private lease vergelijker leaseauto.nl

Dacia Private Lease

Dacia private lease betekent voordelig en zorgeloos in een nieuwe Dacia rijden voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en geen grote investering in een eigen Dacia. Bij het privé leasen van een Dacia zijn alle vaste autokosten inclusief. Alleen de kosten voor brandstof komen er nog bij.

De praktische Dacia Logan is een ruime stationwagon. Hoge modellen als de Dacia Sandero Crossover en de Dacia Duster SUV worden steeds populairder. Allemaal voordelige auto’s.

dacia logan private lease
dacia Sandero private lease
dacia duster private lease

Dacia Private Lease via Leaseauto.nl

Leaseauto.nl helpt u bij het vinden van de beste Dacia Private Lease deal bij gerenommeerde aanbieders. Op Leaseauto.nl kunt u eenvoudig Privé Lease aanbiedingen vergelijken en aanpassen aan uw wensen. Selecteer de uitvoering, kleur, de contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie het goedkoopste is en de beste voorwaarden heeft.

Hoe werkt Dacia Private Lease

Bij de Dacia private lease rijdt u in een auto van de leasemaatschappij. Zij regelen alles. De leasemaatschappij koopt de auto en betaalt voor de wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparaties en pechhulp. Hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij. Spaargeld voor de aanschaf van een eigen auto is niet nodig. Uitleg en antwoorden op alle vragen over Private kunt u vinden in het Private Lease Kenniscentrum van Leaseauto.nl.

Voordelen van Private Leasen

De grootste voordelen van het private leasen van een Dacia zijn dat u voordelig en zonder financiële risico’s in een nieuwe en zuinige Dacia rijdt. Als u de Dacia na de contractperiode inlevert, hoeft u zich geen zorgen te maken of de Dacia verkocht kan worden en voor hoeveel. U loopt geen enkel risico en hoeft geen grote investering te doen.

Geen spaargeld nodig

U hoeft geen lening af te sluiten of spaargeld in te brengen om een Dacia te kopen. De leasemaatschappij financiert de Dacia.

Geen gedoe bij de aankoop en verkoop van een auto.

Alles wordt geregeld door de leasemaatschappij.

Geen onverwachte hoge kosten

Het risico op een tegenvallende inruilprijs en onverwachte dure reparaties ligt bij de leasemaatschappij.

Alles wordt geregeld

Verzekering, belastingen, onderhoud en de afhandeling van pech en/of schade. Alles wordt geregeld.

Voordelen van een nieuwe auto

U rijdt in een nieuwe Dacia voorzien van de nieuwste technologie. Hierdoor rijdt u zuiniger en duurzamer dan in een oude tweedehandsauto.

Vragen over Dacia Private Lease

Welke kosten zijn inclusief bij Dacia Private Lease?

Alle vaste autokosten zijn inclusief bij Dacia privé leasen. Dit zijn de zogenaamde inbegrepen kosten. Hiervoor betaalt u via uw de maandelijkse leasetermijn.

 • aanschaf en afschrijving van de Dacia
 • motorrijtuigenbelasting;
 • kosten van reparatie en regulier onderhoud aan de Dacia;
 • premie voor de WA-verzekering;
 • premie voor verzekering bij eventuele schade aan de Dacia door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade);
 • kosten van pechhulp;
 • kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur.

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van Dacia Private Lease Aanbiedingen?

Bij het vergelijken van Dacia private lease aanbiedingen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Hierbij gaat zowel om voorwaarden als om punten die het leasetarief beïnvloeden. Al deze punten zijn meegenomen in de private lease vergelijker van Leaseauto.nl. Aandachtspunten bij het vergelijken van Dacia Private Lease aanbiedingen zijn:

 • Hoeveel extra kilometers per jaar kosten
 • Hoeveel een korte contractduur kost
 • Verrekening van meer/ minder kilometers dan afgesproken
 • Opslag bij weinig of geen schadevrije jaren
 • Verzekeringen
 • Opzegvergoeding bij voortijdige contract beëindiging, werkeloosheid of scheiding
 • Eigen risico
 • Schadevrij verklaring bij einde leasetermijn

Deze aandachtspunten bij het vergelijken van private lease aanbiedingen hebben wij in een apart artikel over het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen toegelicht.

Hoe werkt het bestellen van een Dacia Private Lease Auto via Leaseauto.nl?

 1. Kies een auto en de gewenste uitvoering en kleur
 2. Selecteer de looptijd en het aantal kilometers per jaar
 3. Vergelijk de prijs en voorwaarden van de aanbieders
 4. Vraag een vrijblijvende offerte aan
 5. Persoonlijke uitleg over de kleine lettertjes en beste deal check door een adviseur
 6. Bestel de auto via Leaseauto.nl
 7. Financiële toetsing en acceptatie
 8. Start met rijden

Is privé lease goedkoper dan een eigen Dacia?

De kosten voor het private leasen van een Dacia zijn goed inzichtelijk. U weet precies wat u per maand betaalt. De kosten van onze eigen auto hebben wij meestal minder scherp. Met name de afschrijving, reparatie en onderhoud kosten onderschatten wij. Op basis van uw kenteken kunnen wij uw huidige autokosten berekenen. Ga hiervoor naar de Leaseauto.nl Autokosten Calculator. Nu kunt u zelf nog beter bepalen of u blijft doorrijden in eigen Dacia of kiest voor Citroën private lease.

Hoe kan privé leasen zo goedkoop zijn?

Leasemaatschappijen profiteren van schaalvoordelen die consumenten niet hebben. Zij kunnen een nieuwe Dacia goedkoper inkopen bij de importeur of fabrikant. En aan het eind van de leaseperiode wordt de dan tweedehands Dacia via een internationaal netwerk veelal duurder verkocht. Ook verzekeringen, onderhoud, pechhulp en reparaties kunnen zij goedkoper inkopen. Dit voordeel wordt doorgegeven aan de consument in de vorm van een laag leasetarief.