private lease vergelijker leaseauto.nl

Nissan Private Lease | Vergelijk Aanbiedingen

Nissan private lease betekent voordelig en zorgeloos in een nieuwe Nissan rijden voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en geen grote investering in een eigen Nissan. Bij het privé leasen van een Nissan zijn alle vaste autokosten inclusief. Alleen de kosten voor brandstof komen er nog bij.

Het Japanse Nissan is al jaren populair in Nederland met onderscheidende modellen. Ook in de private lease groeit Nissan. De compacte Nissan Micra is de kleinste. Hoge modellen als de Nissan Juke, Nissan Qashqai en Nissan X-trail worden steeds populairder. De elektrische Nissan Leaf een voorloper in het elektrisch rijden.

Nissan Private Lease

nissan micra private lease
nissan juke private lease
nissan qashqai private lease
nissan leaf private lease
nissan x-trial private lease

Nissan Private Lease via Leaseauto.nl

Leaseauto.nl helpt u bij het vinden van de beste Nissan Private Lease deal bij gerenommeerde aanbieders. Op Leaseauto.nl kunt u eenvoudig Nissan Privé Lease aanbiedingen vergelijken en aanpassen aan uw wensen. Selecteer de uitvoering, kleur, de contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie het goedkoopste is en de beste voorwaarden heeft.

Nissan Private Lease aanbiedingen

Nissan Micra

De goed gebouwde Nissan Micra valt in het Private Lease aanbod op door het futuristische uiterlijk en een stijlvolle interieur.  Het is een stijlvolle kleine auto die comfortabel en stil rijdt.

De huidige Nissan Micra doet zijn voorgangers vergeten. Dat waren anonieme en onopvallende auto’s. De Micra van nu is agressief gelijnd en scherp getekend. Hij ziet er sportief uit en heeft bovenal een volwassen uitstraling.

nissan micra private lease aanbieding

Nissan Leaf Private Lease

Een succesverhaal op het vlak van betaalbare elektrische auto’s is de Nissan Leaf. Het was de bestverkochte elektrische auto ter wereld.

Wat begon met een beperkte actieradius, is uitgegroeid tot een ruime 385 kilometer bij het nieuwste model. Meer dan genoeg voor dagelijks gebruik.

Ideaal is het rijden met één pedaal te rijden. Het E-Pedal-gaspedaal voorziet in stevige remwerking wanneer je het loslaat en zet de auto dan uiteindelijk compleet stil.

Met ProPilot rijdt de Leaf bijna compleet zelfstandig over de snelweg. Hij houdt automatisch afstand tot zijn voorganger en houdt de auto binnen de rijstrook.

nissan leaf private lease aanbieding
Geen spaargeld nodig

U hoeft geen lening af te sluiten of spaargeld in te brengen om een Nissan te kopen. De leasemaatschappij financiert de Nissan.

Geen gedoe bij de aankoop en verkoop van een auto.

Alles wordt geregeld door de leasemaatschappij.

Geen onverwachte hoge kosten

Het risico op een tegenvallende inruilprijs en onverwachte dure reparaties ligt bij de leasemaatschappij.

Alles wordt geregeld

Verzekering, belastingen, onderhoud en de afhandeling van pech en/of schade. Alles wordt geregeld.

Voordelen van een nieuwe auto

U rijdt in een nieuwe Nissan voorzien van de nieuwste technologie. Hierdoor rijdt u zuiniger en duurzamer dan in een oude tweedehanNissanauto.

Vragen over Nissan Private Lease

Welke kosten zijn inclusief bij Nissan Private Lease?

Alle vaste autokosten zijn inclusief bij Nissan privé leasen. Dit zijn de zogenaamde inbegrepen kosten. Hiervoor betaalt u via uw de maandelijkse leasetermijn.

 • aanschaf en afschrijving van de Nissan
 • motorrijtuigenbelasting;
 • kosten van reparatie en regulier onderhoud aan de Nissan;
 • premie voor de WA-verzekering;
 • premie voor verzekering bij eventuele schade aan de Nissan door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade);
 • kosten van pechhulp;
 • kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur.

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van Nissan Private Lease Aanbiedingen

Bij het vergelijken van Nissan private lease aanbiedingen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Hierbij gaat zowel om voorwaarden als om punten die het leasetarief beïnvloeden. Al deze punten zijn meegenomen in de private lease vergelijker van Leaseauto.nl. Aandachtspunten bij het vergelijken van Nissan Private Lease aanbiedingen zijn:

 • Hoeveel extra kilometers per jaar kosten
 • Hoeveel een korte contractduur kost
 • Verrekening van meer/ minder kilometers dan afgesproken
 • Opslag bij weinig of geen schadevrije jaren
 • Verzekeringen
 • Opzegvergoeding bij voortijdige contract beëindiging, werkeloosheid of scheiding
 • Eigen risico
 • Schadevrij verklaring bij einde leasetermijn

Deze aandachtspunten bij het vergelijken van private lease aanbiedingen hebben wij in een apart artikel over het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen toegelicht.

Hoe werkt het bestellen van een Nissan Private Lease Auto via Leaseauto.nl?

 1. Kies een auto en de gewenste uitvoering en kleur
 2. Selecteer de looptijd en het aantal kilometers per jaar
 3. Vergelijk de prijs en voorwaarden van de aanbieders
 4. Vraag een vrijblijvende offerte aan
 5. Persoonlijke uitleg over de kleine lettertjes en beste deal check door een adviseur
 6. Bestel de auto via Leaseauto.nl
 7. Financiële toetsing en acceptatie
 8. Start met rijden

Is privé lease goedkoper dan een eigen Nissan

De kosten voor het private leasen van een Nissan zijn goed inzichtelijk. U weet precies wat u per maand betaalt. De kosten van onze eigen auto hebben wij meestal minder scherp. Met name de afschrijving, reparatie en onderhoud kosten onderschatten wij. Op basis van uw kenteken kunnen wij uw huidige autokosten berekenen. Ga hiervoor naar de Leaseauto.nl Autokosten Calculator. Nu kunt u zelf nog beter bepalen of u blijft doorrijden in eigen Nissan of kiest voor private lease.

Hoe kan privé leasen zo goedkoop zijn?

Leasemaatschappijen profiteren van schaalvoordelen die consumenten niet hebben. Zij kunnen een nieuwe Nissan goedkoper inkopen bij de importeur of fabrikant. En aan het eind van de leaseperiode wordt de dan tweedehanNissan Nissan via een internationaal netwerk veelal duurder verkocht. Ook verzekeringen, onderhoud, pechhulp en reparaties kunnen zij goedkoper inkopen. Dit voordeel wordt doorgegeven aan de consument in de vorm van een laag leasetarief.

‘Nissan in Nederland’’

Nissan is 50 jaar in Nederland. Dat vraagt een korte uitleg want tot 1983 werden de auto’s onder de naam Datsun verkocht. Inmiddels is Nissan samen met partner Renault uitgegroeid tot een van de grootste autoleveranciers ter wereld. Vandaag staat Nissan ook voor innovatie en levert het een brede range van auto’s.

Nissan heeft jarenlang de markt weten op te schudden met een aantal innovaties waaronder de eerste MPV, de eerste crossover en de eerste elektrische gezinsauto de Nissan Leaf. De eerste serie Nissans die onder de naam Datsun in 1966 in Nederland arriveren waren de Datsun Bluebird en de iets grotere Cedric. Het is het begin van een successtory van 50 jaar waarbij inmiddels een halve eeuw later zo’n 700.000 Nissans in Nederland zijn verkocht.