Private Lease Acceptatie | Inkomenstoetsing

Acceptatieprocedure Private Lease

private lease acceptatie

Private Lease Acceptatie Procedure

Na het indienen van een lease aanvraag start de Private Lease Acceptatie. Hierbij wordt per persoon bekeken of het private leasen van auto mogelijk is. Onderdeel van het proces is het aanleveren van uw persoonlijke gegevens en belangrijke documenten, zoals een kopie van je rijbewijs en een loonstrook. Zo wordt er gekeken of het rijbewijs geldig is en belangrijker nog; of u kredietwaardig bent.

EDR Acceptatieprocedure

Een groot aantal Leasemaatschappijen werken voor de acceptatie van private lease klanten met de kredietbeoordelaar EDR samen. De procedure bij EDR kent drie stappen:

Niet alle leasemaatschappijen werken EDR samen

Niet alle leasemaatschappijen werken met EDR samen in de acceptatieprocedure. Leasemaatschappijen die aangesloten zijn bij het Keurmerk Private Lease maken wel allemaal gebruik van dezelfde draagkracht norm.

Meer weten over de aanvraag en acceptatie?

Private Lease per Automerk

Op zoek naar een private leaseauto van een bepaald merk? Inmiddels zijn van alle automerken de populairste modellen leverbaar in de private lease. Bekijk nu per merk de leverbare modellen en de beste private lease aanbiedingen.

Private Lease op Leaseauto.nl

Bent u op zoek naar een Private Lease Auto? Op Leaseauto.nl vindt u op één plek de meeste Private Lease Aanbiedingen. Als onafhankelijke Private Lease Specialist kunnen wij helpen bij het vinden van de Leaseauto die het beste bij u past.

Mobiele versie afsluiten