Uw onafhankelijke Private Lease Adviseur

088-0102600

private lease vergelijker leaseauto.nl

Citroën Private Lease| Vergelijk Aanbiedingen

Citroën private lease betekent voordelig en zorgeloos in een nieuwe Citroën rijden voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en geen grote investering in een eigen Citroën. Bij het privé leasen van een Citroën zijn alle vaste autokosten inclusief. Alleen de kosten voor brandstof en eventuele bekeuringen komen er nog bij.

Het Franse Citroën is al decennialang een populair automerk in Nederland. De tijd dat wij konden spreken over typische Citroën-rijders is voorbij. Auto’s zijn meer op elkaar gaan lijken en de verschillen tussen de stereotypie berijder is verkleind. Citroën spreekt vandaag een veel bredere en vooral ook jongere doelgroep aan.

Citroën Private Lease

In de private lease wordt Citroën ook steeds populairder. De compacte Citroën C1 doet het goed in het stadsauto segment. De onderscheidende Citroën C3  en Citroën C4 Cactus zijn populair bij gezinnen. Maar ook de hoge modellen als de Citroën C3 Aircross en Citroën C5 Aircross worden steeds vaker gekozen. En dan is er nog de Citroën Grand C4 Spacetourer die ideaal is voor gezinnen met veel kinderen.

Citroen C1 private lease
Citroen C3 private lease
Citroen C3 Aircross private lease
Citroën Grand C4 Spacetourer private lease
Citroën C4 Cactus private lease
Citroën C5 Aircross private lease

Citroën Private Lease via Leaseauto.nl

Leaseauto.nl helpt u bij het vinden van de beste Citroën Private Lease deal bij gerenommeerde aanbieders. Op Leaseauto.nl kunt u eenvoudig Privé Lease aanbiedingen vergelijken en aanpassen aan uw wensen. Selecteer de uitvoering, kleur, de contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie het goedkoopste is en de beste voorwaarden heeft.

Citroën Private Lease aanbiedingen

Citroën C1

De Citroën C1 onderscheidt zich door zijn optimistische design en vrolijke uitstraling, mede dankzij de brutaal ogende koplampen in het segment met kleine, hippe Private Leaseauto’s.

Voor een compacte stadsauto is de Citroën C1 nog redelijk ruim. Voorin is genoeg zitruimte. En achterin is het groot genoeg om kinderen mee te nemen. Veel ruimte voor boodschappen is er niet. Uiteraard kan de achterbank worden neergeklapt om extra ruimte te creëren.

De verticaal geplaatste led-dagrijverlichting accentueert het vrolijke uiterlijk en geeft de Citroën C1 nog meer karakter. De Citroën C1 is een modieuze en vrolijke stadsauto. Naast een scherp leasetarief is de Citroën C1 ook ontzettend zuinig. Wilt u zo min mogelijk geld uitgeven aan uw auto dan is de Citroën C1 Private Leaseauto een voordelige keuze.

Citroën C1 Private Lease

Citroën C3

De Citroën C3 rijdt goed, stuurt goed en biedt alle luxe en veiligheidsvoorzieningen die vandaag de dag van een compacte auto wordt verwacht. Hij valt op door zijn opvallende  airbumps (luchtkussens) op de portieren. De Citroën C3 is een onderscheidende hippe stadsauto met een aantrekkelijk Private Lease tarief.

Voor een compacte auto biedt de Citroën C3 voorin voldoende ruimte. Ook langere personen kunnen benen en hoofd prima kwijt. Bij niet al te lange voorpassagiers voorziet ook de achterbank in genoeg beenruimte. In het midden van het dashboard staat een flink digitaal scherm waarop vrijwel alle functies van de auto worden bediend, van klimaat tot entertainment.

Citroën C3 private lease aanbieding

Hoe werkt Citroën Private Lease

Geen spaargeld nodig

U hoeft geen lening af te sluiten of spaargeld in te brengen om een Citroën te kopen. De leasemaatschappij financiert de Citroën.

[/vc_row_inner]
Geen gedoe bij de aankoop en verkoop van een auto.

Alles wordt geregeld door de leasemaatschappij.

Geen onverwachte hoge kosten

Het risico op een tegenvallende inruilprijs en onverwachte dure reparaties ligt bij de leasemaatschappij.

Alles wordt geregeld

Verzekering, belastingen, onderhoud en de afhandeling van pech en/of schade. Alles wordt geregeld.

Voordelen van een nieuwe auto

U rijdt in een nieuwe Citroën voorzien van de nieuwste technologie. Hierdoor rijdt u zuiniger en duurzamer dan in een oude tweedehandsauto.

Welke kosten zijn inclusief bij Citroën Private Lease?

[/vc_column][/vc_row]

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van Citroën Private Lease Aanbiedingen

Bij het vergelijken van Citroën private lease aanbiedingen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Hierbij gaat zowel om voorwaarden als om punten die het leasetarief beïnvloeden. Al deze punten zijn meegenomen in de private lease vergelijker van Leaseauto.nl. Aandachtspunten bij het vergelijken van Citroën Private Lease aanbiedingen zijn:

 • Hoeveel extra kilometers per jaar kosten

 • Hoeveel een korte contractduur kost

 • Verrekening van meer/ minder kilometers dan afgesproken

 • Opslag bij weinig of geen schadevrije jaren

 • Verzekeringen

 • Opzegvergoeding bij voortijdige contract beëindiging, werkeloosheid of scheiding

 • Eigen risico

 • Schadevrij verklaring bij einde leasetermijn

Deze aandachtspunten bij het vergelijken van private lease aanbiedingen hebben wij in een apart artikel over het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen

 toegelicht.

Hoe werkt het bestellen van een Citroën Private Lease Auto via Leaseauto.nl?

 1. Kies een auto en de gewenste uitvoering en kleur

 2. Selecteer de looptijd en het aantal kilometers per jaar

 3. Vergelijk de prijs en voorwaarden van de aanbieders

 4. Vraag een vrijblijvende offerte aan

 5. Persoonlijke uitleg over de kleine lettertjes en beste deal check door een adviseur

 6. Bestel de auto via Leaseauto.nl

 7. Financiële toetsing en acceptatie

 8. Start met rijden

Is privé lease goedkoper dan een eigen Citroën

De kosten voor het private leasen van een Citroën zijn goed inzichtelijk. U weet precies wat u per maand betaalt. De kosten van onze eigen auto

 hebben wij meestal minder scherp. Met name de afschrijving, reparatie en onderhoud kosten onderschatten wij. Op basis van uw kenteken kunnen wij uw huidige autokosten berekenen. Ga hiervoor naar de Leaseauto.nl Autokosten Calculator.

Nu kunt u zelf nog beter bepalen of u blijft doorrijden in eigen Citroën of kiest voor private lease.

Hoe kan privé leasen zo goedkoop zijn?

Leasemaatschappijen profiteren van schaalvoordelen die consumenten niet hebben. Zij kunnen een nieuwe Citroën goedkoper inkopen bij de importeur of fabrikant. En aan het eind van de leaseperiode wordt de dan tweedehands Citroën via een internationaal netwerk veelal duurder verkocht. Ook verzekeringen, onderhoud, pechhulp en reparaties kunnen zij goedkoper inkopen. Dit voordeel wordt doorgegeven aan de consument in de vorm van een laag leasetarief.


Citroën ‘‘Inspired by you’’

De slogan van Citroën is vandaag de dag “INSPIRED BY YOU”. Met dit credo benadrukt Citroën de unieke oplossingen die het klanten biedt.

Geschiedenis

Citroën werd in 1919 opgericht door André-Gustave Citroën. Sinds 1976 onderdeel uit van het Franse concern PSA Group (nu Peugeot, DS, Opel en Vauxhall).

Al sinds 1919 heeft Citroën blijk gegeven van durf en aandacht voor de mens. Met een bijna 100-jarige merkhistorie en meer dan 300 modellen hebben velen Citroën in hun hart gesloten. Een belangrijk moment voor Citroën was in 1948. Toen werd de 2CV (de Eend) voor het eerst aan het publiek gepresenteerd op de Autosalon in Parijs. Bezoekers waren verrast door het ongewone uiterlijk van de 2CV. Er zijn tot 27 juli 1990 meer dan vijf miljoen 2CV’s geproduceerd.

Een andere gewaagde auto’s introductie was die van de DS 1955. De DS zag er futuristisch uit en had het ingenieuze hydropneumatische veersysteem aan boord. Daarbij was hij uitgerust met stuurbekrachtiging, schijfremmen, een semi-automatische versnellingsbak en (later) meedraaiende koplampen.

Toekomst

De rode draad in de toekomst van Citroën blijft comfort. Dat was zo en dat blijft zo. Zo was Citroën het eerste merk dat rubberen motorsteunen toepaste die interieurtrillingen tegengingen. De 2CV dankte zijn soepele weggedrag aan een even simpel als ingenieus onderstel. En de hydropneumatische vering maakte van de DS een ‘vliegend tapijt’.

‘Comfort’ staat vandaag voor veel meer dan een soepele vering en de beste stoelen. In de modellen van nu past Citroën onder de noemer Citroën Advanced Comfort een allesomvattende benadering toe. Daarbij staan vier elementen centraal.

Om te beginnen is er het rijcomfort met de focus op een soepel rijgedrag en een stil passagierscompartiment. In de C5 Aircross zorgt vering met progressive hydraulic cushions bijvoorbeeld voor een perfecte balans tussen comfort en een precies weggedrag.

Dan is er het leefcomfort waarbij een riant ruimteaanbod. Handige opbergruimtes en slimme oplossingen centraal staan.

Het functionele comfort gaat vooral om een intuïtieve bediening, ondersteuning door assistentiesystemen en connectiviteit. Daarom zijn smartphones zonder gedoe met een Citroën te koppelen.

De vierde en laatste factor van Citroën Advanced Comfort is gemoedsrust voor de inzittenden. Een heldere informatievoorziening via diverse displays en een ontspannen interieursfeer dragen hieraan bij.

Ami One. De toekomst van Citroën