private lease vergelijker leaseauto.nl

Fiat Private Lease | Vergelijk nu de beste Deals

Vind snel de beste Fiat Private Lease Deal! Vergelijk eenvoudig aanbiedingen van meer dan 20 aanbieders op één plek. Selecteer model, uitvoering, kleur, contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie de beste prijs en voorwaarden heeft.

Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact op met Leaseauto.nl voor gratis advies.

Welke Private Lease Fiat past bij jou?

Fiat Private Lease

Heeft u ook interesse om zorgeloos in een Fiat te rijden voor een vast bedrag per maand? Vergelijk dan nu op één plek de beste Fiat Private Lease aanbiedingen en bestel met zekerheid via Leaseauto.nl.

Fiat is in 1899 opgericht Turijn. Het heeft een meer dan 120 jaar lange traditie in het ontwerpen van kleine en middelgrote stadsauto’s. Fiat is uitgegroeid tot ambassadeur van “Made in Italy”. Het onderscheidt zich door het het ontwikkelen van innovatieve technologische oplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn.

Fiat doet het al jarenlang goed met privé lease in Nederland. De iconische Fiat modellen zijn via Private Lease betaalbaar voor een groot publiek. Ze bieden zoals wij al jaren van Fiat gewend zijn volop rijplezier.

Interessante stadsauto’s

Of het nu gaat om de originele Fiat 500, de Cabrio uitvoering 500C, de elektrisch aangedreven 500E of de ruime 500X, er is een Fiat 500 te vinden die voldoet aan de wensen. En dan is er nog de praktische Fiat Panda. Fiat is de onbetwiste marktleider in Europa als het gaat om compacte stadsauto’s. Voor gezinnen biedt Fiat nog de Tipo en Tipo Stationwagon aan.

Rijd een nieuwe Fiat zonder investering

De aanschaf van een nieuwe of een jong gebruikte Fiat is nog steeds een flinke uitgave waarvoor lang niet iedereen het geld op de plank heeft liggen. Privé Lease kan dan uitkomst bieden. Hiermee is het mogelijk om in een nieuwe Fiat te rijden zonder zelf de investering te doen in de auto.

fiat Prive Lease
Private Lease Deal

Fiat Privé Lease Aanbiedingen

Nog niet zo lang geleden was maar een enkel model via een enkele leasemaatschappij leverbaar. Nu zijn alle populaire Fiat modellen leverbaar door meerdere gerenommeerde Privé Lease Aanbieders. Er valt dus wat te kiezen.

Vergelijk aanbiedingen en bespaar geld

Door goed te vergelijken is veel geld te besparen. Leaseauto.nl helpt hierbij. Zo is op Leaseauto.nl is het Fiat aanbod van meerdere leasemaatschappijen makkelijk vergelijken. Onze Private Lease Adviseurs u graag met kosteloos persoonlijk advies.

Voordelen Fiat Private Lease

Zorgeloos in een nieuwe Fiat rijden voor een vast maandbedrag kan via Private Lease. Alles wordt geregeld en alle kosten zijn inclusief. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij. De belangrijkste voordelen zijn:

nieuwe prive leaseauto

Voordelen van
een Nieuwe Auto

Zuinig, duurzaam, veilig en de nieuwste multimedia opties.

geen spaargeld nodig

Geen spaargeld
of lening nodig

Leasemaatschappij koopt de privé leaseauto.

alle kosten inclusief bij private lease

Alleen brandstof
kosten komen erbij

Inclusief verzekering, belasting, reparatie, onderhoud en pechhulp.

geen onverwachte kosten

Geen onverwachte
kosten

Geen dure reparaties of lage inruilwaarde.

Leaseauto.nl

Leaseauto.nl helpt kosteloos en onafhankelijk bij het vinden van de beste Private Leaseauto voor u. Dit kan u veel tijd en geld schelen.

Makkelijke vergelijker en persoonlijk advies

Met een eerlijke Private Lease vergelijker, uitleg en persoonlijk advies door onze experts. Zo krijgt u alle informatie om een goede keuze te maken.

Grootste aanbod op één plek makkelijk vergelijken

Leaseauto.nl werkt samen met toonaangevende leasemaatschappijen. Hun private lease aanbiedingen brengen wij samen op één plek. Net zoals Cheaptickets dit doet voor vliegtickets.

Leaseauto.nl
Klantenvertellen

Bestel met zekerheid via Leaseauto.nl

keurmerk private lease leasemaatschappij

Uitlichten van de kleine lettertjes

Bij Leasauto.nl kennen de verschillen tussen auto’s en lease voorwaarden. Bijvoorbeeld qua eigen risico, schadevrije jaren en de verrekening van extra kilometers. Wij doen altijd een beste deal check voordat u bestelt.

Keurmerk Private Lease

Leaseauto.nl werkt samen met leasemaatschappijen die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Zij gebruiken allemaal de Algemene Voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld.

In 4 stappen naar uw Private Leaseauto

Kies auto | Private lease auto bestellen

1. Kies een Auto en
vraag offerte aan

Selecteer een auto, uitvoering, kleur, contractduur en aantal kilometers per jaar en vraag een vrijblijvende offerte aan.

beste deal check | private lease auto bestellen

2. Beste Deal
Check

Samen controleren wij of de geselecteerde aanbieding de beste voorwaarden en prijs heeft in uw situatie.

draagkrachttoets | private Lease Auto Bestellen

3. Draagkracht
Toets

Een draagkrachttoets is verplicht vanuit de overheid om consumenten te beschermen tegen te hoge financiële lasten.

Auto bestellen | private lease

4. Bestel de Auto
met Zekerheid

De auto kan besteld worden. Na het ondertekenen van het contract heeft u nog 10 dagen bedenktijd.

fiat Private Lease vergelijken

Nieuw tijdperk | Fiat Private Lease Elektrisch

Ook Fiat gelooft in de toekomst van de elektrische auto. Net als bij andere autofabrikanten is ingezet op een drastische verlaging van de CO2-uitstoot.

In lijn hiermee heeft FCA de nieuwe Fiat Centoventi gepresenteerd, een elektrische conceptauto in de vorm van een ultracompacte crossover. Maar FCA’s elektrische toekomst rust op meer pijlers dan alleen de Fiat Centoventi.

Op de korte termijn is de nieuwe elektrische Fiat 500 veel belangrijker. Het gaat hierbij om een volledig elektrische versie van de 500, zonder ondersteuning van een benzine- of dieselmotor.

Deze elektrische Fiat is ook via Private Lease leverbaar bij Leaseauto.nl.

Populaire Fiat Private Lease Modellen

Met name de Fiat 500 is een private lease succesnummer. Er is geen stadsauto die er zo modieus en hip uitziet als de Fiat 500.

Speciaal voor de zonaanbidders is er de Fiat 500C met zijn open dak. Om in te spelen op trend van hogere auto’s heeft Fiat ook nog de Fiat 500X uitgebracht.

Naast de Fiat 500 is ook de Fiat Panda een aantrekkelijk geprijsde private lease stadsauto. In Italië is de Fiat Panda nog steeds mateloos populair. In Nederland liggen de verkoopcijfers van de Fiat Panda lager.

Voor gezinnen biedt Fiat nog de Tipo en Tipo Stationwagon aan.

fiat Private Lease Voordelig

Marktleider in compacte auto’s

Aan het begin van de jaren 2000 heeft Fiat iets verstandigs gedaan. Het legde de focus weer meer op haar grootste kwaliteit, het bouwen van compacte auto’s.

Het eerste resultaat kwam in 2003 in de vorm van de nieuwe Fiat Panda. Na 23 jaar werd het originele model vervangen.

Precies vijftig jaar na de lancering van de 500 lanceert Fiat in 2007 de nieuwe versie, die met zijn retrostyling duidelijk verwijst naar de oorspronkelijke.

De dwars geplaatste motor drijft de voorwielen aan. Momenteel is de 500 het sleutelmodel in het ondertussen ernstig afgeslankte Fiat-gamma.

Waarom voor Fiat Private Lease kiezen?

Een Fiat is een ultieme auto voor iedereen die compacte iconische stadsauto zoekt. Een echte lifestyle auto waarin je gezien wil worden. Lekker wendbaar en makkelijk te parkeren. ideaal voor in de stad.

Het kopen van een nieuwe Fiat is nog steeds een uitgave die niet iedereen zich kan permitteren. Fiat Private Lease maakt rijden in een nieuwe Fiat voor mensen veel meer mensen mogelijk.

fiat Private Lease Automaat
fiat Private Lease Actie

Fiat onderdeel van van Stellantis

Fiat heeft in de loop der jaren een enorme gedaanteverandering ondergaan. Na de overname van Lancia in 1969, werd in 1986 ook Alfa Romeo aan het Fiat-imperium toegevoegd.

Sinds begin 2021 is FIAT gefuseerd met de PSA group en gaat het verder als Stellantis. Merken die hieronder vallen zijn onder meer Citroën, Peugeot, Opel van PSA, Fiat, Jeep en Alfa Romeo.

De Private Lease activiteiten van Fiat zullen als onderdeel van het grote Stellantis concern naar verwachting verder uitgebouwd worden.

Fiat Jubileum

In 2019 vierde Fiat zijn 120-jarig jubileum, een mijlpaal die maar heel weinig autofabrikanten kunnen claimen. 

De missie van FIAT is om de traditionele benadering van stedelijke mobiliteit te heroverwegen en in te spelen op de mobiliteitsbehoefte in de stadscentra van morgen. De Fiat 500 is hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Private Lease heeft de populariteit van Fiat een nieuwe impuls gegeven.

fiat Private Lease goedkoopste

Contact met Leaseauto.nl

Vragen over Fiat Private Lease

Hoe werkt Fiat Private Lease?

Fiat Privé lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd.

Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor de Leasemaatschappij. Zo zijn er nooit onverwachte kosten. 

Welke kosten zijn inclusief bij Fiat Privé Lease?

Bij alle Fiat Private Lease Aanbieders zijn ten minste deze kosten inclusief: aanschaf en afschrijving van de auto, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, WA en Casco verzekering, pechhulp en vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur. Brandstofkosten, bekeuringen en wasbeurten zijn niet inclusief.

Lease Private Fiat, wat zijn de voordelen?

Zekerheid en geen gedoe. Van tevoren zijn alle kosten bekend. De enige kosten die er nog bijkomen zijn de kosten voor benzine of het opladen.

Daarnaast wordt alles geregeld. De leasemaatschappij regelt de verzekeringen, onderhoud, wegenbelasting etc. En het is niet nodig om in één keer een flink geldbedrag neer te leggen of jaren te sparen voor een eigen auto.

Voor wie is Fiat Privé leasen interessant?

Fiat Privé leasen is zowel voor jongere als voor oudere particulieren aantrekkelijk. Naast het voordeel van de financiering speelt ook mee dat bij Fiat personal lease alles geregeld wordt. Bij Fiat private autolease is er geen risico op onverwachte kosten.

De auto is goed verzekerd en de kosten voor onderhoud en reparaties zijn ook inclusief. Als er een ongeluk gebeurt met de Privelease Fiat, dan wordt er zelfs kosteloos een vervangende auto geregeld. Deze wordt uiterlijk 72 uur na het ongeluk ter beschikking gesteld.

Waar op letten bij het kiezen van een Fiat Leaseauto?

Een Leaseauto moet natuurlijk ook aansluiten bij de persoonlijke mobiliteitsbehoefte. Hierbij moet rekening gehouden worden met het aantal volwassen passagiers dat comfortabel mee moet kunnen en de behoefte aan bagageruimte.

Zijn er ook Fiat Private Lease Occasions?

Via Fiat Occasion lease is het mogelijk om een tweedehands auto te leasen. Het prijsverschil is niet zo groot als bij het kopen van een tweedehandsauto. Dit komt omdat de een groot deel van de kosten even hoog zijn bij nieuwe en enkele jaren oude auto’s. Denk hierbij aan de wegenbelasting, verzekeringen en pechhulp die altijd inclusief is bij een Privé Lease Fiat.

Het grootste voordeel bij een tweedehands Fiat Leasen is dat hij snel leverbaar is. En dat hij ook bij een kortere looptijd al heel aantrekkelijk is geprijsd.

Waar moet ik op letten als ik Fiat Private Lease Aanbiedingen Vergelijk?

Bij het kiezen van een nieuwe leaseauto is het altijd belangrijk om Fiat Private Lease Deals met elkaar te vergelijken. Hiermee zijn honderden euro’s te besparen. De meest Fiat private lease voorwaarden zijn bij de verschillende aanbieders grotendeels hetzelfde.

De kosten verschillen ontstaan op de eerste plaats als er wordt gekozen voor meer kilometers en een kortere looptijd. Ook de meerprijs voor een luxere uitvoering verschilt tussen aanbieders. Tot slot zitten er prijsverschillen in optionele leasevoorwaarden zoals een verlaagd eigen risico of meer flexibiliteit bij het voortijdig opzeggen.

Leaseauto.nl heeft een makkelijke Private Lease Vergelijker waarin al deze punten worden worden meegenomen. Hiermee is het makkelijk gemaakt op de goedkoopste Fiat Private Lease Aanbieding te vinden. Ook helpen de adviseurs van Leaseauto.nl bij het vinden van de beste private Lease deal.

Wat staat er in het Fiat Prive Lease Contract?

Een Private Lease Overeenkomst wordt aangegaan voor langere tijd. Een eigen auto kun je verkopen als je hem niet meer nodig hebt. Bij een Private Lease gaat dat niet zo makkelijk. Een van de belangrijkste punten in de overeenkomst is de looptijd van de overeenkomst.

Tevens is de leaseprijs afhankelijk van het aantal kilometers dat er per jaar gereden mag worden. In het Fiat private lease contract staat altijd hoeveel kilometers er per jaar gereden mogen worden en hoeveel het kost als er meer wordt gereden.

Heeft Fiat Hybride Private Lease auto’s?

Een Hybride private lease auto maakt gebruik van twee krachtbronnen: een benzinemotor en een elektromotor. Zij combineren het beste van twee werelden: zuiniger en schoner rijden dankzij de elektromotor en lange afstanden dankzij de benzinemotor. 

Er is niet maar één soort hybride auto; er zijn er veel meer. Zo laden bijna alle hybride auto’s laden hun accu op tijdens het remmen. Hiernaast zijn er Plug-in hybrides die je ook via een stekker kunt opladen. Thuis, in parkeergarages of bij een openbare laadpaal. 

Steeds meer Fiat modellen zijn leverbaar met een hybride aandrijving. Bijvoorbeeld de Fiat 500, Fiat Panda en de Fiat Tipo.

Waarom kiezen voor Fiat Elektrisch Private Lease?

Een elektrische auto kopen? Nog even niet, zeggen veel mensen. Te duur en een onzekere restwaarde. Deze argumenten vallen weg bij de private lease van een elektrische Fiat. De leasemaatschappij koopt namelijk de elektrische auto en draagt het risico voor de restwaarde.

Hiermee is de Private Lease van een Elektrische auto aantrekkelijk voor iedereen die de voordelen van de elektrische auto kent, maar moeite heeft met de hoge aanschafprijs en onzekere restwaarde van een elektrische Fiat.

Welke Fiat private Lease Automaat Uitvoeringen zijn er leverbaar?

Bijna alle benzine en hybride aangedreven Fiat Modellen worden in Private Lease ook aangeboden met een automatische versnellingsbak. Alle elektrisch aangedreven Fiat modellen hebben een automaat.

Zijn er ook Fiat SUV Private Lease aanbiedingen?

Ook als privé lease auto zijn de Fiat SUV modellen populair. De stoere uitstraling, hoge instap en grote bagageruimte van de SUV spreekt ook veel private lease rijders aan.

Er zijn zowel Fiat Crossover Private Lease als SUV Prive Lease deals. De Crossovers zijn wat kleiner en veelal voortgekomen uit een verhoogde versie van een bestaande hatchback. Fiat SUV Private Lease modellen zijn de stijlvolle Fiat 500X.

Groeit het aantal Fiat private leasing initiatieven? 

Sinds 2015 is er een sterke groei in het aantal Fiat personal lease rijders. Sindsdien zijn er volop nieuwe Fiat private leasing acties. Fiat personal lease is inmiddels niet meer weg te denken. Meer dan 200.000 nederlanders hebben sindsdien gekozen om als particulier een auto te gaan leasen.

Wat is Fiat ANWB Private Lease?

Via Leaseplan biedt ANWB Fiat private lease aan. Ze hebben geen eigen leasemaatschappij.

Een standaard voorwaarde in elke overeenkomst van aanbieders die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease is pechhulp in Nederland. Dit is dus niet uniek voor de Fiat ANWB Private Lease.

Pechhulp in het buitenland is bij de meeste leasemaatschappijen ook inclusief. Let hierop bij het vergelijken van aanbiedingen.

Is Fiat Private Lease voordelig?

Private Lease is bijna altijd de goedkoopste manier om in een nieuwe Fiat te rijden. Met name de afschrijvingskosten worden vaak onderschat door mensen die een nieuwe auto kopen.

Wat kost Fiat Private Lease

Alle autokosten zijn inclusief in het vast maandbedrag. Dit bedrag valt alleen hoger uit als er meer wordt gereden dan er is overeengekomen. Ook brandstof of oplaadkosten komen er nog bij.

Waar vind ik meer informatie over Private Lease?

In het Private Lease Kenniscentrum van Leaseauto.nl staan antwoorden op alle vragen over Privé Lease.