private lease vergelijker leaseauto.nl

Tesla Private Lease | Vergelijk nu de Beste Deals

TESLA
Private Lease

Vind snel de beste Tesla Private Lease Deal! Vergelijk eenvoudig aanbiedingen van meer dan 20 aanbieders op één plek. Selecteer model, uitvoering, kleur, contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie de beste prijs en voorwaarden heeft.

Welke Tesla Lease Tesla past bij jou?

Private Lease Tesla

Tesla private lease betekent voordelig en zorgeloos in een nieuwe Tesla rijden voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en geen grote investering in een eigen Tesla.

Tesla heeft de autowereld voor goed veranderd met de succesvolle introductie van haar elektrische auto’s. De Model S was het eerste model dat voor een doorbraak zorgde. De Model X is de grootste. Via de goedkopere De Model 3 is heeft Tesla rijden voor een groter publiek mogelijk gemaakt. De hogere Model Y is de betaalbare troef in het populaire crossover segment.

Heeft u ook interesse om zorgeloos in een Tesla te rijden voor een vast bedrag per maand? Vergelijk dan nu op Leaseauto.nl de beste Tesla Private Lease aanbiedingen en bestel met zekerheid.

tesla private lease deals

Tesla Private Lease

Tesla Privé lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten over het gebruik van een auto, voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd.

Het grootste verschil met huren is dat het leasecontract voor een langere periode wordt aangegaan. De private leaseperiode duurt ten minste 1 jaar. Doordat het maandbedrag lager wordt naarmate de leaseperiode langer is worden de meeste contracten afgesloten voor 4 of 5 jaar.

Tesla

In 2003 opgericht en is nu al niet weg te denken. Met name Elon Musk zorgde ervoor dat het bedrijf uitgroeide tot de meest toonaangevende producent van elektrische auto’s ter wereld.

Het startte door zijn unieke propositie een ware revolutie in de automarkt. Tesla is een echte pionier op het gebied van elektrisch rijden.

tesla lease particulier
tesla Prive Lease Aanbieding
Private Lease Deal
tesla Private Lease vergelijken

Tesla Private Lease bij Leaseauto.nl

Private Lease is hot en er zijn steeds meer leasemaatschappijen die ook Tesla in hun aanbod hebben opgenomen.

De prijzen en voorwaarden tussen de Leasemaatschappijen verschillen aanzienlijk waardoor er over de looptijd van de overeenkomst honderden euro’s prijsverschil tussen de aanbiedingen zit.

Leaseauto.nl helpt bij het vinden van de beste Tesla Private Lease deal bij gerenommeerde aanbieders. Op Leaseauto.nl kunt u eenvoudig Privé Lease aanbiedingen vergelijken en aanpassen aan uw wensen.

Selecteer de uitvoering, kleur, de contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie het goedkoopste is en de beste voorwaarden heeft.

Tesla kopen of leasen

De aanschaf van een nieuwe Tesla is een grote uitgave waarvoor de meeste mensen het geld niet op de plank hebben liggen. Hier komt nog bij dat de restwaarde van elektrische auto’s nog onzeker is.

Deze bezwaren om voor een Tesla te kiezen vallen weg bij de private lease. Hierbij koopt de leasemaatschappij de Tesla en draagt het risico voor de restwaarde.

Doordat leasemaatschappijen profiteren van schaalvoordelen die je als consument niet hebt kunnen zij een Private Lease Tesla aanbieden voor een bedrag waarvoor je hem zelf niet kunt rijden.

Privé Lease aanbiedende leasemaatschappijen kunnen auto’s goedkoper inkopen en duurder verkopen dan een particulier. Hierdoor hebben ze lagere afschrijvingskosten.

Als grote partij kunnen ze ook een verzekering tegen gunstiger voorwaarden afsluiten. Verder maken ze scherpe tariefafspraken met geselecteerde garages.

private lease tesla

Tesla zakelijk of privé leasen

Het grootste verschil tussen een Tesla zakelijk of private heeft te maken met belastingen. Als je een eigen zaak hebt, dan was de keuze enkele jaren geleden makkelijk gemaakt. Dan koos je voor zakelijke lease omdat je toen geen rekening te houden met bijtelling bij een elektrische auto. Had je geen eigen zaak, dan was zakelijke lease sowieso niet relevant.

Nu de bijtelling stap voor stap wordt verhoogd zijn de verschillen kleiner. Private lease is veelal voordeliger als je niet heel veel kilometers per jaar rijdt.

Subsidie voor Elektrische Private Lease Auto

Tesla Private lease is nu extra aantrekkelijk vanwege de regeling Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). Deze regeling geldt voor nieuwe en gebruikte elektrische personenauto’s in de kleinere en compacte middenklasse.

De SEPP is alleen voor particulieren (natuurlijk persoon die privé een auto koopt of leaset). De regeling loopt van 1 juli 2020 tot 1 juli 2025. Elk jaar heeft het subsidiebudget een maximum. Door de grote belangstelling voor de regeling is de subsidiepot vaak snel leeg.

De maximale subsidie voor een nieuwe elektrische private leaseauto bedraagt in 2022 € 3.350.

tesla leasen
tesla Prive leasen

Tesla Private Lease Modellen

Het Tesla-modellen aanbod bestaat inmiddels alweer uit de Model S, Model X, Model 3 en de Model Y. De Model S is een luxe sedan met ruimte voor vijf volwassenen. De Model 3 is ook een sedan, maar dan een maatje kleiner.

De Tesla Model X is een grote SUV en heeft ruimte voor zeven volwassenen. De Model Y is ook een hoger model, maar ook weer een maatje kleiner. De Model 3 is de populairste Tesla Private Lease Auto. De nieuwste telg in de Tesla familie is een compacte SUV, de Model Y.

Contact met Leaseauto.nl

Voordelen Tesla Private Lease

Het private leasen van een elektrische Tesla wordt snel populairder. Twee grote trends in de automarkt verstreken elkaar hierbij. Ten eerste de groei van elektrisch rijden. En ten tweede de groei van private lease.

Iedereen die al wel eens in een elektrische auto heeft gereden weet hoe lekker ze rijden. Nu het aanbod elektrisch auto’s snel groeit, de aanschafprijs daalt en de actieradius toeneemt neemt de populariteit snel toe.

Tegelijkertijd groeit private lease onstuimig. Steeds meer mensen ervaren de voordelen van private lease. Voor een laag vast bedrag per maand zorgeloos in een nieuwe auto rijden spreekt steeds meer mensen aan.

Brandstofkosten zijn niet inclusief bij private lease. Bij de vergelijking van de totale autokosten per maand ligt hier nog een voordeel voor de private lease elektrische auto. De elektriciteitskosten zijn +/- 25% lager dan de benzine kosten. Het precieze percentage is afhankelijk van de actuele benzineprijs en waar de Tesla wordt opgeladen. Thuis opladen is goedkoper dan aan een publieke oplaadpaal.

Autorijden is nooit goed voor het klimaat. Een elektrische auto is echter veruit de duurzaamste keuze. Een elektrische private leaseauto stoot gedurende de hele levensduur gemiddeld 40% minder CO2 uit dan een auto met een benzinemotor. Dit verschil neemt de komende jaren alleen maar toe doordat wij steeds duurzamer stroom opwekken.

lease tesla
tesla leasing

Tesla Private Lease Bestellen

Privé Lease is makkelijk als het allemaal geregeld is. Alleen het vinden van de beste Tesla Private Lease Aanbieding is lastig. U moet weten op welke voorwaarden u op moet letten als u niet te veel wilt betalen. Daar helpt Leaseauto.nl bij.

Met een eerlijke Private Lease vergelijker, uitleg en persoonlijk advies door onze experts. Zo krijgt u alle informatie om een goede keuze te maken. Dit wordt door onze klanten gewaardeerd. Leaseauto.nl werkt samen met toonaangevende leasemaatschappijen. Wij brengen de Private Lease Acties bij elkaar en maken ze makkelijk vergelijkbaar.

Goedkoopste Tesla privé lease

De Goedkoopste Private Lease Tesla is iets wat iedereen wel wil. Niemand houdt ervan om te veel te betalen. Maar welke keuzes kunt u maken om zo goedkoop mogelijk te private leasen?

Een private leasecontract sluit u af voor een periode tussen de 24 en 60 maanden. Hoe langer de periode hoe lager het maandelijkse leasetarief. Een private leasetermijn van 60 maanden is gemiddeld 25% goedkoper dan een leasetermijn van 24 maanden.

Ook hier speelt de afschrijving een rol. In de eerste twee jaar verliest de nieuwe Tesla meer waarde dan in de jaren daarna. Als een leasecontract voor een langere periode is afgesloten, dan kunnen hoge afschrijvingskosten uitgesmeerd worden over een langere periode. Wilt je zo goedkoop mogelijk private leasen, kies dan voor een lange looptijd.

voordelig tesla lease particulier
goedkope tesla Private Lease

Tesla Private Leaseauto Opladen

Een van de grotere problemen van elektrische auto’s is dat het opladen vrij langzaam gaat. Daarom faciliteert Tesla een wereldwijd netwerk van auto-opladers. Via superchargers kunnen de auto’s binnen een half uur opladen. Alle modellen worden standaard geleverd met de benodigde software om van deze dienst gebruik te kunnen maken.

Ook de private lease Tesla’s kunnen van dit netwerk gebruik maken. De auto’s zijn tevens op te laden via een thuislader of generieke laadpaal.

Elon Musk

Tesla is opgericht als een automerk dat alleen maar elektrische auto’s op de markt brengt. Vaak wordt er gedacht dat Tesla werd opgericht door Elon Musk, en dit is niet helemaal zo. Het begon bij Martin Eberhard en Marc Tarpenning. Niet veel later kwam Elon Musk aan boord.

Musk schreef jaren voor het ontstaan van Tesla een briefje waarop hij zijn doelen in het leven aangaf. Hierop schreef hij dat hij elektrische auto’s wilde maken. Dat hij deze in eerste instantie duur wilde verkopen, om zo geld te verdienen om een goedkopere versie te maken. Met het geld van deze versie zou hij weer een iets goedkopere versie maken. Hierdoor moet iedereen uiteindelijk in een elektrische auto van Tesla kunnen rijden.

Musk heeft een groter doel voor ogen dan het succesvol maken van Tesla. Dat bewijst hij onder meer als hij in 2014 patenten van Tesla vrijgeeft. Alle autofabrikanten mogen er gebruik van maken zonder dat ze bang hoeven te zijn voor juridische stappen.

private lease elektrische tesla
private lease elektrische tesla

Tesla Private Lease Bestellen

Privé Lease is makkelijk als het allemaal geregeld is. Alleen het vinden van de beste Tesla Private Lease Aanbieding is lastig. U moet weten op welke voorwaarden u op moet letten als u niet te veel wilt betalen. Daar helpt Leaseauto.nl bij.

Met een eerlijke Private Lease vergelijker, uitleg en persoonlijk advies door onze experts. Zo krijgt u alle informatie om een goede keuze te maken. Dit wordt door onze klanten gewaardeerd. Leaseauto.nl werkt samen met toonaangevende leasemaatschappijen. Wij brengen de Private Lease Acties bij elkaar en maken ze makkelijk vergelijkbaar.

Contact met Leaseauto.nl

Vragen over Tesla Private Lease

Hoe werkt Tesla Private Lease?

Tesla Privé lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd.

Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor de Leasemaatschappij. Zo zijn er nooit onverwachte kosten. 

Welke kosten zijn inclusief bij Tesla Privé Lease?

Bij alle Private Lease Aanbieders zijn ten minste deze kosten inclusief: aanschaf en afschrijving van de Tesla, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, WA en Casco verzekering, pechhulp en vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur. Brandstofkosten, bekeuringen en wasbeurten zijn niet inclusief.

Lease Private Tesla, wat zijn de voordelen?

Zekerheid en geen gedoe. Van tevoren zijn alle kosten bekend. De enige kosten die er nog bijkomen zijn de kosten voor benzine of het opladen.

Daarnaast wordt alles geregeld. De leasemaatschappij regelt de verzekeringen, onderhoud, wegenbelasting etc. En het is niet nodig om in één keer een flink geldbedrag neer te leggen of jaren te sparen voor een eigen auto.

Voor wie is Tesla Privé leasen interessant?

Tesla Privé leasen is zowel voor jongere als voor oudere particulieren aantrekkelijk. Naast het voordeel van de financiering speelt ook mee dat bij Tesla personal lease alles geregeld wordt. Bij Tesla private autolease is er geen risico op onverwachte kosten.

De auto is goed verzekerd en de kosten voor onderhoud en reparaties zijn ook inclusief. Als er een ongeluk gebeurt met de Privelease Tesla, dan wordt er zelfs kosteloos een vervangende auto geregeld. Deze wordt uiterlijk 72 uur na het ongeluk ter beschikking gesteld.

Waar op letten bij het kiezen van een Tesla Leaseauto?

Een Leaseauto moet natuurlijk ook aansluiten bij de persoonlijke mobiliteitsbehoefte. Hierbij moet rekening gehouden worden met het aantal volwassen passagiers dat comfortabel mee moet kunnen en de behoefte aan bagageruimte.

Zijn er ook Tesla Private Lease Occasions?

Via Tesla Occasion lease is het mogelijk om een tweedehandsauto te leasen. Het prijsverschil is niet zo groot als bij het kopen van een tweedehandsauto. Dit komt omdat de een groot deel van de kosten even hoog zijn bij nieuwe en enkele jaren oude auto’s. Denk hierbij aan de wegenbelasting, verzekeringen en pechhulp die altijd inclusief is bij een Privé Lease Tesla.

Het grootste voordeel bij een tweedehands Tesla Leasen is dat hij snel leverbaar is. En dat hij ook bij een kortere looptijd al heel aantrekkelijk is geprijsd.

Waar moet ik op letten als ik Tesla Private Lease Aanbiedingen Vergelijk?

Bij het kiezen van een nieuwe leaseauto is het altijd goed om Tesla Private Lease Deals met elkaar te vergelijken. Hiermee zijn honderden euro’s te besparen. De meest Tesla private lease voorwaarden zijn bij de verschillende aanbieders grotendeels hetzelfde.

De kosten verschillen ontstaan op de eerste plaats als er wordt gekozen voor meer kilometers en een kortere looptijd. Ook de meerprijs voor een luxere uitvoering verschilt tussen aanbieders. Tot slot zitten er prijsverschillen in optionele leasevoorwaarden zoals een verlaagd eigen risico of meer flexibiliteit bij het voortijdig opzeggen.


Leaseauto.nl heeft een makkelijke Private Lease Vergelijker waarin al deze punten worden worden meegenomen. Hiermee is het makkelijk gemaakt op de goedkoopste Tesla Private Lease Aanbieding te vinden. Ook helpen de adviseurs van Leaseauto.nl bij het vinden van de beste private Lease deal.

Wat staat er in het Tesla Prive Lease Contract?

Een Private Lease Overeenkomst wordt aangegaan voor langere tijd. Een eigen auto kun je verkopen als je hem niet meer nodig hebt. Bij een Private Lease gaat dat niet zo makkelijk. Een van de belangrijkste punten in de overeenkomst is de looptijd van de overeenkomst.

Tevens is de leaseprijs afhankelijk van het aantal kilometers dat er per jaar gereden mag worden. In het Tesla private lease contract staat altijd hoeveel kilometers er per jaar gereden mogen worden en hoeveel het kost als er meer wordt gereden.

Heeft Tesla Hybride Private Lease auto’s?

Een Hybride private lease auto maakt gebruik van twee krachtbronnen: een benzinemotor en een elektromotor. Zij combineren het beste van twee werelden: zuiniger en schoner rijden dankzij de elektromotor en lange afstanden dankzij de benzinemotor. 

Tesla modellen zijn alleen leverbaar met volledig elektrische aandrijving.

Waarom kiezen voor Tesla Elektrisch Private Lease?

Een elektrische auto kopen? Nog even niet, zeggen veel mensen. Te duur en een onzekere restwaarde. Deze argumenten vallen weg bij de private lease van een elektrische Tesla. De leasemaatschappij koopt namelijk de elektrische auto en draagt het risico voor de restwaarde.

Hiermee is de Private Lease van een Elektrische auto aantrekkelijk voor iedereen die de voordelen van de elektrische auto kent, maar moeite heeft met de hoge aanschafprijs en onzekere restwaarde van een elektrische Tesla.

Welke Tesla private Lease Automaat Modellen zijn er leverbaar?

Alle Tesla modellen hebben een automaat.

Zijn er ook Tesla SUV Private Lease aanbiedingen?

Ook als privé lease auto is de Tesla SUV populair. De stoere uitstraling, hoge instap en grote bagageruimte van de SUV spreekt ook veel private lease rijders aan.

Er zijn zowel Tesla Crossover Private Lease als SUV Prive Lease deals. De Crossovers zijn wat kleiner en veelal voortgekomen uit een verhoogde versie van een bestaande hatchback.

Groeit het aantal Tesla private leasing initiatieven? 

Sinds 2015 is er een sterke groei in het aantal Tesla personal lease rijders. Meer dan 200.000 nederlanders hebben sindsdien gekozen om als particulier een auto te gaan leasen.

Wat is Tesla ANWB Private Lease?

De ANWB biedt via Leaseplan Tesla Private lease aan. Ze hebben geen eigen leasemaatschappij.

Een standaard voorwaarde in elke overeenkomst van aanbieders die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease is pechhulp in Nederland. Dit is dus niet uniek voor de ANWB.

Pechhulp in het buitenland is bij de meeste leasemaatschappijen ook inclusief. Let hierop bij het vergelijken van aanbiedingen.

Is Tesla Private Lease voordelig?

Private Lease is bijna altijd de goedkoopste manier om in een nieuwe Tesla te rijden. Met name de afschrijvingskosten worden vaak onderschat door mensen die een nieuwe auto kopen.

Wat kost Tesla Private Lease

Alle autokosten zijn inclusief in het vast maandbedrag. Dit bedrag valt alleen hoger uit als er meer wordt gereden dan er is overeengekomen. Ook brandstof of oplaadkosten komen er nog bij.

Waar vind ik meer informatie over Private Lease?

In het Private Lease Kenniscentrum van Leaseauto.nl staan antwoorden op alle vragen over Privé Lease.

Hoe werkt Tesla Privé Lease

Zorgeloos in een nieuwe Tesla rijden voor een vast maandbedrag kan via Private Lease. Alles wordt geregeld en alle kosten zijn inclusief. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij. De belangrijkste voordelen zijn:

nieuwe prive leaseauto

Voordelen van
een Nieuwe Auto

Zuinig, duurzaam, veilig en de nieuwste multimedia opties.

geen spaargeld nodig

Geen spaargeld
of lening nodig

Leasemaatschappij koopt de privé leaseauto.

alle kosten inclusief bij private lease

Alleen brandstof
kosten komen erbij

Inclusief verzekering, belasting, reparatie, onderhoud en pechhulp.

geen onverwachte kosten

Geen onverwachte
kosten

Geen dure reparaties of lage inruilwaarde.

Leaseauto.nl

Leaseauto.nl helpt kosteloos en onafhankelijk bij het vinden van de beste Private Leaseauto voor u. Dit kan u veel tijd en geld schelen.

Makkelijke vergelijker en persoonlijk advies

Met een eerlijke Private Lease vergelijker, uitleg en persoonlijk advies door onze experts. Zo krijgt u alle informatie om een goede keuze te maken.

Grootste aanbod op één plek makkelijk vergelijken

Leaseauto.nl werkt samen met toonaangevende leasemaatschappijen. Hun private lease aanbiedingen brengen wij samen op één plek. Net zoals Cheaptickets dit doet voor vliegtickets.

Leaseauto.nl
Klantenvertellen

Bestel met zekerheid via Leaseauto.nl

keurmerk private lease leasemaatschappij

Uitlichten van de kleine lettertjes

Bij Leasauto.nl kennen de verschillen tussen auto’s en lease voorwaarden. Bijvoorbeeld qua eigen risico, schadevrije jaren en de verrekening van extra kilometers. Wij doen altijd een beste deal check voordat u bestelt.

Keurmerk Private Lease

Leaseauto.nl werkt samen met leasemaatschappijen die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Zij gebruiken allemaal de Algemene Voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld.

In 4 stappen naar uw Private Leaseauto

Kies auto | Private lease auto bestellen

1. Kies een Auto en
vraag offerte aan

Selecteer een auto, uitvoering, kleur, contractduur en aantal kilometers per jaar en vraag een vrijblijvende offerte aan.

beste deal check | private lease auto bestellen

2. Beste Deal
Check

Samen controleren wij of de geselecteerde aanbieding de beste voorwaarden en prijs heeft in uw situatie.

draagkrachttoets | private Lease Auto Bestellen

3. Draagkracht
Toets

Een draagkrachttoets is verplicht vanuit de overheid om consumenten te beschermen tegen te hoge financiële lasten.

Auto bestellen | private lease

4. Bestel de Auto
met Zekerheid

De auto kan besteld worden. Na het ondertekenen van het contract heeft u nog 10 dagen bedenktijd.