Uw onafhankelijke Private Lease Adviseur

088-0102600

private lease vergelijker leaseauto.nl

Fiat Private Lease | Vergelijk aanbiedingen

Fiat private lease betekent voordelig en zorgeloos in een nieuwe Fiat rijden voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en geen grote investering in een eigen Fiat. Bij het privé leasen van een Fiat zijn alle vaste autokosten inclusief. Alleen de kosten voor brandstof en eventuele bekeuringen komen er nog bij.

Fiat succesvol in Private Lease

Fiat richt zich vandaag de dag vooral op haar kleine auto’s met een grote geschiedenis. Met name de Fiat 500 is een succesnummer. Er is geen stadsauto die er zo modieus en hip uitziet als de Fiat 500. Speciaal voor de zonaanbidders is er de Fiat 500C met zijn open dak. Om in te spelen op trend van hogere auto’s heeft Fiat ook nog de Fiat 500X uitgebracht.

Naast de Fiat 500 is ook de Fiat Panda een aantrekkelijk geprijsde private lease stadsauto. In Italië is de Fiat Panda nog steeds mateloos populair. In Nederland liggen de verkoopcijfers van de Fiat Panda lager. Maar met een private lease prijs van vanaf +/- 230 euro per maand kan dit best gaan veranderen. Voor gezinnen biedt Fiat nog de Tipo en Tipo Stationwagon aan.


Fiat Private Lease

Fiat 500 private lease
Fiat 500C private lease
Fiat Panda private lease
Fiat 500X private lease
Fiat Tipo private lease
Fiat Tipo Stationwagon private lease

Fiat Private Lease via Leaseauto.nl

Leaseauto.nl helpt u bij het vinden van de beste Fiat Private Lease deal bij gerenommeerde aanbieders. Op Leaseauto.nl kunt u eenvoudig Privé Lease aanbiedingen vergelijken en aanpassen aan uw wensen. Selecteer de uitvoering, kleur, de contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie het goedkoopste is en de beste voorwaarden heeft.

Fiat Private Lease aanbiedingen

Fiat 500 Private Lease

De Fiat 500 is al jaren een private lease succes in Nederland. De Fiat 500 is een uitstekende private lease keuze als je op zoek bent naar een serieus stijlvolle stadsauto die niet duur is.

De slechts 3,5 meter korte Fiat 500 is en blijft een icoon. Hij heeft een geweldig leuk uiterlijk waaraan de afgelopen jaren terecht weinig aan is veranderd. Het schattige retro-ontwerp is een verademing in het private lease aanbod met grijze auto’s die steeds meer op elkaar gaan lijken.

Ondanks zijn leeftijd is de Fiat 500 populairder dan ooit, ook in private lease. In 2019 werden meer 500’s verkocht dan ooit (194.000 in totaal).

Interesse om een Fiat 500 te leasen? Lees dan eerst de Fiat 500 review door Leaseauto.nl of ga direct naar de Fiat 500 Private Lease Aanbiedingen.

Fiat 500 private lease aanbieding

Fiat 500C Private Lease

Met het dakje open rijden in de Fiat 500C geeft het unieke gevoel van vrijheid. Een felblauwe lucht als hemelbekleding en warme zonnestralen op hoofd. Het dak kan met een enkele knop automatisch in drie delen open; dakraam, cabriotop of geheel geopend voor het ultieme cabrioletgevoel.

De eenvoud van het systeem heeft iets heel verfrissends. Geen ingewikkelde wegklappende metalen delen en open- en dichtschuivende panelen, maar gewoon een stuk canvas op een rail dat precies doet wat het moet doen: ruimte maken voor de zon. Heel goed.

Het dak eraf

Boven de 100 km/u treedt er wat windgeruis op rond het dak, maar de auto is niet veel rumoeriger dan een vergelijkbare auto met dicht dak. Met het dak volledig open begint het boven de grofweg 50 km/u winderig te worden in het 500C-interieur. Het dakje kan echter ook half open en dan blijft het tot ruim boven de 100 km/u goed te doen.

Fiat 500c private lease aanbieding

Fiat Panda Private Lease

Het bouwen van uitstekende stijlvolle kleine auto’s is iets dat Fiat buitengewoon goed doet. Het is daarom ook geen verrassing dat de Fiat Panda een van de beste modellen is in zijn klasse.

De Panda is een charmante en goed uitgeruste kleine auto met een overvloed aan stijl en karakter. Door zijn wat hoekige ontwerp is er binnenin voldoende ruimte. Hij is op zijn best in de stad. Door kleine afmetingen is hij perfect geschikt om door nauwe straten te slingeren en makkelijk om in te parkeren in een krappe plek.

Fiat Panda Private Lease is niet alleen aantrekkelijk vanwege de auto, maar ook vanwege het lage leasetarief en de zuinige motor.

Fiat Panda private lease aanbiedingen

Hoe werkt Fiat Private Lease

Bij de Fiat private lease rijdt u in een auto van de leasemaatschappij. Zij regelen alles. De leasemaatschappij koopt de auto en betaalt voor de wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparaties en pechhulp. Hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij. Spaargeld voor de aanschaf van een eigen auto is niet nodig. Uitleg en antwoorden op alle vragen over Private kunt u vinden in het Private Lease Kenniscentrum van Leaseauto.nl.

Voordelen van Private Lease

De grootste voordelen van het private leasen van een Fiat zijn dat u voordelig en zonder financiële risico’s in een nieuwe en zuinige Fiat rijdt. Als u de Fiat na de contractperiode inlevert, hoeft u zich geen zorgen te maken of de Fiat verkocht kan worden en voor hoeveel. U loopt geen enkel risico en hoeft geen grote investering te doen.

Geen spaargeld nodig

U hoeft geen lening af te sluiten of spaargeld in te brengen om een Fiat te kopen. De leasemaatschappij financiert de Fiat.

Geen gedoe bij de aankoop en verkoop van een auto.

Alles wordt geregeld door de leasemaatschappij.

Geen onverwachte hoge kosten

Het risico op een tegenvallende inruilprijs en onverwachte dure reparaties ligt bij de leasemaatschappij.

Alles wordt geregeld

Verzekering, belastingen, onderhoud en de afhandeling van pech en/of schade. Alles wordt geregeld.

Voordelen van een nieuwe auto

U rijdt in een nieuwe Fiat voorzien van de nieuwste technologie. Hierdoor rijdt u zuiniger en duurzamer dan in een oude tweedehanFiatauto.

Vragen over Fiat Private Lease

Welke kosten zijn inclusief bij Fiat Private Lease?

Alle vaste autokosten zijn inclusief bij Fiat privé leasen. Dit zijn de zogenaamde inbegrepen kosten. Hiervoor betaalt u via uw de maandelijkse leasetermijn.

 • aanschaf en afschrijving van de Fiat
 • motorrijtuigenbelasting;
 • kosten van reparatie en regulier onderhoud aan de Fiat;
 • premie voor de WA-verzekering;
 • premie voor verzekering bij eventuele schade aan de Fiat door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade);
 • kosten van pechhulp;
 • kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur.

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van Fiat Private Lease Aanbiedingen

Bij het vergelijken van Fiat private lease aanbiedingen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Hierbij gaat zowel om voorwaarden als om punten die het leasetarief beïnvloeden. Al deze punten zijn meegenomen in de private lease vergelijker van Leaseauto.nl. Aandachtspunten bij het vergelijken van Fiat Private Lease aanbiedingen zijn:

 • Hoeveel extra kilometers per jaar kosten
 • Hoeveel een korte contractduur kost
 • Verrekening van meer/ minder kilometers dan afgesproken
 • Opslag bij weinig of geen schadevrije jaren
 • Verzekeringen
 • Opzegvergoeding bij voortijdige contract beëindiging, werkeloosheid of scheiding
 • Eigen risico
 • Schadevrij verklaring bij einde leasetermijn

Deze aandachtspunten bij het vergelijken van private lease aanbiedingen hebben wij in een apart artikel over het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen toegelicht.

Hoe werkt het bestellen van een Fiat Private Lease Auto via Leaseauto.nl?

 1. Kies een auto en de gewenste uitvoering en kleur
 2. Selecteer de looptijd en het aantal kilometers per jaar
 3. Vergelijk de prijs en voorwaarden van de aanbieders
 4. Vraag een vrijblijvende offerte aan
 5. Persoonlijke uitleg over de kleine lettertjes en beste deal check door een adviseur
 6. Bestel de auto via Leaseauto.nl
 7. Financiële toetsing en acceptatie
 8. Start met rijden

Is privé lease goedkoper dan een eigen Fiat

De kosten voor het private leasen van een Fiat zijn goed inzichtelijk. U weet precies wat u per maand betaalt. De kosten van onze eigen auto hebben wij meestal minder scherp. Met name de afschrijving, reparatie en onderhoud kosten onderschatten wij. Op basis van uw kenteken kunnen wij uw huidige autokosten berekenen. Ga hiervoor naar de Leaseauto.nl Autokosten Calculator. Nu kunt u zelf nog beter bepalen of u blijft doorrijden in eigen Fiat of kiest voor private lease.

Hoe kan privé leasen zo goedkoop zijn?

Leasemaatschappijen profiteren van schaalvoordelen die consumenten niet hebben. Zij kunnen een nieuwe Fiat goedkoper inkopen bij de importeur of fabrikant. En aan het eind van de leaseperiode wordt de dan tweedehanFiat Fiat via een internationaal netwerk veelal duurder verkocht. Ook verzekeringen, onderhoud, pechhulp en reparaties kunnen zij goedkoper inkopen. Dit voordeel wordt doorgegeven aan de consument in de vorm van een laag leasetarief.

‘‘Fiat’’

In de zomer van 1899 verscheen de eerste Fiat, de 3½ HP. Van dit model werden slechts 24 exemplaren gebouwd door de 150 werknemers van de eerste autofabriek van Italië. Hun gedrevenheid en technisch pionierswerk heeft een wereldconcern voortgebracht. Al in 1910 was Fiat de grootste autofabrikant van Italië.

In de ruim honderd jaar dat Fiat bestaat zijn talloze historische modellen uitgebracht: van de eerste 500, de Uno en de X 1/9, tot de nieuwe 124 Spider.

Fiat staat voor Fabbrica Italiana Automobili Torino en is onderdeel van Fiat Chrysler Automobiles.

Fiat heeft in zijn lange geschiedenis heel wat andere autofabrikanten overgenomen: Autobianchi (1967), Lancia (1968), Ferrari (1969), Alfa Romeo (1986), Maserati (1993) en Chrysler (2014).

Eind 2019 is een samenwerking overeengekomen met PSA de fabrikant van Peugeot en Citroën. Een noodzakelijk samenvoeging van activiteiten om de investeringen te kunnen betalen.

Een samenwerking die tot voor kort ondenkbaar was. De reden dat het nu wel kan is elektrificatie. Vroeger konden autofabrikanten zich onderscheiden met hun verbrandingsmotoren. Nu auto’s elektrisch worden, verdwijnt dit verschil: elke elektromotor is stil, krachtig en snel. Om zich te kunnen onderscheiden, kunnen fabrikanten hun geld dus beter steken in een mooi design, een fraai interieur en de steeds belangrijkere software en onlinediensten.

PSA kan Fiat helpen met de broodnodige elektrificatie, en daarmee lijkt de Italiaanse autobouwer gered.

Fiat Private Lease Aanbiedingen