motors. Tot ver in de jaren 80 was Opel qua aantallen marktleider in Duitsland.

Na de crisis van 2008 ging het bergafwaarts en sinds maart 2017 is Opel in handen van het Franse PSA Peugeot Citroën. “Wir leben Autos”. Deze slogan staat voor de passie, betrokkenheid, aandacht voor detail, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Daarbij staat één ding centraal: autorijden nóg beter maken. Een Opel staat voor Duitse kwaliteit. Wanneer je een Opel Least heeft u direct de voordelen van de ruim 110 jaar ervaring en passie die Opel drijft.

Opel Astra Specificaties

Opel Astra Private Lease vanaf € 319

Opel Astra Private Lease Review De Opel Astra is een goede private lease keuze als u een praktische, goed uitgeruste gezinsauto zoekt die er goed uitziet en fijn rijdt. Al meer dan dertig jaar is de Opel Astra een ultieme middenmoter. Na al die jaren blijft de Opel Astra een...

Opel GrandLand X Private Lease test

Opel Grandland X Private Lease vanaf € 403

Opel Grandland X Private Lease aanbiedingen spreken grote gezinnen aan die op zoek zijn naar een ruime en comfortabele SUV. De Opel Grandland X combineert de stoere trekjes van een SUV met veel ruimte en comfort. Hij is praktisch en biedt veel uitrusting voor een relatief scherpe private lease prijs....

Opel Corsa Private Lease rijdend

Opel Corsa Private Lease vanaf € 249

Open Corsa Private Lease Review Opel Corsa Private Lease is met de nieuwe Corsa nog aantrekkelijker geworden. Want Opel heeft met de Corsa een eigentijdse auto ontwikkeld die veel mensen die op zoek zijn naar een Private Leaseauto zal aanspreken. De Opel Corsa is altijd al een populaire leaseauto geweest...

Opel-Crossland-X | Review | Private Lease | Leaseauto.nl

Opel Crossland X Private Lease vanaf € 318

De Opel Crossland X is een populaire keuze in het snel groeiende crossover private lease aanbod. De Opel Crossland X is in 2017 geïntroduceerd en is de kleinste in de “X”-line-up van avontuurlijke Opel-modellen. Een auto zoals de Crossland X wordt vaak gekozen als gezinsauto. De stoere uitstraling maakt hem...

Het beste uit 120 jaar Opel