private lease vergelijker leaseauto.nl

Citroën Private Lease | Vergelijk nu de beste Aanbiedingen

Citroën
Private Lease

Vind snel de beste Citroën Private Lease Deal! Vergelijk eenvoudig aanbiedingen van meer dan 20 aanbieders op één plek.

Als u op zoek bent naar een voordelige Citroën Privé Lease aanbieding, dan bent u op de juiste plek. Leaseauto.nl heeft de beste Citroën Privé Lease Aanbiedingen van toonaangevende leasemaatschappijen bij elkaar gebracht. Selecteer model, uitvoering, kleur, contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie de beste prijs en voorwaarden heeft.

Citroën Private Lease Aanbiedingen

Op Leaseauto.nl is altijd een actueel aanbod met Citroën Private Lease aanbiedingen te vinden. Alle via Privé Lease aangeboden modellen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Veel gekozen modellen zijn momenteel de Citroën C3, Citroën C3 Aircross, Citroën C4 en Citroën C5 Aircross.

Private Lease Citroën

Citroën Privé lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor de Leasemaatschappij. Zo zijn er nooit onverwachte kosten. 

Het grootste verschil met het huren van een Citroën is dat de overeenkomst voor een langere periode wordt afgesloten (1-5 jaar). Het is niet mogelijk om gedurende deze looptijd de auto zomaar kosteloos in te leveren.

Citroen Prive Lease
Private Lease Deal

Citroën Private Lease

Leaseauto.nl werkt alleen samen met Citroën Lease aanbieders die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Dit geeft de zekerheid van eerlijke voorwaarden. Zo hebben de bij het keurmerk aangesloten leasemaatschappijen afgesproken dat deze zaken altijd inclusief zijn:

 • kosten voor de aanschaf van de auto,
 • waardevermindering van de auto gedurende de looptijd (afschrijving),
 • belastingen (motorrijtuigenbelasting),
 • kosten van reparatie en regulier onderhoud van de auto,
 • casco en wettelijke aansprakelijkheid verzekering,
 • kosten van pechhulp in Nederland,
 • vervangend vervoer (na 72 uur) bij reparatie en onderhoud

Niet inclusief zijn de kosten zijn de kosten voor benzinekosten of kosten gerelateerd aan het opladen van een elektrische Citroën.

Vergelijk Citroën Private Lease Aanbiedingen

Door het goed vergelijken van Citroën Private Lease Aanbiedingen zijn veelal honderden euro’s per jaar te besparen. Leaseauto.nl heeft dit makkelijk gemaakt door op zoek te gaan naar de beste deals en aanbiedingen van meerdere aanbieders op 1 plek bij elkaar te brengen en de prijzen en voorwaarden transparant te presenteren.

De private leaseprijs in de meeste aanbiedingen is op basis van een overeenkomst voor 5 jaar en 10.000 kilometers per jaar. De prijsverschillen lopen snel op als er wordt gekozen voor een kortere looptijd en meer kilometers per jaar. Verborgen prijsverschillen zitten ook in de kleurkeuze. De geadverteerde prijs is bijna altijd op basis van een standaard matte lak. Een mooie metallic lak is bij de een gratis en kost bij de ander tot wel 20 euro per maand extra. Hetzelfde geldt voor schadevrije jaren. Enkele leasemaatschappijen berekenen een meerprijs als de contractant onvoldoende schadevrije jaren heeft.

Ook kunnen voorwaarden afwijken. Bijvoorbeeld het eigen risico dat betaald moet worden in het geval dat er sprake is van een niet verhaalbare schade. Leaseauto.nl helpt om dit allemaal inzichtelijk te maken.

Citroën Modellen

Citroën staat bekend om haar onderscheidende ontwerpen die al jarenlang een trouw publiek aanspreken. Zo opvallend als de 2CV (eend) een snoek (DS) zijn de nieuwste modellen niet meer. Dit komt mede doordat Citroën tegenwoordig onderdeel uitmaakt van het enorme Stelantis concern waardoor het onderdelen moet delen met andere merken als Peugeot, Open en Fiat. Dit gebeurt om de enorme inversteringskosten te drukken.

Citroën C3
Citroën C3 Aircross
Citroën C4
Citroën C5 Aircross

Citroën C1

Jarenlang was Citroën C1 private Lease de meest bestelde leasemodel van het Franse concern. Samen met de Peugeot 108 en de Toyota Aygo deelde de de C1 een technisch platform om de kosten laag te houden. Hierdoor konden deze auto’s in de lease aangeboden voor voor minder dan 200 euro per maand. Nieuwe europese milieunormen en voortschrijdende elektrificatie van hebben er voor gezorgd dat Citroën is gestopt met de C1.

Citroën C3

Nu de C1 is weggevallen zijn de Citroën C3 Private Lease en de C3 Aircross Private Lease de voordeligste Citroën modellen om te leasen. De C3 is een ruime hatchback. De C3 Aircross is een hoger model dat valt in het populaire crossover segment.

Als er twee zaken zijn die er uitspringen bij de Citroën C3 dan zijn het design en comfort. Wat de C3 zo comfortabel maakt is het weldadig geveerde onderstel, de brede zachte stoelen en de goede geluidsisolatie. Opvallend aan het design zijn de ronde vormen en sprekende Airbumps op de portieren.

De Citroen C3 Aircross is een eigenzinnige stijlvolle SUV-Crossover. Hij valt op door zijn leuke speelse uiterlijk. Maar er zijn meer redenen om voor de Citroen C3 Aircross te kiezen. Want het is bovenal een hele praktische ruime auto die comfortabel rijdt. Rijden in de C3 Aircross maakt je blij.

Citroën C4

Het ontwerp van de nieuwe Citroën C4 is typisch Citroën en onderscheidt zich met zijn energieke  en dynamische silhouet van een hatchback in combinatie met de krachtige en robuuste kenmerken van een SUV. De Private Lease Citroën C4 is zowel leverbaar met een moderne hybride aandrijving als met een volledig elektrische aandrijving.

Aan de voorzijde valt de Citroën C4 op door een tweelaags lichtsignatuur die de hoge neus accentueert. De verchroomde uiteinden van de grille lopen over in de LED dagrijverlichting. De koplampen hebben een stijlvolle vorm.

Citroën C5 Aircross

Deze C5 Aircross is een comfortabele middelgrote SUV, die verleidt met elegantie en de typische eigenzinnigheid die wij kennen van Citroën. Het comfort gaat verder dan de vering. Zo zitten de stoelen heerlijk, is hij lekker stil en is hij voorzien van elektronische hulpmiddelen waardoor de auto zich eenvoudiger laat rijden.

Citroën C5 Aircross Private Lease is een goede keuze voor gezinnen die een originele ruime auto zoeken waarmee je lekker op vakantie kan.

Citroën Private Lease via Leaseauto.nl

Rijd zorgeloos in een splinternieuwe auto voor een vast en scherp bedrag per maand. Bepaalt zelf welke auto, het aantal kilometers en de looptijd van het contract. Je betaalt hiervoor een vast bedrag per maand. 

nieuwe prive leaseauto

Voordelen van
een Nieuwe Auto

Zuinig, duurzaam, veilig en de nieuwste multimedia opties.

geen spaargeld nodig

Geen spaargeld
of lening nodig

Leasemaatschappij koopt de privé leaseauto.

alle kosten inclusief bij private lease

Alleen brandstof
kosten komen erbij

Inclusief verzekering, belasting, reparatie, onderhoud en pechhulp.

geen onverwachte kosten

Geen onverwachte
kosten

Geen dure reparaties of lage inruilwaarde.

Leaseauto.nl

Leaseauto.nl helpt kosteloos en onafhankelijk bij het vinden van de beste Private Leaseauto voor u. Dit kan u veel tijd en geld schelen.

Makkelijke vergelijker en persoonlijk advies

Met een eerlijke Private Lease vergelijker, uitleg en persoonlijk advies door onze experts. Zo krijgt u alle informatie om een goede keuze te maken.

Grootste aanbod op één plek makkelijk vergelijken

Leaseauto.nl werkt samen met toonaangevende leasemaatschappijen. Hun private lease aanbiedingen brengen wij samen op één plek. Net zoals Cheaptickets dit doet voor vliegtickets.

Leaseauto.nl
Klantenvertellen

Bestel met zekerheid via Leaseauto.nl

keurmerk private lease leasemaatschappij

Uitlichten van de kleine lettertjes

Bij Leasauto.nl kennen de verschillen tussen auto’s en lease voorwaarden. Bijvoorbeeld qua eigen risico, schadevrije jaren en de verrekening van extra kilometers. Wij doen altijd een beste deal check voordat u bestelt.

Keurmerk Private Lease

Leaseauto.nl werkt samen met leasemaatschappijen die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Zij gebruiken allemaal de Algemene Voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld.

In 4 stappen naar uw Private Leaseauto

Kies auto | Private lease auto bestellen

1. Kies een Auto en
vraag offerte aan

Selecteer een auto, uitvoering, kleur, contractduur en aantal kilometers per jaar en vraag een vrijblijvende offerte aan.

beste deal check | private lease auto bestellen

2. Beste Deal
Check

Samen controleren wij of de geselecteerde aanbieding de beste voorwaarden en prijs heeft in uw situatie.

draagkrachttoets | private Lease Auto Bestellen

3. Draagkracht
Toets

Een draagkrachttoets is verplicht vanuit de overheid om consumenten te beschermen tegen te hoge financiële lasten.

Auto bestellen | private lease

4. Bestel de Auto
met Zekerheid

De auto kan besteld worden. Na het ondertekenen van het contract heeft u nog 10 dagen bedenktijd.

Voordelen Citroën Private Lease

Steeds meer mensen kiezen voor een Private Lease Citroën. Dat doen ze natuurlijk niet voor niets. Een belangrijk voordeel is dat er geen spaargeld nodig is. De leasemaatschappij koopt de auto en blijft de eigenaar. Aan het eind van de leaseperiode wordt de Citroën gewoon weer ingeleverd.

Ook is er bij Citroën Lease geen sprake van vervelende onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Deze kosten worden bij een tweedehandsauto nog wel eens onderschat en kunnen flink oplopen. Bij een Lease Citroën weet precies waar je aan toe bent.

Het is ook heel handig dat de leasemaatschappij alles regelt. Geen gedoe autoverkopers bij de aankoop en verkoop van de auto. Ook regelen zij alles qua belastingen, verzekeringen, onderhoud, vervangend vervoer en reparaties. Wel zo makkelijk!

Tot slot is private lease een hele voordelige manier om in een nieuwe Citroën te rijden. Doordat de leasemaatschappij de auto’s tegen betere voorwaarden kunnen inkopen, onderhouden en verkopen is Privé Lease in bijna alle gevallen goedkoper dan een het kopen van een eigen nieuwe auto.

Citroën Prive leasen

Citroën Private Lease Elektrisch

De 100% elektrische auto’s van Citroën bestaan uit hatchbacks, MPV’s en bedrijfsauto’s. Elektrische auto’s bieden talloze voordelen: soepel en geruisloos rijden, een onmiddellijk beschikbaar koppel, geen CO2-uitstoot, toegang tot alle milieuzones, snel opladen.

De elektrische Citroën is gemakkelijk overal op te laden. Thuis of op het werk, via een normaal stopcontact of een wallbox, of via een openbaar laadpunt aan de openbare weg, op een parkeerplaats of langs de snelweg.

De komende jaren zal het Elektrische Private Lease aanbod van Citroën senle groeien. De Private Lease Citroën C4 was de eerste.

Citroën Private Lease ANWB

De ANWB biedt ook Citroën Private Lease aan. Het is niet zo dat de ANWB een eigen leasemaatschappij heeft. ANWB is niets meer dan een samenwerking met Leaseplan.

Pechhulp is inclusief bij alle Private Lease Aanbiedingen die worden aangeboden door bij het Keurmerk Private Lease aangesloten leasemaatschappijen.

Citroën privat lease

Citroën

Citroën werd in 1919 opgericht door André-Gustave Citroën. Sinds 1976 onderdeel uit van het Franse concern PSA Group (nu Peugeot, DS, Opel en Vauxhall).

Al sinds 1919 heeft Citroën blijk gegeven van durf en aandacht voor de mens. Met een bijna 100-jarige merkhistorie en meer dan 300 modellen hebben velen Citroën in hun hart gesloten. 

Een belangrijk moment voor Citroën was in 1948. Toen werd de 2CV (de Eend) voor het eerst aan het publiek gepresenteerd op de Autosalon in Parijs. Bezoekers waren verrast door het ongewone uiterlijk van de 2CV. Er zijn tot 27 juli 1990 meer dan vijf miljoen 2CV’s geproduceerd.

Citroën Private Lease Occasion

Op zeer korte termijn een betrouwbare auto nodig? Geen zin om lang vast te zitten aan een leasecontract? Of zorgen over de risico’s die verbonden zijn aan het kopen van een tweedehands auto?

Allemaal goede redenen waarom een Private Lease Occasion interessant is. Naast het privé leasen van een nieuwe Citroën worden tegenwoordig ook steeds meer tweedehands auto’s aangeboden.

Voordelen Private Lease Occasion

 • Snel leverbaar, veelal al binnen 2 weken
 • Kortere lease termijnen, vanaf een jaar
 • Goed onderhouden auto’s
 • Geen risico op onverwachte kosten
 • Aantrekkelijke tarieven
Citroën Private Lease vergelijken
Citroën leasen

Citroën Private Lease voor iedereen

Citroen staat bekend om het enorme comfort en luxe waarmee de auto’s worden uitgerust, de voorstoelen zijn in sommige modellen bijna fauteuils te noemen en de standaarduitrusting van een Citroën is vaak rijk te noemen.

Citroën behoort tot de Stellanis-groep en dat zie je onder andere terug in het gebruik van de motoren bij de verschillende merken die daar onderdeel van uitmaken. De comfortabele motoren vind je niet alleen terug onder de motorkap van een Citroën, maar ook bij PeugeotDS (dat tot 2015 nog onder Citroën viel) en Opel.

Eén van de meest herkenbare merkemblemen uit de auto-industrie is ongetwijfeld de ‘double chevron’ van Citroën. De oorsprong ervan gaat terug tot 1905, toen Citroën nog een producent van tandwielen was. De twee V’s verwijzen naar de typische vertanding van de tandwielen die Citroën op dat moment volgens een Russisch patent produceert.

Citroën Lease Private

Citroën Private Lease is een financieringsvorm waarbij u geen aanbetaling doet en maandelijks een vast bedrag betaalt.

In het maandelijkse leasebedrag zijn de volgende zaken verwerkt: afschrijving, rente, afleveringskosten, allrisk verzekering, wegenbelasting, overlijdensrisicodekking, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, pech-onderweg hulpdienst inclusief vervangend vervoer en BTW.

Citroën lease particulier
Contact met Leaseauto.nl

Vragen over Citroën Private Lease

Hoe werkt Citroën Private Lease?

Citroën Privé lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd.

Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor de Leasemaatschappij. Zo zijn er nooit onverwachte kosten. 

Welke kosten zijn inclusief bij Citroën Privé Lease?

Bij alle Private Lease Aanbieders zijn ten minste deze kosten inclusief: aanschaf en afschrijving van de Peugeot, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, WA en Casco verzekering, pechhulp en vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur. Brandstofkosten, bekeuringen en wasbeurten zijn niet inclusief.

Lease Private Citroën, wat zijn de voordelen?

Zekerheid en geen gedoe. Van tevoren zijn alle kosten bekend. De enige kosten die er nog bijkomen zijn de kosten voor benzine of het opladen.

Daarnaast wordt alles geregeld. De leasemaatschappij regelt de verzekeringen, onderhoud, wegenbelasting etc. En het is niet nodig om in één keer een flink geldbedrag neer te leggen of jaren te sparen voor een eigen auto.

Voor wie is Citroën Privé leasen interessant?

Citroën Privé leasen is zowel voor jongere als voor oudere particulieren aantrekkelijk. Naast het voordeel van de financiering speelt ook mee dat bij Citroën personal lease alles geregeld wordt. Bij Citroën private autolease is er geen risico op onverwachte kosten.

De auto is goed verzekerd en de kosten voor onderhoud en reparaties zijn ook inclusief. Als er een ongeluk gebeurt met de Privelease Citroën, dan wordt er zelfs kosteloos een vervangende auto geregeld. Deze wordt uiterlijk 72 uur na het ongeluk ter beschikking gesteld.

Waar op letten bij het kiezen van een Citroën Leaseauto?

Een Leaseauto moet natuurlijk ook aansluiten bij de persoonlijke mobiliteitsbehoefte. Hierbij moet rekening gehouden worden met het aantal volwassen passagiers dat comfortabel mee moet kunnen en de behoefte aan bagageruimte.

Zijn er ook Citroën i3 Private Lease Occasions?

Via Citroën Occasion lease is het mogelijk om een tweedehandsauto te leasen. Het prijsverschil is niet zo groot als bij het kopen van een tweedehandsauto. Dit komt omdat de een groot deel van de kosten even hoog zijn bij nieuwe en enkele jaren oude auto’s. Denk hierbij aan de wegenbelasting, verzekeringen en pechhulp die altijd inclusief is bij een Privé Lease Citroën.

Het grootste voordeel bij een tweedehands Citroën Leasen is dat hij snel leverbaar is. En dat hij ook bij een kortere looptijd al heel aantrekkelijk is geprijsd.

Waar moet ik op letten als ik Citroën Private Lease Aanbiedingen Vergelijk?

Bij het kiezen van een nieuwe leaseauto is het altijd goed om Citroën Private Lease Deals met elkaar te vergelijken. Hiermee zijn honderden euro’s te besparen. De meest Citroën private lease voorwaarden zijn bij de verschillende aanbieders grotendeels hetzelfde.

De kosten verschillen ontstaan op de eerste plaats als er wordt gekozen voor meer kilometers en een kortere looptijd. Ook de meerprijs voor een luxere uitvoering verschilt tussen aanbieders. Tot slot zitten er prijsverschillen in optionele leasevoorwaarden zoals een verlaagd eigen risico of meer flexibiliteit bij het voortijdig opzeggen.


Leaseauto.nl heeft een makkelijke Private Lease Vergelijker waarin al deze punten worden worden meegenomen. Hiermee is het makkelijk gemaakt op de goedkoopste Citroën Private Lease Aanbieding te vinden. Ook helpen de adviseurs van Leaseauto.nl bij het vinden van de beste private Lease deal.

Wat staat er in het Citroën Prive Lease Contract?

Een Private Lease Overeenkomst wordt aangegaan voor langere tijd. Een eigen auto kun je verkopen als je hem niet meer nodig hebt. Bij een Private Lease gaat dat niet zo makkelijk. Een van de belangrijkste punten in de overeenkomst is de looptijd van de overeenkomst.

Tevens is de leaseprijs afhankelijk van het aantal kilometers dat er per jaar gereden mag worden. In het Citroën private lease contract staat altijd hoeveel kilometers er per jaar gereden mogen worden en hoeveel het kost als er meer wordt gereden.

Heeft Citroën Hybride Private Lease auto’s?

Een Hybride private lease auto maakt gebruik van twee krachtbronnen: een benzinemotor en een elektromotor. Zij combineren het beste van twee werelden: zuiniger en schoner rijden dankzij de elektromotor en lange afstanden dankzij de benzinemotor. 

Er is niet maar één soort hybride auto; er zijn er veel meer. Zo laden bijna alle hybride auto’s laden hun accu op tijdens het remmen. Hiernaast zijn er Plug-in hybrides die je ook via een stekker kunt opladen. Thuis, in parkeergarages of bij een openbare laadpaal. 

Steeds meer Citroën modellen zijn leverbaar met een hybride aandrijving.

Waarom kiezen voor Citroën Elektrisch Private Lease?

Een elektrische auto kopen? Nog even niet, zeggen veel mensen. Te duur en een onzekere restwaarde. Deze argumenten vallen weg bij de private lease van een elektrische Citroën. De leasemaatschappij koopt namelijk de elektrische auto en draagt het risico voor de restwaarde.

Hiermee is de Private Lease van een Elektrische auto aantrekkelijk voor iedereen die de voordelen van de elektrische auto kent, maar moeite heeft met de hoge aanschafprijs en onzekere restwaarde van een elektrische Citroën.

Welke Citroën private Lease Automaat Modellen zijn er leverbaar?

Bijna alle benzine en hybride aangedreven Citroën Modellen worden in Pritate Lease ook aangeboden met een automatische versnellingsbak. Alle elektrisch aangedreven Citroën modellen hebben een automaat.

Zijn er ook Citroën SUV Private Lease aanbiedingen?

Ook als privé lease auto is de Citroën SUV populair. De stoere uitstraling, hoge instap en grote bagageruimte van de SUV spreekt ook veel private lease rijders aan.

Er zijn zowel Citroën Crossover Private Lease als SUV Prive Lease deals. De Crossovers zijn wat kleiner en veelal voortgekomen uit een verhoogde versie van een bestaande hatchback.

Groeit het aantal Citroën private leasing initiatieven? 

Sinds 2015 is er een sterke groei in het aanta Citroën personal lease rijders. Meer dan 200.000 nederlanders hebben sindsdien gekozen om als particulier een auto te gaan leasen.

Wat is Citroën ANWB Private Lease?

De ANWB biedt via Leaseplan Citroën Private lease aan. Ze hebben geen eigen leasemaatschappij.

Een standaard voorwaarde in elke overeenkomst van aanbieders die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease is pechhulp in Nederland. Dit is dus niet uniek voor de ANWB.

Pechhulp in het buitenland is bij de meeste leasemaatschappijen ook inclusief. Let hierop bij het vergelijken van aanbiedingen.

Is Citroën Private Lease voordelig?

Private Lease is bijna altijd de goedkoopste manier om in een nieuwe Citroën te rijden. Met name de afschrijvingskosten worden vaak onderschat door mensen die een nieuwe auto kopen.

Wat kost Citroën Private Lease

Alle autokosten zijn inclusief in het vast maandbedrag. Dit bedrag valt alleen hoger uit als er meer wordt gereden dan er is overeengekomen. Ook brandstof of oplaadkosten komen er nog bij.

Waar vind ik meer informatie over Private Lease?

In het Private Lease Kenniscentrum van Leaseauto.nl staan antwoorden op alle vragen over Privé Lease.