Uw onafhankelijke Private Lease Adviseur

088-0102600

private lease vergelijker leaseauto.nl
peugeot private lease

Peugeot private lease betekent voordelig en zorgeloos in een nieuwe Peugeot rijden voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en geen grote investering in een eigen Peugeot. Bij het privé leasen van een Peugeot zijn alle vaste autokosten inclusief. Alleen de kosten voor brandstof en eventuele bekeuringen komen er nog bij. 

Peugeot is al decennialang een van de populairste auto’s in Nederland. Ook in de private lease is Peugeot populair. De vertrouwde Peugeot 108 en Peugeot 208 kunnen rekenen op een grote klantenkring. Maar ook de hoge modellen als de Peugeot 2008, de Peugeot 3008 en Peugeot 5008 worden populairder. Ook elektrische modellen als de Peugeot e-208 en Peugeot e-2008 zijn als private lease auto leverbaar.

Peugeot Private Lease

peugeot 108 private lease
peugeot 208 private lease
peugeot 308 sw private lease
peugeot 2008 private lease
peugeot 3008 private
peugeot 5008 private lease

Peugeot Private Lease via Leaseauto.nl

Leaseauto.nl helpt u bij het vinden van de beste Peugeot Private Lease deal bij gerenommeerde aanbieders. Op Leaseauto.nl kunt u eenvoudig Peugeot Privé Lease aanbiedingen vergelijken en aanpassen aan uw wensen. Selecteer de uitvoering, kleur, de contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie het goedkoopste is en de beste voorwaarden heeft.

Peugeot Private Lease aanbiedingen

Peugeot 108 Private Lease

De Peugeot 108 doet het goed in het segment met kleine, hippe Private Leaseauto’s. De chic en elegant vormgegeven Peugeot 108 voelt zich in de stad als een vis in het water. De Peugeot 108 is een modieuze en chique stadsauto. Naast een scherp leasetarief is de Peugeot 108 ook ontzettend zuinig.

Wilt u zo min mogelijk geld uitgeven aan uw Private Leaseauto, dan is de Peugeot 108 een voordelige keuze. Interesse om een Peugeot 108 te leasen? Lees dan eerst de uitgebreide Peugeot 108 review door Leaseauto.nl of ga direct naar de Peugeot 108 Aanbiedingen.

Peugeot 108 Private Lease Aanbieding

Peugeot 208 Private Lease

Peugeot 208 Private Lease is aantrekkelijk als je voordelig en zorgeloos wilt rijden in een prachtige nieuwe auto met een origineel design. Hij rijdt sportief, is lekker wendbaar, ziet er stoer uit en is zuinig. De Peugeot 208 ziet er werkelijk schitterend uit en het interieur is van hoge kwaliteit. Weinig compacte auto’s zijn zo eigentijds als de Peugeot 208.

De Peugeot 208 is uitgeroepen tot ‘Auto van het jaar 2020’. Het Franse model kreeg in de finale de meeste punten en hield zes andere finalisten achter zich: de BMW 1 Serie, Porsche Taycan, Renault Clio, Tesla Model 3 en Toyota Corolla.

peugeot 208 private lease aanbieding

De Peugeot e-208 Private Lease

De Peugeot e-208 is de beste 208. Hij ziet er van binnen en van buiten net zo fantastisch uit als de benzine 208. En heeft de voordelen van elektrisch rijden. Met de voordelen van private lease erbij is de Peugeot 208 electric private lease een echte prijswinnaar.

Zonder grote investering in een eigen nieuwe elektrische auto rijden en geen zorgen over de restwaarde? Dat kan met Peugeot e-208 private lease.  De hoge investering en zorgen over de restwaarde weerhoudt nu nog velen om de stap te zetten naar elektrisch rijden. Deze argumenten vallen weg bij het private leasen van een elektrische auto. De leasemaatschappij koopt de elektrische 208 en draagt het risico voor de afschrijving. Aan het einde van de leasetermijn kan de Peugeot e-208 weer zorgeloos ingeleverd worden.

peugeot e-208 private lease

Peugeot 2008 Private Lease

Peugeot 2008 Private Lease is aantrekkelijk voor iedereen die op zoek is naar een stoere, milieuvriendelijke en vooral moderne SUV met een goed onderstel. Wie kiest voor een Peugeot 2008 krijgt een creatief hoogstandje. Het design van de 2008 verleidt met elegante vormgeving en moderne techniek.

De Peugeot 2008 is een hoger en stoerder model, in vergelijking met de 208. Het is vooral de nieuwe hoekige designtaal van Peugeot waardoor de 2008 een indrukwekkende auto is geworden. Harde lijnen gecombineerd met scherpe hoeken. De 2008 heeft een mooie vlot ogende vormgeving.

Deze neus laat hem veel groter lijken dan hij in werkelijkheid is. De voorkant van de 2008 staat bijna haaks op de weg met de bekende ‘leeuwentanden’ als dimlichten. De achterzijde is fraai, met een brede zwarte band over de gehele breedte waar de lichtunits in verwerkt zijn.

peugeot 2008 private lease aanbieding

Peugeot e-2008 Private Lease

De Peugeot e-2008 Private Lease is de beste Peugeot 2008 om privé te leasen. Qua design is de elektrische Peugeot e-2008 identiek aan de brandstof aangedreven uitvoeringen. En dat is een pluspunt. Het ontwerp van de 2008 is stoer en toch ook elegant. Het interieur kwalitatief hoogwaardig en innovatief.

De Peugeot e-2008 is door zijn elektrische aandrijving superieur en dat maakt hem als private lease auto nog aantrekkelijker. De Peugeot e-2008 is stiller en accelereert sneller. De rust samen met het direct beschikbare sprintvermogen geven het gevoel dat diesel- en benzinemotoren al bij de introductie achterhaald zijn qua rijbeleving.

peugeot e-2008 private lease goedkoopste

Peugeot 3008 Private Lease

Zowel vanuit het hoofd als vanuit het hart is Peugeot 3008 Private Lease een goede keuze. Ten minste als u op zoek bent naar een comfortabele Private Lease gezins-SUV met veel ruimte, een complete uitrusting en met een cool uiterlijk.

De Peugeot 3008 is een opvallende verschijning op de wegen. De meeste SUV’s zien er alleen stoer uit. De Peugeot 3008 onderscheidt zich met zijn sierlijke vormgeving en chique uitstraling.

Met zijn stoere voorzijde, verticale grille en opvallende koplampen maakt de 3008 vanaf de eerste seconde indruk. Scherp gesneden en met een unieke achterkant. Het is de blikvanger onder de compacte SUV’s.

peugeot 3008 private lease aanbieding

Private Lease

Bij de Peugeot private lease rijdt u in een auto van de leasemaatschappij. Zij regelen alles. De leasemaatschappij koopt de auto en betaalt voor de wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparaties en pechhulp. Hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij. Spaargeld voor de aanschaf van een eigen Peugeot is niet nodig. Uitleg en antwoorden op alle vragen over Private kunt u vinden in het Private Lease Kenniscentrum van Leaseauto.nl.

Voordelen van Peugeot Private Lease

Geen spaargeld nodig

U hoeft geen lening af te sluiten of spaargeld in te brengen om een Peugeot te kopen. De leasemaatschappij financiert de Peugeot.

Geen gedoe bij de aankoop en verkoop van een auto.

Alles wordt geregeld door de leasemaatschappij.

Geen onverwachte hoge kosten

Het risico op een tegenvallende inruilprijs en onverwachte dure reparaties ligt bij de leasemaatschappij.

Alles wordt geregeld

Verzekering, belastingen, onderhoud en de afhandeling van pech en/of schade. Alles wordt geregeld.

Voordelen van een nieuwe auto

U rijdt in een nieuwe Peugeot voorzien van de nieuwste technologie. Hierdoor rijdt u zuiniger en duurzamer dan in een oude tweedehandsauto.

Vragen over Peugeot Private Lease

Welke kosten zijn inclusief bij Peugeot Private Lease?

Alle vaste autokosten zijn inclusief bij Peugeot privé leasen. Dit zijn de zogenaamde inbegrepen kosten. Hiervoor betaalt u via uw de maandelijkse leasetermijn.


 • aanschaf en afschrijving van de Peugeot
 • motorrijtuigenbelasting;
 • kosten van reparatie en regulier onderhoud aan de Peugeot;
 • premie voor de WA-verzekering;
 • premie voor verzekering bij eventuele schade aan de Peugeot door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade);
 • kosten van pechhulp;
 • kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur.

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van Peugeot Private Lease Aanbiedingen

Bij het vergelijken van Peugeot private lease aanbiedingen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Hierbij gaat zowel om voorwaarden als om punten die het leasetarief beïnvloeden. Al deze punten zijn meegenomen in de private lease vergelijker van Leaseauto.nl. Aandachtspunten bij het vergelijken van Peugeot Private Lease aanbiedingen zijn:


 • Hoeveel extra kilometers per jaar kosten
 • Hoeveel een korte contractduur kost
 • Verrekening van meer/ minder kilometers dan afgesproken
 • Opslag bij weinig of geen schadevrije jaren
 • Verzekeringen
 • Opzegvergoeding bij voortijdige contract beëindiging, werkeloosheid of scheiding
 • Eigen risico
 • Schadevrij verklaring bij einde leasetermijn

Deze aandachtspunten bij het vergelijken van private lease aanbiedingen hebben wij in een apart artikel over het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen toegelicht.

Hoe werkt het bestellen van een Peugeot Private Lease Auto via Leaseauto.nl?

 1. Kies een auto en de gewenste uitvoering en kleur
 2. Selecteer de looptijd en het aantal kilometers per jaar
 3. Vergelijk de prijs en voorwaarden van de aanbieders
 4. Vraag een vrijblijvende offerte aan
 5. Persoonlijke uitleg over de kleine lettertjes en beste deal check door een adviseur
 6. Bestel de auto via Leaseauto.nl
 7. Financiële toetsing en acceptatie
 8. Start met rijden

Is privé lease goedkoper dan een eigen Peugeot

De kosten voor het private leasen van een Peugeot zijn goed inzichtelijk. U weet precies wat u per maand betaalt. De kosten van onze eigen auto hebben wij meestal minder scherp. Met name de afschrijving, reparatie en onderhoud kosten onderschatten wij. Op basis van uw kenteken kunnen wij uw huidige autokosten berekenen. Ga hiervoor naar de Leaseauto.nl Autokosten Calculator. Nu kunt u zelf nog beter bepalen of u blijft doorrijden in eigen Peugeot of kiest voor Peugeot private lease.

Hoe kan privé leasen zo goedkoop zijn?

Leasemaatschappijen profiteren van schaalvoordelen die consumenten niet hebben. Zij kunnen een nieuwe Peugeot goedkoper inkopen bij de importeur of fabrikant. En aan het eind van de leaseperiode wordt de dan tweedehands Peugeot via een internationaal netwerk veelal duurder verkocht. Ook verzekeringen, onderhoud, pechhulp en reparaties kunnen zij goedkoper inkopen. Dit voordeel wordt doorgegeven aan de consument in de vorm van een laag leasetarief.