Uw onafhankelijke Private Lease Adviseur

088-0102600

private lease vergelijker leaseauto.nl

Fiat Private Lease: grootste aanbod

Fiat Private Lease

Alles over Fiat Privé Lease, Fiat Reviews en Private Lease Aanbiedingen

Fiat private lease: voordelig in een nieuwe Fiat rijden

Fiat private lease betekent voordelig en zorgeloos in een nieuwe Fiat rijden voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en geen grote investering in een eigen Fiat. Bij het privé leasen van een Fiat zijn alle vaste autokosten inclusief. Alleen de kosten voor brandstof en eventuele bekeuringen komen er nog bij. En aan het einde van de looptijd levert u de auto gewoon weer in.


Fiat succesvol in Private Lease

Fiat richt zich vandaag de dag vooral op haar kleine auto’s met een grote geschiedenis. Met name de Fiat 500 is een succesnummer. De Fiat 500 doet het goed in het stadsauto private lease segment waarin de concurrentie stevig is. Hierin zijn genoeg aantrekkelijk geprijsde private lease stadsauto’s. Er is er alleen geen een die er zo modieus en hip uitziet als de Fiat 500.

Naast de Fiat 500 is ook de Fiat Panda een aantrekkelijk geprijsde private leaseauto. In Italië is de Fiat Panda nog steeds mateloos populair. In Nederland liggen de verkoopcijfers van de Fiat Panda lager. Maar met een private leasetarief van vanaf +/- 230 euro per maand kan dit best gaan veranderen de komende tijd.


Fiat Private Lease via Leaseauto.nl

Leaseauto.nl is een 100% onafhankelijke Private Lease adviseur. Voor al uw vragen over Private Lease kunt u contact met ons opnemen.  Leaseauto.nl helpt ook bij het vinden van goede Fiat private lease aanbiedingen. Wij brengen het aanbod van meerdere bij het Keurmerk Private Lease aangesloten Leasemaatschappijen samen.

Van de Fiat 500 en de Fiat Panda staan alle uitvoeringen op Leaseauto.nl. Hierdoor kunt u makkelijk op een plek betrouwbare Fiat private lease aanbiedingen vergelijken en bestellen.


Fiat Private Lease Aanbiedingen

Fiat Private Lease aanbiedingen

Fiat is populair bij de particuliere rijder. Voor hen zijn er een aantal aantrekkelijke geprijsde modellen. Wij hebben de populairste Fiat private lease modellen uitgelicht.


Fiat 500

De Fiat 500 is al jaren een private lease succes in Nederland. De Fiat 500 is een uitstekende private lease keuze als je op zoek bent naar een serieus stijlvolle stadsauto die niet duur is.

De slechts 3,5 meter korte Fiat 500 is en blijft een icoon. Hij heeft een geweldig leuk uiterlijk waaraan de afgelopen jaren terecht weinig aan is veranderd. Het schattige retro-ontwerp is een verademing in het private lease aanbod met grijze auto’s die steeds meer op elkaar gaan lijken.

Ondanks zijn leeftijd is de Fiat 500 populairder dan ooit, ook in private lease. In 2019 werden meer 500’s verkocht dan ooit (194.000 in totaal).

Interesse om een Fiat 500 te leasen? Lees dan eerst de Fiat 500 review door Leaseauto.nl of ga direct naar de Fiat 500 Aanbiedingen.Hoe werkt Private Lease

U kiest uit alle private lease aanbiedingen uw favoriete Fiat. Hiervoor betaalt u een vast maandbedrag. Aan het einde van het contract levert u uw Fiat weer in. En dan is het mogelijk om een nieuwe Fiat uit te kiezen.


Voordelen van Private Leasen

De grootste voordelen van het private leasen van een Fiat zijn dat u voordelig en zonder financiële risico’s in een nieuwe en zuinige Fiat rijdt. Als u de Fiat na de contractperiode inlevert, hoeft u zich geen zorgen te maken of de Fiat verkocht kan worden en voor hoeveel. U loopt geen enkel risico en hoeft geen grote investering te doen.


 • Geen spaargeld nodig. U hoeft geen lening af te sluiten of spaargeld in te brengen om een Fiat te kopen. De leasemaatschappij financiert de Fiat.
 • Geen gedoe met autoverkopers U hoeft niet te onderhandelen over aankoop en verkooprijs van uw Fiat.  Aan het eind van de leaseperiode levert u de Fiat gewoon weer in.
 • Inzicht in de kosten: U weet precies wat je iedere maand moet betalen. Alleen brandstofkosten en verkeersboetes betaalt u zelf.
 • Alles wordt geregeld. Verzekering, belastingen, onderhoud en de afhandeling van pech en/of schade. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen.
 • Voordelen van een nieuwe auto. U rijdt in een nieuwe Fiat voorzien van de nieuwste technologie. Door deze nieuwe technologie kunt u zuiniger en duurzamer rijden dan in een oude tweedehandsauto.
 • Geen risico op onverwachte kosten U loopt geen risico op onverwachte hoge kosten voor onderhoud en reparatie. Ook heeft u niet het risico dat bij de aanschaf van een nieuwe Fiat de inruilwaarde van de in te ruilen auto tegenvalt.


Deze kosten zijn inclusief

Alle vaste autokosten zijn inclusief bij Fiat privé leasen. Dit zijn de zogenaamde inbegrepen kosten. Hiervoor betaalt u via uw de maandelijkse leasetermijn.


 • aanschaf en afschrijving van de Fiat
 • motorrijtuigenbelasting;
 • kosten van reparatie en regulier onderhoud aan de Fiat;
 • premie voor de WA-verzekering;
 • premie voor verzekering bij eventuele schade aan de Fiat door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade);
 • kosten van pechhulp;
 • kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur.


Vergelijk Fiat Private Lease Aanbiedingen

Bij het vergelijken van Fiat private lease aanbiedingen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Het gaat zowel om voorwaarden als om punten die het leasetarief beïnvloeden. Al deze punten zijn meegenomen in de private lease vergelijker van Leaseauto.nl. Aandachtspunten bij het vergelijken van Fiat Private Lease aanbiedingen zijn:


 • Hoeveel extra kilometers per jaar kosten
 • Hoeveel een korte contractduur kost
 • Verrekening van meer/ minder kilometers dan afgesproken
 • Opslag bij weinig of geen schadevrije jaren
 • Verzekeringen
 • Opzegvergoeding bij voortijdige contract beëindiging, werkeloosheid of scheiding
 • Eigen risico
 • Schadevrij verklaring bij einde leasetermijn

Deze aandachtspunten bij het vergelijken van private lease aanbiedingen hebben wij in een apart artikel over het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen toegelicht.


Fiat Kopen of Leasen

Bij de voordelen van het privé leasen van Fiat hebben wij al stilgestaan. Er zijn ook nadelen bij private lease. De belangrijkste nadelen van private lease hebben er mee te maken dat u bij Private Lease een financiële verplichting aangaat voor langere tijd. Mocht u zich zorgen maken over uw inkomsten op de langere termijn, dan is leasen veelal geen goed idee.


Is privé lease goedkoper een eigen Fiat

De kosten voor het private leasen van een Fiat zijn goed inzichtelijk. U weet precies wat u per maand betaalt. De kosten van onze eigen auto hebben wij meestal minder scherp. Met name de afschrijving, reparatie en onderhoud kosten onderschatten wij. Op basis van uw kenteken kunnen wij uw huidige autokosten berekenen. Ga hiervoor naar de Leaseauto.nl Autokosten Calculator. Nu kunt u zelf nog beter bepalen of u blijft doorrijden in eigen Fiat of kiest voor Fiat private lease.


Hoe kan privé leasen zo goedkoop zijn

Leasemaatschappijen profiteren van schaalvoordelen die consumenten niet hebben. Zij kunnen een nieuwe Fiat goedkoper inkopen bij de importeur of fabrikant. En aan het eind van de leaseperiode wordt de dan tweedehands Fiat via een internationaal netwerk veelal duurder verkocht. Ook verzekeringen, onderhoud, pechhulp en reparaties kunnen zij goedkoper inkopen. Door deze kostenvoordelen kunnen leasemaatschappijen de autokosten laag houden. Dit voordeel wordt doorgegeven aan de consument in de vorm van een laag leasetarief.


Voorwaarden van Private Lease

De twee belangrijkste voorwaarden die u moet bepalen bij private leasen van een Fiat zijn het aantal kilometers dat u per jaar gaat rijden en de looptijd van de overeenkomst. Deze twee voorwaarden hebben de grootste invloed op uw maandelijkse leasetarief.

Hoe meer u gaat rijden in uw Fiat hoe hoger het maandelijkse leasebedrag. En hoe langer de looptijd van de overeenkomst hoe goedkoper. U kunt veelal kiezen uit een looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden en 5.000, 10.000, 15.000. 20.000, 25.000 of 30.000 kilometers per jaar.

Daarnaast kunt u naast de standaard verzekeringen  ook extra verzekeringen afsluiten. Bijvoorbeeld een Schade Inzittenden Verzekering. In geval van niet verhaalbare schades betaalt u een eigen risico. U kunt er veelal voor kiezen om dit eigen risico tegen een meerprijs te verlagen.

Mocht u de leaseovereenkomst eerder willen beëindigen dan kan u in bepaalde gevallen kosteloos de overeenkomst beëindigen. Leasemaatschappijen bieden tegen een meerprijs extra flexibiliteit. Bijvoorbeeld de optie om ook bij ontslag kosteloos voortijdig de overeenkomst te kunnen beëindigen.

De leasevoorwaarden waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u een private leaseovereenkomst afsluit hebben wij toegelicht. Wij hebben de belangrijkste kleine lettertjes voor u groot gemaakt.


Wie kan een Fiat Private Leasen

Wilt u een Fiat private lease, maar twijfelt u of u in aanmerking komst. In principe kunnen alle consumenten een Fiat private leasen. U moet uiteraard wel 18 jaar oud zijn en over een geldig rijbewijs beschikken.

Leasemaatschappijen willen ook zekerheid dat u aan uw betalingsverplichtingen kunt voldoen. Hierbij wordt gekeken naar de balans tussen inkomsten en uitgaven. De leasemaatschappij gebruikt hiervoor een leenkrachtnorm.  Deze leennorm of draagkrachtnorm geeft aan welk bedrag u per maand moet overhouden voor levensonderhoud als alle vaste lasten zijn betaald.

Mocht uw eigen inkomen onvoldoende zekerheid geven aan de leasemaatschappij dan kunt u de overeenkomst samen met iemand anders afsluiten. Bijvoorbeeld een partner of ouder. Deze persoon staat dan samen met u garant voor de betaling.


‘‘Fiat’’

In de zomer van 1899 verscheen de eerste Fiat, de 3½ HP. Van dit model werden slechts 24 exemplaren gebouwd door de 150 werknemers van de eerste autofabriek van Italië. Hun gedrevenheid en technisch pionierswerk heeft een wereldconcern voortgebracht. Al in 1910 was Fiat de grootste autofabrikant van Italië.

In de ruim honderd jaar dat Fiat bestaat zijn talloze historische modellen uitgebracht: van de eerste 500, de Uno en de X 1/9, tot de nieuwe 124 Spider.

Fiat staat voor Fabbrica Italiana Automobili Torino en is onderdeel van Fiat Chrysler Automobiles.

Fiat heeft in zijn lange geschiedenis heel wat andere autofabrikanten overgenomen: Autobianchi (1967), Lancia (1968), Ferrari (1969), Alfa Romeo (1986), Maserati (1993) en Chrysler (2014).

Eind 2019 is een samenwerking overeengekomen met PSA de fabrikant van Peugeot en Citroën. Een noodzakelijk samenvoeging van activiteiten om de investeringen te kunnen betalen.

Een samenwerking die tot voor kort ondenkbaar was. De reden dat het nu wel kan is elektrificatie. Vroeger konden autofabrikanten zich onderscheiden met hun verbrandingsmotoren. Nu auto’s elektrisch worden, verdwijnt dit verschil: elke elektromotor is stil, krachtig en snel. Om zich te kunnen onderscheiden, kunnen fabrikanten hun geld dus beter steken in een mooi design, een fraai interieur en de steeds belangrijkere software en onlinediensten.

PSA kan Fiat helpen met de broodnodige elektrificatie, en daarmee lijkt de Italiaanse autobouwer gered.