Uw onafhankelijke Private Lease Adviseur

088-0102600

private lease vergelijker leaseauto.nl

Mazda Private Lease | Vergelijk Aanbiedingen

Mazda Private Lease

Alles over Mazda Privé Lease, Mazda Reviews en Private Lease Aanbiedingen

Mazda private lease betekent voordelig en zorgeloos in een nieuwe Mazda rijden voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en geen grote investering in een eigen Mazda. Bij het privé leasen van een Mazda zijn alle vaste autokosten inclusief. Alleen de kosten voor brandstof en eventuele bekeuringen komen er nog bij. En aan het einde van de looptijd levert u de auto gewoon weer in.

Mazda groeit in Private Lease

Mazda’s staan bekend als echte rijdersauto’s die ook steeds meer als private leaseauto gekozen worden.  De Mazda 2 valt in de compacte klasse op als een van de sportiefst sturende auto’s. In de middenklasse biedt Mazda de Mazda3.


Het groeiende segment waar Mazda met name een sterke propositie heeft zijn de SUV’s. Er zijn weinig praktische auto’s die voor het geld meer rijplezier bieden dan de Mazda CX-3 en CX-5.  De Mazda CX-5 is Mazda’s succesnummer in het SUV-segment.

Mazda Private Lease via Leaseauto.nl

Leaseauto.nl is een 100% onafhankelijke Private Lease adviseur. Voor al uw vragen over Private Lease kunt u contact met ons opnemen.  Leaseauto.nl helpt ook bij het vinden van goede Mazda private lease aanbiedingen. Wij brengen het aanbod van meerdere bij het Keurmerk Private Lease aangesloten Leasemaatschappijen samen. Hierdoor kunt u makkelijk op een plek betrouwbare Mazda private lease aanbiedingen vergelijken en bestellen.

Leaseauto.nl uw 100% onafhankelijke private lease adviseur en vergelijker

Leaseauto.nl

Private Lease Specialist
100% Onafhankelijk
Gratis Persoonlijk Advies
Beste Aanbiedingen
Makkelijk Vergelijken

Mazda Private Lease aanbiedingen


Mazda is populair bij de particuliere rijder. Voor hen zijn er een aantal aantrekkelijke geprijsde modellen. Wij hebben de populairste Mazda private lease modellen uitgelicht.

Mazda2

De Mazda2 is helemaal bij de tijd. Van binnen en van buiten. En dat maakt ‘m in alle opzichten verfijnd. Verrassend verfijnd. De buitenkant is verfijnd volgens de less is more filosofie. Ook van binnen oogt de Mazda2 rustig. Hij heeft een harmonieus en hoogwaardig interieur, dat meteen vertrouwd aanvoelt.

De Mazda2 is uitgerust met de nieuwste innovaties op gebied van veiligheid en comfort: adaptieve koplampen, Mazda Radar Cruise Control en een 360° camera zijn mogelijk. Ook een verwarmd stuur, automatisch dimmende buitenspiegel en Apple CarPlay behoren tot de mogelijkheden.

Tot slot is de Mazda2 uitgerust met het Mazda M Hybrid systeem die zorgt voor maximale prestaties en een lager verbruik: de Mazda2 heeft slechts 94 gram uitstoot met een groen energielabel B. Bekijk de Mazda2 Private Lease Aanbiedingen.

Mazda Private Lease Aanbiedingen

Mazda3

Een combinatie van prachtig design, revolutionaire techniek en vakmanschap. En de ware schoonheid zit onder de motorkap: de revolutionaire Skyactiv-X benzinemotor. Een unieke vinding met een ongekende combinatie van krachtige prestaties en een laag verbruik. Alle handgeschakelde uitvoeringen van de Skyactiv-X motor hebben een energielabel A, zeer lage CO₂ uitstoot én krachtige motor met 180 pk. Bekijk de Mazda3 Private Lease Aanbiedingen.


Mazda CX-3

De Mazda CX-3 is een compacte crossover. In lijn met het Japanse Kodo design zijn zowel het exterieur als het interieur prachtig vormgegeven. Elk detail heeft aandacht gekregen. Denk aan de grille, de velgen, de sierstrippen, de achterlichten en de middenconsole.


De echte verfijning is met het blote oog niet te zien. Bij het creëren van de CX-3 is fors meer isolatie gebruikt, waardoor de auto aanzienlijk stiller is en minder trillingen doorlaat tijdens het rijden. Zo kun je ongestoord rijden. Bekijk de Mazda CX-3 Private Lease Aanbiedingen.

Mazda CX-5

De Mazda CX-5 is op alle fronten hoog. Hoge instap, hoge trekkracht en een hoog afwerkingsniveau. Maar het zijn de rijeigenschappen die hem echt naar grote hoogte brengen. Door een uitgebalanceerd onderstel stuurt hij als een sportieve sedan. Ongekend voor auto’s in het SUV-segment.


De rijeigenschappen zijn te danken aan Mazda’s geavanceerde Skyactiv Technology. Ook de Mazda CX-5 is uitgerust met G-Vectoring Control, een systeem waarmee je nog meer controle hebt op de weg. Bovendien biedt de Mazda CX-5 minimaal 1.800 kg trekkracht, tot 2.100 kg. Bekijk de Mazda CX-5 Private Lease Aanbiedingen.

Hoe werkt Private Lease


U kiest uit alle Mazda private lease aanbiedingen uw favoriete Mazda. Hiervoor betaalt u een vast maandbedrag. Aan het einde van het contract levert u uw Mazda weer in. En dan is het mogelijk om een nieuwe Mazda uit te kiezen.

Voordelen van Private Leasen


De grootste voordelen van het private leasen van een Mazda zijn dat u voordelig en zonder financiële risico’s in een nieuwe en zuinige Mazda rijdt. Als u de Mazda na de contractperiode inlevert, hoeft u zich geen zorgen te maken of de Mazda verkocht kan worden en voor hoeveel. U loopt geen enkel risico en hoeft geen grote investering te doen.

 • Geen spaargeld nodig. U hoeft geen lening af te sluiten of spaargeld in te brengen om een Mazda te kopen. De leasemaatschappij financiert de Mazda.
 • Geen gedoe met autoverkopers U hoeft niet te onderhandelen over aankoop en verkooprijs van uw Mazda.  Aan het eind van de leaseperiode levert u de Mazda gewoon weer in.
 • Inzicht in de kosten: U weet precies wat je iedere maand moet betalen. Alleen brandstofkosten en verkeersboetes betaalt u zelf.
 • Alles wordt geregeld. Verzekering, belastingen, onderhoud en de afhandeling van pech en/of schade. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen.
 • Voordelen van een nieuwe auto. U rijdt in een nieuwe Mazda voorzien van de nieuwste technologie. Door deze nieuwe technologie kunt u zuiniger en duurzamer rijden dan in een oude tweedehandsauto.
 • Geen risico op onverwachte kosten U loopt geen risico op onverwachte hoge kosten voor onderhoud en reparatie. Ook heeft u niet het risico dat bij de aanschaf van een nieuwe Mazda de inruilwaarde van de in te ruilen auto tegenvalt.

Deze kosten zijn inclusief


Alle vaste autokosten zijn inclusief bij Mazda privé leasen. Dit zijn de zogenaamde inbegrepen kosten. Hiervoor betaalt u via uw de maandelijkse leasetermijn.

 • aanschaf en afschrijving van de Mazda
 • motorrijtuigenbelasting;
 • kosten van reparatie en regulier onderhoud aan de Mazda;
 • premie voor de WA-verzekering;
 • premie voor verzekering bij eventuele schade aan de Mazda door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade);
 • kosten van pechhulp;
 • kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur.

Vergelijk Mazda Private Lease Aanbiedingen


Bij het vergelijken van Mazda private lease aanbiedingen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Het gaat zowel om voorwaarden als om punten die het leasetarief beïnvloeden. Al deze punten zijn meegenomen in de private lease vergelijker van Leaseauto.nl. Aandachtspunten bij het vergelijken van Mazda Private Lease aanbiedingen zijn:

 • Hoeveel extra kilometers per jaar kosten
 • Hoeveel een korte contractduur kost
 • Verrekening van meer/ minder kilometers dan afgesproken
 • Opslag bij weinig of geen schadevrije jaren
 • Verzekeringen
 • Opzegvergoeding bij voortijdige contract beëindiging, werkeloosheid of scheiding
 • Eigen risico
 • Schadevrij verklaring bij einde leasetermijn


Deze aandachtspunten bij het vergelijken van private lease aanbiedingen hebben wij in een apart artikel over het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen toegelicht.

Eigen Mazda Kopen of Leasen


Bij de voordelen van het privé leasen van Mazda hebben wij al stilgestaan. Er zijn ook nadelen bij private lease. De belangrijkste nadelen van private lease hebben er mee te maken dat u bij Private Lease een financiële verplichting aangaat voor langere tijd. Mocht u zich zorgen maken over uw inkomsten op de langere termijn, dan is leasen veelal geen goed idee.

Is privé lease goedkoper een eigen Mazda

De kosten voor het private leasen van een Mazda zijn goed inzichtelijk. U weet precies wat u per maand betaalt. De kosten van onze eigen auto hebben wij meestal minder scherp. Met name de afschrijving, reparatie en onderhoud kosten onderschatten wij. Op basis van uw kenteken kunnen wij uw huidige autokosten berekenen. Ga hiervoor naar de Leaseauto.nl Autokosten Calculator. Nu kunt u zelf nog beter bepalen of u blijft doorrijden in eigen Mazda of kiest voor Mazda private lease.

Hulp nodig?
Neem gratis contact op met onze Private Lease Adviseurs
088-010 2600

Leaseauto.nl Private LeaseVergelijker

Hoe kan privé leasen zo goedkoop zijn

Leasemaatschappijen profiteren van schaalvoordelen die consumenten niet hebben. Zij kunnen een nieuwe Mazda goedkoper inkopen bij de importeur of fabrikant. En aan het eind van de leaseperiode wordt de dan tweedehands Mazda via een internationaal netwerk veelal duurder verkocht. Ook verzekeringen, onderhoud, pechhulp en reparaties kunnen zij goedkoper inkopen. Door deze kostenvoordelen kunnen leasemaatschappijen de autokosten laag houden. Dit voordeel wordt doorgegeven aan de consument in de vorm van een laag leasetarief.


Voorwaarden van Private Lease

De twee belangrijkste voorwaarden die u moet bepalen bij private leasen van een Mazda zijn het aantal kilometers dat u per jaar gaat rijden en de looptijd van de overeenkomst. Deze twee voorwaarden hebben de grootste invloed op uw maandelijkse leasetarief.

Hoe meer u gaat rijden in uw Mazda hoe hoger het maandelijkse leasebedrag. En hoe langer de looptijd van de overeenkomst hoe goedkoper. U kunt veelal kiezen uit een looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden en 5.000, 10.000, 15.000. 20.000, 25.000 of 30.000 kilometers per jaar.

Daarnaast kunt u naast de standaard verzekeringen  ook extra verzekeringen afsluiten. Bijvoorbeeld een Schade Inzittenden Verzekering. In geval van niet verhaalbare schades betaalt u een eigen risico. U kunt er veelal voor kiezen om dit eigen risico tegen een meerprijs te verlagen.

Mocht u de leaseovereenkomst eerder willen beëindigen dan kan u in bepaalde gevallen kosteloos de overeenkomst beëindigen. Leasemaatschappijen bieden tegen een meerprijs extra flexibiliteit. Bijvoorbeeld de optie om ook bij ontslag kosteloos voortijdig de overeenkomst te kunnen beëindigen.

De leasevoorwaarden waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u een private leaseovereenkomst afsluit hebben wij toegelicht. Wij hebben de belangrijkste kleine lettertjes voor u groot gemaakt.


Wie kan een Mazda Private Leasen

Wilt u een Mazda private lease, maar twijfelt u of u in aanmerking komst. In principe kunnen alle consumenten een Mazda private leasen. U moet uiteraard wel 18 jaar oud zijn en over een geldig rijbewijs beschikken.

Leasemaatschappijen willen ook zekerheid dat u aan uw betalingsverplichtingen kunt voldoen. Hierbij wordt gekeken naar de balans tussen inkomsten en uitgaven. De leasemaatschappij gebruikt hiervoor een leenkrachtnorm.  Deze leennorm of draagkrachtnorm geeft aan welk bedrag u per maand moet overhouden voor levensonderhoud als alle vaste lasten zijn betaald.

Mocht uw eigen inkomen onvoldoende zekerheid geven aan de leasemaatschappij dan kunt u de overeenkomst samen met iemand anders afsluiten. Bijvoorbeeld een partner of ouder. Deze persoon staat dan samen met u garant voor de betaling.


‘‘Drive Together’’

In een Mazda rijd je nooit alleen: mens en machine als één. Een gevoel van eenheid dat Mazda Jinba Ittai noemt. Om dit gevoel van eenheid te bereiken moet alles perfect in balans zijn. Van de positie van de bedieningselementen tot de afstelling van het onderstel. Elk detail moet het gevoel van eenheid vergroten en bijdragen aan het ultieme rijplezier.

Jinba Ittai betekent letterlijk de eenheid tussen paard en ruiter. Het staat aan de basis van alles wat Mazda doet. Het begint vanuit de bestuurdersstoel. Het stuurwiel, de bediening van navigatie en communicatie en de pedalen zijn optimaal gepositioneerd. Dat creëert eenheid tussen jou en de auto. Om het gevoel van eenheid te creëren wordt alles ontworpen met de bestuurder als uitgangspunt.

Mazda is een van de grote Japanse automobielfabrikanten. Mazda tekende in mei 2015 een samenwerkingsovereenkomst met Toyota Motor Corporation.

De historie van Mazda gaat terug tot circa 1920. Toen de firma Toyo Cork Kogyo opgericht werd in Hiroshima (Japan). Het bedrijf produceerde kurk, machines, lampen, booruitrustingen en, gedurende een korte tijd, ook motorfietsen.

Maar de oprichter Jujiro Matsuda breidde zijn activiteiten al snel uit naar de productie van auto’s en kwam in 1931 met de naam Mazda. Halverwege de jaren 30 werden gemotoriseerde driewielers en auto’s ontwikkeld en begonnen ze met de bouw van een lichte bestelwagen.

100 jaar Mazda