private lease vergelijker leaseauto.nl

MINI Private Lease | Vergelijk nu de Beste Deals

mini private lease

MINI private lease betekent voordelig en zorgeloos in een nieuwe MINI rijden voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en geen grote investering in een eigen MINI. Populair zijn de MINI Cooper, Elektrische MINI, Mini Cabrio, Countryman en Clubman.

Heeft u ook interesse om zorgeloos in een MINI te rijden voor een vast bedrag per maand? Vergelijk nu op Leaseauto.nl de beste Private Lease aanbiedingen en bestel met zekerheid.

MINI private lease deals

MINI Private Lease

MINI Privé lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten over het gebruik van een auto, voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd.

Het grootste verschil met huren is dat het leasecontract voor een langere periode wordt aangegaan. De private leaseperiode duurt ten minste 1 jaar. Doordat het maandbedrag lager wordt naarmate de leaseperiode langer is worden de meeste contracten afgesloten voor 4 of 5 jaar.

MINI

De eerste Mini loopt in 1959 als de Austin Seven in van de band. De aanleiding voor de ontwikkeling van deze micro-auto was de ernstige energiecrisis een paar jaar eerder die een vraag naar zuinige auto’s veroorzaakte.

De Mini werd in de originele uitvoering tussen 1959 en 2000 gebouwd in Engeland. Het was een revolutionaire en karakteristieke auto. Hij werd door Alec Issigonis ontworpen en door British Motor Corporation (BMC) gebouwd in Birmingham.

De Rover Group wordt in 1994 gekocht door BMW. De overname is geen succes en Rover wordt zes jaar later weer afgestoten. Alleen Mini blijft bij BMW.

In 2001 presenteert BMW de ‘New MINI’. Hij wordt vanaf dan geproduceerd in een speciaal gebouwde fabriek in Oxford. Sportieve uitvoeringen zijn leverbaar onder de bekende naam Cooper en Cooper S. Ook komt er een trendy cabriolet uitvoering.

MINI leasen
MINI Prive Lease Aanbieding 2
Private Lease Deal
MINI lease particulier

MINI Private Lease bij Leaseauto.nl

Private Lease is hot en er zijn steeds meer leasemaatschappijen die ook MINI in hun aanbod hebben opgenomen.

De prijzen en voorwaarden tussen de Leasemaatschappijen verschillen aanzienlijk waardoor er over de looptijd van de overeenkomst honderden euro’s prijsverschil tussen de aanbiedingen zit.

Leaseauto.nl helpt bij het vinden van de beste MINI Private Lease deal bij gerenommeerde aanbieders. Op Leaseauto.nl kunt u eenvoudig Privé Lease aanbiedingen vergelijken en aanpassen aan uw wensen.

Selecteer de uitvoering, kleur, de contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie het goedkoopste is en de beste voorwaarden heeft.

MINI kopen of leasen

De aanschaf van een nieuwe MINI is een grote uitgave waarvoor de meeste mensen het geld niet op de plank hebben liggen. Hier komt nog bij dat de restwaarde van auto’s onzeker zijn.

Deze bezwaren om voor een MINI te kiezen vallen weg bij de private lease. Hierbij koopt de leasemaatschappij de auto en draagt het risico voor de restwaarde.

Doordat leasemaatschappijen profiteren van schaalvoordelen die je als consument niet hebt kunnen zij een Private Lease MINI aanbieden voor een bedrag waarvoor je hem zelf niet kunt rijden.

Privé Lease aanbiedende leasemaatschappijen kunnen auto’s goedkoper inkopen en duurder verkopen dan een particulier. Hierdoor hebben ze lagere afschrijvingskosten.

Als grote partij kunnen ze ook een verzekering tegen gunstiger voorwaarden afsluiten. Verder maken ze scherpe tariefafspraken met geselecteerde garages.

MINI Private Lease vergelijken
MINI Prive leasen

MINI zakelijk of privé leasen

Het grootste verschil tussen een MINI zakelijk of private heeft te maken met belastingen. Als je een eigen zaak hebt, dan was de keuze eerder makkelijk gemaakt. Dan koos je voor zakelijke lease omdat de bijtelling nog niet zo hoog was.

Nu de bijtelling stap voor stap wordt verhoogd zijn de verschillen kleiner. Private lease is veelal voordeliger als je niet heel veel kilometers per jaar rijdt.

Subsidie voor Elektrische Private Lease MINI

Bij MINI geloven ze dat de toekomst van de motoren voornamelijk elektrisch zal zijn. Als een resultaat daarop hebben ze een elektrische signatuur ontwikkeld. De MINI Electric is een toonaangevende elektrische auto.

MINI Elektrische Private lease is nu extra aantrekkelijk vanwege de regeling Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). Deze regeling geldt voor nieuwe en gebruikte elektrische personenauto’s in de kleinere en compacte middenklasse.

De SEPP is alleen voor particulieren (natuurlijk persoon die privé een auto koopt of leaset). De regeling loopt van 1 juli 2020 tot 1 juli 2025. Elk jaar heeft het subsidiebudget een maximum. Door de grote belangstelling voor de regeling is de subsidiepot vaak snel leeg.

MINI privat lease
voordelig MINI lease particulier

MINI Private Lease Modellen

MINI richt zich steeds meer op de populaire hoge modellen. De MINI is vooruitstrevend, innovatief en houdt ervan om ongewoon werkende techniek tot stand te brengen.

In MINI nieuwste modellen zult u dat terugvinden: MINI Cooper, Elektrische MINI, Mini Cabrio, Countryman en Clubman.

Voordelen MINI Private Lease

Het private leasen van een elektrische MINI wordt snel populairder. Twee grote trends in de automarkt verstreken elkaar hierbij. Ten eerste de groei van elektrisch rijden. En ten tweede de groei van private lease.

Iedereen die al wel eens in een elektrische auto heeft gereden weet hoe lekker ze rijden. Nu het aanbod elektrisch auto’s snel groeit, de aanschafprijs daalt en de actieradius toeneemt neemt de populariteit snel toe.

Tegelijkertijd groeit private lease onstuimig. Steeds meer mensen ervaren de voordelen van private lease. Voor een laag vast bedrag per maand zorgeloos in een nieuwe auto rijden spreekt steeds meer mensen aan.

Brandstofkosten zijn niet inclusief bij private lease. Bij de vergelijking van de totale autokosten per maand ligt hier nog een voordeel voor de private lease van een elektrische MINI.

De elektriciteitskosten zijn +/- 25% lager dan de benzine kosten. Het precieze percentage is afhankelijk van de actuele benzineprijs en waar de MINI wordt opgeladen. Thuis opladen is goedkoper dan aan een publieke oplaadpaal.

Autorijden is nooit goed voor het klimaat. Een elektrische auto is echter veruit de duurzaamste keuze. Een elektrische private leaseauto stoot gedurende de hele levensduur gemiddeld 40% minder CO2 uit dan een auto met een benzinemotor. Dit verschil neemt de komende jaren alleen maar toe doordat wij steeds duurzamer stroom opwekken.

goedkope MINI Private Lease
private lease elektrische MINI

MINI Private Lease Bestellen

Privé Lease is makkelijk als het allemaal geregeld is. Alleen het vinden van de beste Private Lease Aanbieding is lastig. U moet weten op welke voorwaarden u op moet letten als u niet te veel wilt betalen. Daar helpt Leaseauto.nl bij.

Met een eerlijke Private Lease vergelijker, uitleg en persoonlijk advies door onze experts. Zo krijgt u alle informatie om een goede keuze te maken. Dit wordt door onze klanten gewaardeerd. Leaseauto.nl werkt samen met toonaangevende leasemaatschappijen. Wij brengen de Private Lease Acties bij elkaar en maken ze makkelijk vergelijkbaar.

Goedkoopste MINI privé lease

De Goedkoopste Private Lease MINI is iets wat iedereen zoekt. Niemand houdt ervan om te veel te betalen. Maar welke keuzes kunt u maken om zo goedkoop mogelijk te private leasen?

Een private leasecontract sluit u af voor een periode tussen de 24 en 60 maanden. Hoe langer de periode hoe lager het maandelijkse leasetarief. Een private leasetermijn van 60 maanden is gemiddeld 25% goedkoper dan een leasetermijn van 24 maanden.

Ook hier speelt de afschrijving een rol. In de eerste twee jaar verliest de nieuwe MINI meer waarde dan in de jaren daarna. Als een leasecontract voor een langere periode is afgesloten, dan kunnen hoge afschrijvingskosten uitgesmeerd worden over een langere periode. Wilt je zo goedkoop mogelijk private leasen, kies dan voor een lange looptijd.

MINI Prive lease aanbieding
lease MINI

MINI Private Leaseauto Opladen

Een van de grotere problemen van elektrische auto’s is dat het opladen vrij langzaam gaat. Via superchargers kunnen de auto’s binnen een half uur opladen.

Alle modellen worden standaard geleverd met de benodigde software om van deze dienst gebruik te kunnen maken. De auto’s zijn tevens op te laden via een thuislader of generieke laadpaal.

Doorbraak van MINI

Het sportieve en trendy uiterlijk van de Mini heeft absoluut meegeholpen aan het succes. De originele uitvoering werd in 2000 uit de productie genomen.

Dat betekende echter niet het einde van het merk, want in 2001 introduceerde BMW de moderne variant. De MINI is tot op heden nog steeds ongekend populair en heeft wereldwijd veel trouwe fans.

private lease MINI
MINI leasing

MINI Private Lease Bestellen

Privé Lease is makkelijk als het allemaal geregeld is. Alleen het vinden van de beste Private Lease Aanbieding is lastig. U moet weten op welke voorwaarden u op moet letten als u niet te veel wilt betalen. Daar helpt Leaseauto.nl bij.

Met een eerlijke Private Lease vergelijker, uitleg en persoonlijk advies door onze experts. Zo krijgt u alle informatie om een goede keuze te maken. Dit wordt door onze klanten gewaardeerd. Leaseauto.nl werkt samen met toonaangevende leasemaatschappijen. Wij brengen de Private Lease Acties bij elkaar en maken ze makkelijk vergelijkbaar.

Contact met Leaseauto.nl

Vragen over MINI Private Lease

Hoe werkt MINI Private Lease?

MINI Privé lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd.

Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor de Leasemaatschappij. Zo zijn er nooit onverwachte kosten. 

Welke kosten zijn inclusief bij MINI Privé Lease?

Bij alle MINI Private Lease Aanbieders zijn ten minste deze kosten inclusief: aanschaf en afschrijving van de auto, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, WA en Casco verzekering, pechhulp en vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur. Brandstofkosten, bekeuringen en wasbeurten zijn niet inclusief.

Lease Private MINI, wat zijn de voordelen?

Zekerheid en geen gedoe. Van tevoren zijn alle kosten bekend. De enige kosten die er nog bijkomen zijn de kosten voor benzine of het opladen.

Daarnaast wordt alles geregeld. De leasemaatschappij regelt de verzekeringen, onderhoud, wegenbelasting etc. En het is niet nodig om in één keer een flink geldbedrag neer te leggen of jaren te sparen voor een eigen auto.

Voor wie is MINI Privé leasen interessant?

MINI Privé leasen is zowel voor jongere als voor oudere particulieren aantrekkelijk. Naast het voordeel van de financiering speelt ook mee dat bij MINI personal lease alles geregeld wordt. Bij MINI private autolease is er geen risico op onverwachte kosten.

De auto is goed verzekerd en de kosten voor onderhoud en reparaties zijn ook inclusief. Als er een ongeluk gebeurt met de Privelease MINI, dan wordt er zelfs kosteloos een vervangende auto geregeld. Deze wordt uiterlijk 72 uur na het ongeluk ter beschikking gesteld.

Waar op letten bij het kiezen van een MINI Leaseauto?

Een Leaseauto moet natuurlijk ook aansluiten bij de persoonlijke mobiliteitsbehoefte. Hierbij moet rekening gehouden worden met het aantal volwassen passagiers dat comfortabel mee moet kunnen en de behoefte aan bagageruimte.

Zijn er ook MINI Private Lease Occasions?

Via MINI Occasion lease is het mogelijk om een tweedehands auto te leasen. Het prijsverschil is niet zo groot als bij het kopen van een tweedehandsauto. Dit komt omdat de een groot deel van de kosten even hoog zijn bij nieuwe en enkele jaren oude auto’s. Denk hierbij aan de wegenbelasting, verzekeringen en pechhulp die altijd inclusief is bij een Privé Lease MINI.

Het grootste voordeel bij een tweedehands MINI Leasen is dat hij snel leverbaar is. En dat hij ook bij een kortere looptijd al heel aantrekkelijk is geprijsd.

Waar moet ik op letten als ik MINI Private Lease Aanbiedingen Vergelijk?

Bij het kiezen van een nieuwe leaseauto is het altijd belangrijk om MINI Private Lease Deals met elkaar te vergelijken. Hiermee zijn honderden euro’s te besparen. De meest MINI private lease voorwaarden zijn bij de verschillende aanbieders grotendeels hetzelfde.

De kosten verschillen ontstaan op de eerste plaats als er wordt gekozen voor meer kilometers en een kortere looptijd. Ook de meerprijs voor een luxere uitvoering verschilt tussen aanbieders. Tot slot zitten er prijsverschillen in optionele leasevoorwaarden zoals een verlaagd eigen risico of meer flexibiliteit bij het voortijdig opzeggen.

Leaseauto.nl heeft een makkelijke Private Lease Vergelijker waarin al deze punten worden worden meegenomen. Hiermee is het makkelijk gemaakt op de goedkoopste MINI Private Lease Aanbieding te vinden. Ook helpen de adviseurs van Leaseauto.nl bij het vinden van de beste private Lease deal.

Wat staat er in het MINI Prive Lease Contract?

Een Private Lease Overeenkomst wordt aangegaan voor langere tijd. Een eigen auto kun je verkopen als je hem niet meer nodig hebt. Bij een Private Lease gaat dat niet zo makkelijk. Een van de belangrijkste punten in de overeenkomst is de looptijd van de overeenkomst.

Tevens is de leaseprijs afhankelijk van het aantal kilometers dat er per jaar gereden mag worden. In het MINI private lease contract staat altijd hoeveel kilometers er per jaar gereden mogen worden en hoeveel het kost als er meer wordt gereden.

Heeft MINI Hybride Private Lease auto’s?

Een Hybride private lease auto maakt gebruik van twee krachtbronnen: een benzinemotor en een elektromotor. Zij combineren het beste van twee werelden: zuiniger en schoner rijden dankzij de elektromotor en lange afstanden dankzij de benzinemotor. 

Er is niet maar één soort hybride auto; er zijn er veel meer. Zo laden bijna alle hybride auto’s laden hun accu op tijdens het remmen. Hiernaast zijn er Plug-in hybrides die je ook via een stekker kunt opladen. Thuis, in parkeergarages of bij een openbare laadpaal. 

Steeds meer MINI modellen zijn leverbaar met een hybride aandrijving. Bijvoorbeeld de populaire MINI Cooper, Elektrische MINI, Mini Cabrio, Countryman en Clubman.

Waarom kiezen voor MINI Elektrisch Private Lease?

Een elektrische auto kopen? Nog even niet, zeggen veel mensen. Te duur en een onzekere restwaarde. Deze argumenten vallen weg bij de private lease van een elektrische MINI. De leasemaatschappij koopt namelijk de elektrische auto en draagt het risico voor de restwaarde.

Hiermee is de Private Lease van een Elektrische auto aantrekkelijk voor iedereen die de voordelen van de elektrische auto kent, maar moeite heeft met de hoge aanschafprijs en onzekere restwaarde van een elektrische

Welke MINI private Lease Automaat Uitvoeringen zijn er leverbaar?

Bijna alle benzine en hybride aangedreven MINI Modellen worden in Private Lease ook aangeboden met een automatische versnellingsbak. Alle elektrisch aangedreven MINI modellen hebben een automaat.

Zijn er ook MINI SUV Private Lease aanbiedingen?

Ook als privé lease auto zijn de MINI SUV modellen populair. De stoere uitstraling, hoge instap en grote bagageruimte van de SUV spreekt ook veel private lease rijders aan.

Er zijn zowel MINI Crossover Private Lease als SUV Prive Lease deals. De Crossovers zijn wat kleiner en veelal voortgekomen uit een verhoogde versie van een bestaande hatchback. MINI SUV Private Lease modellen zijn de stijlvolle Bijvoorbeeld de populaire Countryman en Clubman.

Groeit het aantal MINI private leasing initiatieven? 

Sinds 2015 is er een sterke groei in het aantal MINI personal lease rijders. Sindsdien zijn er volop nieuwe MINI private leasing acties. MINI personal lease is inmiddels niet meer weg te denken. Meer dan 200.000 nederlanders hebben sindsdien gekozen om als particulier een auto te gaan leasen.

Wat is MINI ANWB Private Lease?

Via Leaseplan biedt ANWB MINI private lease aan. Ze hebben geen eigen leasemaatschappij.

Een standaard voorwaarde in elke overeenkomst van aanbieders die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease is pechhulp in Nederland. Dit is dus niet uniek voor de MINI ANWB Private Lease.

Pechhulp in het buitenland is bij de meeste leasemaatschappijen ook inclusief. Let hierop bij het vergelijken van aanbiedingen.

Is MINI Private Lease voordelig?

Private Lease is bijna altijd de goedkoopste manier om in een nieuwe MINI te rijden. Met name de afschrijvingskosten worden vaak onderschat door mensen die een nieuwe auto kopen.

Wat kost MINI Private Lease

Alle autokosten zijn inclusief in het vast maandbedrag. Dit bedrag valt alleen hoger uit als er meer wordt gereden dan er is overeengekomen. Ook brandstof of oplaadkosten komen er nog bij.

Waar vind ik meer informatie over Private Lease?

In het Private Lease Kenniscentrum van Leaseauto.nl staan antwoorden op alle vragen over Privé Lease.

Hoe werkt MINI Privé Lease

Zorgeloos in een nieuwe MINI rijden voor een vast maandbedrag kan via Private Lease. Alles wordt geregeld en alle kosten zijn inclusief. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij. De belangrijkste voordelen zijn:

nieuwe prive leaseauto

Voordelen van
een Nieuwe Auto

Zuinig, duurzaam, veilig en de nieuwste multimedia opties.

geen spaargeld nodig

Geen spaargeld
of lening nodig

Leasemaatschappij koopt de privé leaseauto.

alle kosten inclusief bij private lease

Alleen brandstof
kosten komen erbij

Inclusief verzekering, belasting, reparatie, onderhoud en pechhulp.

geen onverwachte kosten

Geen onverwachte
kosten

Geen dure reparaties of lage inruilwaarde.

Leaseauto.nl

Leaseauto.nl helpt kosteloos en onafhankelijk bij het vinden van de beste Private Leaseauto voor u. Dit kan u veel tijd en geld schelen.

Makkelijke vergelijker en persoonlijk advies

Met een eerlijke Private Lease vergelijker, uitleg en persoonlijk advies door onze experts. Zo krijgt u alle informatie om een goede keuze te maken.

Grootste aanbod op één plek makkelijk vergelijken

Leaseauto.nl werkt samen met toonaangevende leasemaatschappijen. Hun private lease aanbiedingen brengen wij samen op één plek. Net zoals Cheaptickets dit doet voor vliegtickets.

Leaseauto.nl
Klantenvertellen

Bestel met zekerheid via Leaseauto.nl

keurmerk private lease leasemaatschappij

Uitlichten van de kleine lettertjes

Bij Leasauto.nl kennen de verschillen tussen auto’s en lease voorwaarden. Bijvoorbeeld qua eigen risico, schadevrije jaren en de verrekening van extra kilometers. Wij doen altijd een beste deal check voordat u bestelt.

Keurmerk Private Lease

Leaseauto.nl werkt samen met leasemaatschappijen die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Zij gebruiken allemaal de Algemene Voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld.

In 4 stappen naar uw Private Leaseauto

Kies auto | Private lease auto bestellen

1. Kies een Auto en
vraag offerte aan

Selecteer een auto, uitvoering, kleur, contractduur en aantal kilometers per jaar en vraag een vrijblijvende offerte aan.

beste deal check | private lease auto bestellen

2. Beste Deal
Check

Samen controleren wij of de geselecteerde aanbieding de beste voorwaarden en prijs heeft in uw situatie.

draagkrachttoets | private Lease Auto Bestellen

3. Draagkracht
Toets

Een draagkrachttoets is verplicht vanuit de overheid om consumenten te beschermen tegen te hoge financiële lasten.

Auto bestellen | private lease

4. Bestel de Auto
met Zekerheid

De auto kan besteld worden. Na het ondertekenen van het contract heeft u nog 10 dagen bedenktijd.