Uw onafhankelijke Private Lease Adviseur

088-0102600

private lease vergelijker leaseauto.nl

Citroën Private Lease| Vergelijk Aanbiedingen

Citroën Private Lease

Alles over Citroën Privé Lease, Citroën Reviews en Private Lease Aanbiedingen

Citroën private lease betekent voordelig en zorgeloos in een nieuwe Citroën rijden voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en geen grote investering in een eigen Citroën. Bij het privé leasen van een Citroën zijn alle vaste autokosten inclusief. Alleen de kosten voor brandstof en eventuele bekeuringen komen er nog bij. En aan het einde van de looptijd levert u de auto gewoon weer in.


Citroën groeit in Private Lease

Het Franse Citroën is al decennialang een populair automerk in Nederland. De tijd dat wij konden spreken over typische Citroën-rijders is voorbij. Auto’s zijn meer op elkaar gaan lijken en de verschillen tussen de stereotypie berijder is verkleind. Citroën spreekt vandaag een veel bredere en vooral ook jongere doelgroep aan.


In de private lease wordt Citroën populairder. De compacte Citroën C1 doet het goed in het stadsauto segment. De onderscheidende Citroën C3  en C4 zijn populair bij gezinnen. Maar ook een hoog model als de Citroën C5 Aircross wordt net als de hoge modellen van andere fabrikanten vaker gekozen.

Citroën Private Lease via Leaseauto.nl

Leaseauto.nl is een 100% onafhankelijke Private Lease adviseur. Voor al uw vragen over Private Lease kunt u contact met ons opnemen.  Leaseauto.nl helpt ook bij het vinden van goede Citroën private lease aanbiedingen. Wij brengen het aanbod van meerdere bij het Keurmerk Private Lease aangesloten Leasemaatschappijen samen. Hierdoor kunt u makkelijk op een plek betrouwbare Citroën private lease aanbiedingen vergelijken en bestellen.

Leaseauto.nl uw 100% onafhankelijke private lease adviseur en vergelijker

Leaseauto.nl

Private Lease Specialist
100% Onafhankelijk
Gratis Persoonlijk Advies
Beste Aanbiedingen
Makkelijk Vergelijken

Citroën Private Lease aanbiedingen

Citroën is populair bij de particuliere rijder. Voor hen zijn er een aantal aantrekkelijke geprijsde modellen. Wij hebben het populairste Citroën private lease model uitgelicht.

Citroën C1

De Citroën C1 onderscheidt zich door zijn optimistische design en vrolijke uitstraling, mede dankzij de brutaal ogende koplampen in het segment met kleine, hippe Private Leaseauto’s.

De verticaal geplaatste led-dagrijverlichting accentueert het vrolijke uiterlijk en geeft de Citroën C1 nog meer karakter. De Citroën 108 is een modieuze en vrolijke stadsauto. Naast een scherp leasetarief is de Citroën 108 ook ontzettend zuinig. Wilt u zo min mogelijk geld uitgeven aan uw Private Leaseauto, dan is de Citroën C1 een voordelige keuze. Bekijk de Citroën C1 Aanbiedingen.

Citroen Private Lease Aanbiedingen

Hoe werkt Private Lease

U kiest uit alle Citroën private lease aanbiedingen uw favoriete Citroën. Hiervoor betaalt u een vast maandbedrag. Aan het einde van het contract levert u uw Citroën weer in. En dan is het mogelijk om een nieuwe Citroën uit te kiezen.

 

Voordelen van Private Leasen

De grootste voordelen van het private leasen van een Citroën zijn dat u voordelig en zonder financiële risico’s in een nieuwe en zuinige Citroën rijdt. Als u de Citroën na de contractperiode inlevert, hoeft u zich geen zorgen te maken of de Citroën verkocht kan worden en voor hoeveel. U loopt geen enkel risico en hoeft geen grote investering te doen.

 

 • Geen spaargeld nodig. U hoeft geen lening af te sluiten of spaargeld in te brengen om een Citroën te kopen. De leasemaatschappij financiert de Citroën.
 • Geen gedoe met autoverkopers U hoeft niet te onderhandelen over aankoop en verkooprijs van uw Citroën.  Aan het eind van de leaseperiode levert u de Citroën gewoon weer in.
 • Inzicht in de kosten: U weet precies wat je iedere maand moet betalen. Alleen brandstofkosten en verkeersboetes betaalt u zelf.
 • Alles wordt geregeld. Verzekering, belastingen, onderhoud en de afhandeling van pech en/of schade. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen.
 • Voordelen van een nieuwe auto. U rijdt in een nieuwe Citroën voorzien van de nieuwste technologie. Door deze nieuwe technologie kunt u zuiniger en duurzamer rijden dan in een oude tweedehandsauto.
 • Geen risico op onverwachte kosten U loopt geen risico op onverwachte hoge kosten voor onderhoud en reparatie. Ook heeft u niet het risico dat bij de aanschaf van een nieuwe Citroën de inruilwaarde van de in te ruilen auto tegenvalt.

 

Deze kosten zijn inclusief

Alle vaste autokosten zijn inclusief bij Citroën privé leasen. Dit zijn de zogenaamde inbegrepen kosten. Hiervoor betaalt u via uw de maandelijkse leasetermijn.

 

 • aanschaf en afschrijving van de Citroën
 • motorrijtuigenbelasting;
 • kosten van reparatie en regulier onderhoud aan de Citroën;
 • premie voor de WA-verzekering;
 • premie voor verzekering bij eventuele schade aan de Citroën door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade);
 • kosten van pechhulp;
 • kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur.

 

Vergelijk Citroën Private Lease Aanbiedingen

Bij het vergelijken van Citroën private lease aanbiedingen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Hierbij gaat zowel om voorwaarden als om punten die het leasetarief beïnvloeden. Al deze punten zijn meegenomen in de private lease vergelijker van Leaseauto.nl. Aandachtspunten bij het vergelijken van Citroën Private Lease aanbiedingen zijn:

 

 • Hoeveel extra kilometers per jaar kosten
 • Hoeveel een korte contractduur kost
 • Verrekening van meer/ minder kilometers dan afgesproken
 • Opslag bij weinig of geen schadevrije jaren
 • Verzekeringen
 • Opzegvergoeding bij voortijdige contract beëindiging, werkeloosheid of scheiding
 • Eigen risico
 • Schadevrij verklaring bij einde leasetermijn

Deze aandachtspunten bij het vergelijken van private lease aanbiedingen hebben wij in een apart artikel over het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen toegelicht.

 

Eigen Citroën Kopen of Leasen

Bij de voordelen van het privé leasen van Citroën hebben wij al stilgestaan. Er zijn ook nadelen bij private lease. De belangrijkste nadelen van private lease hebben er mee te maken dat u bij Private Lease een financiële verplichting aangaat voor langere tijd. Mocht u zich zorgen maken over uw inkomsten op de langere termijn, dan is leasen veelal geen goed idee.

Hulp nodig?
Neem gratis contact op met onze Private Lease Adviseurs
088-010 2600

Leaseauto.nl Private LeaseVergelijker

Is privé lease goedkoper een eigen Citroën

De kosten voor het private leasen van een Citroën zijn goed inzichtelijk. U weet precies wat u per maand betaalt. De kosten van onze eigen auto hebben wij meestal minder scherp. Met name de afschrijving, reparatie en onderhoud kosten onderschatten wij. Op basis van uw kenteken kunnen wij uw huidige autokosten berekenen. Ga hiervoor naar de Leaseauto.nl Autokosten Calculator. Nu kunt u zelf nog beter bepalen of u blijft doorrijden in eigen Citroën of kiest voor Citroën private lease.


Hoe kan privé leasen zo goedkoop zijn

Leasemaatschappijen profiteren van schaalvoordelen die consumenten niet hebben. Zij kunnen een nieuwe Citroën goedkoper inkopen bij de importeur of fabrikant. En aan het eind van de leaseperiode wordt de dan tweedehands Citroën via een internationaal netwerk veelal duurder verkocht. Ook verzekeringen, onderhoud, pechhulp en reparaties kunnen zij goedkoper inkopen. Door deze kostenvoordelen kunnen leasemaatschappijen de autokosten laag houden. Dit voordeel wordt doorgegeven aan de consument in de vorm van een laag leasetarief.


Voorwaarden van Private Lease

De twee belangrijkste voorwaarden die u moet bepalen bij private leasen van een Citroën zijn het aantal kilometers dat u per jaar gaat rijden en de looptijd van de overeenkomst. Deze twee voorwaarden hebben de grootste invloed op uw maandelijkse leasetarief.

Hoe meer u gaat rijden in uw Citroën hoe hoger het maandelijkse leasebedrag. En hoe langer de looptijd van de overeenkomst hoe goedkoper. U kunt veelal kiezen uit een looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden en 5.000, 10.000, 15.000. 20.000, 25.000 of 30.000 kilometers per jaar.

Daarnaast kunt u naast de standaard verzekeringen  ook extra verzekeringen afsluiten. Bijvoorbeeld een Schade Inzittenden Verzekering. In geval van niet verhaalbare schades betaalt u een eigen risico. U kunt er veelal voor kiezen om dit eigen risico tegen een meerprijs te verlagen.

Mocht u de leaseovereenkomst eerder willen beëindigen dan kan u in bepaalde gevallen kosteloos de overeenkomst beëindigen. Ook bieden Leasemaatschappijen tegen een meerprijs veela extra flexibiliteit. Bijvoorbeeld de optie om ook bij ontslag kosteloos voortijdig de overeenkomst te kunnen beëindigen.

De leasevoorwaarden waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u een private leaseovereenkomst afsluit hebben wij toegelicht. Wij hebben de belangrijkste kleine lettertjes voor u groot gemaakt.


Wie kan een Citroën Private Leasen

Wilt u een Citroën private lease, maar twijfelt u of u in aanmerking komst. In principe kunnen alle consumenten een Citroën private leasen. U moet uiteraard wel 18 jaar oud zijn en over een geldig rijbewijs beschikken.

Leasemaatschappijen willen ook zekerheid dat u aan uw betalingsverplichtingen kunt voldoen. Hierbij wordt gekeken naar de balans tussen inkomsten en uitgaven. De leasemaatschappij gebruikt hiervoor een leenkrachtnorm.  Deze leennorm of draagkrachtnorm geeft aan welk bedrag u per maand moet overhouden voor levensonderhoud als alle vaste lasten zijn betaald.

Mocht uw eigen inkomen onvoldoende zekerheid geven aan de leasemaatschappij dan kunt u de overeenkomst samen met iemand anders afsluiten. Bijvoorbeeld een partner of ouder. Deze persoon staat dan samen met u garant voor de betaling.


‘‘Inspired by you’’

De slogan van Citroën is vandaag de dag “INSPIRED BY YOU”. Met dit credo benadrukt Citroën de unieke oplossingen die het klanten biedt.

Geschiedenis

Citroën werd in 1919 opgericht door André-Gustave Citroën. Sinds 1976 onderdeel uit van het Franse concern PSA Group (nu Peugeot, DS, Opel en Vauxhall).

Al sinds 1919 heeft Citroën blijk gegeven van durf en aandacht voor de mens. Met een bijna 100-jarige merkhistorie en meer dan 300 modellen hebben velen Citroën in hun hart gesloten.

Een belangrijk moment voor Citroën was in 1948. Toen werd de 2CV (de Eend) voor het eerst aan het publiek gepresenteerd op de Autosalon in Parijs. Bezoekers waren verrast door het ongewone uiterlijk van de 2CV. Er zijn tot 27 juli 1990 meer dan vijf miljoen 2CV’s geproduceerd.

Een andere gewaagde auto’s introductie was die van de DS 1955. De DS zag er futuristisch uit en had het ingenieuze hydropneumatische veersysteem aan boord. Daarbij was hij uitgerust met stuurbekrachtiging, schijfremmen, een semi-automatische versnellingsbak en (later) meedraaiende koplampen.

Toekomst

De rode draad in de toekomst van Citroën blijft comfort. Dat was zo en dat blijft zo. Zo was Citroën het eerste merk dat rubberen motorsteunen toepaste die interieurtrillingen tegengingen. De 2CV dankte zijn soepele weggedrag aan een even simpel als ingenieus onderstel. En de hydropneumatische vering maakte van de DS een ‘vliegend tapijt’.

‘Comfort’ staat vandaag voor veel meer dan een soepele vering en de beste stoelen. In de modellen van nu past Citroën onder de noemer Citroën Advanced Comfort een allesomvattende benadering toe. Daarbij staan vier elementen centraal.

Om te beginnen is er het rijcomfort met de focus op een soepel rijgedrag en een stil passagierscompartiment. In de C5 Aircross zorgt vering met progressive hydraulic cushions bijvoorbeeld voor een perfecte balans tussen comfort en een precies weggedrag.

Dan is er het leefcomfort waarbij een riant ruimteaanbod. Handige opbergruimtes en slimme oplossingen centraal staan.

Het functionele comfort gaat vooral om een intuïtieve bediening, ondersteuning door assistentiesystemen en connectiviteit. Daarom zijn smartphones zonder gedoe met een Citroën te koppelen.

De vierde en laatste factor van Citroën Advanced Comfort is gemoedsrust voor de inzittenden. Een heldere informatievoorziening via diverse displays en een ontspannen interieursfeer dragen hieraan bij.

Ami One. De toekomst van Citroën

Citroën C1 | Private Lease | Leaseauto.nl

Citroën C1 Private Lease vanaf € 189

Citroën C1 Private Lease behoort tot de goedkoopste manieren om auto te rijden. Vanaf +/- 200 euro per maand is de Citroën C1 als privé leaseauto te rijden. De lage kosten per maand is wat de Citroën C1 en andere compacte stadsauto’s zo populair maakt in de...