Uw onafhankelijke Private Lease Adviseur

088-0102600

private lease vergelijker leaseauto.nl

Nissan Private Lease | Vergelijk Aanbiedingen

Nissan Private Lease

Alles over Nissan Privé Lease, Nissan Reviews en Private Lease Aanbiedingen

Nissan Private Lease

Nissan private lease betekent voordelig en zorgeloos in een nieuwe Nissan rijden voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en geen grote investering in een eigen Nissan. Bij het privé leasen van een Nissan zijn alle vaste autokosten inclusief. Alleen de kosten voor brandstof en eventuele bekeuringen komen er nog bij. En aan het einde van de looptijd levert u de auto gewoon weer in.

Het Japanse Nissan is al jaren populair in Nederland met onderscheidende modellen. Ook in de private lease is Nissan populair. De compacte Nissan Micra is de kleinste. De hoge Nissan Qashqai de eerste in zijn soort en al jaren populair. De elektrische Nissan Leaf een voorloper in het elektrisch rijden.

Nissan Private Lease via Leaseauto.nl

Leaseauto.nl is een 100% onafhankelijke Private Lease adviseur. Voor al uw vragen over Private Lease kunt u contact met ons opnemen.  Leaseauto.nl helpt ook bij het vinden van goede Nissan private lease aanbiedingen. Wij brengen het aanbod van meerdere bij het Keurmerk Private Lease aangesloten Leasemaatschappijen samen. Hierdoor kunt u makkelijk op een plek betrouwbare Nissan private lease aanbiedingen vergelijken en bestellen.

Leaseauto.nl uw 100% onafhankelijke private lease adviseur en vergelijker

Leaseauto.nl

Private Lease Specialist
100% Onafhankelijk
Gratis Persoonlijk Advies
Beste Aanbiedingen
Makkelijk Vergelijken

Nissan Private Lease aanbiedingen

Nissan is populair bij de particuliere rijder. Voor hen zijn er een aantal aantrekkelijke geprijsde modellen. Wij hebben de populairste Nissan private lease modellen uitgelicht.

Nissan Micra


De goed gebouwde Nissan Micra valt in het Private Lease aanbod op door het futuristische uiterlijk en een stijlvolle interieur.  Het is een stijlvolle kleine auto die comfortabel en stil rijdt. Qua uiterlijk valt de Micra op. Qua verkoopaantallen blijft hij in de private lease-markt achter bij auto’s met een minder uitgesproken design als de Volkswagen Polo en Ford Focus.

De huidige Nissan Micra doet zijn voorgangers vergeten. Dat waren anonieme en onopvallende auto’s. De Micra van nu is agressief gelijnd en scherp getekend. Hij ziet er sportief uit en heeft bovenal een volwassen uitstraling. De Micra deelt veel techniek met haar broertje, de Renault Clio. De twee hebben veel overeenkomsten. In het design zie je daar niets van terug.

Nissan Private Lease Aanbiedingen

Nissan Qashqai

De Nissan Qashqai een aantrekkelijke Private Lease auto voor gezinnen en ouderen. Waar private lease in de begin jaren groot is geworden met de allerkleinste auto’s zoals de Volkswagen Up, worden gezinsauto’s als de Nissan Qashqai ook steeds populairder om privé te leasen.

Al meer dan tien jaar is de Nissan Qashqai dominant in een zelfgecreëerd segment. De Nissan is nog steeds één van de meest comfortabele kleine SUV’s om in te rijden met voldoende binnenruimte voor een gezin. Zowel voor- als achterin. Door de hoge zit heb je goed zicht. Hij heeft lekkere grote buitenspiegels en goed afleesbare meters.


Interesse om een Nissan Qashqai te leasen? Lees dan eerst de uitgebreide Nissan Qashqai review door Leaseauto.nl of ga direct naar de Qashqai Aanbiedingen.

Hoe werkt Private Lease


U kiest uit alle Nissan private lease aanbiedingen uw favoriete Nissan. Hiervoor betaalt u een vast maandbedrag. Aan het einde van het contract levert u uw Nissan weer in. En dan is het mogelijk om een nieuwe Nissan uit te kiezen.

Voordelen van Private Leasen

De grootste voordelen van het private leasen van een Nissan zijn dat u voordelig en zonder financiële risico’s in een nieuwe en zuinige Nissan rijdt. Als u de Nissan na de contractperiode inlevert, hoeft u zich geen zorgen te maken of de Nissan verkocht kan worden en voor hoeveel. U loopt geen enkel risico en hoeft geen grote investering te doen.

 • Geen spaargeld nodig. U hoeft geen lening af te sluiten of spaargeld in te brengen om een Nissan te kopen. De leasemaatschappij financiert de Nissan.
 • Geen gedoe met autoverkopers U hoeft niet te onderhandelen over aankoop en verkooprijs van uw Nissan.  Aan het eind van de leaseperiode levert u de Nissan gewoon weer in.
 • Inzicht in de kosten: U weet precies wat je iedere maand moet betalen. Alleen brandstofkosten en verkeersboetes betaalt u zelf.
 • Alles wordt geregeld. Verzekering, belastingen, onderhoud en de afhandeling van pech en/of schade. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen.
 • Voordelen van een nieuwe auto. U rijdt in een nieuwe Nissan voorzien van de nieuwste technologie. Door deze nieuwe technologie kunt u zuiniger en duurzamer rijden dan in een oude tweedehandsauto.
 • Geen risico op onverwachte kosten U loopt geen risico op onverwachte hoge kosten voor onderhoud en reparatie. Ook heeft u niet het risico dat bij de aanschaf van een nieuwe Nissan de inruilwaarde van de in te ruilen auto tegenvalt.

Deze kosten zijn inclusief

Alle vaste autokosten zijn inclusief bij Nissan privé leasen. Dit zijn de zogenaamde inbegrepen kosten. Hiervoor betaalt u via uw de maandelijkse leasetermijn.

 • aanschaf en afschrijving van de Nissan
 • motorrijtuigenbelasting;
 • kosten van reparatie en regulier onderhoud aan de Nissan;
 • premie voor de WA-verzekering;
 • premie voor verzekering bij eventuele schade aan de Nissan door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade);
 • kosten van pechhulp;
 • kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur.

Vergelijk Nissan Private Lease Aanbiedingen


Bij het vergelijken van Nissan private lease aanbiedingen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Het gaat zowel om voorwaarden als om punten die het leasetarief beïnvloeden. Al deze punten zijn meegenomen in de private lease vergelijker van Leaseauto.nl. Aandachtspunten bij het vergelijken van Nissan Private Lease aanbiedingen zijn:

 • Hoeveel extra kilometers per jaar kosten
 • Hoeveel een korte contractduur kost
 • Verrekening van meer/ minder kilometers dan afgesproken
 • Opslag bij weinig of geen schadevrije jaren
 • Verzekeringen
 • Opzegvergoeding bij voortijdige contract beëindiging, werkeloosheid of scheiding
 • Eigen risico
 • Schadevrij verklaring bij einde leasetermijn


Deze aandachtspunten bij het vergelijken van private lease aanbiedingen hebben wij in een apart artikel over het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen toegelicht.

Nissan Kopen of Leasen

Bij de voordelen van het privé leasen van Nissan hebben wij al stilgestaan. Er zijn ook nadelen bij private lease. De belangrijkste nadelen van private lease hebben er mee te maken dat u bij Private Lease een financiële verplichting aangaat voor langere tijd. Mocht u zich zorgen maken over uw inkomsten op de langere termijn, dan is leasen veelal geen goed idee.

Is privé lease goedkoper een eigen Nissan


De kosten voor het private leasen van een Nissan zijn goed inzichtelijk. U weet precies wat u per maand betaalt. De kosten van onze eigen auto hebben wij meestal minder scherp. Met name de afschrijving, reparatie en onderhoud kosten onderschatten wij. Op basis van uw kenteken kunnen wij uw huidige autokosten berekenen. Ga hiervoor naar de Leaseauto.nl Autokosten Calculator. Nu kunt u zelf nog beter bepalen of u blijft doorrijden in eigen Nissan of kiest voor Nissan private lease.

Hulp nodig?
Neem gratis contact op met onze Private Lease Adviseurs
088-010 2600

Leaseauto.nl Private LeaseVergelijker

Hoe kan privé leasen zo goedkoop zijn


Leasemaatschappijen profiteren van schaalvoordelen die consumenten niet hebben. Zij kunnen een nieuwe Nissan goedkoper inkopen bij de importeur of fabrikant. En aan het eind van de leaseperiode wordt de dan tweedehands Nissan via een internationaal netwerk veelal duurder verkocht. Ook verzekeringen, onderhoud, pechhulp en reparaties kunnen zij goedkoper inkopen. Door deze kostenvoordelen kunnen leasemaatschappijen de autokosten laag houden. Dit voordeel wordt doorgegeven aan de consument in de vorm van een laag leasetarief.


Voorwaarden van Private Lease

De twee belangrijkste voorwaarden die u moet bepalen bij private leasen van een Nissan zijn het aantal kilometers dat u per jaar gaat rijden en de looptijd van de overeenkomst. Deze twee voorwaarden hebben de grootste invloed op uw maandelijkse leasetarief.

Hoe meer u gaat rijden in uw Nissan hoe hoger het maandelijkse leasebedrag. En hoe langer de looptijd van de overeenkomst hoe goedkoper. U kunt veelal kiezen uit een looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden en 5.000, 10.000, 15.000. 20.000, 25.000 of 30.000 kilometers per jaar.

Daarnaast kunt u naast de standaard verzekeringen  ook extra verzekeringen afsluiten. Bijvoorbeeld een Schade Inzittenden Verzekering. In geval van niet verhaalbare schades betaalt u een eigen risico. U kunt er veelal voor kiezen om dit eigen risico tegen een meerprijs te verlagen.

Mocht u de leaseovereenkomst eerder willen beëindigen dan kan u in bepaalde gevallen kosteloos de overeenkomst beëindigen. Leasemaatschappijen bieden tegen een meerprijs extra flexibiliteit. Bijvoorbeeld de optie om ook bij ontslag kosteloos voortijdig de overeenkomst te kunnen beëindigen.


De leasevoorwaarden waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u een private leaseovereenkomst afsluit hebben wij toegelicht. Wij hebben de belangrijkste kleine lettertjes voor u groot gemaakt.


Wie kan een Nissan Private Leasen

Wilt u een Nissan private lease, maar twijfelt u of u in aanmerking komst. In principe kunnen alle consumenten een Nissan private leasen. U moet uiteraard wel 18 jaar oud zijn en over een geldig rijbewijs beschikken.

Leasemaatschappijen willen ook zekerheid dat u aan uw betalingsverplichtingen kunt voldoen. Hierbij wordt gekeken naar de balans tussen inkomsten en uitgaven. De leasemaatschappij gebruikt hiervoor een leenkrachtnorm.  Deze leennorm of draagkrachtnorm geeft aan welk bedrag u per maand moet overhouden voor levensonderhoud als alle vaste lasten zijn betaald.


Mocht uw eigen inkomen onvoldoende zekerheid geven aan de leasemaatschappij dan kunt u de overeenkomst samen met iemand anders afsluiten. Bijvoorbeeld een partner of ouder. Deze persoon staat dan samen met u garant voor de betaling.


‘‘Nissan in Nederland’’

Nissan is 50 jaar in Nederland. Dat vraagt een korte uitleg want tot 1983 werden de auto’s onder de naam Datsun verkocht. Inmiddels is Nissan samen met partner Renault uitgegroeid tot een van de grootste autoleveranciers ter wereld. Vandaag staat Nissan ook voor innovatie en levert het een brede range van auto’s.

Nissan heeft jarenlang de markt weten op te schudden met een aantal innovaties waaronder de eerste MPV, de eerste crossover en de eerste elektrische gezinsauto de Nissan Leaf. De eerste serie Nissans die onder de naam Datsun in 1966 in Nederland arriveren waren de Datsun Bluebird en de iets grotere Cedric. Het is het begin van een successtory van 50 jaar waarbij inmiddels een halve eeuw later zo’n 700.000 Nissans in Nederland zijn verkocht.

Nissan Micra Private Lease

Nissan Micra Private Lease Review

Nissan Micra Private Lease De goed gebouwde Nissan Micra valt in het Private Lease aanbod op door het futuristische uiterlijk en een stijlvolle interieur.  Het is een stijlvolle kleine auto die comfortabel en stil rijdt. Qua uiterlijk valt de Micra op. Qua verkoopaantallen blijft hij in de private lease-markt...

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai Private Lease vanaf € 419

Nissan Qashqai Private Lease is een aantrekkelijk voor gezinnen en ouderen. Waar private lease in de begin jaren groot is geworden met de allerkleinste auto’s zoals de Volkswagen Up, worden gezinsauto’s als de Nissan Qashqai ook steeds populairder om privé te leasen. Qashqai leider in eigen Private Lease segment...

Nissan Intelligent Mobility: De toekomst volgens Nissan